Katerinas Posted February 23, 2013 Posted February 23, 2013 [quote name='zuzolandia']phii...bez dogo da sie zyc :evil_lol:[/QUOTE] No da się. Mnie też tu długo nie było. Ale wróciłam i .. hmmm... jest ciekawie ;) i inaczej ;) Quote
Alicja Posted February 23, 2013 Posted February 23, 2013 [quote name='Katerinas']No da się. Mnie też tu długo nie było. Ale wróciłam i .. hmmm... jest ciekawie ;) i inaczej ;)[/QUOTE] dokładnie ...ciekawiej :lol: ooo Ozzy ma podobne z psem koleżanki ino na komórce i nie mam jak ściepać :) [url]http://i48.tinypic.com/ngwwhw.jpg[/url] Quote
Doginka Posted February 23, 2013 Posted February 23, 2013 Ooooooooo, co ja czytam:crazyeye: Będzie nowe furtełko:multi: Tylko nie doczytałam kiedy, ale już Ci gratuluję:lol: Obejrzałam foty i nie umiem się zdecydować, która piękniejsza - ta wspólna jest super, ale te ze szczylkiem też są super no i reszta też, dlatego nie umiem się zdecydować:niewiem::loveu: Quote
Tekla64 Posted February 24, 2013 Posted February 24, 2013 wisz co wiedzialam ze male to male ale jednak roznica jest ogromnaaaaa malutka jest naprawde maluska hihihi cudnie wygladaja razem Quote
eria Posted February 24, 2013 Posted February 24, 2013 u biało czarnej ponoć wsio ok, dzwoniłam jakiś czas temu się przypomnieć , ale pan jak nie był tak nie jest zbyt rozgadany ;) Quote
zuzolandia Posted February 24, 2013 Author Posted February 24, 2013 [quote name='Katerinas']No da się. Mnie też tu długo nie było. Ale wróciłam i .. hmmm... jest ciekawie ;) i inaczej ;)[/QUOTE] o tak tu sie zgadzam ze jest INACZEJ :evil_lol: [quote name='Alicja']dokładnie ...ciekawiej :lol: ooo Ozzy ma podobne z psem koleżanki ino na komórce i nie mam jak ściepać :) [URL]http://i48.tinypic.com/ngwwhw.jpg[/URL][/QUOTE] podobaja mi sie takie skrajności wzrostowe hihihi [quote name='Doginka']Ooooooooo, co ja czytam:crazyeye: Będzie nowe furtełko:multi: Tylko nie doczytałam kiedy, ale już Ci gratuluję:lol: Obejrzałam foty i nie umiem się zdecydować, która piękniejsza - ta wspólna jest super, ale te ze szczylkiem też są super no i reszta też, dlatego nie umiem się zdecydować:niewiem::loveu:[/QUOTE] no narazie nie będe dziękowac hihih jak sie w koncu urodzi to wtedy bedzie tu głosno :cool3::cool3: [quote name='Tekla64']wisz co wiedzialam ze male to male ale jednak roznica jest ogromnaaaaa malutka jest naprawde maluska hihihi cudnie wygladaja razem[/QUOTE] Zuzol jest wyjatkowo cierpliwa ostrozna w obcowaniu z malymi psiokami dlatego wiem ze moge spokojnie zostawiac takie stworki nie myśląc czy przypadkiem w tej sekundzie nie został stworek np zgnieciony :evil_lol::evil_lol:/// [quote name='eria']u biało czarnej ponoć wsio ok, dzwoniłam jakiś czas temu się przypomnieć , ale pan jak nie był tak nie jest zbyt rozgadany ;)[/QUOTE] no mój tata do dzisiaj żałuje jak foty widzi ze sobie Daszy nie zostawił :diabloti: jakby tak posiedziala jesio kilka dni dluzej u mnie to pewnie juz by jej nie oddał :evil_lol: Quote
Paulinka10 Posted February 26, 2013 Posted February 26, 2013 Fotki świetne,to rodzinne naj ;) Suuuper Zuzia i Fruzia beda mieć małą siostrzyczke :)no to czekamy do lata,u mnie też sie stadko rozrośnie w przyszłości ale tak troche inaczej... Quote
stokrotka.af Posted February 27, 2013 Posted February 27, 2013 wreszcie się udało !!!!!!!!!!!!! czekamy na baby ale fajnie !!!!!!!!!!!!! ciekawe czy Zuzolek i Fruziolek nie będą zazdrosne o nowe 4 łapy ;) Quote
Tekla64 Posted February 27, 2013 Posted February 27, 2013 mysle ze one nie beda zazdrosne patrzac po ich relacjach z innymi psami a beda miec wlasnego malego galganka to i one zdziecinnieja hihihi Quote
zuzolandia Posted February 28, 2013 Author Posted February 28, 2013 [quote name='Paulinka10']Fotki świetne,to rodzinne naj ;) Suuuper Zuzia i Fruzia beda mieć małą siostrzyczke :)no to czekamy do lata,u mnie też sie stadko rozrośnie w przyszłości ale tak troche inaczej...[/QUOTE] wowwwwww czyzby dla równowagi ludzkie dziecię :cool3: i to w męskim wydaniu ? :loveu: [quote name='stokrotka.af']wreszcie się udało !!!!!!!!!!!!! czekamy na baby ale fajnie !!!!!!!!!!!!! ciekawe czy Zuzolek i Fruziolek nie będą zazdrosne o nowe 4 łapy ;)[/QUOTE] sie wbijałąs wbijałas az w koncu wlazłaś :multi: niemniej dziwne to co robi czasem dogo :mad: Zazdrosc ..zapewne jakis jej skrawek bedzie ale to w wydanu Fruziola :evil_lol:bo to troche egoistyczne stworzenie Zuzia natomiast kocha wszystko co małe :loveu: [quote name='Tekla64']mysle ze one nie beda zazdrosne patrzac po ich relacjach z innymi psami a beda miec wlasnego malego galganka to i one zdziecinnieja hihihi[/QUOTE] noo licze na to ze to Małe ozywi nieco ich monotonny zywot kanapowców :evil_lol: Quote
Tekla64 Posted February 28, 2013 Posted February 28, 2013 napewno , nie wiem czy nie bedziesz przeklinac powiedzenia " uwazaj czego sobie zyczysz" hihihi bedzie cudnie a na bank ciekawie Quote
stokrotka.af Posted February 28, 2013 Posted February 28, 2013 Inuś pozazdrościła Jolusi 3 futer ;) już się nie mogę doczekać ;) aaaaaaaaa to Zuzolek moja Zuzinke też by pokochała ;) Quote
Doginka Posted March 1, 2013 Posted March 1, 2013 Też chciałabym szczeniaczka, ale mi na razie warunki na 4 psa nie pozwalają;-) Buziaczki nocne ślę;-):buzi: Quote
Paulinka10 Posted March 2, 2013 Posted March 2, 2013 Nieeeeeee!żadne ludzkie dziecie!a w męskim wydaniu nieeee!ja preferuje dziewczynki,jakby coś miało sie kluć to modliłabym sie o dziewczynke hihi,chociaż często mówimy że jak sie wybudujemy to przygarniemy takie ludzkie biedne,tylko to chyba nie dla takich zwykłych ludzi... Quote
Doginka Posted March 2, 2013 Posted March 2, 2013 Gdyby mi dali wybór dziś po latach i pozwoliliby się cofnąć o 18 lat, to bym na bank usunęła ciążę :razz: Quote
anetta Posted March 2, 2013 Posted March 2, 2013 [quote name='zuzolandia']A jedna pani w sklepie zoo notabene groomerka stwierdzila ..dlaczego nie obcina pani tej suczki do WZORCA????? ze niby lyse shih tzu to fryzura typowo wzorcowa??? chyba sie nie znam hihih[/QUOTE] :mdleje: Oo ja, co ja czytam, małe futro będzie :multi: I to lasaczek, faajne są :)))))) Quote
Alicja Posted March 3, 2013 Posted March 3, 2013 [quote name='anetta']:mdleje: Oo ja, co ja czytam, małe futro będzie :multi: I to lasaczek, faajne są :))))))[/QUOTE] będzie wesoło :lol: Quote
zuzolandia Posted March 3, 2013 Author Posted March 3, 2013 [quote name='Tekla64']napewno , nie wiem czy nie bedziesz przeklinac powiedzenia " uwazaj czego sobie zyczysz" hihihi bedzie cudnie a na bank ciekawie[/QUOTE] pewnie tak... [quote name='stokrotka.af']Inuś pozazdrościła Jolusi 3 futer ;) już się nie mogę doczekać ;) aaaaaaaaa to Zuzolek moja Zuzinke też by pokochała ;)[/QUOTE] albo zjadla ... [quote name='Doginka']Też chciałabym szczeniaczka, ale mi na razie warunki na 4 psa nie pozwalają;-) Buziaczki nocne ślę;-):buzi:[/QUOTE] ....tez chcialabym miec domek niesstety nigdy to nie nastapi.. [quote name='Paulinka10']Nieeeeeee!żadne ludzkie dziecie!a w męskim wydaniu nieeee!ja preferuje dziewczynki,jakby coś miało sie kluć to modliłabym sie o dziewczynke hihi,chociaż często mówimy że jak sie wybudujemy to przygarniemy takie ludzkie biedne,tylko to chyba nie dla takich zwykłych ludzi...[/QUOTE] to powodzonka w szybkim budowaniu .. [quote name='Doginka']Gdyby mi dali wybór dziś po latach i pozwoliliby się cofnąć o 18 lat, to bym na bank usunęła ciążę :razz:[/QUOTE] miec dzieci zle nie miec ich tez niedobrze ....wlasnie sie dowiedzialam niedawno ze nie mam rodziny bo RODZINA jest wtedy gdy są dzieciory a nie jakies psy i ze zmarnowanych lat niestety nie da sie cofnąć ..nawet nie wiecie jak sie czuje :shake: odechcialo mi sie wszystkiego ...:shake: [quote name='anetta']:mdleje: Oo ja, co ja czytam, małe futro będzie :multi: I to lasaczek, faajne są :))))))[/QUOTE] fajne i slodkie... [quote name='Alicja']będzie wesoło :lol:[/QUOTE] ...moze ... Quote
Menrzuś Posted March 3, 2013 Posted March 3, 2013 [quote name='Alicja']a bo najgorzej słuchać innych ;)[/QUOTE] No chyba, że mnie :evil_lol: Ale jeNdza nie posłucha ;) Quote
zuzolandia Posted March 3, 2013 Author Posted March 3, 2013 [quote name='Alicja']a bo najgorzej słuchać innych ;)[/QUOTE] szczególnie tych najlizszych ...:-( [quote name='eria']Alicja ma rację, olać ich !!! :mad:[/QUOTE] olewałam aż do soboty ...teraz skladam swoją personę w calosc:-( [quote name='Menrzuś']No chyba, że mnie :evil_lol: Ale jeNdza nie posłucha ;)[/QUOTE] a co jeNdz ma do powiedzenia ?:diabloti: Quote
Tekla64 Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 *******ami sie przejmujesz zyj tak by nie zalowac a co innym jest do szczescia potrzebne to ich sprawa i nie zawsze jest to to samo co nam jest do szcescia potrzebne wiec olac i cieszyc sie tym co sie ma to najwieksza sztuka Quote
Alicja Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 [quote name='Menrzuś']No chyba, że mnie :evil_lol: Ale jeNdza nie posłucha ;)[/QUOTE] na dupe jej ze 3 pasiory i posłucha ;) Quote
stokrotka.af Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 no Inuś nic się nie martw komentarzami, każdy ma prawo do własnych wyborów, nikt za Ciebie życia nie przeżyje, choć znam parę takich osób, które bardzo by chciały ;) a Zuzolek to niby gustuje w dziczyźnie? ;) Quote
Recommended Posts