e.v.a Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 [quote name='zuzolandia'] :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
zuzolandia Posted February 1, 2007 Author Posted February 1, 2007 Dziendoberek kochaniutkie ;-) ....cicho ..po wielkiemu cichu ;-).eeeee nic mi sie nie chce.....zasmarkana jestem ,W ROBOCIE WSZYSCY ZAGRYPIENI pogoda do bani ,komp nawala ( epidemia czy cos ;-) )....normalnie kataszrrofffa ;-) Zmniejsze i wrzuce kilka zdjec cobyscie nie gadały zem len ;-) Buziaczki ...lece do WAS ;-) Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Witam :) Wpadłam Was odwiedzić i pooglądać sobie Twoją wspaniałą sunie :loveu: Tak często się spotykamy w różnych galeriach i że mnie tu jeszcze nie było... :shake: ale strasznie mi sie tu podoba... no najbardziej Zuzia :loveu: Będę do was zagladać :) moogę ?:D:diabloti: :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
zuzolandia Posted February 1, 2007 Author Posted February 1, 2007 .......nie mam zadnych nowosci .....bo mi całkowicie padły baterie ;-) musze kupic nowe ........wiec wstawiam takie sobie foteczki eheheh ;-) Quote
zuzolandia Posted February 1, 2007 Author Posted February 1, 2007 Witamy nowego goscia w naszej galerii !!!!!!!!!!!!!! Wpadajcie kiedy chcecie eheheh ;-) .....zapraszamy CHIQUITA ;-) Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 One nie są takie sobie tylko wspaniałe :loveu: oo widzę Boksia :D to masz 2 psiaki :)? Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 [quote name='zuzolandia']Witamy nowego goscia w naszej galerii !!!!!!!!!!!!!! Wpadajcie kiedy chcecie eheheh ;-) .....zapraszamy CHIQUITA ;-) oczywiście bedziemy baaardzo czesto :evil_lol: Quote
zuzolandia Posted February 1, 2007 Author Posted February 1, 2007 Kiesys miałam boksia i briarda ;-) teraz ostał sie tylko kudłacz ;-) Natomiast ten faflunek ze zdjec to ukochana boksia mojego taty ;-) Rozpuszczona jak dziadowski bicz heheheh ......ale kochana ;-) Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 To znaczy że masz 2 psiaki w domu :D ^^ i pewnie jest wesoło, moga sie razem bawić, bo moja Tinucha to nie ma żadnego towarzysza, no tylko mnie. Ale ja pół dnia w szkole siedze :( Quote
sota36 Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 [quote name='zuzolandia'] .......nie mam zadnych nowosci .....bo mi całkowicie padły baterie ;-) musze kupic nowe ........wiec wstawiam takie sobie foteczki eheheh ;-) [quote name='zuzolandia']Kiesys miałam boksia i briarda ;-) teraz ostał sie tylko kudłacz ;-) Natomiast ten faflunek ze zdjec to ukochana boksia mojego taty ;-) Rozpuszczona jak dziadowski bicz heheheh ......ale kochana ;-) A co una mo taki wytrzeszcz slepiow? Aco to za machy Toskowe? p.s. Co do rozpieszczenia - nie ludz sie Chiquita - zuza tez taka sama!!! Quote
zuzolandia Posted February 1, 2007 Author Posted February 1, 2007 Czołem Alu ;-) fafluniasta jest bodajze 2 strony do tyłu heheheheh No tak Jolcia mo racja .....Zuzol to jest arcydzieło ropuszczynio heh;-) Quote
Kate I Luka Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 [quote name='zuzolandia']eeeee nic mi sie nie chce.....zasmarkana jestem ,W ROBOCIE WSZYSCY ZAGRYPIENI pogoda do bani ,komp nawala ( epidemia czy cos ;-) )....normalnie kataszrrofffa ;-) Oj tak, wokół mnie też wszyscy chorzy... Właśnie mi Tzcik dzownił, że go gardło zaczyna pobolewać :shake: ależ ona jest śliczna z tymi spineczko - gumeczkami :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Imbirka Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 no ja nie wiem czy tutaj tylko Tosia jest rozpuszczona jak dziadowski bicz:cool3:, a Zuzol to niby co?:evil_lol: Quote
bonita Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Ha, ha, ha jaką świetną ma minkę :) A te oczy...;) Superancka Zuzka :) Quote
sota36 Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Imbir1 napisał(a):no ja nie wiem czy tutaj tylko Tosia jest rozpuszczona jak dziadowski bicz:cool3:, a Zuzol to niby co?:evil_lol: dwa dziadowskie bicze ityle :) Quote
arystokratka Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 [quote name='sota36']dwa dziadowskie bicze ityle :) No to dołożymy 3 dziadowskiego bicza . Kamcię mojej sisterki . Dodam że to ja ją tak rozpuszczm :evil_lol:. Quote
sota36 Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 [quote name='arystokratka']No to dołożymy 3 dziadowskiego bicza . Kamcię mojej sisterki . Dodam że to ja ją tak rozpuszczm :evil_lol:. no sie przynajmniej przyznasz. Ja to Gutka w ostrej dyscyplinie trzymam! Pies musi wiedziec - kto tu rzadzi! A jak mu sie nie podoba, to na noc na dwor o glodzie i chlodzie!!!! Quote
zuzolandia Posted February 1, 2007 Author Posted February 1, 2007 [quote name='sota36']no sie przynajmniej przyznasz. Ja to Gutka w ostrej dyscyplinie trzymam! Pies musi wiedziec - kto tu rzadzi! A jak mu sie nie podoba, to na noc na dwor o glodzie i chlodzie!!!! O M G ......az se ekran zaplułam :eviltong::eviltong::eviltong: Taaaa juz widze tego Gutka na tym chlodzie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: !!!!!!!! Jolcia predzej sama by sie glodziła i chłodzila a psioka to by w paputki wsadziła :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
sota36 Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 HEJ?!?!?!Zyjeta?!?!?! [SIZE=1]p.s jestes OKROPNA! To ja chce tu bys twarda sztuka,aTy mnie demaskujesz! Ale,zeby sprostowac-jabardzo kocham mojego Gucia, tak jakmowi Inka!Nieba bym chlopokowi przychylila, ale,co ja tam sie bede spowiadac...? Winni sie tlumacza -[SIZE=4]KOCHAMY NASZEGO PSA!!!! Quote
zuzolandia Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 Witanko kochaniutkie kobitki ;-) mam dzis chandryczny dzien .i nic mi sie nie chceeeee..... Quote
Kate I Luka Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 [quote name='zuzolandia']Witanko kochaniutkie kobitki ;-) mam dzis chandryczny dzien .i nic mi sie nie chceeeee..... Zuzolek, toż Ty dzis musisz maseczki upiększające nałożyć, włosy na papiloty, algi na ciało...... Jutro mitting z la blondi men... :cool3: :cool3: :cool3: :cool3: Quote
Recommended Posts