Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 15.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zuzolandia

3220

• sota36

1352

• eria

1045

• Alicja

1010

Guest Kamcia_14
Posted

Hej Zuzolki :buzi:. Co tam u was słychać :buzi:. Jak idą przeróbki ?
Mówię ci Photofiltre sobie ściągnij . Pobiera się w niecałe 2 minuty :D.
W razie czego zawsze mogę ci coś podpowiedzieć :razz:.

Posted

[quote name='zuzolandia']Witaj BONITKA ;-)
No my tez sie cieszymy.......kurcze od razu sie polepszyło pscicy ;-) wariacji dostala i z piłka lata ;-) po mieszkaniu a tak przz 2 dni jakas osowiałą była...........wrocił moj kochany Zuzolek ;-)

Super wiadomości :multi:
Jakieś choróbska krążą wciąż po dogo, jak nie u psiaków, tak u pańciorstwa :shake:
Dobrze, że już dobrze.
Pozdrowionka, i głaski w kudłaty łepek Zuzi :)

Posted

Kochana Zuziu!

A mowilem,ze masz zadlugie szpony niczym Doda! A mowilem, ze masz se te...no... "manikure" zrobic, by miec takie malutkie a nie dokuczajace ? Mowilem? Ale Ty - nie! Bo Ty Dama! No i widzisz, biedulko, ile bolu. I potrzebne to bylo? i tak jestes sliczna, piekna i mondra (albo "madra" - hmmm - nie wiem jak sie pisze to???) i i tak Cie kocham przeokrutnie - bez pazurka, czy z takimi Dodowatymi, to nie jest wazne! Pozdrawiam Cie - i wiesz, ale w tym tygodniu to my sie musimy umowic do ...kina...
Pozdrow tych Twoich! Twoj Gutek - Paputek.

Posted

[quote name='Kamcia_14']Hej Zuzolki :buzi:. Co tam u was słychać :buzi:. Jak idą przeróbki ?
Mówię ci Photofiltre sobie ściągnij . Pobiera się w niecałe 2 minuty :D.
W razie czego zawsze mogę ci coś podpowiedzieć :razz:.
Witaj Kamusiu:loveu: bede nad tym pracowac eheheh choc straszny ze mnie ciemnogrod:placz:

[quote name='Kate I Luka']Super wiadomości :multi:
Jakieś choróbska krążą wciąż po dogo, jak nie u psiaków, tak u pańciorstwa :shake:
Dobrze, że już dobrze.
Pozdrowionka, i głaski w kudłaty łepek Zuzi :)

G laski przekazane .....pomruczałą sobie :loveu:
Tak te chorobska to upierdliwe zjawisko ....trza je w morde lac coby sobie poszly w sina dal :evil_lol: :evil_lol:

A teraz nie mam dostepu do kompa bo Zuzol pisze list :loveu:

Posted

[quote name='sota36']U nas tez sypie :( a do ferii tak daleko jeszcze! Jeszcze poltora tygodnia! Zaraz znow trza do roboty i tak w kolko - myslcie, kiedy sie spotkamy!!!
Ja już mam ferię <uff> :evil_lol:.

PS> zapraszam do galeri Kamic :ecil_lol:.

Posted

Witojcie kobitki ;-) własnie wrociłam z roboty .......fujjjjjjjjjjj ;-)......
Przez te wolne tygodnie odwykłam troszku od smrodu chlodu i nachlanych wariatów eheh;-)........ale ze zycie to nie bajka ;-) wiec wszystko wrociło do normy .......
Na dodatek tak grzebałam wczoraj w kompie ze zniknał mi moj program do zmniejszania fotek .......wcieło go .tak po prostu......ostała mi sie jeno angielska wersja ;-) bleeeeeeeeeee

FAJNE MOMY BANERKI NIE ????? ;-)
Jolus no my zawsze po południu tak od 16 som w doma .....oprocz piatku ;-) soboty ..- bede tonac w Rubikonie ;-) i niedzieli bo pracuje caluski dzionek ;-)......
Buziaczki

Posted

[quote name='eria']a ja wszystkim dziękuję za komplementy dotyczące banerka Zuzanki autorstwa mojego

ach ta moja skromność
wrodzona, ale totalnie nierozwinieta!

Posted

razem z Jolą mi jędze marudziły że mam ten avek zrobić....nie pozostało nic innego......... :lol:
no właśnie -co Wy byście beze mnie zrobiły - jak jo na tyn krajcok przyjada do ty naszy Joli to jom naucza banery robić i ona bydzie służyć za nadwornego banerorobota. HA!