Doginka Posted July 31, 2013 Posted July 31, 2013 Baw się dobrze, korzystaj ze słoneczka i innych przyjemności, bo po lecie będzie jesień i dłuuuuuga, obrzydliwa zima;-) A Lato mija strasznie szybko:sad::lol: Quote
Alicja Posted July 31, 2013 Posted July 31, 2013 Weź porządną kartę ;) Skwarz się w tej Chorwacji i zabierz ten obrzydliwy upał ze sobą :) Quote
anetta Posted August 6, 2013 Posted August 6, 2013 Zajefajne te foty, szkoda że tak się stało z kartą, mega wq bym miała. Udanego wypoczynku!! Quote
Izabela124. Posted September 1, 2013 Posted September 1, 2013 Może jeszcze odpoczywa na wakacjach :D Quote
natija Posted September 1, 2013 Posted September 1, 2013 ej Fruzollllllllle gdzie sie podziewacie,nie zapominajcie o dogo;) Quote
Tekla64 Posted September 3, 2013 Posted September 3, 2013 no czekamy na zdjecia ir elacje i to mocno czekamy Quote
Doginka Posted September 13, 2013 Posted September 13, 2013 Puk puk, jest tu kto?:comp26::helo::hand::hmmmm: Quote
stokrotka.af Posted September 17, 2013 Posted September 17, 2013 [quote name='Doginka']Puk puk, jest tu kto?:comp26::helo::hand::hmmmm:[/QUOTE] ni mo ;) poszły na Fejsa buuuuuuuuuuuuu Quote
zuzolandia Posted October 23, 2013 Author Posted October 23, 2013 Hello ..;-) w sumie to wstawiaałabym fotki ale nie chce mi sie zmniejszac ładowac na serwer i wklejac hihihih na fejsie jest mniej skomplikowane ;-) ot coooo............ a tak poza tym to mamy sie dobrze tzn Zuzol ma lepsze lub gorsze dni ale zyje ;-) Fruzia wiadomo oszołom i wiekszych kłopotków ni ma ;-) czekam czekam juz na wiosne choc jeszcze zimy nie było hihihih Buziam WAS jesiennie;-) Quote
Kosmaty Gałganek Posted October 23, 2013 Posted October 23, 2013 A może zimy nie będzie :hmmmm: Przecież za oknem wiosna :sweetCyb: Ale zdjęcie to być mogła jakieś dać, jedno czy dwa, czy pół chociażby :siara: Quote
Doginka Posted October 23, 2013 Posted October 23, 2013 O, widzę, że i Ty na chwilkę wstąpiłaś do siebie na Dogo, aby odkurzyć galerię :lol:;-) Do wiosny jeszcze tyci tyci:roflt: :hand: Quote
zuzolandia Posted October 23, 2013 Author Posted October 23, 2013 [quote name='Ania!']A może zimy nie będzie :hmmmm: Przecież za oknem wiosna :sweetCyb: Ale zdjęcie to być mogła jakieś dać, jedno czy dwa, czy pół chociażby :siara: no dobraaaaaaaaaaaaaaaa cosik tam wysznupałam hihihih [quote name='Doginka']O, widzę, że i Ty na chwilkę wstąpiłaś do siebie na Dogo, aby odkurzyć galerię :lol:;-) Do wiosny jeszcze tyci tyci:roflt: :hand: no wlazłam wreszcie do siebie hihih ojj gdyby nie tzreba sie było bawic w te wszystkie pomniejszania fot to pewnikiem co zdjecie to bym wstawiała :diabloti::diabloti: wiosna tuz tuż ...cza sie jakos pocieszać :cool3: Quote
Tekla64 Posted October 24, 2013 Posted October 24, 2013 no i w koncu ciutke rozwianych futrow!!! cudne sa Quote
Alicja Posted October 26, 2013 Posted October 26, 2013 zuzolandia napisał(a):Hello ..;-) w sumie to wstawiaałabym fotki ale nie chce mi sie zmniejszac ładowac na serwer i wklejac hihihih na fejsie jest mniej skomplikowane ;-) ot coooo............ a tak poza tym to mamy sie dobrze tzn Zuzol ma lepsze lub gorsze dni ale zyje ;-) Fruzia wiadomo oszołom i wiekszych kłopotków ni ma ;-) czekam czekam juz na wiosne choc jeszcze zimy nie było hihihih Buziam WAS jesiennie;-) a mi już wsio jedno jaka pora roku , ale odpowiada mi taka pogoda jak teraz jest ;) z fotami mam to samo .... Quote
Kosmaty Gałganek Posted October 26, 2013 Posted October 26, 2013 Są zdjęcia, co prawda niewiele ale zawsze to coś :multi: http://i39.tinypic.com/2drf0oi.jpg Piękne :loveu: http://i44.tinypic.com/16m8vow.jpg Mała na dopalaczach chyba :evil_lol: Quote
natija Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 pieknie Ci fotki wychodza,ale nie ma sie co dziwic jak psiaki cudne :):loveu: Quote
Recommended Posts