Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Guest Kamcia_14
Posted

U nas też słońce świeci jak w maju :bigcool: :evil_lol:.
A biedna Bonitka zazdrosna o słoneczko :evil_lol:.

• Replies 15.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zuzolandia

3220

• sota36

1352

• eria

1045

• Alicja

1010

Posted

[quote name='madzia18sosnowiec']łooooo jacieeee, ale weszłaaam :cool3: :loveu: :loveu: :loveu: piekne moje kudłate kobietki piekneee!!:loveu: :loveu: :loveu:

Witaj sliczna Madziuniu:loveu::loveu:.... normalnie spłonełysmy rumiencem:loveu: choc u Zozoli pewnie tego nie widac pod tymi kudłami ehhehe:loveu:

[quote name='Dobcia']Hey pieknosći:loveu: Cudne portreciki:loveu:A jakie kolorki, ahhhh:loveu:

Hello kochana sfffojsko frelkoo :loveu:

[quote name='Patikujek_Zabrze']
Jejku jaki on ma piękny usmiech:loveu:

Dziendoberek ! witamy w naszej galeryjce :multi::multi:

[quote name='Alka']Witajcie Zuzolki!:multi:

Bardzo mi się ta foteczka spodobała:multi: eria ma rację Zuzince pięknie w niebieskim :loveu:

Witanko Tuffcikowa:loveu:.tak to prawdaaa Zozola i bluee to piekne zestawienie ....:loveu::multi::loveu:

Posted

[quote name='leemonca']Zdjęcia są przepiękne, a Zuzolka jest piękną modelką :loveu:

Czesc kochaniutka:loveu: eee gdzie mi tam do Twoich arcydziel złociutka:loveu:......ale dziekujemyyyy :multi:

[quote name='bonita']Dzieńdoberek Zuzki.
Dzionek dziś taki pochmurny trochę, słońca u nas ni ma.
No ale przynajmniej nie leje :D
Pozdrowionka

Buziaczki Bonitko :loveu:.....

[quote name='_ChiQuiTa_']Czeeeść zuzolki :buzi:
co tam u Was słychac ciekawego ?

Bonita a u nas ślońce swieci jak w maju :bigcool:

Witanko Lalunia :loveu: ....u nas rano tez pieknie swiecilooo słoneczkooo ....niestety po południu powiało chłodem :placz::placz:

[quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:cześć i czołem Zuzolki;)

Witaj prawie cerwona :eviltong: KOCHANA ALU :loveu:

[quote name='Kamcia_14']U nas też słońce świeci jak w maju :bigcool: :evil_lol:.
A biedna Bonitka zazdrosna o słoneczko :evil_lol:.

No akurat o słoneczko mozna byc zazdrosnymmm :lol:....brakuje tego ciepła oj brakujeeeee :lol:

[quote name='eria']u nas dziś pochmurno i wieje :cool1: i chyba jest trochę mróz ale nieznaczny
;)
Zuzole przyłazić i baner zmieniać !!

Tak Anulko jak byłam na spacerku z Kudłata to mi troszku raczki zmarzly a miałam rekawiczki
Pomału pomału ....pewnie dzisiaj go wstawie ehhe ....:eviltong:

Dziendoberek wszystkim przychodzacym i wychodzacym z naszej galerii :loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='zuzolandia']Hello kochana sfffojsko frelkoo :loveu:

Hello kochaniutka!!!:lol:

A co to znaczy "frelkoo"?:oops:

[quote name='zuzolandia']

Zuzanko...:loveu: Czy ty wiesz, jakim jesteś pięknym psem?:loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='zuzolandia']Jadziuniu;-) frelka to dziewczyna ;-) .......a Zuzol jest pieknym psem ;-) szczegolnie jak spi i nic nie chce ;-) heheeh nie jest to prawda! Zuza jest sliczna (nie szkodzi, ze chodzi pokosmana, choc pancia biega za nia caly czas z grzebieniem), mila ( dla ...Pani Sabinki), towarzyska( jak jest jej chlopak,to... idzie spac), sympatyczna (ło jezderkusie!), zgrabna (to nie szkodzi, ze 100 kilo przytyla!), usmiechnieta (taaaa - to jej wychodzi swietnie) i w ogole ,w ogole jest debesciara. A pisala to ja - jej ...tesciowa

Posted

[quote name='sota36']nie jest to prawda! Zuza jest sliczna (nie szkodzi, ze chodzi pokosmana, choc pancia biega za nia caly czas z grzebieniem), mila ( dla ...Pani Sabinki), towarzyska( jak jest jej chlopak,to... idzie spac), sympatyczna (ło jezderkusie!), zgrabna (to nie szkodzi, ze 100 kilo przytyla!), usmiechnieta (taaaa - to jej wychodzi swietnie) i w ogole ,w ogole jest debesciara. A pisala to ja - jej ...tesciowa:evil_lol::evil_lol::evil_lol:teściowa

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:teściowa

[quote name='zuzolandia']Jak to dobrze ze Zuzol mo TAKO WYROZUMIAłO TESCIOWO ;-) eheheheh no co?> no co? Chesz sie bic? To do niejakiej Alicji R!
Kochom Wos za ta wyrozumialosc, ale to sie ZMIENI!!!! Tak dobrze juz nie bydzie!

Posted

Czołem artysko od banerków ;-)
Jolcia padosz ze sie to zmieni ??? eeee do konca swiata momy czas heeh;-) ......;-) ......;-)

A jo sie kupiła goraco szekulada i terozki siedza i sie delektuja ;-) eheh

Guest Kamcia_14
Posted

[quote name='sota36']obiecanki macanki, a glupiej to rada!!!
Widzę że Sota to tylko chodzi po galeriach i fot się dopomina :evil_lol:.

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:cześć Zuzolki z teściową w tle:evil_lol:

Witaj wielbicielko kosmatych pajeczaków :evil_lol::loveu::loveu::loveu:

Tesciowa wcino szpinakowe delicyje eheheh:evil_lol:

Posted

Niooo ;-) zjada gołebie jajka ;-) hheeh tylko czekac jak jej skrzydełka urosna ;-) ale fakt faktem ze siersciucha jest niezła ;-) i nawet jak na psa krotkowłosego przystało Tosia AZ tak nie linieje ;-)
No to jeszcze 2 foteczki ;-)