Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 15.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zuzolandia

3220

• sota36

1352

• eria

1045

• Alicja

1010

Posted

No właśnie Jolu chciałam Ciebie pytać co to z Zuzolami się dzieje....

Ineczko - wracaj do zdrówka i do nas szybiutko...

Sie kobitka doprawiła chyba tym nocnym siedzeniem na dogo, zamiast do łóżeczka ładnie iść o normalnej porze ;) ;) ;)

Posted

no wreszcie wiemy co jest grane! Do lekarza marsz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zdrowiej szybciutko ! bidula ma zmarnowany urlop.......

Posted

Witajcie kochani ;-) wcale WAS nie olałam ...;-) jak juz Jolcia wspominała mam takie bole pleców i kregoslupa ze nie daje rady siedziec przed kompem ;-((..... teraz korzystam z okazji ze moj TZ -ic poszedł z Zuzka na spacer i skrobie pare słów .Nie pozwala mi wyłazic z łozka ;-) zreszta ma racje ;-)....Dzisiaj juz jest lepiej ale lekarz mnie nie ominie brrrrrrrrrr ;-((........
Pozdrawiam Was milutko i dziekuje za troske ;-)..kaząłam Adikowi zrobic foty na spacerku , wiec mozliwe ze wieczorkiem cosik tam wkleje ;-)
Kusiolki przesyłam ......

Posted

Kochana Zuziu !
Twoja Pani jest niegrzeczna!!! Muszem Ci to naskarzyc! Kiedy Ty bylas z Panciem na psacerku, Ona byla przy tym kopmie! Zamiast lezec ladnie w wyrku i odpoczywac,to nie sluchala Wujka Adika (tzn. On dla mnie jest Wujkiem, dla Cie toTwoj Pancio, ale wiem, ze w tym sie polpiesz - mnie to trudno dzis idzie,bo mi resztkie rozumku ciut wiaterek wywial i muszem do rownowagi powrocic) .
Nie zebym skarzyl, ale wiesz! I wygon ja jutro do weta (hmmmm - "do weta"? - chyba nie...czlowieki inaczej tego swojego nazywaja,nie?) Ale wiesz o co chodzi!
No dobra - donioslem - wiec przesylam Tobie i Panciowi buziaki (a ja juz to umiem,nieeee???) , a Panci - ani mysle! Za to ze z wyra wylazla!
Twoj Gucio!
Aaaa i masz moje zdjecie ! Niezly jezdem,co????

Posted

Gutek dobrze mówisz... Trzeba trochę donosów napisać, bo nam Ineczka nie wyzdrowieje wogóle.
Kochaniutka rano biegiem do lekarza, bo nie ma żartów z takimi bólami.
Buziaki serdeczne posyłam, i myslę cieplutko....

Posted

Taaaaaa Jolcia to KAPUS !!!!!! ;-)eheh ale i tak Ją kocham ;-)
Za przyzwoleniem Adika ;-) wklejam szybciutko foteczki ktore zrobił na spacerku z Zuzolka ;-)....i wracam do wyrka ;-) kurde odlezyn dostane eheh;-).ale prawda jest taka ze cholernie mnie boli ;-)...no to nie przeciagam ......

.....no to moge do łozeczka ;-) choc prawde powiedziawszy to trzeba by posprzatac bo od 3 dni nic nie ruszone ;-).bałagan sakramencki ....
ale ...... dobrze ze Adik potrafi gotowac cos niecos bo pewnie byłabym na zupkach chinskich ehehh .......
Buziaczki kochane kobitki ......

Posted

no trza przyznać, się Adik postarał !!! Zuzolka ma te uszęta cudne jak je nastawi :loveu: :loveu: :loveu:
a Ty Inka mykaj do łóżeczka i zdrowiej!;)