Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 15.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zuzolandia

3220

• sota36

1352

• eria

1045

• Alicja

1010

Posted

[quote name='zuzolandia']Witanko ;-) spotkanko bylo wielce udane .....;-) pomijajac szczery usmiech Zozoli ;-) i lej,ący sie z nieba deszczzzzzzzz ;-).....wrzucam kilka foteczek ;-)

ZUZIA I FOXI

;-)

Foty piekne,
ale co to takie dwie obrazy majestatu.....????
kazdy patrzy w swoja strone.....i jakby niekoniecznie ma ochote na zabawe;)

Posted

[quote name='zuzolandia']ja ino paczki i paczki ....a serniczek to co ? niedobry ???? a lody to co ? niedobre?????? heeheh ;-)........
Anula ---- zaden problem ....... Halymba jest blisko heeheh;-)

a teraz spokojnie do Ciebie trafię autobusem!!! :multi: bo się okazuje że mieszkasz w miejscu które doskonale znam.....okolice nieszczęsnej Racławickiej gdzie mieszkał ten ktoś ...wrrrrrrrrrrrrrr :cool1:
serniczek faktycznie był boski, a lody - :loveu:

Posted

[quote name='eria']a teraz spokojnie do Ciebie trafię autobusem!!! :multi: bo się okazuje że mieszkasz w miejscu które doskonale znam.....okolice nieszczęsnej Racławickiej gdzie mieszkał ten ktoś ...wrrrrrrrrrrrrrr :cool1:
Zuch dziewczyna!!!!! Do babci sama trafi!!!! my juz niebedziemy Jej potrzebni...:placz:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:oj 2 Zuzolki:multi::multi::multi::loveu:

Witanko ;-) niooooo dobrze ze ino 2 hehehe :evil_lol:

[quote name='tygra']ale podobne

Czołem ;-) ...ano podobneee hehe tylko ciekawe czy psiok do panci czy odwrotnie hehehe:eviltong::eviltong:

[quote name='Dobcia']

Co dwie zuzolki to nie jedna:loveu::evil_lol:

Tłusty czwartek jak dla mnie mógłby być częściej:p

Czesc;-)...a 3 Zozolki toz to by było straszne hehehe:eviltong:
Dla mnie czwartek jest bowskiiiiiiii :multi::multi:

[quote name='Agunia-Pańciunia)']Foty piekne,
ale co to takie dwie obrazy majestatu.....????
kazdy patrzy w swoja strone.....i jakby niekoniecznie ma ochote na zabawe;)

Witanko;-) .....patrza kazda na swoja paniusie i dlatego kazda w inna strone eehehehe :evil_lol:

Posted

[quote name='eria']a teraz spokojnie do Ciebie trafię autobusem!!! :multi: bo się okazuje że mieszkasz w miejscu które doskonale znam.....okolice nieszczęsnej Racławickiej gdzie mieszkał ten ktoś ...wrrrrrrrrrrrrrr :cool1:

Hejka;-) .o kurdeeeee a juz nie mieszka ???? bo jakby co to wiesz Zuzol słuzy pomoca ;-) usmiech mo swietny :diabloti: i chetnie podgryzie tyłek delikwenta a pancia dołozy hehe:mad::mad:

[quote name='sota36']Zuch dziewczyna!!!!! Do babci sama trafi!!!! my juz niebedziemy Jej potrzebni...:placz:

Spoko babcie zawsze są potrzebne ehhehe:cool3:

[quote name='eria']Wy mi zawsze będziecie bardzo potrzebni bo jo Wos kochom :lol:

A nos to nie ??????:placz::placz::placz:

[quote name='madzia18sosnowiec']czesc kobiałki moje:buzi: wpadam pytac o brzuchy, jak po takich slodkosciach dzisiaj sie czujecie i lece do pracki:buzi:

Witanko Madziulko ;-) brzuchole spoko w moim przypadku gorzej z noskiem ....zasmarkana jestem :placz:

[quote name='Alka']Witajcie Zuzolki!:multi:

Dziendoberek Tuffcikowa ;-) buziaczki slemy :loveu:

Posted

[quote name='zuzolandia']Hejka;-) .o kurdeeeee a juz nie mieszka ???? bo jakby co to wiesz Zuzol słuzy pomoca ;-) usmiech mo swietny :diabloti: i chetnie podgryzie tyłek delikwenta a pancia dołozy hehe:mad::mad:

no i Gutek - agresywnypies po tatusiu... tez moze swoje dolozyc! Powali cielskiem!!!! i oddechem!!!

Posted

JESZCZE JAK!!!!!!!!!!!!!!!!!
ZUZOLA SZUKEJ TY FOTY NA PORTRECIK TO CIE BYDA KOCHAC BARDZI :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: