zuzolandia Posted February 6, 2007 Author Posted February 6, 2007 Imbirkowa ;-) to własnie jest TOSIA 2 ;-) ....juz od małego była charakterna ;-) hehehehehe Witamy u nas Aguniu ;-) prawda ze okropnie podobne te rasy ? na briardzim forum było zdjecie naszej obecnej pani prezydent z czarnym irish ;-) a wszyscy mysleli ze to czarny briard ;-) hehe Quote
Agunia-Pańciunia) Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 [quote name='zuzolandia'] ......Zuzol był młody hehehe ;-)...... mlody i piekny i jakiz gustowny..kucy...no nie wspomne juz o froteczce... powiedz m i prosze,,,czy tak jak u softów trzeba to towarzystwo czesto czesac zeby sie kołtunki z powietrza nie brały??? Quote
Agunia-Pańciunia) Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 [quote name='zuzolandia']Imbirkowa ;-) to własnie jest TOSIA 2 ;-) ....juz od małego była charakterna ;-) hehehehehe Witamy u nas Aguniu ;-) prawda ze okropnie podobne te rasy ? na briardzim forum było zdjecie naszej obecnej pani prezydent z czarnym irish ;-) a wszyscy mysleli ze to czarny briard ;-) hehe Dziękuje za powitanie.....tak dokladnie bardzo podobne... Quote
eria Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 ale tu miała piękne kolory :loveu: :loveu: :loveu: Quote
zuzolandia Posted February 7, 2007 Author Posted February 7, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']Dziękuje za powitanie.....tak dokladnie bardzo podobne... A prosze bardzo ;-) miło nam ze taki piekny psiok zawitał do naszej galeri:loveu::loveu: a co do czesania ......oj z briardem to jest tak .......czesac i kochac :loveu: kochac i czesac :loveu: czesac i kochac:loveu: kochac i czesac :loveu: i tak 365 dni w roku ehheeh:loveu: Quote
zuzolandia Posted February 7, 2007 Author Posted February 7, 2007 Witaj Bimberkowa ;-) Czołem pancio Tigerkowa ;-) Doberek Eriaczku .....ta Zuzola zmienia kolory jak rekawiczki ....moze w koncu sie wybarwi ...ma jeszcze na to rok ;-) Witojcie kobitki ;-) Quote
zuzolandia Posted February 7, 2007 Author Posted February 7, 2007 Witaj Kasienko ;-) od golusienkiego Gastusia ;-) hehehe Quote
e.v.a Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 [quote name='zuzolandia'] Doberek Eriaczku .....ta Zuzola zmienia kolory jak rekawiczki ....moze w koncu sie wybarwi ...ma jeszcze na to rok ;-) :evil_lol: ale rym:cool3: :cool3: czesc Zuzole:multi: Quote
Kate I Luka Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 [quote name='zuzolandia']Witaj Kasienko ;-) od golusienkiego Gastusia ;-) hehehe i w dodatku tracącego swoje pierza :evil_lol: wczoraj zauważyłam, że chłopak nam sie leni jak diabeł, chyba wiosna idzie :Cool!: :Cool!: :Cool!: Quote
sota36 Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 [quote name='zuzolandia']A prosze bardzo ;-) miło nam ze taki piekny psiok zawitał do naszej galeri:loveu::loveu: a co do czesania ......oj z briardem to jest tak .......czesac i kochac :loveu: kochac i czesac :loveu: czesac i kochac:loveu: kochac i czesac :loveu: i tak 365 dni w roku ehheeh:loveu: zapomnialams jeszcze dodac, ze miedzy kochaniem a czesaniem, trzeba nasluchac sie ...pyskowania! One maja TYLE do powiedzenia!!! Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Ojejku ale mi sie zaległości nazbierało okropnych. :D Ale już nadrobiłam :D fajną masz fontanne w ogródku :D:D:loveu: Quote
leemonca Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 ja już nawet nie staram się nadrabiać :shake:, tyle się nazbierało!!! więc wpadam, krzyczę głośno - DZIEŃ DOBRY - i biegnę dalej. Przyjdzie taka pora, że będę miała więcej czasu dla dogo (tak myślę :evil_lol:) Quote
zuzolandia Posted February 7, 2007 Author Posted February 7, 2007 Mix boksiowo briardowy ;-) eheheheh Quote
arystokratka Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Witajcie :loveu:. Mizianko dla Zuzi :loveu:. Quote
Agunia-Pańciunia) Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 [quote name='zuzolandia']Mix boksiowo briardowy ;-) eheheheh sliczne fotki...ładnie obrobione....i modele tez fantastyczne...:evil_lol: Quote
Imbirka Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Tośka zginęła w czeluściach futra:evil_lol::evil_lol::evil_lol: a co to? basenik:cool3::evil_lol: Quote
Alicja Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 :loveu::loveu::loveu:ale cudeńka cześć Zuzolkowate stworzonka:loveu: Quote
Recommended Posts