zuzolandia Posted October 23, 2006 Author Posted October 23, 2006 sota36 napisał(a):- a una kupke robi????:roll::roll::roll: Oj JOLUS jOLUS .cosik mi sie widzi ze Ty mosz zboczenie na punkcie kuupek ;-_....... a una po prostu szykowała sie do wstania ;-) trza bylo pryndko fota robic ;-) Quote
Cerber Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::loveu:jaki piękny kontraścik oj tak piękny kontrast :) Quote
sota36 Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 zuzolandia napisał(a):Oj JOLUS jOLUS .cosik mi sie widzi ze Ty mosz zboczenie na punkcie kuupek ;-_....... a una po prostu szykowała sie do wstania ;-) trza bylo pryndko fota robic ;-) AAAAAAAAAAAAAAA! No ja!!!! Bo u nas kupki WZORCOWE juz som!!!!! I wysylomy na kupiastom wystawe kupek swiata! Quote
Teklunia Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 część piękne mordy :lol: Tenek chce powiedzieć, że będzie walczył o Zuzię, więc niech Gutek nie będzie taki pewny swego :cool3::evil_lol: Quote
zuzolandia Posted October 23, 2006 Author Posted October 23, 2006 Teklunia napisał(a):część piękne mordy :lol: Tenek chce powiedzieć, że będzie walczył o Zuzię, więc niech Gutek nie będzie taki pewny swego :cool3::evil_lol: Hejka kochaniutka ;-) ...ooooo widze ze Gutkowi grono rywali sie cosik powieksza :evil_lol: i co Ty słodziasty Gutosławie na to ??? Buziaki dla Tenusia :loveu: Quote
sota36 Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 Teklunia napisał(a):część piękne mordy :lol: - Ze to niby o nas?:mad::mad::mad: A co ja na to? Phi - ogonem go zmiote!!!! Moim rogalowatym :) W koncu na cos sei przyda! Quote
Imbirka Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 Hej, Hej, Hej:multi: Fotki jesienne ekstra i Zuza nanich wyszła cudnie:lol: Fajnie tutaj wpaść do was i przy okazji "posłuchać" śląskiej gwary:lol:, my niestety z Łodzi jesteśmy i na codzień człowiek nie słyszy tego. :cool3: Quote
Alicja Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 sota36 napisał(a):AAAAAAAAAAAAAAA! No ja!!!! Bo u nas kupki WZORCOWE juz som!!!!! I wysylomy na kupiastom wystawe kupek swiata!Gutek a potem tako kupa na śpileczka i do gablotki;) Quote
zuzolandia Posted October 23, 2006 Author Posted October 23, 2006 Imbir1 napisał(a):Hej, Hej, Hej:multi: Fotki jesienne ekstra i Zuza nanich wyszła cudnie:lol: Fajnie tutaj wpaść do was i przy okazji "posłuchać" śląskiej gwary:lol:, my niestety z Łodzi jesteśmy i na codzień człowiek nie słyszy tego. :cool3: Złociutka to koniecznie musisz sie do nos przeprowadzic :loveu:, wtedy Ci sie łobrzydnie ta gwara :loveu: ale ludziska nie ! Oj kobitki cosik mnie bierze ,chyba nałykam sie prochow i hopam do łozeczka :loveu:,,,do tego ciepla herbatka i moze mnie to dranstwo co sie zbliza pusci :evil_lol: Kusiolki slicznotki :lol: Quote
eria Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 no pięknie, cała strona o koopach :evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 jak wy to robicie ze kafelki tak lsnią czystoscia jak pies wraca ze spaceru?:oops: Quote
eria Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 wypolerowali do zdjęcia :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
zuzolandia Posted October 23, 2006 Author Posted October 23, 2006 eria napisał(a):wypolerowali do zdjęcia :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Kurcze ze tez musisz zdradzac moje tajemnice :evil_lol::evil_lol: A tak na marginesie to myjemy szłapki na klatce schodowej w misce :loveu: W domku to juz tylko poprawki :loveu: A wiecie co ? musze to mycie uwiecznic na fociszy :evil_lol: hehehehe Quote
madzia20sosnowiec Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 zuzolandia napisał(a):Kurcze ze tez musisz zdradzac moje tajemnice :evil_lol::evil_lol: A tak na marginesie to myjemy szłapki na klatce schodowej w misce :loveu: W domku to juz tylko poprawki :loveu: A wiecie co ? musze to mycie uwiecznic na fociszy :evil_lol: hehehehe cholinda u mnie nie przeszło, trzeba w razie wielkiego brudu na łapkach do wanny pakowac a potem i tak latac i szorowac cała podłoge:oops: Quote
zuzolandia Posted October 23, 2006 Author Posted October 23, 2006 Zuzia to kudłata dama ;-) po marasie nie łazi ;-) Quote
eria Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 człowiek robi banerki wszyskim briardom w okolicy, ciekawe czy ktoś by się zorientował jakbym na banerku Zuzy wkleiła Gajkę, albo Gutka i odwrotnie :diabloti: Proszę : Quote
madzia20sosnowiec Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 eria napisał(a):człowiek robi banerki wszyskim briardom w okolicy, ciekawe czy ktoś by się zorientował jakbym na banerku Zuzy wkleiła Gajkę, albo Gutka i odwrotnie :diabloti: Proszę : ja bym poznała :p ps. ślicznie ślicznie ślicznie, eria rob rob te bannerki, bo swietnie ci to idzie :lol: Quote
zuzolandia Posted October 24, 2006 Author Posted October 24, 2006 Witajcie kochane kobitki :loveu: Eria ........... banerki sa po prostu...... boskie ......serdeczne dzieki !!!! Teraz tylko bede kombinowac jak je zamienic he he :loveu: tAK JAKO ZE POGODA PASKUDNA I PADA DESZCZYK ZE SPACERKU NICI :placz: ALE ZEBY NIE SIEDZIEC CAłY DZIONEK W DOMKU POJECHALISMY DO TOSKI 2 ... OTO KILKA FOTECZEK .MARNE BO MARNE ALE ZAWSZE COSIK:evil_lol: Te pancia wyłaz juz z tej łazienki , idziemy ???:evil_lol: łOOOO matkooo zas przyjechali ...:diabloti: No nic trzeba sie przywitac ,ciekawe kiedy beda zwijac zagle ???:diabloti: Taaaa znowu nawiedzona z aparatem i pozowac i pozowac :diabloti: Bedzie ciasteczko bedzie fotka :diabloti: Troszku sie pomordowac nie zaszkodzi :loveu: moze szybciej sie wyniosa :evil_lol: Quote
zuzolandia Posted October 24, 2006 Author Posted October 24, 2006 W koncu przestało padac i wyniosłysmy sie na podwórko ale tylko na chwilke :loveu::loveu: A AAAAAA HURAAAA NARESZCIE SIE WYNIESLI :evil_lol::evil_lol::evil_lol: BARDZO DZIEKUJEMY ZA WIZYTE ZAPRASZAMY PONOWNIE BYLE NIE ZA SZYBKO WOW :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: W sumie to lubie kudłata ale po kazdej wizycie mam czkawke ,ciekawe dlaczego ???:evil_lol: Quote
sota36 Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 Jak to wszystkim briardom w okolicy? a nam - jakis nowy?????? p.s. zuza i madzia zajedwabiste te banery!!!!!!~Jo tyz kca!!!! Quote
Dobcia Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 zuzolandia;2327018[B napisał(a):] Jaka świetna minka!!!:Cool!::Cool!::Cool!: Wogóle śliczną ma psina "twarzyczke":loveu: Quote
sota36 Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 No fakt - bardzo przystojnawa dziewczynka - hihihi Quote
zuzolandia Posted October 24, 2006 Author Posted October 24, 2006 sota36 napisał(a):No fakt - bardzo przystojnawa dziewczynka - hihihi SZCZESLIWO ZE W KONCY MY POJECHALI SIE DO DOMKU :evil_lol: :evil_lol: Quote
Cerber Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 Mrugnij do mnie mała tak... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Imbirka Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 jaka różnica między nimi we wzroście:evil_lol: Quote
Recommended Posts