Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Helooooooo Zuzanna :D:D:D:D no tak, ja w sumie aż tak dużo zaległości nie mam, ale od dwóch dni mam taki jakiś okres, że wogóle mi się nie chce odwiedzać innych galerii :( muszę się ogarnaąć i musi mi się zachcieć, bo jak nie to będzie nie dobrze :D:D:D:D:D
A u mnie pojawił się nowy (troszkę długi) news po Twoim poście :D

• Replies 15.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zuzolandia

3220

• sota36

1352

• eria

1045

• Alicja

1010

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']cześć choróbki:p

cudeńko....nie dziwie sie ze chłopaki sie o nią biją :razz:

no - wysoka długowłosa i długonoga blondyna :evil_lol:

Posted

A dziekujemy kochani ;-)......juz lepiej lepiej...... jutro jak bedzie słoneczko to wyrywam na działeczke ;-) juz mnie dooopsko boli od siedzenia w domku ;-)...... wiec beda nowe focisze heeheh ;-)
Co do tej gromady kudel ..to zeby zrobic takie zdjecie ,trzeba sie bylo niezle gimnastykowac ......i jeden wrzeszczal przez drugiego ...... zosta zostan ,nie wolno .nie rusz ...... waruj waruj ..... plus gestykalacja reczna .heeeee ;-)

Posted

[quote name='zuzolandia']A dziekujemy kochani ;-)......juz lepiej lepiej...... jutro jak bedzie słoneczko to wyrywam na działeczke ;-) juz mnie dooopsko boli od siedzenia w domku ;-)...... wiec beda nowe focisze heeheh ;-)
Co do tej gromady kudel ..to zeby zrobic takie zdjecie ,trzeba sie bylo niezle gimnastykowac ......i jeden wrzeszczal przez drugiego ...... zosta zostan ,nie wolno .nie rusz ...... waruj waruj ..... plus gestykalacja reczna .heeeee ;-)

wiem co znaczy jeden briard, moge sie domyslic co znaczy parenascie :evil_lol:

Posted

Witanko ...;-) jako ze pogoda nas dzisiaj nie rozpieszczała na działek nie pojechalismy .ale do lasu owszem.....słoneczka nie bylo ale ciepelko tak ;-) pod koniec spacerku wyszła jednak zółta gwiazda eheheh i troszku nam ten lasek rozswietliła ;-) Na poczatek wklejam fotki spacerkowe ,w dreugiej turze pojda BRIARDZIE WARIACJE ;-)

Posted

No co tu duzo pisać - Zuza jak zawsze rewelacja, zdjęcia prześliczne :loveu:
coraz bardziej chcemy spacerku z Wami, być może w przyszły weekend przyjedzie do mnie Zaba14 z Zabrza z Mikusiem, to może i Zuza wpadnie - byłby super spacerek :cool3: zapraszam, jeśli oczywiście nie będziesz w pracy.

Posted

[quote name='zuzolandia']

Ojej uwielbiam jesień i na jej tle psiaki, kurcze ja już gdzieć to pisałam :D:D:D:D: ale to nic powtórzę się :) :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: