zuzolandia Posted February 16, 2007 Author Posted February 16, 2007 [quote name='eria']JESZCZE JAK!!!!!!!!!!!!!!!!! ZUZOLA SZUKEJ TY FOTY NA PORTRECIK TO CIE BYDA KOCHAC BARDZI :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Szukom ;-) [quote name='Alicjarydzewska']To co wyście za święto miały powitanie lata że i lody były;):evil_lol: SWIETO OBCHODóW CZWARTKOWYCH :multi: [quote name='_ChiQuiTa_']o matko ale zaległości okropne miałam... ale dostrzeglam to :multi::loveu::multi::loveu: Quote
zuzolandia Posted February 16, 2007 Author Posted February 16, 2007 [quote name='evaxon'] czeszecie sie u jednego fryzjera:cool3: ??:evil_lol: [quote name='Rinuś']no jak 2 krople wody:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: No patrzcie jakie to kobitki dowcipne :mad::mad::mad: Quote
bonita Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Dobrywieczorek w Zuzolandii ;) Pozdrowionka od bokserskiej familii :) Quote
sota36 Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Inka _ widzialas baner usmarkatej? Ta to se rzadzi, nie , smarkula jedna!!!! Quote
eria Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 no - jak to Jola powiedziała "odlot,orgazm i ekstaza" jak widać w dzisiejszych czasach baner wystarczy.............:evil_lol: czeszecie sie u jednego fryzjera:cool3: ??:evil_lol: OPLUŁAM SE MONITOR! UMYĆ! Quote
zuzolandia Posted February 16, 2007 Author Posted February 16, 2007 taaaa Jolcia widziałąm...... juz nie bede tego komentowac ....a Ty tyz nie;-) tylko sie bierz do robotyyyy i wyczarowywuj ;-) banerki ;-) w koncu nauka nie moze isc na marneeeeeeee !!! Quote
sota36 Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 No tak- wiem, wiem tez jestes ...swietna!HIHI. ps. mom nadzieja, ze ta maruda tego niezobaczy... Quote
eria Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 zoboczyła !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :mad: ino kto sam bardzi marudzi!!!! Quote
zuzolandia Posted February 16, 2007 Author Posted February 16, 2007 A tak mnie naszło cosik;-) i postanowiłam poprawic sobie humorek ;-) poniewaz za oknem jak jest kazdy widzi ,ja wklejam sobie cieplutkie jesienne fotencjeeeee .....echhhhhhhhh ...... .......wygrzebane z czelusci komputera.....;-) ;-) Quote
sota36 Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Wiem, czemi Zozola akurat PORTRETOWE wygrzebala! Quote
Agunia-Pańciunia) Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 [quote name='sota36']Wiem, czemi Zozola akurat PORTRETOWE wygrzebala! a czemu...??:diabloti: bo sa przepiekne? bo cudownie kolorowe i takie sloneczne?? Quote
sota36 Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 To tez............ Ale cos sie szykuje..................... Witajcie w sloneczkowy dzien! Ja przy kawie. Quote
Agunia-Pańciunia) Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 [quote name='sota36']To tez............ Ale cos sie szykuje..................... Witajcie w sloneczkowy dzien! Ja przy kawie. to teraz mnie zaintrygowałas....a co sie szykuje...zdradziz ta tajemnice??? u nas tez przepieknie ...slonecznie i mrozo cos kolo 7 czy nawet 8 bylo w nocy.....tak na minusie:diabloti: . Quote
Alka Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 sota36 napisał(a): Witajcie w sloneczkowy dzien! Joluś ,my też mamy słoneczko :multi: witajcie Zuzolki!:multi: Quote
sota36 Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']to teraz mnie zaintrygowałas....a co sie szykuje...zdradziz ta tajemnice??? jatam nic nie gadam:), ale... przegladnij moja galerie - cos tam znajdziesz....Jezu - Eria mnie zabije!!!! To tyle wskazowek. Quote
Agunia-Pańciunia) Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 [quote name='sota36']jatam nic nie gadam:), ale... przegladnij moja galerie - cos tam znajdziesz....Jezu - Eria mnie zabije!!!! To tyle wskazowek. nie zabije a ja za chwlike tam przysiade i popatrze:razz: dziekuje Quote
Kate I Luka Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Hejka weekendowa :multi: Zuzolki, pobódka - słońce w pełni, aż przyjemnie... Quote
Alicja Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Cześć Zuzolki Jakie u was jesienne klimaty;) Quote
eria Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']nie zabije a ja za chwlike tam przysiade i popatrze:razz: dziekuje no nie zabije bo ją kocho :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: co za tajemnica - będę rysować Zuzance portrecik, ale akurat nie z żadnego z podanych tutaj zdjęć. Cześć Zuzolki w ten piękny dzionek :multi: :multi: Quote
zuzolandia Posted February 17, 2007 Author Posted February 17, 2007 dziendoberek kobitki w samo południeeeeee ;-) włąsnie siem obudziłam ...tj....obudziłysmy siem z Zuzozolka .kudłata była na szybkim siq z Adikiem i teraz bedziemy jesc zupke ktora nam TZ-ik przygotowal ;-) a potem idziem na spacerek bo pogodaaaa sprzyja ku temuuuu ;-) Buziaczki Quote
Rinuś Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 [quote name='zuzolandia']A jejku jak slicznie wyglada:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
leemonca Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 [quote name='Rinuś']jejku jak slicznie wyglada:loveu::loveu::loveu::loveu: ślicznie wygląda, bo jest śliczna!!! no nie, zuzole :diabloti: ??? Quote
Imbirka Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 cześć Zuzolki:multi:, czekamy na foteczki:p Quote
Recommended Posts