madzia20sosnowiec Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 [quote name='zuzolandia'] ......a podprowadziłam se foteczke od Jolci .....;-) ulalaaaa moje dwie blond pieknosci :loveu: Quote
sota36 Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Dziewczyny- zauwazylscie, jak nam te paczki licza? Zowiszcza i tyle! Quote
zuzolandia Posted February 15, 2007 Author Posted February 15, 2007 Dokładnie......zowiszcza nom tego ze tyle tłustych pączoli dałysmy rade zjesccccccccccc ;-)....a co ......2 przebiezki po lesieeeee i po paczkach zostanie tylko wspomnienie heehhe ;-) Quote
eria Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 no mnie to już ochota na następne pączki przyszła :evil_lol: Quote
zuzolandia Posted February 15, 2007 Author Posted February 15, 2007 ja ino paczki i paczki ....a serniczek to co ? niedobry ???? a lody to co ? niedobre?????? heeheh ;-)........ Anula ---- zaden problem ....... Halymba jest blisko heeheh;-) Quote
Alicja Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 [quote name='zuzolandia'] ......a podprowadziłam se foteczke od Jolci .....;-) :multi::multi::multi:oj 2 Zuzolki:multi::multi::multi::loveu: Quote
Dobcia Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Co dwie zuzolki to nie jedna:loveu::evil_lol: Tłusty czwartek jak dla mnie mógłby być częściej:p Quote
Agunia-Pańciunia) Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 [quote name='zuzolandia']Witanko ;-) spotkanko bylo wielce udane .....;-) pomijajac szczery usmiech Zozoli ;-) i lej,ący sie z nieba deszczzzzzzzz ;-).....wrzucam kilka foteczek ;-) ZUZIA I FOXI ;-) Foty piekne, ale co to takie dwie obrazy majestatu.....???? kazdy patrzy w swoja strone.....i jakby niekoniecznie ma ochote na zabawe;) Quote
eria Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 [quote name='zuzolandia']ja ino paczki i paczki ....a serniczek to co ? niedobry ???? a lody to co ? niedobre?????? heeheh ;-)........ Anula ---- zaden problem ....... Halymba jest blisko heeheh;-) a teraz spokojnie do Ciebie trafię autobusem!!! :multi: bo się okazuje że mieszkasz w miejscu które doskonale znam.....okolice nieszczęsnej Racławickiej gdzie mieszkał ten ktoś ...wrrrrrrrrrrrrrr :cool1: serniczek faktycznie był boski, a lody - :loveu: Quote
sota36 Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 [quote name='eria']a teraz spokojnie do Ciebie trafię autobusem!!! :multi: bo się okazuje że mieszkasz w miejscu które doskonale znam.....okolice nieszczęsnej Racławickiej gdzie mieszkał ten ktoś ...wrrrrrrrrrrrrrr :cool1: serniczek faktycznie był boski, a lody - :loveu: Zuch dziewczyna!!!!! Do babci sama trafi!!!! my juz niebedziemy Jej potrzebni...:placz: Quote
eria Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Wy mi zawsze będziecie bardzo potrzebni bo jo Wos kochom :lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 czesc kobiałki moje:buzi: wpadam pytac o brzuchy, jak po takich slodkosciach dzisiaj sie czujecie i lece do pracki:buzi: Quote
zuzolandia Posted February 16, 2007 Author Posted February 16, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:oj 2 Zuzolki:multi::multi::multi::loveu: Witanko ;-) niooooo dobrze ze ino 2 hehehe :evil_lol: [quote name='tygra']ale podobne Czołem ;-) ...ano podobneee hehe tylko ciekawe czy psiok do panci czy odwrotnie hehehe:eviltong::eviltong: [quote name='Dobcia'] Co dwie zuzolki to nie jedna:loveu::evil_lol: Tłusty czwartek jak dla mnie mógłby być częściej:p Czesc;-)...a 3 Zozolki toz to by było straszne hehehe:eviltong: Dla mnie czwartek jest bowskiiiiiiii :multi::multi: [quote name='Agunia-Pańciunia)']Foty piekne, ale co to takie dwie obrazy majestatu.....???? kazdy patrzy w swoja strone.....i jakby niekoniecznie ma ochote na zabawe;) Witanko;-) .....patrza kazda na swoja paniusie i dlatego kazda w inna strone eehehehe :evil_lol: Quote
Kate I Luka Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 CZeść Kochaniutkie Kudłatki :multi: :multi: Quote
zuzolandia Posted February 16, 2007 Author Posted February 16, 2007 [quote name='eria']a teraz spokojnie do Ciebie trafię autobusem!!! :multi: bo się okazuje że mieszkasz w miejscu które doskonale znam.....okolice nieszczęsnej Racławickiej gdzie mieszkał ten ktoś ...wrrrrrrrrrrrrrr :cool1: serniczek faktycznie był boski, a lody - :loveu: Hejka;-) .o kurdeeeee a juz nie mieszka ???? bo jakby co to wiesz Zuzol słuzy pomoca ;-) usmiech mo swietny :diabloti: i chetnie podgryzie tyłek delikwenta a pancia dołozy hehe:mad::mad: [quote name='sota36']Zuch dziewczyna!!!!! Do babci sama trafi!!!! my juz niebedziemy Jej potrzebni...:placz: Spoko babcie zawsze są potrzebne ehhehe:cool3: [quote name='eria']Wy mi zawsze będziecie bardzo potrzebni bo jo Wos kochom :lol: A nos to nie ??????:placz::placz::placz: [quote name='madzia18sosnowiec']czesc kobiałki moje:buzi: wpadam pytac o brzuchy, jak po takich slodkosciach dzisiaj sie czujecie i lece do pracki:buzi: Witanko Madziulko ;-) brzuchole spoko w moim przypadku gorzej z noskiem ....zasmarkana jestem :placz: [quote name='Alka']Witajcie Zuzolki!:multi: Dziendoberek Tuffcikowa ;-) buziaczki slemy :loveu: Quote
zuzolandia Posted February 16, 2007 Author Posted February 16, 2007 [quote name='Kate I Luka']CZeść Kochaniutkie Kudłatki :multi: :multi:[/quot Witanko kochaniutkie faflunki:loveu::loveu::loveu: .....miłego dzioneczka zyczymy Quote
sota36 Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 [quote name='zuzolandia']Hejka;-) .o kurdeeeee a juz nie mieszka ???? bo jakby co to wiesz Zuzol słuzy pomoca ;-) usmiech mo swietny :diabloti: i chetnie podgryzie tyłek delikwenta a pancia dołozy hehe:mad::mad: A nos to nie ??????:placz::placz::placz: no i Gutek - agresywnypies po tatusiu... tez moze swoje dolozyc! Powali cielskiem!!!! i oddechem!!! Quote
eria Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 A nos to nie ??????:placz::placz::placz: JESZCZE JAK!!!!!!!!!!!!!!!!! ZUZOLA SZUKEJ TY FOTY NA PORTRECIK TO CIE BYDA KOCHAC BARDZI :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 To co wyście za święto miały powitanie lata że i lody były;):evil_lol: Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 o matko ale zaległości okropne miałam... ale dostrzeglam to :loveu: :loveu::loveu::loveu: Quote
e.v.a Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 czeszecie sie u jednego fryzjera:cool3: ??:evil_lol: Quote
Rinuś Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 [quote name='zuzolandia'] ......a podprowadziłam se foteczke od Jolci .....;-) no jak 2 krople wody:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts