DużyCP Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 fajowo że juz ok.:multi: Kapiś miał tak 2 razy, kończylo sie zawsze rwaniem ale jaka ulga po !! Quote
Alicja Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 [quote name='eria']mówisz-masz :loveu::loveu::loveu:ale cudeńko .. Cieszkam ze z łapiszonem już oki .....jeden mały upierdliwy pazurek a ile zachodu:shake: Quote
zuzolandia Posted January 29, 2007 Author Posted January 29, 2007 Witanko ludziki DCP ;-) Witaj ALU ;-) tAK TO PRAWDA .........taki malutki pazurek ;-) a sztresssssss ogromny ;-).......no ale ..... juz po wszystkim ;-) Quote
Guest Kamcia_14 Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Hej Zuzolki :buzi:. Co tam u was słychać :buzi:. Jak idą przeróbki ? Mówię ci Photofiltre sobie ściągnij . Pobiera się w niecałe 2 minuty :D. W razie czego zawsze mogę ci coś podpowiedzieć :razz:. Quote
Kate I Luka Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 [quote name='zuzolandia']Witaj BONITKA ;-) No my tez sie cieszymy.......kurcze od razu sie polepszyło pscicy ;-) wariacji dostala i z piłka lata ;-) po mieszkaniu a tak przz 2 dni jakas osowiałą była...........wrocił moj kochany Zuzolek ;-) Super wiadomości :multi: Jakieś choróbska krążą wciąż po dogo, jak nie u psiaków, tak u pańciorstwa :shake: Dobrze, że już dobrze. Pozdrowionka, i głaski w kudłaty łepek Zuzi :) Quote
sota36 Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Kochana Zuziu! A mowilem,ze masz zadlugie szpony niczym Doda! A mowilem, ze masz se te...no... "manikure" zrobic, by miec takie malutkie a nie dokuczajace ? Mowilem? Ale Ty - nie! Bo Ty Dama! No i widzisz, biedulko, ile bolu. I potrzebne to bylo? i tak jestes sliczna, piekna i mondra (albo "madra" - hmmm - nie wiem jak sie pisze to???) i i tak Cie kocham przeokrutnie - bez pazurka, czy z takimi Dodowatymi, to nie jest wazne! Pozdrawiam Cie - i wiesz, ale w tym tygodniu to my sie musimy umowic do ...kina... Pozdrow tych Twoich! Twoj Gutek - Paputek. Quote
zuzolandia Posted January 29, 2007 Author Posted January 29, 2007 [quote name='Kamcia_14']Hej Zuzolki :buzi:. Co tam u was słychać :buzi:. Jak idą przeróbki ? Mówię ci Photofiltre sobie ściągnij . Pobiera się w niecałe 2 minuty :D. W razie czego zawsze mogę ci coś podpowiedzieć :razz:. Witaj Kamusiu:loveu: bede nad tym pracowac eheheh choc straszny ze mnie ciemnogrod:placz: [quote name='Kate I Luka']Super wiadomości :multi: Jakieś choróbska krążą wciąż po dogo, jak nie u psiaków, tak u pańciorstwa :shake: Dobrze, że już dobrze. Pozdrowionka, i głaski w kudłaty łepek Zuzi :) G laski przekazane .....pomruczałą sobie :loveu: Tak te chorobska to upierdliwe zjawisko ....trza je w morde lac coby sobie poszly w sina dal :evil_lol: :evil_lol: A teraz nie mam dostepu do kompa bo Zuzol pisze list :loveu: Quote
sota36 Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 [quote name='zuzolandia'] A teraz nie mam dostepu do kompa bo Zuzol pisze list :loveu: hmmm pewnie do mnie... Gucio Quote
Imbirka Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 cześć Zuzolki:multi: siedze w pracy, a za oknem szaleje mi śnieżyca, jak tak jeszcze troche popada to nie wiem jak ja do domu wrócę:cool3: Quote
sota36 Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 U nas tez sypie :( a do ferii tak daleko jeszcze! Jeszcze poltora tygodnia! Zaraz znow trza do roboty i tak w kolko - myslcie, kiedy sie spotkamy!!! Quote
Kate I Luka Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Ależ Zuzolki i Gutki dostały ładne banerki :loveu: :loveu: :loveu: Doberek moi milusińscy :multi: :multi: :multi: Quote
arystokratka Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 [quote name='sota36']U nas tez sypie :( a do ferii tak daleko jeszcze! Jeszcze poltora tygodnia! Zaraz znow trza do roboty i tak w kolko - myslcie, kiedy sie spotkamy!!! Ja już mam ferię <uff> :evil_lol:. PS> zapraszam do galeri Kamic :ecil_lol:. Quote
Alicja Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Cześć Zuzolki :multi::multi::multi:jak było w pracy;) Quote
zuzolandia Posted January 30, 2007 Author Posted January 30, 2007 Witojcie kobitki ;-) własnie wrociłam z roboty .......fujjjjjjjjjjj ;-)...... Przez te wolne tygodnie odwykłam troszku od smrodu chlodu i nachlanych wariatów eheh;-)........ale ze zycie to nie bajka ;-) wiec wszystko wrociło do normy ....... Na dodatek tak grzebałam wczoraj w kompie ze zniknał mi moj program do zmniejszania fotek .......wcieło go .tak po prostu......ostała mi sie jeno angielska wersja ;-) bleeeeeeeeeee FAJNE MOMY BANERKI NIE ????? ;-) Jolus no my zawsze po południu tak od 16 som w doma .....oprocz piatku ;-) soboty ..- bede tonac w Rubikonie ;-) i niedzieli bo pracuje caluski dzionek ;-)...... Buziaczki Quote
bonita Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Banerek znakomity :D Mi też by wypadało powoli zmienić. Pozdrowionka Quote
eria Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 a ja wszystkim dziękuję za komplementy dotyczące banerka Zuzanki autorstwa mojego ach ta moja skromność Quote
sota36 Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 [quote name='eria']a ja wszystkim dziękuję za komplementy dotyczące banerka Zuzanki autorstwa mojego ach ta moja skromność wrodzona, ale totalnie nierozwinieta! Quote
zuzolandia Posted January 30, 2007 Author Posted January 30, 2007 ska ;Rinuś napisał(a):witamy bardzo :) sliczny piesek :D Dziekujemy w imieniu pieska ;-) i witamy milutko w naszej galerii:loveu::loveu::loveu: Quote
Kate I Luka Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 i jeszcze prócz banerku taki pikny avek Wam się dostał???? Oj dobrze Wam z taką koleżanką erią Quote
eria Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 razem z Jolą mi jędze marudziły że mam ten avek zrobić....nie pozostało nic innego......... :lol: no właśnie -co Wy byście beze mnie zrobiły - jak jo na tyn krajcok przyjada do ty naszy Joli to jom naucza banery robić i ona bydzie służyć za nadwornego banerorobota. HA! Quote
zuzolandia Posted January 30, 2007 Author Posted January 30, 2007 ERIACZKU !!!!!!!! jestes cudowna!!!! kochom cie !!!! DZIEKUJEMY SLICZNIEEEEE;-) Przyznej sie Anulko .....przeca lubisz te nasze marudzynie eheheh ;-) Quote
Recommended Posts