Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Chyba ktoß poczarowal ...ledwo co napisalam ye wsyzstko oki a tu okayuje sie ye wcale nieee...
Fruzia ma guza na sutku po wizycie u weta ustalilismy termin operacyji na 26 listopada .Oczywiscie struwity znowu atakuja ....
Zuzia ma nawrót wrednych kaszaków które nie chca sie goic i rany po nich wygládajá obrzydliwie jesli kuracja antybiotykowa nie pomoze to trzeba bd wyciac.Do tego biopsja narosli która wymacalam i prawdopodobnie zapalenie pecherza bo bialkomocz i krwiomocz w dzisiejszym badaniu.
Pozytywy? watróbka sie swietnie zregenerowaøá .....

No to buziam cieplutko ....

• Replies 15.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zuzolandia

3220

• sota36

1352

• eria

1045

• Alicja

1010

Posted

eria napisał(a):
Ale Ci dziewczyny atrakcje fundują, nie ma co ;) 26 mam na rano to pewnie będę przy Fruziutku

Nooo fundujá a mozna rzec ze mam powtorke z rozrywki bo dokladnie o tym samym czasie rok temu latalam z nimi do weta ehhhhhh...
Fajnie ze bd ...przynajmniej troche mniej nerwow mnie to bd kosztowac choc i tak jak pieron boje sie ze Fruzik sie nie wybudzi normalnie mam obsesje na tym punkcie ...wiemmm...wali mi hihih...

Posted

no to faktycznie nie wesolo :( mam nadzieje,ze wszystko bedzie ok i op przebiegnie dobrze i nie martw sie Fryzulka sie wybudzi,w koncu gdzie bedzie miala tak dobrze jak u Ciebie:)jeszcze Ania bedzie z nia to juz calkiem,milosc z kazdej strony:)trzymam kciuki,trzymajcie sie

Posted

Nooooo fakt......do teraz nie wierze ....2 tyg temu na wizycie lekarskiej był a teraz znikł ...wymacana przez pana doktora była skrupulatnie i NIC.......ulzyło mi niesamowicie choc jakis tam niepokój siedzi i mędzi ;-)
DZIĘKUJE SERDECZNIE ZA SŁOWA OTUCHY I TRZYMANIE KCIUKASKÓW !!!!!!!!!!JESTESCIE KOCHANE !!!!
Jak widac ..pomogły ;-)

Buziaki !!!!!

Posted

[quote name='Saththa']Oooooooooooaaaaaa to ja nie zrozumiałam w takim razie :) Myślałam, ze znikł bo wycięty :splat: eee to super;)

noo uciekła skalpelowi :multi: przynajmniej narazie

[quote name='Izabela124.']To jak takie super wieści to fotki by się przydały dziewczyn :)
jakies tam foteczki dam choc ni mam :roll:

[quote name='Ania!']I super, bardzo się cieszę :multi:

ja tez bardzo bardzoo się ciesze :multi:

Posted

Tak sobie tu zaglądałam, ale chyba nic nie pisałam. To dziś napiszę, bo się bardzo cieszę, że tego guzika już nie ma. :multi:
Psiaki śliczniaki. :)

• 4 months later...
Posted

[quote name='junoo']a czemu tu taka cisza?
halo halo[/QUOTE]

aaa tak jakoś brak weny na dogo ....no i te zmniejszanie fot jest irytujące ;-) hihi
ale kudłate mają sie dobrze o czekają na przybycie nowej kudłatej siostrzyczki która zjawi sie w maju ;-)