lespaa Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 sota36 napisał(a):Jak to wszystkim briardom w okolicy? a nam - jakis nowy?????? p.s. zuza i madzia zajedwabiste te banery!!!!!!~Jo tyz kca!!!! a o mie nie pomyslisz a ja tez kce a ty mosz juz czi wiec wisz ty co, jo sie pogniewom chyba :shake: Quote
zuzolandia Posted October 25, 2006 Author Posted October 25, 2006 No i stało sie he he ;-) Bede sie byczyc do konca tygodnia trala lala ;-) Nieodłacznym atrybutem na najblizsze dni beda chusteczki plus piguly ale co tam ;-) da sie wytrzymac tym bardziej ze nie trzeba pracowacccc ;-) Slodkie buzioczki dla wszystkich zapracowanych i zauczonych ;-) Tak troszku to mi Wos szkoda he he ;-) Quote
leemonca Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 tylko nie smarkaj w monitor bo nas pozarażasz :p :eviltong: Quote
Alka Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 No i przyszliśmy z rewizytą .:multi:Miałam znacznie mniej do przejrzenia niż Ty ...;) Pieknie tu u was:loveu: Zuzia jest śliczna :loveu:, nie dziwię się Gutkowi:evil_lol:, teraz ma dylemat , Gajka, Zuzia , a może jeszcze jakaś trzecia...:evil_lol: Jeden briard to uczta dla oka , ale ten widok jest zachwycający:loveu: będziemy do was często zaglądać :multi: Quote
Teklunia Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 zuzolandia napisał(a): ale ślicznie dziewczyny pozują :loveu: Quote
Pianka Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 Alka napisał(a):No i przyszliśmy z rewizytą .:multi:Miałam znacznie mniej do przejrzenia niż Ty ...;) Pieknie tu u was:loveu: Zuzia jest śliczna :loveu:, nie dziwię się Gutkowi:evil_lol:, teraz ma dylemat , Gajka, Zuzia , a może jeszcze jakaś trzecia...:evil_lol: Jeden briard to uczta dla oka , ale ten widok jest zachwycający:loveu: będziemy do was często zaglądać :multi: Wow co za spotkanie:loveu: Quote
sota36 Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 Alka napisał(a):No i przyszliśmy z rewizytą .:multi:Miałam znacznie mniej do przejrzenia niż Ty ...;) Pieknie tu u was:loveu: Zuzia jest śliczna :loveu:, nie dziwię się Gutkowi:evil_lol:, teraz ma dylemat , Gajka, Zuzia , a może jeszcze jakaś trzecia...:evil_lol: Jeden briard to uczta dla oka , ale ten widok jest zachwycający:loveu: będziemy do was często zaglądać :multi: - ło matko!!! Ale malp kudlatych!!! Chcialalam pierw zapytac nasza Smarkata o zdrowie, ale tyle futerek mnie powlilo! Ile znajomych! A podpiszta je!!!! Ale i tak najpiykniejszy jest GUT! Quote
madzia20sosnowiec Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 ile kudłatków :loveu: :loveu: :loveu: Quote
zuzolandia Posted October 25, 2006 Author Posted October 25, 2006 Pogoda jak marzenie i chociaz zasmarkana jestem to nie wytrzymałam i polazłam z kudłata do lasku ... napstrykalismy fotek i hejka do domku ;-) Quote
zuzolandia Posted October 25, 2006 Author Posted October 25, 2006 NO JESZCZE KILKA ZNALAZłAM DO OGLADANIA ;-) Quote
zuzolandia Posted October 25, 2006 Author Posted October 25, 2006 sota36 napisał(a):- ło matko!!! Ale malp kudlatych!!! Chcialalam pierw zapytac nasza Smarkata o zdrowie, ale tyle futerek mnie powlilo! Ile znajomych! A podpiszta je!!!! Ale i tak najpiykniejszy jest GUT! Hmmmm z tego co pamietam to tak ..od prawej ....SATTI .HAWAJ,ZUZA,GOMEZ ,WEGA,BUDGIE,ALLURE ......jak sobie przypomne pisownie hodowli to jeszcze dorzuce .... SATTI LA POULE ELLITE czy jakos tak ...od AMARKóW HAWAJ BEZY BEZY DIUNA ANABRI GOMEZ BRIKASTA WEGA TEDAGA BUDGIE to ZDAJE SIE HODOWLA PIXTON ALLURE TEDAGA Mam cicha nadzieje ze czegos tam nie pokreciłam a jakbyy co to i tak mi wybacza ... to fota ze zlotu w ZYWCU ;-) A gutek to fakt nojpiknijszy ;-) Quote
sota36 Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 No wiymy, ze najpikniyjszy i to nie ino w obrymbie 50 km! Un to nasz gwiazdor!!!!! Quote
eria Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 No masz szczęście zuzolandia !!!! bo już się chciałam o nowe foty upominać :diabloti: Ta zgraja briarów przepiękna...Tylko po czym właściciel ma poznać sowjego psa....hmmm - chyba jedynie po gumeczce :evil_lol: Quote
Cerber Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 zuzolandia napisał(a):NO JESZCZE KILKA ZNALAZłAM DO OGLADANIA ;-) śliczne fotki :loveu: :loveu: :loveu: ta ostatnia to wygląda jak na safarii w Afryce w długiej trawie :D:D:D:D:D:D Quote
sota36 Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 Moje ulubione z gatunku - z gorki na pazurki Quote
Imbirka Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 Hej, zasamrkańcy, chyba nie jest z wami tak źle jak biegacie na spacerki:evil_lol:;) Fociszki sa śliczne, takie kilorowe:lol: Quote
zuzolandia Posted October 26, 2006 Author Posted October 26, 2006 Imbir1 napisał(a):Hej, zasamrkańcy, chyba nie jest z wami tak źle jak biegacie na spacerki:evil_lol:;) Fociszki sa śliczne, takie kilorowe:lol: HEJKA ......no własnie dzisiaj mi wychodzi to bieganie ;-).... doprawiłam sie porzadnie ;-) staro a gupio ;-)..nic trzeba zazyc te wszystkie swinstawa i szybciutko pod kołderke ..... moze wpadne wieczorkiem ..?? Buziaczki dla wszystkich ...przez szybe :loveu: Quote
Imbirka Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 oj chorowitki, chorowitki:evil_lol: żeby kózka nie skakała.... i tak dalej:evil_lol: , zdrówka życzymy:lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 no ładnie ładnie zuziaczki, prosze wracac szybciutko do zdrówka i na dgm :loveu: Quote
sota36 Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 zuzolandia napisał(a):HEJKA ......no własnie dzisiaj mi wychodzi to bieganie ;-).... doprawiłam sie porzadnie ;-) staro a gupio ;-)..nic trzeba zazyc te wszystkie swinstawa i szybciutko pod kołderke ..... moze wpadne wieczorkiem ..?? Buziaczki dla wszystkich ...przez szybe :loveu: ale jak wygladajaco!!!!!!!!!!! Miodzio!!!! Zdrowiej kolezanko!!!!!!!! Quote
eria Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 a mnie się naj naj najbardziej podoba to http://img241.imageshack.us/img241/439/j9tn8.jpg :loveu: Quote
madzia20sosnowiec Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 witamy wieczorkiem, jak zdróweczko kudłateczko:evil_lol: Quote
zuzolandia Posted October 26, 2006 Author Posted October 26, 2006 NO i jestem wsrod zywych ;-) .... przespałam prawie całuski dzionek ale przynajmniej mi o niebooo lepiej ;-) Wszystkim dziekuje za troske ;-)...mysle ze jeszcze jutro grzecznie posiedze w domku a w sobote ............ w sobote pojedziemy do TOSKI 2 HE HE .... dOBRZE ZE MOJA NIUNIA TO TAKI GRZECZNY PSIOK CALY CZOS LEZALA ZE MNA W łOZECZKU EHEHHE ;-) Całuski wieczorowa pora ...;-) Quote
Alka Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 [quote name='zuzolandia'] dOBRZE ZE MOJA NIUNIA TO TAKI GRZECZNY PSIOK CALY CZOS LEZALA ZE MNA W łOZECZKU EHEHHE ;-) dodatkowa kołdereczka , można sie poprzytulać :loveu: wracaj szybko do zdrówka :loveu: śliczna ta fota Quote
Alicja Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 cześć choróbki:p cudeńko....nie dziwie sie ze chłopaki sie o nią biją :razz: Quote
Recommended Posts