Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 15.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zuzolandia

3220

• sota36

1352

• eria

1045

• Alicja

1010

Posted

No faktycznie wiatrzycho się wzmaga... wstrętna pogoda ...:cool3:

Inka , mam nadzieje ,że sampoczucie lepsze? pozdrawiamy Was cieplutko!:loveu:

Posted

[quote name='eria']eh to ich jęczenie jest najgorsze :shake:
pobudka zuzole !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:lol:
patrz jaka psakudna pogoda za oknem...........................

Siemanko Eriaczku :loveu: oj widze ze paskudnie ze hej za oknem :placz:

[quote name='Alicjarydzewska'];)hey Inuś ...jak tam kamforowy aromat:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Witanko ALU :loveu: ..oj nawet nie mow :evil_lol: moj TZ-k stwierdził ze jestem kamforową ofiarą :evil_lol: a cały dom przy okazji heeh:evil_lol:

[quote name='Imbir1']cześć Zuzolki:multi:, odmeldowujemy się z samego rana, bo później mam szkolenie i znowy nie zajrzę do was.
Zaległości wszstkie nadrobiłam:lol:

Witaj Julio :loveu: ...cieszymy sie ze wrociłas po jednodniowej nieobecnosci :multi::multi::multi:

[quote name='Kate I Luka']Siemanko Zuzoleczki... Dziś ma wiać paskudnie wiatr, nie wybierajcie sie na spacerki, bo jeszcze Was zwieje, i co my byśmy zrobili? ;)
Buziaczki :)

Czołem Kasienko:loveu: nigdzie sie nie ruszam ,z Zozolka był moj maz, na 5 min. bo kudłata nie cierpi jak jej cosik kapie z nieba na łepek :evil_lol:

[quote name='Alka']No faktycznie wiatrzycho się wzmaga... wstrętna pogoda ...:cool3:

Inka , mam nadzieje ,że sampoczucie lepsze? pozdrawiamy Was cieplutko!:loveu:
Witaj Alutkowa:loveu: mimo wstretnej pogody samopoczucie oki , ciekawe na jak długo eheh

Guest aneta_w
Posted

[quote name='zuzolandia']Kurujemy sie a jakze ;-) łykamy prochy ,smarujemy sie i duzo lezymy ;-) jak pan maz jest w domu ;-) eheheheh

No to kurujta się kurujta!

Posted

eria napisał(a):
nie rozumiem :roll: czy tam jest przydomek Zuzi czy jak ?

ti nie jest przydomek zui!! To ZUZIA!!! No normalnie skolonowali ja! A serio - facet podaje Zuzie i owego Diablo jako rodzicow swoich szczeniat! To zlodziejstwo i chamstwo!

Posted

Dobcia - jak to po co? Facet chce zarobic kase. Skrzyzowal jakies tam briardy lub i nie, liczy na laikow (hahaha - tu sie przeliczyl! Bo dobry nos Inki go wytropil) , dodal sobie, dla zysku , ze to rodzice z dobrych hodowli, ze wcisnie owym laikom po jakies 5 stowek porodowodowe psy!
p.s. oj znamy takich , znamy...

Posted

PISZCIE DO NIEGO !!!!!!!!!!!! JA BYM NIE DAROWAŁA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :angryy: :angryy: :angryy:

ja właśnie szperam po necie i trafiłam na stronę internetowa Zuzanki o której istnieniu nie miałam pojęcia!tam powinien być dział: Zuzia i przyjaciele:D
moje psioki też będą mieć, ale dopiero jest w budowie, ale ciiiiii :D

Posted

sota36 napisał(a):
daj namiar!

ee a tam nie ma?
co za kretyn.......:shake:
ale maila chyba da sie napisać, bo tam jak sie na "@" naciśnie to wyskakuje formularz

Posted

[quote name='eria']PISZCIE DO NIEGO !!!!!!!!!!!! JA BYM NIE DAROWAŁA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :angryy: :angryy: :angryy:

ja właśnie szperam po necie i trafiłam na stronę internetowa Zuzanki o której istnieniu nie miałam pojęcia!tam powinien być dział: Zuzia i przyjaciele:D
moje psioki też będą mieć, ale dopiero jest w budowie, ale ciiiiii :D

podaj www , please...

tego co zrobił gościu nawet nie komentuję. Powinnyście zrobić aferę, i tyle. Co za burak jakiś....

Posted

[quote name='Kate I Luka']podaj www , please...

tego co zrobił gościu nawet nie komentuję. Powinnyście zrobić aferę, i tyle. Co za burak jakiś....no wlasnie!
Eria daj te strone Zuzanki, plis te www!!!