Cerber Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 Helooooooo Zuzanna :D:D:D:D no tak, ja w sumie aż tak dużo zaległości nie mam, ale od dwóch dni mam taki jakiś okres, że wogóle mi się nie chce odwiedzać innych galerii :( muszę się ogarnaąć i musi mi się zachcieć, bo jak nie to będzie nie dobrze :D:D:D:D:D A u mnie pojawił się nowy (troszkę długi) news po Twoim poście :D Quote
eria Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']cześć choróbki:p cudeńko....nie dziwie sie ze chłopaki sie o nią biją :razz: no - wysoka długowłosa i długonoga blondyna :evil_lol: Quote
zuzolandia Posted October 27, 2006 Author Posted October 27, 2006 Znalazłam jeszcze takie cos ...;-) Quote
eria Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 jeeeee !!! ale urocze ! i tylko jeden czarny, a czarne są cudne :loveu: Quote
zuzolandia Posted October 27, 2006 Author Posted October 27, 2006 Czarny to RINO Tivio Mirage ....od Halinki ;-)..pierwsza miłosc Zuzanki ;-) Quote
Imbirka Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 cześć chorowitki, widze, że już wam lepiej na duszy i ciele:evil_lol: ale was tu było i jak one grzecznie leżą:lol: Quote
lula Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 Całujemy ciepło w mokry i zimny nochalek uroczą koleżankę..... Fuks ma koleżankę tejsamej rasy :) Quote
Dobcia Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 [quote name='zuzolandia'] Witaj Zuzo!!!:cool3: I jak zdrówko? Fotki piękne:loveu: A stadko wygląda super tak razem, jakie one ułożone:crazyeye::lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 no i jak tu nie kochac takiej slicznosci:loveu: witamy i o zdrówko zuzanek pytam, jak dzisiaj sie miewacie?:cool3: Quote
zuzolandia Posted October 27, 2006 Author Posted October 27, 2006 A dziekujemy kochani ;-)......juz lepiej lepiej...... jutro jak bedzie słoneczko to wyrywam na działeczke ;-) juz mnie dooopsko boli od siedzenia w domku ;-)...... wiec beda nowe focisze heeheh ;-) Co do tej gromady kudel ..to zeby zrobic takie zdjecie ,trzeba sie bylo niezle gimnastykowac ......i jeden wrzeszczal przez drugiego ...... zosta zostan ,nie wolno .nie rusz ...... waruj waruj ..... plus gestykalacja reczna .heeeee ;-) Quote
madzia20sosnowiec Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 [quote name='zuzolandia']A dziekujemy kochani ;-)......juz lepiej lepiej...... jutro jak bedzie słoneczko to wyrywam na działeczke ;-) juz mnie dooopsko boli od siedzenia w domku ;-)...... wiec beda nowe focisze heeheh ;-) Co do tej gromady kudel ..to zeby zrobic takie zdjecie ,trzeba sie bylo niezle gimnastykowac ......i jeden wrzeszczal przez drugiego ...... zosta zostan ,nie wolno .nie rusz ...... waruj waruj ..... plus gestykalacja reczna .heeeee ;-) wiem co znaczy jeden briard, moge sie domyslic co znaczy parenascie :evil_lol: Quote
zuzolandia Posted October 28, 2006 Author Posted October 28, 2006 Witanko ...;-) jako ze pogoda nas dzisiaj nie rozpieszczała na działek nie pojechalismy .ale do lasu owszem.....słoneczka nie bylo ale ciepelko tak ;-) pod koniec spacerku wyszła jednak zółta gwiazda eheheh i troszku nam ten lasek rozswietliła ;-) Na poczatek wklejam fotki spacerkowe ,w dreugiej turze pojda BRIARDZIE WARIACJE ;-) Quote
zuzolandia Posted October 28, 2006 Author Posted October 28, 2006 No a w spacerkowym miedzyczasie Zuzula zaliczyla napad badylowo-piaskowo-głupawkowy co zreszta widac na załączonych obrazkach ;-) heeeeeeee hhhhhhheeeeee No to by bylo na tyle ;-).... Quote
Imbirka Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 fotki ekstra zwłaszcza te z głupawką zuzy, kapitalnie wygląda z tym rozwianym futrem:evil_lol: Quote
Alicja Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:skok w dal... Quote
eria Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 No co tu duzo pisać - Zuza jak zawsze rewelacja, zdjęcia prześliczne :loveu: coraz bardziej chcemy spacerku z Wami, być może w przyszły weekend przyjedzie do mnie Zaba14 z Zabrza z Mikusiem, to może i Zuza wpadnie - byłby super spacerek :cool3: zapraszam, jeśli oczywiście nie będziesz w pracy. Quote
sota36 Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 Zapomnialam z wrazenia dodac, ze zdejcia zglupawek - super!!!! Quote
Cerber Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 [quote name='zuzolandia'] Ojej uwielbiam jesień i na jej tle psiaki, kurcze ja już gdzieć to pisałam :D:D:D:D: ale to nic powtórzę się :) :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Dobcia Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 [quote name='zuzolandia'] Biegnąca Zuzia wygląda super!:lol: wszystko jej lata:evil_lol: nawe różki na głowie jej urosły, a raczej jeden różek:cool3: Quote
Recommended Posts