jonQuilla Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 [FONT=Georgia]Pani wielkich wejść :obrazic:[/FONT] Quote
zuzolandia Posted January 20, 2012 Author Posted January 20, 2012 Doginka napisał(a):Potem to się można zalać od ciężkiej pracy A Ty wstawiłaś śliczne foteczki Buziam Cię i życzę jak najwięcej odpoczynku, żeby nie było tego zalania potem:lol:;-) ...pewnie sobie odpocznę kiedy??? a czort to wie hihih... Izabela124. napisał(a):http://i39.tinypic.com/11al9fr.jpg czas na konsumpcję prezenciku hi hi ...dokonało się hihih.. anetta napisał(a):Pieski są, prezenciki są, czyli wszystko ok Fajnie że już jesteś : nooo w miarę oki .... ania90 napisał(a):sliczne psiaki:) dziekujemy ;-) Doginka napisał(a):No i gdzie znowu przepadła aaaaaa?:hmmmm: aaa w czeluściach robót niewdzięcznych bleeee.... jonQuilla napisał(a):[FONT=Georgia]ZuzkoFruzka! Jak miło że zaglądnęłaś :multi: Mam nadzieję że nie jednorazowo :) Wyczochraj te swoje popaprańce kudłate :loveu:[/FONT] wyczochrałamm ...Zuzka juz nie taka kudłata ;-) Tekla64 napisał(a):no podjudzila ze ma nowke pewex dala pare fajnych futerkow ale teraz nzowu cisza czekamy na dalsze zdjecia i na was !!!!! jestemm foty tez pewnie jakowes zapodam w najblizszym czasie hihihi Paulinka10 napisał(a):No ja myślałam że będzie wielki powrót a tu nic:(halo,halo Zuzole!!! powróciłamm hihihi jonQuilla napisał(a):[FONT=Georgia]jestem pewna że ZuzkoFruzka teraz kombinuje jak nas zaszokować ;)[/FONT] chcecie zobaczyć opitolonego Zuzola ????:diabloti: Alicja napisał(a):myślisz że spsuła tego nowego laptopa :shock: laptopusa niee ale aparat owszem hihih:evil_lol: stokrotka.af napisał(a):to Inuś taka zdolna :crazyeye: :evil_lol: jestem zdolna do wszystkiego :eviltong: jonQuilla napisał(a):[FONT=Georgia]a kto ją tam wie....taka ilość kłaków mogła uszkodzić lapa :diabloti:[/FONT] raczej przesłonić widok hihihi Ania! napisał(a):http://i41.tinypic.com/bdk2hf.jpg [FONT="Comic Sans MS"]Hahaha i nikt nie ma wątpliwości do kogo pluszak należy :evil_lol:[/FONT] taaa bo królowa moze byc tylko jedna :cool3: Tekla64 napisał(a):ale dyc mialy byc czesciej i mialy byc zdjecia! no dyć jestem :cool3: Doginka napisał(a):No właśnie, jest nowy laptoś, a fot i spowiedzi z dnia ni mo:mad: Buziaczki ślę z Zakopca:loveu::buzi: oooooooooooooooo superr sie maszz w tym Zakopcu hihih stokrotka.af napisał(a):Chyba musimy założyć silną grupę wsparcia i szturmować i molestować Zuzolki i Fruzolki :evil_lol: zróbcie toooo plisssssssssssssssssssss ...:lol: eria napisał(a):No Zuzol się nie popisała!!!! oj tam oj tam :eviltong: jonQuilla napisał(a):[FONT=Georgia]Pani wielkich wejść :obrazic:[/FONT] raczej Pani wielkich wpadek hihihihihi Quote
jonQuilla Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 [FONT=Georgia]Ta Twoja ostatnia wypowiedź jest co najmniej dwuznaczna i proponuję ją rozwinąć :diabloti::evil_lol: Co do zdjęć opitolonej Zuzki to nie zadawaj takich bezsensownych pytań...przecież dobrze wiesz że chcemy to zobaczyć! :multi::evil_lol:[/FONT] Quote
zuzolandia Posted January 20, 2012 Author Posted January 20, 2012 jonQuilla napisał(a):[FONT=Georgia]Ta Twoja ostatnia wypowiedź jest co najmniej dwuznaczna i proponuję ją rozwinąć :diabloti::evil_lol: Co do zdjęć opitolonej Zuzki to nie zadawaj takich bezsensownych pytań...przecież dobrze wiesz że chcemy to zobaczyć! :multi::evil_lol:[/FONT] No cóż...moze jednak lepiej nie będziemy się zagłebiac w temat :evil_lol::evil_lol: Co do prawie łysego Zuzola ...wstawie foty jak ją troche wyprostuje bo narazie ma loki hihihih ...w zamian poscielowe foty kudeł :eviltong: umiejetnie zakamuflowana Zuzka nie odsłania swojej prawie łysej persony hihih Quote
stokrotka.af Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 ja nie jestem w temacie, co się stało Zuzi,że ma mniej futerka? :shake: obie damulki przekochane, myrchanka dla nich od nas :loveu: Quote
jonQuilla Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 [FONT=Georgia]też jestem ciekawa czemu Zuzia nie ma bujnej czupryny....poza tym chcę foty i tak! :diabloti: chcę ją bezkłaczną zobaczyć! prawie jak piętrowe łóżko :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: http://i44.tinypic.com/ok79t0.jpg[/FONT] Quote
Alicja Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 jonQuilla napisał(a):[FONT=Georgia]też jestem ciekawa czemu Zuzia nie ma bujnej czupryny....poza tym chcę foty i tak! :diabloti: chcę ją bezkłaczną zobaczyć! prawie jak piętrowe łóżko :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: http://i44.tinypic.com/ok79t0.jpg[/FONT] :lol: dokładnie :lol: Quote
Tekla64 Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 nie wazne czy deczko lysa czy nie wazne ze znowu sa na zdjeciach futra pieknie pozuja jak ja lubie jak se mogie je poogladac Quote
Doginka Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 Ooooooooo i ja trafiłam na pięknie pozujące furtełka dwa:loveu: Quote
Katerinas Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 http://i44.tinypic.com/2mwzd2.jpg piękniusie :) A gdzie nowe zdjęcia? ;) Quote
Tekla64 Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 powalajacy jest tyn powrot!!!! ino jeszcze pwoiedz z jaka czestotliwoscia bedziesz bywac i cos dodawac?! pozdrawiamy i czekamy jak zawsze Quote
Obama Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 Pościelowa sesja dziewczyn udana...wlos rozwiany,radość na pysku...:) Quote
Kosmaty Gałganek Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 [FONT=Comic Sans MS]Wracacie już do nas? :hand:[/FONT] Quote
zuzolandia Posted February 8, 2012 Author Posted February 8, 2012 [quote name='stokrotka.af']ja nie jestem w temacie, co się stało Zuzi,że ma mniej futerka? obie damulki przekochane, myrchanka dla nich od nas :loveu: Ma mniej bo teraz takie trendy som hihih [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]też jestem ciekawa czemu Zuzia nie ma bujnej czupryny....poza tym chcę foty i tak! :diabloti: chcę ją bezkłaczną zobaczyć! prawie jak piętrowe łóżko http://i44.tinypic.com/ok79t0.jpg[/FONT] ciekawosc to pierwszy stopień do piekła :diabloti: [quote name='Alicja']:lol: dokładnie :lol: ooo druga w kolejce do Lucyfera :diabloti: [quote name='ania90']dziewczyny :loveu: nooooooooooooo [quote name='Tekla64']nie wazne czy deczko lysa czy nie wazne ze znowu sa na zdjeciach futra pieknie pozuja jak ja lubie jak se mogie je poogladac ....czasem ich widok mnie sie przejada ...hihih [quote name='megi82']i są moje kochane futra dwa :-) anoo są są i maja sie dobrze hihi [quote name='anetta']ooooo :multi: oooooooo hihihih [quote name='Doginka']Ooooooooo i ja trafiłam na pięknie pozujące furtełka dwa:: ile sie musialam naprosic zeby zechciały pozowac hihih odzwyczaiły sie od aparatu hihi [quote name='Katerinas']http://i44.tinypic.com/2mwzd2.jpg piękniusie :) A gdzie nowe zdjęcia? ;) będą będą ...kiedys tam ;-) [quote name='Tekla64']powalajacy jest tyn powrot!!!! ino jeszcze pwoiedz z jaka czestotliwoscia bedziesz bywac i cos dodawac?! pozdrawiamy i czekamy jak zawsze ooooo zara z łopatą na bidnego osobnika kery z czasem wojuje hihih... [quote name='Obama']Pościelowa sesja dziewczyn udana...wlos rozwiany,radość na pysku...:) ...raczej znudzenie bym rzekła ..hihihih... [quote name='Doginka']A Sis Zmierzchowa znowu przepadła:sad: tylko chwilowo ...wiem ze obecnosc mam zabójczą hihi ale poprawie sie .. [quote name='Ania!'][FONT=Comic Sans MS]Wracacie już do nas? :hand:[/FONT] FRÓCIŁAM !!! Quote
zuzolandia Posted February 8, 2012 Author Posted February 8, 2012 W ramach pocieszenia wstawie foty z wrzesniowego wypadu na łódke do Chorwacji mam tez gdzies Maroko ale to potem ;-) Za oknem -20 a tutaj + 30 hihihih Trogir nocą .. Srodziemne zapada w sen ... w ruinach jakiejś Chorwackiej twierdzy Mury Dubrownika z lotu łódki Palma a pod nia taka jedna co jej palma odbiła hihih Quote
zuzolandia Posted February 8, 2012 Author Posted February 8, 2012 cd.... Atakuje mnie żagiel ...świnia jedna :diabloti: Takie cuda mijały nas na morzu .. Zachody słonca nad morzem sa przepiekne .. Nie powiem ile mi zapłacili za tę reklamę :diabloti::diabloti: Nie dalo sie uciec przed ciekawskimi paparazzi :diabloti::diabloti: Quote
jonQuilla Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 Moje marzenie to wybrać się do Chorwacji...piękna jest! :) Zazdroszczę wycieczki ale jestem pewna że i mnie tam kieydś zobaczą! :) Quote
zuzolandia Posted February 8, 2012 Author Posted February 8, 2012 [quote name='jonQuilla']Moje marzenie to wybrać się do Chorwacji...piękna jest! :) Zazdroszczę wycieczki ale jestem pewna że i mnie tam kieydś zobaczą! :) takkk Chorwacja to cudny krajj...a mozliwosc oglądania go zdrugiej strony czyli od morza z jachtu to dopiero frajdaaaaa.......polecamm...stacjonarne wczasy too nudaa hihih... Quote
Tekla64 Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 to teraz juz wiem czemu tak malo was na dogo!!!! wycieczka piekna a zdjecia same mowia jak wam bylo hihihi Quote
Katerinas Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 wow! powiało ciepełkiem :) (na przeciw tego co mam za oknem... brrr...) Przepiękne zdjęcia :) Quote
Recommended Posts