Dobcia Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Cześć Zuzolki:lol: A tu takie pustki...:roll: Quote
Kate I Luka Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 No i nie ma tych naszych Zuzolów zaś.... Quote
Daga_i_Oskar Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Witamy i o Zuzie się dopominamy :cool3: :lol: Quote
eria Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Zuzole nas TOTALNIE OLALI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
sota36 Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Nie olali! Oni tacy nie sa! to kochane ludki. Tylke, ze nasza Ineczka zaniemogla i boli Ja bardzo kregoslup....:(ZDROWIEJ!!!!! Quote
Kate I Luka Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 No właśnie Jolu chciałam Ciebie pytać co to z Zuzolami się dzieje.... Ineczko - wracaj do zdrówka i do nas szybiutko... Sie kobitka doprawiła chyba tym nocnym siedzeniem na dogo, zamiast do łóżeczka ładnie iść o normalnej porze ;) ;) ;) Quote
sota36 Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Najgorsze jest to, ze przeciez Inka ma urlop - fajny mi urlop z takimi bolami!!! Ale wiecie co - pogoncie Ja do lekarza! Quote
eria Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 no wreszcie wiemy co jest grane! Do lekarza marsz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zdrowiej szybciutko ! bidula ma zmarnowany urlop....... Quote
Kate I Luka Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 [SIZE="7"]Zuzolki - do lekarza marsz Quote
sota36 Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Wlasnie kontaktowalam sie z Inka - jest lepiej, ale bez lekarza sie chyba nie obejdzie :( Przesyla pozdrowienia i buziaki. Postara sie wieczorkiem tu zajrzec. Quote
zuzolandia Posted January 14, 2007 Author Posted January 14, 2007 Witajcie kochani ;-) wcale WAS nie olałam ...;-) jak juz Jolcia wspominała mam takie bole pleców i kregoslupa ze nie daje rady siedziec przed kompem ;-((..... teraz korzystam z okazji ze moj TZ -ic poszedł z Zuzka na spacer i skrobie pare słów .Nie pozwala mi wyłazic z łozka ;-) zreszta ma racje ;-)....Dzisiaj juz jest lepiej ale lekarz mnie nie ominie brrrrrrrrrr ;-((........ Pozdrawiam Was milutko i dziekuje za troske ;-)..kaząłam Adikowi zrobic foty na spacerku , wiec mozliwe ze wieczorkiem cosik tam wkleje ;-) Kusiolki przesyłam ...... Quote
bonita Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Oj te choróbska wredne! No to duuuużo zdrówka życzymy, leż grzecznie w łóżeczku i szybko wracaj do nas bez boleści:) Pozdrowionka . Quote
sota36 Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Kochana Zuziu ! Twoja Pani jest niegrzeczna!!! Muszem Ci to naskarzyc! Kiedy Ty bylas z Panciem na psacerku, Ona byla przy tym kopmie! Zamiast lezec ladnie w wyrku i odpoczywac,to nie sluchala Wujka Adika (tzn. On dla mnie jest Wujkiem, dla Cie toTwoj Pancio, ale wiem, ze w tym sie polpiesz - mnie to trudno dzis idzie,bo mi resztkie rozumku ciut wiaterek wywial i muszem do rownowagi powrocic) . Nie zebym skarzyl, ale wiesz! I wygon ja jutro do weta (hmmmm - "do weta"? - chyba nie...czlowieki inaczej tego swojego nazywaja,nie?) Ale wiesz o co chodzi! No dobra - donioslem - wiec przesylam Tobie i Panciowi buziaki (a ja juz to umiem,nieeee???) , a Panci - ani mysle! Za to ze z wyra wylazla! Twoj Gucio! Aaaa i masz moje zdjecie ! Niezly jezdem,co???? Quote
Kate I Luka Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Gutek dobrze mówisz... Trzeba trochę donosów napisać, bo nam Ineczka nie wyzdrowieje wogóle. Kochaniutka rano biegiem do lekarza, bo nie ma żartów z takimi bólami. Buziaki serdeczne posyłam, i myslę cieplutko.... Quote
mar....ka Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Zdrowiej nam szybciutko, bo smutno bez Ciebie. W łóżeczku leżeć i plastry grzewcze sobie strzelić!!! Quote
zuzolandia Posted January 14, 2007 Author Posted January 14, 2007 Taaaaaa Jolcia to KAPUS !!!!!! ;-)eheh ale i tak Ją kocham ;-) Za przyzwoleniem Adika ;-) wklejam szybciutko foteczki ktore zrobił na spacerku z Zuzolka ;-)....i wracam do wyrka ;-) kurde odlezyn dostane eheh;-).ale prawda jest taka ze cholernie mnie boli ;-)...no to nie przeciagam ...... .....no to moge do łozeczka ;-) choc prawde powiedziawszy to trzeba by posprzatac bo od 3 dni nic nie ruszone ;-).bałagan sakramencki .... ale ...... dobrze ze Adik potrafi gotowac cos niecos bo pewnie byłabym na zupkach chinskich ehehh ....... Buziaczki kochane kobitki ...... Quote
eria Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 no trza przyznać, się Adik postarał !!! Zuzolka ma te uszęta cudne jak je nastawi :loveu: :loveu: :loveu: a Ty Inka mykaj do łóżeczka i zdrowiej!;) Quote
sota36 Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 INKA jakby co i Adik odmowilgotowania - daj znac!!! Zginac Wam z lodu nie damy!!!! Quote
Teklunia Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Ina, a co to za bóle:mad: Poproś natychmiast Tzta o masaż, to na pewno od razu pomoże ;) Quote
Imbirka Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 cześć, przesyłam buziaczki z samego rana, trzymajcie się ciepło:lol: Quote
Alicja Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 Ineczko i jak samopoczucie:razz:...trzymam kciukasy za lepsze;) Quote
Kate I Luka Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 Pozdrowionka dla chorowitki... Mam nadzieję, że już lepiej Quote
Recommended Posts