Guest Kamcia_14 Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 U nas też słońce świeci jak w maju :bigcool: :evil_lol:. A biedna Bonitka zazdrosna o słoneczko :evil_lol:. Quote
eria Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 u nas dziś pochmurno i wieje :cool1: i chyba jest trochę mróz ale nieznaczny ;) Zuzole przyłazić i baner zmieniać !! Quote
zuzolandia Posted February 21, 2007 Author Posted February 21, 2007 [quote name='madzia18sosnowiec']łooooo jacieeee, ale weszłaaam :cool3: :loveu: :loveu: :loveu: piekne moje kudłate kobietki piekneee!!:loveu: :loveu: :loveu: Witaj sliczna Madziuniu:loveu::loveu:.... normalnie spłonełysmy rumiencem:loveu: choc u Zozoli pewnie tego nie widac pod tymi kudłami ehhehe:loveu: [quote name='Dobcia']Hey pieknosći:loveu: Cudne portreciki:loveu:A jakie kolorki, ahhhh:loveu: Hello kochana sfffojsko frelkoo :loveu: [quote name='Patikujek_Zabrze'] Jejku jaki on ma piękny usmiech:loveu: Dziendoberek ! witamy w naszej galeryjce :multi::multi: [quote name='Alka']Witajcie Zuzolki!:multi: Bardzo mi się ta foteczka spodobała:multi: eria ma rację Zuzince pięknie w niebieskim :loveu: Witanko Tuffcikowa:loveu:.tak to prawdaaa Zozola i bluee to piekne zestawienie ....:loveu::multi::loveu: Quote
zuzolandia Posted February 21, 2007 Author Posted February 21, 2007 [quote name='leemonca']Zdjęcia są przepiękne, a Zuzolka jest piękną modelką :loveu: Czesc kochaniutka:loveu: eee gdzie mi tam do Twoich arcydziel złociutka:loveu:......ale dziekujemyyyy :multi: [quote name='bonita']Dzieńdoberek Zuzki. Dzionek dziś taki pochmurny trochę, słońca u nas ni ma. No ale przynajmniej nie leje :D Pozdrowionka Buziaczki Bonitko :loveu:..... [quote name='_ChiQuiTa_']Czeeeść zuzolki :buzi: co tam u Was słychac ciekawego ? Bonita a u nas ślońce swieci jak w maju :bigcool: Witanko Lalunia :loveu: ....u nas rano tez pieknie swiecilooo słoneczkooo ....niestety po południu powiało chłodem :placz::placz: [quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:cześć i czołem Zuzolki;) Witaj prawie cerwona :eviltong: KOCHANA ALU :loveu: [quote name='Kamcia_14']U nas też słońce świeci jak w maju :bigcool: :evil_lol:. A biedna Bonitka zazdrosna o słoneczko :evil_lol:. No akurat o słoneczko mozna byc zazdrosnymmm :lol:....brakuje tego ciepła oj brakujeeeee :lol: [quote name='eria']u nas dziś pochmurno i wieje :cool1: i chyba jest trochę mróz ale nieznaczny ;) Zuzole przyłazić i baner zmieniać !! Tak Anulko jak byłam na spacerku z Kudłata to mi troszku raczki zmarzly a miałam rekawiczki Pomału pomału ....pewnie dzisiaj go wstawie ehhe ....:eviltong: Dziendoberek wszystkim przychodzacym i wychodzacym z naszej galerii :loveu::loveu::loveu: Quote
Dobcia Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 [quote name='zuzolandia']Hello kochana sfffojsko frelkoo :loveu: Hello kochaniutka!!!:lol: A co to znaczy "frelkoo"?:oops: [quote name='zuzolandia'] Zuzanko...:loveu: Czy ty wiesz, jakim jesteś pięknym psem?:loveu::loveu::loveu: Quote
zuzolandia Posted February 21, 2007 Author Posted February 21, 2007 Jadziuniu;-) frelka to dziewczyna ;-) .......a Zuzol jest pieknym psem ;-) szczegolnie jak spi i nic nie chce ;-) heheeh Quote
eria Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 a tu znowu piękne foteczki :loveu: :loveu: Quote
Imbirka Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 cześć Zuzolki, jakie śliczne fotencje macie :loveu::loveu::loveu::loveu::lol: Quote
Alka Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 i znów Zuzia w niebieskim, piękna :loveu::loveu: Quote
sota36 Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 [quote name='zuzolandia']Jadziuniu;-) frelka to dziewczyna ;-) .......a Zuzol jest pieknym psem ;-) szczegolnie jak spi i nic nie chce ;-) heheeh nie jest to prawda! Zuza jest sliczna (nie szkodzi, ze chodzi pokosmana, choc pancia biega za nia caly czas z grzebieniem), mila ( dla ...Pani Sabinki), towarzyska( jak jest jej chlopak,to... idzie spac), sympatyczna (ło jezderkusie!), zgrabna (to nie szkodzi, ze 100 kilo przytyla!), usmiechnieta (taaaa - to jej wychodzi swietnie) i w ogole ,w ogole jest debesciara. A pisala to ja - jej ...tesciowa Quote
eria Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 jaaaaaa uśmiecha się naprawdę pięknie .......:diabloti:wszystkie białe ząbki widać ... Quote
Alicja Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 [quote name='sota36']nie jest to prawda! Zuza jest sliczna (nie szkodzi, ze chodzi pokosmana, choc pancia biega za nia caly czas z grzebieniem), mila ( dla ...Pani Sabinki), towarzyska( jak jest jej chlopak,to... idzie spac), sympatyczna (ło jezderkusie!), zgrabna (to nie szkodzi, ze 100 kilo przytyla!), usmiechnieta (taaaa - to jej wychodzi swietnie) i w ogole ,w ogole jest debesciara. A pisala to ja - jej ...tesciowa:evil_lol::evil_lol::evil_lol:teściowa Quote
zuzolandia Posted February 21, 2007 Author Posted February 21, 2007 Jak to dobrze ze Zuzol mo TAKO WYROZUMIAłO TESCIOWO ;-) eheheheh Quote
eria Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 fest wyrozumiało...... cześć Zuzanki :lol: w ten paskudny,mokry dzionek:cool1: Quote
sota36 Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:teściowa [quote name='zuzolandia']Jak to dobrze ze Zuzol mo TAKO WYROZUMIAłO TESCIOWO ;-) eheheheh no co?> no co? Chesz sie bic? To do niejakiej Alicji R! Kochom Wos za ta wyrozumialosc, ale to sie ZMIENI!!!! Tak dobrze juz nie bydzie! Quote
zuzolandia Posted February 22, 2007 Author Posted February 22, 2007 Czołem artysko od banerków ;-) Jolcia padosz ze sie to zmieni ??? eeee do konca swiata momy czas heeh;-) ......;-) ......;-) A jo sie kupiła goraco szekulada i terozki siedza i sie delektuja ;-) eheh Quote
Guest Kamcia_14 Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 [quote name='sota36']obiecanki macanki, a glupiej to rada!!! Widzę że Sota to tylko chodzi po galeriach i fot się dopomina :evil_lol:. Quote
Alicja Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 :multi::multi::multi:cześć Zuzolki z teściową w tle:evil_lol: Quote
zuzolandia Posted February 22, 2007 Author Posted February 22, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:cześć Zuzolki z teściową w tle:evil_lol: Witaj wielbicielko kosmatych pajeczaków :evil_lol::loveu::loveu::loveu: Tesciowa wcino szpinakowe delicyje eheheh:evil_lol: Quote
zuzolandia Posted February 22, 2007 Author Posted February 22, 2007 A COBY NIE BYłO NUDNO DAMY KILKA FOTECZEK DOMOWYCH ;-) PANCIA CIEZKO PRACOWAłA PRZY ODNOWIE MAMINEJ KUCHNI A PSIOKI ?? ROBIłY CO CHCIAłY ;-) heeheheheheh .......;-)...... Quote
Rinuś Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 [quote name='zuzolandia'] .......;-)...... ale ma sliczna siersc:loveu::loveu: Quote
zuzolandia Posted February 22, 2007 Author Posted February 22, 2007 Niooo ;-) zjada gołebie jajka ;-) hheeh tylko czekac jak jej skrzydełka urosna ;-) ale fakt faktem ze siersciucha jest niezła ;-) i nawet jak na psa krotkowłosego przystało Tosia AZ tak nie linieje ;-) No to jeszcze 2 foteczki ;-) Quote
Recommended Posts