Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

sota36 napisał(a):
- a una kupke robi????:roll::roll::roll:

Oj JOLUS jOLUS .cosik mi sie widzi ze Ty mosz zboczenie na punkcie kuupek ;-_....... a una po prostu szykowała sie do wstania ;-) trza bylo pryndko fota robic ;-)

• Replies 15.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zuzolandia

3220

• sota36

1352

• eria

1045

• Alicja

1010

Posted

zuzolandia napisał(a):
Oj JOLUS jOLUS .cosik mi sie widzi ze Ty mosz zboczenie na punkcie kuupek ;-_....... a una po prostu szykowała sie do wstania ;-) trza bylo pryndko fota robic ;-)

AAAAAAAAAAAAAAA! No ja!!!! Bo u nas kupki WZORCOWE juz som!!!!! I wysylomy na kupiastom wystawe kupek swiata!

Posted

Teklunia napisał(a):
część piękne mordy :lol:

Tenek chce powiedzieć, że będzie walczył o Zuzię, więc niech Gutek nie będzie taki pewny swego :cool3::evil_lol:

Hejka kochaniutka ;-) ...ooooo widze ze Gutkowi grono rywali sie cosik powieksza :evil_lol: i co Ty słodziasty Gutosławie na to ???

Buziaki dla Tenusia :loveu:

Posted

Teklunia napisał(a):
część piękne mordy :lol:

- Ze to niby o nas?:mad::mad::mad:
A co ja na to? Phi - ogonem go zmiote!!!! Moim rogalowatym :) W koncu na cos sei przyda!

Posted

Hej, Hej, Hej:multi:
Fotki jesienne ekstra i Zuza nanich wyszła cudnie:lol:
Fajnie tutaj wpaść do was i przy okazji "posłuchać" śląskiej gwary:lol:, my niestety z Łodzi jesteśmy i na codzień człowiek nie słyszy tego. :cool3:

Posted

sota36 napisał(a):
AAAAAAAAAAAAAAA! No ja!!!! Bo u nas kupki WZORCOWE juz som!!!!! I wysylomy na kupiastom wystawe kupek swiata!
Gutek a potem tako kupa na śpileczka i do gablotki;)

Posted

Imbir1 napisał(a):
Hej, Hej, Hej:multi:
Fotki jesienne ekstra i Zuza nanich wyszła cudnie:lol:
Fajnie tutaj wpaść do was i przy okazji "posłuchać" śląskiej gwary:lol:, my niestety z Łodzi jesteśmy i na codzień człowiek nie słyszy tego. :cool3:

Złociutka to koniecznie musisz sie do nos przeprowadzic :loveu:, wtedy Ci sie łobrzydnie ta gwara :loveu: ale ludziska nie !

Oj kobitki cosik mnie bierze ,chyba nałykam sie prochow i hopam do łozeczka :loveu:,,,do tego ciepla herbatka i moze mnie to dranstwo co sie zbliza pusci :evil_lol:
Kusiolki slicznotki :lol:

Posted

eria napisał(a):
wypolerowali do zdjęcia :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Kurcze ze tez musisz zdradzac moje tajemnice :evil_lol::evil_lol:
A tak na marginesie to myjemy szłapki na klatce schodowej w misce :loveu:
W domku to juz tylko poprawki :loveu:
A wiecie co ? musze to mycie uwiecznic na fociszy :evil_lol: hehehehe

Posted

zuzolandia napisał(a):
Kurcze ze tez musisz zdradzac moje tajemnice :evil_lol::evil_lol:
A tak na marginesie to myjemy szłapki na klatce schodowej w misce :loveu:
W domku to juz tylko poprawki :loveu:
A wiecie co ? musze to mycie uwiecznic na fociszy :evil_lol: hehehehe

cholinda u mnie nie przeszło, trzeba w razie wielkiego brudu na łapkach do wanny pakowac a potem i tak latac i szorowac cała podłoge:oops:

Posted

człowiek robi banerki wszyskim briardom w okolicy, ciekawe czy ktoś by się zorientował jakbym na banerku Zuzy wkleiła Gajkę, albo Gutka i odwrotnie :diabloti:
Proszę :

Posted

eria napisał(a):
człowiek robi banerki wszyskim briardom w okolicy, ciekawe czy ktoś by się zorientował jakbym na banerku Zuzy wkleiła Gajkę, albo Gutka i odwrotnie :diabloti:
Proszę :

ja bym poznała :p ps. ślicznie ślicznie ślicznie, eria rob rob te bannerki, bo swietnie ci to idzie :lol:

Posted

Witajcie kochane kobitki :loveu:
Eria ........... banerki sa po prostu...... boskie ......serdeczne dzieki !!!!
Teraz tylko bede kombinowac jak je zamienic he he :loveu:

tAK JAKO ZE POGODA PASKUDNA I PADA DESZCZYK ZE SPACERKU NICI :placz: ALE ZEBY NIE SIEDZIEC CAłY DZIONEK W DOMKU POJECHALISMY DO TOSKI 2 ... OTO KILKA FOTECZEK .MARNE BO MARNE ALE ZAWSZE COSIK:evil_lol:

Te pancia wyłaz juz z tej łazienki , idziemy ???:evil_lol:

łOOOO matkooo zas przyjechali ...:diabloti:

No nic trzeba sie przywitac ,ciekawe kiedy beda zwijac zagle ???:diabloti:

Taaaa znowu nawiedzona z aparatem i pozowac i pozowac :diabloti:

Bedzie ciasteczko bedzie fotka :diabloti:

Troszku sie pomordowac nie zaszkodzi :loveu: moze szybciej sie wyniosa :evil_lol:

Posted

W koncu przestało padac i wyniosłysmy sie na podwórko ale tylko na chwilke :loveu::loveu:

A AAAAAA HURAAAA NARESZCIE SIE WYNIESLI :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

BARDZO DZIEKUJEMY ZA WIZYTE ZAPRASZAMY PONOWNIE BYLE NIE ZA SZYBKO WOW :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: W sumie to lubie kudłata ale po kazdej wizycie mam czkawke ,ciekawe dlaczego ???:evil_lol: