natija Posted June 13, 2013 Posted June 13, 2013 jejku mop skaczacy przez przeszkode suuuuuper to wyglada,jakbys niedzwiedzowi zrobila tor przeszkod ;)rewelacja Quote
Kosmaty Gałganek Posted June 13, 2013 Posted June 13, 2013 Sportowe dziewuchy :lol: Nie będę cytować żadnego, bo widok latającego futra to dla mnie najpiękniejszy widok i musiałabym wszystko zacytować :evil_lol: Quote
Saththa Posted June 14, 2013 Posted June 14, 2013 http://i39.tinypic.com/fejvhz.jpg normalnie potega skoku :) http://i43.tinypic.com/28umujc.jpg FUTRO :loveu: Quote
stokrotka.af Posted June 14, 2013 Posted June 14, 2013 [quote name='Ania!']Sportowe dziewuchy :lol: Nie będę cytować żadnego, bo widok latającego futra to dla mnie najpiękniejszy widok i musiałabym wszystko zacytować :evil_lol:[/QUOTE] zgadzam sie w 100% :) jeju jak mi się tęskni do tego widoku.... Quote
natija Posted June 14, 2013 Posted June 14, 2013 tak pieknie to wyglada,ze mozna patrzec,patrzec,a i tak nie da sie napatrzec ;) :) Quote
Izabela124. Posted June 14, 2013 Posted June 14, 2013 http://i39.tinypic.com/2rq0so6.jpg ale ona fajnie wygląda taka obcięta :) Quote
natija Posted June 15, 2013 Posted June 15, 2013 a gdzie to sie podziewacie,sobota i co opuszczone dogo;)a foty pewnie beda z dzisiaj;) Quote
Kosmaty Gałganek Posted June 18, 2013 Posted June 18, 2013 Kupiła se aparat i tyle ją widzieli :obrazic: Quote
natija Posted June 18, 2013 Posted June 18, 2013 ale poczekaj jak wroci,to tyle fot wleci,ze do jutra bedziemy ogladac:evil_lol: Quote
zuzolandia Posted June 18, 2013 Author Posted June 18, 2013 Laptop kaput wrrr jeden sprzęt czyli aparat wreszcie nabylam a drugi się spieprzyl poszły Zawiasy w kompie katastrofa ostał mi się fon .... Quote
stokrotka.af Posted June 19, 2013 Posted June 19, 2013 [quote name='zuzolandia']Laptop kaput wrrr jeden sprzęt czyli aparat wreszcie nabylam a drugi się spieprzyl poszły Zawiasy w kompie katastrofa ostał mi się fon ....[/QUOTE] bo jak to powiadają jak nie urok to sraczka ;) Quote
Alicja Posted June 19, 2013 Posted June 19, 2013 popsułaś laptopa :obrazic: jak można zamęczać futra skakaniem :diabloti: niezłe są ;) Quote
zuzolandia Posted June 19, 2013 Author Posted June 19, 2013 [quote name='Alicja']popsułaś laptopa :obrazic: jak można zamęczać futra skakaniem :diabloti: niezłe są ;)[/QUOTE] Sam się popsuł na złość mi zrobił dziad jeden ehhh a suki same nalegaly na skoki huhu Quote
zuzolandia Posted June 19, 2013 Author Posted June 19, 2013 [quote name='Ania!']To kiepsko :shake:[/QUOTE] Koszmarnie [quote name='stokrotka.af']bo jak to powiadają jak nie urok to sraczka ;)[/QUOTE] Ojjj juz bym wolała sraczke [quote name='natija']no to jednym slowem katastrofa:([/QUOTE]. Noo a ogarnąć internet w fonie trochę Ciężko Quote
eria Posted June 19, 2013 Posted June 19, 2013 Zuza skacząca przez przeszkody - to jest coś ! faktycznie ten lek na stawy zdziałał cuda! Fruziol też oczywiście bardzo malowniczy laptopika zepsutego współczuję... Quote
Tekla64 Posted June 20, 2013 Posted June 20, 2013 superanckie zdjecia skaczacych dziewczyn ! te latajace futra powalaja zwlaszcza zaangazowanie widoczne na pyszczydlach, widac ze maja radoche Quote
zuzolandia Posted June 25, 2013 Author Posted June 25, 2013 eria napisał(a):Zuza skacząca przez przeszkody - to jest coś ! faktycznie ten lek na stawy zdziałał cuda! Fruziol też oczywiście bardzo malowniczy laptopika zepsutego współczuję...[/QUOTE Cieszy mnie fakt ze pomógl bo zainwestoowalam w niego moje oszczednosci na wymarzony aparat hihih a laptop dziad jeden ma szczescie z ejeszzcze na gwarancji ... [quote name='Alicja']Co dawałaś Zuzce na stawy ?? corta-vet dalabym Ci linka do niego ale kurna z telefonu nijak wstawiac nie potrafie ...ledwo co lapie sie dogomani i fejsu ale jak wpiszesz w google to pewnie wyskoczy Tekla64 napisał(a):superanckie zdjecia skaczacych dziewczyn ! te latajace futra powalaja zwlaszcza zaangazowanie widoczne na pyszczydlach, widac ze maja radoche ooo tak lubią sie ruszac ale tylko wtedy gdy same maja na too ochote hihih i to zazwyczaj jak jest mega ciepło ...mam nienormalne suki hihi wybaczcie pisownie niieskoordynowana ale slepa jestem a te male literki w fonie to nie lada wyzwanie dla moich oczófff ... Quote
zuzolandia Posted June 25, 2013 Author Posted June 25, 2013 Alicja napisał(a):o kurka ...ale cena za specyfik .... nooo powalajaca teraz juz wiesz dlaczego tak jeczałam ze aparatu ni mom hihih poszedl w stawy ;-) hihih Quote
natija Posted June 25, 2013 Posted June 25, 2013 a tam uj z aparatem,poczeko,stawy wazniejsze:)teraz skokac bydzie;) Quote
Recommended Posts