zuzolandia Posted January 9, 2007 Author Posted January 9, 2007 Dobcia napisał(a):Hey Zuzolki:multi: Już jestem ciekawa tych wieczornych foci:razz: Mozesz zaspokoic swoja ciekawosc :lol::lol: Teklunia napisał(a):jak fajnie :multi: czy mogę sobie tego słowa od czasu do czasu poużywać? :oops: Pewnie .... kochanie dlaczego znowu te twoje ZOKI leza na ziemi w lazience :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:...... do TZ ....bedzie szukał tych zoków :lol::lol: sota36 napisał(a):Kaska - a czemu nie? Uzywaj - jeszcze mozesz dodac, ze te zoki sa "sztopowane"! Heee ....sztopowane :evil_lol::evil_lol::evil_lol: eria napisał(a):cześć Zuzolki , po nocach buszują a teraz odsypiają chyba zamiast foty wklejać, gdzeiś tam pisało że foty wieczorem - mamy już wieczór kochane Zuzolki ! a jeśli o mnie chodzi to zobaczę je rano, bo styrana wróciłam z praktyk...papa:loveu: Oj bidulko :evil_lol: pracuj pracuj co sie mosz miec lepi niz my :loveu: bonita napisał(a):Cześć Zuzki:multi: :multi: :multi: Witamy po dłuuugiej u Was nieobecności. Pozdrowionka i całuski dla kudłatej i tej z faflami też;) Witamy kobitke z uroczej krainy FAFLUNIASTEJ TROJCY:loveu::loveu: sota36 napisał(a):A fot dalej ni ma!! som :multi: Alicjarydzewska napisał(a)::mad::mad::mad:do ukarania;) A JA SIE NIE BOJE NIE BOJE :evil_lol: Quote
Imbirka Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 cześć Zuzole:multi:, a co wy u na o 6 rano robiliście?:cool3: Skołowałaś mnie kobieto, ni wiem czy mówić dzieńdobry, czy dobranoc:evil_lol: Quote
Alicja Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 czołem Zuzolki:multi:lece do pracy:angryy: Quote
Kate I Luka Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 A Zuzolki zaś nie spały po nocy... Ale ja też kiepsko sypiam, jak moj TZcik idzie na noc... Witajcie kudłatki :) Quote
eria Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 sama słodycz:loveu: i jeszcze ten kwiatuszek :loveu: Quote
zuzolandia Posted January 10, 2007 Author Posted January 10, 2007 Witanko kobitki ;-).....a tak se nie spałam to buszowalam po galeryjach ;-)...mam jeszcze jedna fote wykapanej paffniacej Zuzy ;-) .ale ma gładka siersciuche ;-).... jeden dzien heeh ;-) A teraz foteczki z dzisiejszej wyprawy do lasku ;-) Quote
zuzolandia Posted January 10, 2007 Author Posted January 10, 2007 I jeszcze ze 3 zdjatka ....;-) Zuzolka zmeczona odpoczywa po spacerku ;-) Quote
Kate I Luka Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Ślicznotka :) Cześć nieśpiąca Zuzulko :) Quote
zuzolandia Posted January 10, 2007 Author Posted January 10, 2007 Czołem Kasienko;-)..te zarwane nocki mnie wykoncza eheheh ;-) Quote
anushka Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 no jak dobrze,że ta Hania jest u mnie bo pewnie po tych fotkach zaś na francuzy bym brykła :placz: :loveu: śliczna pannica :loveu: i jak one słodko wyglądają w tych gumkach o żesz :crazyeye: :crazyeye: Quote
anushka Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 zuzolandia napisał(a): ja poprostu musiałam odświerzyć tą fotkę jest booooska modelina :loveu: będziecie może na wystawie w Katowicach ?? :cool3: Quote
bonita Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Piękne fotki z tego styczniowego-zimowego spacerku ;) Pozdrowionka :) Quote
sota36 Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 No! Nareszcie! A co una tako markieffkowa??? Quote
zuzolandia Posted January 10, 2007 Author Posted January 10, 2007 Ania-k napisał(a):ja poprostu musiałam odświerzyć tą fotkę jest booooska modelina :loveu: będziecie może na wystawie w Katowicach ?? :cool3: Mozliwe ze bedziemy :lol: jako wystawiajacy ale labradora :evil_lol:...badz jako gapie na briardach :loveu: bonita napisał(a): Piękne fotki z tego styczniowego-zimowego spacerku ;) Pozdrowionka :) Witaj Bonitko ;-)... rowniez pozdrawiamy :loveu: sota36 napisał(a):No! Nareszcie! A co una tako markieffkowa??? Eeeeeeeeee kaj Ty widzisz ta markiefffka ?una mi jeszcze wyjasniala po tym praniu :placz::placz::placz:..my chyba nigdy nie zdobedziemy bowskiego koloru :evil_lol: Quote
Pianka Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Ładnie się prezentuje:razz: Tak przy okazji na wystawie w Katowicach to ja tez będe:p Quote
sota36 Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 MARKIEFFKA jest!! No to w KAtowicach niezly zlocik sie szykuje! My tez! Quote
Dobcia Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 zuzolandia napisał(a): Cześć dziewczyny:lol: Piękny portrecik, piękny:loveu: Aż by się chciało wtulić w te kłaczki:loveu::cool3: Quote
Imbirka Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 cześć Zuzole:multi: mu jesteśmy dzisiaj na etapie filmików, uczę się wstawiać na serwer:evil_lol: Quote
eria Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 sota36 napisał(a):MARKIEFFKA jest!! No to w KAtowicach niezly zlocik sie szykuje! My tez! ja też będę !!!!!!!!!co roku jestem! i będzie też Wiq i Furciaczek :loveu: :loveu: :loveu: ale będzie zjazd :lol: Quote
Kate I Luka Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 sota36 napisał(a):MARKIEFFKA jest!! No to w KAtowicach niezly zlocik sie szykuje! My tez! My też będziemy, tylko jeszcze nie zadecydowalismy czy będziemy naszego oszołoma wystawiać, czy na pośmiewisko nie będziemy się narażać... Ale w roli gapiów - BANKOWO. Witanko i mizianko dla Zuzanki ;) ;) ;) Quote
tygra Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 jedzcie wszyscy i dużo fotków róbcie to będziemy mieli na co popatrzeć :) Quote
Alka Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Kate I Luka napisał(a):Ślicznotka :) Witajcie Zuzolki!:multi: Piękne te zimowe:evil_lol: foteczki... pogoda nam niezłego psikusa robi...:cool3: cudna modelka z Zuzi:loveu: pozdrawiamy Was serdecznie !:loveu: Quote
zuzolandia Posted January 11, 2007 Author Posted January 11, 2007 Witanko kobitki ;-)... urlop a z niczym nie nadązam eheh;-) No to widze ze Katowice to bedzie niezle dogo ;-) Quote
Recommended Posts