Kate I Luka Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Siemanko Zuzoleczki... Dziś ma wiać paskudnie wiatr, nie wybierajcie sie na spacerki, bo jeszcze Was zwieje, i co my byśmy zrobili? ;) Buziaczki :) Quote
Alka Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 No faktycznie wiatrzycho się wzmaga... wstrętna pogoda ...:cool3: Inka , mam nadzieje ,że sampoczucie lepsze? pozdrawiamy Was cieplutko!:loveu: Quote
zuzolandia Posted January 18, 2007 Author Posted January 18, 2007 [quote name='eria']eh to ich jęczenie jest najgorsze :shake: pobudka zuzole !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:lol: patrz jaka psakudna pogoda za oknem........................... Siemanko Eriaczku :loveu: oj widze ze paskudnie ze hej za oknem :placz: [quote name='Alicjarydzewska'];)hey Inuś ...jak tam kamforowy aromat:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Witanko ALU :loveu: ..oj nawet nie mow :evil_lol: moj TZ-k stwierdził ze jestem kamforową ofiarą :evil_lol: a cały dom przy okazji heeh:evil_lol: [quote name='Imbir1']cześć Zuzolki:multi:, odmeldowujemy się z samego rana, bo później mam szkolenie i znowy nie zajrzę do was. Zaległości wszstkie nadrobiłam:lol: Witaj Julio :loveu: ...cieszymy sie ze wrociłas po jednodniowej nieobecnosci :multi::multi::multi: [quote name='Kate I Luka']Siemanko Zuzoleczki... Dziś ma wiać paskudnie wiatr, nie wybierajcie sie na spacerki, bo jeszcze Was zwieje, i co my byśmy zrobili? ;) Buziaczki :) Czołem Kasienko:loveu: nigdzie sie nie ruszam ,z Zozolka był moj maz, na 5 min. bo kudłata nie cierpi jak jej cosik kapie z nieba na łepek :evil_lol: [quote name='Alka']No faktycznie wiatrzycho się wzmaga... wstrętna pogoda ...:cool3: Inka , mam nadzieje ,że sampoczucie lepsze? pozdrawiamy Was cieplutko!:loveu: Witaj Alutkowa:loveu: mimo wstretnej pogody samopoczucie oki , ciekawe na jak długo eheh Quote
zuzolandia Posted January 18, 2007 Author Posted January 18, 2007 A tak wogole to DZIENDOBEREK WSZYSTKIM ;-) !!!!!! Dla tych co kochaja faflunki - TOSIA - ;-) .........;-) ....... Quote
zuzolandia Posted January 18, 2007 Author Posted January 18, 2007 http://www.4lapy.pl/ogloszenia/pokaz.php?id_ogl=24077&id_kat=4 Normalnie jestem w szoku ;-) Zuzia została MAMUSIA !!!!! Quote
Kate I Luka Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 :loveu: :loveu: moja ulubiona pozycja :loveu: :loveu: :loveu: Quote
zuzolandia Posted January 18, 2007 Author Posted January 18, 2007 [quote name='Patikujek_Zabrze']Nie tylko twoja:D:loveu: Witamy nowego GOSCIA :loveu::loveu: ....Zapraszamy czesciej :loveu: Quote
anushka Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 [quote name='Kate I Luka']:loveu: :loveu: moja ulubiona pozycja :loveu: :loveu: :loveu: i moja też !! tylko ja to nazywam u Halszki "na Sfinksa" :loveu: :loveu: Quote
lula Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 hej Zuzolki. jak tam kurujecie się??? Szybciutko, szybciutko bo Fuks już się nie może doczekać odwiedzin cioteczki :) Quote
zuzolandia Posted January 18, 2007 Author Posted January 18, 2007 Kurujemy sie a jakze ;-) łykamy prochy ,smarujemy sie i duzo lezymy ;-) jak pan maz jest w domu ;-) eheheheh Quote
eria Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 [quote name='zuzolandia']http://www.4lapy.pl/ogloszenia/pokaz.php?id_ogl=24077&id_kat=4 Normalnie jestem w szoku ;-) Zuzia została MAMUSIA !!!!! nie rozumiem :roll: czy tam jest przydomek Zuzi czy jak ? Quote
Guest aneta_w Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 [quote name='zuzolandia']Kurujemy sie a jakze ;-) łykamy prochy ,smarujemy sie i duzo lezymy ;-) jak pan maz jest w domu ;-) eheheheh No to kurujta się kurujta! Quote
sota36 Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 eria napisał(a):nie rozumiem :roll: czy tam jest przydomek Zuzi czy jak ? ti nie jest przydomek zui!! To ZUZIA!!! No normalnie skolonowali ja! A serio - facet podaje Zuzie i owego Diablo jako rodzicow swoich szczeniat! To zlodziejstwo i chamstwo! Quote
Dobcia Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Witanko:lol: Śliczny fafluniek:loveu: Co za czlowiek, i po co, coś takiego robi...:shake: Quote
sota36 Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Dobcia - jak to po co? Facet chce zarobic kase. Skrzyzowal jakies tam briardy lub i nie, liczy na laikow (hahaha - tu sie przeliczyl! Bo dobry nos Inki go wytropil) , dodal sobie, dla zysku , ze to rodzice z dobrych hodowli, ze wcisnie owym laikom po jakies 5 stowek porodowodowe psy! p.s. oj znamy takich , znamy... Quote
Alicja Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 [quote name='zuzolandia']http://www.4lapy.pl/ogloszenia/pokaz.php?id_ogl=24077&id_kat=4 Normalnie jestem w szoku ;-) Zuzia została MAMUSIA !!!!!:mad:o kurde i co napisałaś do Faceta:cool3: Quote
Dobcia Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 ...takiego to by...:diabloti: ehhh...na pewno jacyś laicy by się znależli:shake: Quote
eria Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 PISZCIE DO NIEGO !!!!!!!!!!!! JA BYM NIE DAROWAŁA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :angryy: :angryy: :angryy: ja właśnie szperam po necie i trafiłam na stronę internetowa Zuzanki o której istnieniu nie miałam pojęcia!tam powinien być dział: Zuzia i przyjaciele:D moje psioki też będą mieć, ale dopiero jest w budowie, ale ciiiiii :D Quote
eria Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 sota36 napisał(a):daj namiar! ee a tam nie ma? co za kretyn.......:shake: ale maila chyba da sie napisać, bo tam jak sie na "@" naciśnie to wyskakuje formularz Quote
Kate I Luka Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 [quote name='eria']PISZCIE DO NIEGO !!!!!!!!!!!! JA BYM NIE DAROWAŁA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :angryy: :angryy: :angryy: ja właśnie szperam po necie i trafiłam na stronę internetowa Zuzanki o której istnieniu nie miałam pojęcia!tam powinien być dział: Zuzia i przyjaciele:D moje psioki też będą mieć, ale dopiero jest w budowie, ale ciiiiii :D podaj www , please... tego co zrobił gościu nawet nie komentuję. Powinnyście zrobić aferę, i tyle. Co za burak jakiś.... Quote
sota36 Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 [quote name='Kate I Luka']podaj www , please... tego co zrobił gościu nawet nie komentuję. Powinnyście zrobić aferę, i tyle. Co za burak jakiś....no wlasnie! Eria daj te strone Zuzanki, plis te www!!! Quote
tygra Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 o zuzanka ma stronę i się nie chwali ? Zuzole nieladnie :) Quote
Recommended Posts