zuzolandia Posted January 4, 2012 Author Posted January 4, 2012 [quote name='Paulinka10']Bardzo sie cieszymy że Zuzolandia wraca:multi: bo smutno tutaj było:( ale teraz ładnie prosimy o foteczki:loveu:a jak zdrówko mojej ulubienicy? i w nowym roku życze zdrowia,zdrowia,zdrowia,szczęścia i nie psucia laptopa:evil_lol:;) fOTECZKI BEDĄ ! Fruziutek w sumie w pełni sił ostatnie badania były bardzo zadawalające :multi: Musze strasznie pilnowac jej wagi bo po tej sterylce ma 10-krotny apetyt :diabloti: [quote name='Tekla64']no pewnie ze sie cieszymy i zyczymy coby wszytsko co kiepskie poszlo ze starym rokiem !!!! a samo dobre bylo z nowym!!! czekamy na relacje foty i komentarze!!!! pokazujcie sie !!! No mam nadzieje ze to bedzie dosc dobry roczek hihih Zaczniemy wkrotce wklejac fotaski choc musze przyznac ze zapomnialam juz jak to sie robilo hihihih buziam! [quote name='Alicja']Jakiego masz laptopika :) LENOVO z windowsem 7 I 6 GB pamięcią ..intel core I5 tyle wiem jesli chodzi o dane techniczne hihih taki CZARNY DIABEŁ :evil_lol:kupiony w promocji bo za rzeczywistą cene nie byłoby mnie na niego stać hihih i tak dlugo zbieralam :roll: [quote name='megi82'][quote name='zuzolandia']MAM MAM MAM !!!:multi::multi::multi::multi: ŚWIEZUTKI NOWIUTKI LAPTOPUSS !!:multi::multi::multi: DZISIAJ ODPALONY :multi: WRESZCIE BĘDE MIAŁA DOSTĘP DO ŚWIATA :multi::multi::multi: Gratuluję w takim razie czekamy na foteczki futerek jak u was po świętach i Sylwestrze? Świeta mineły spokojnie ..jesli nie liczyc obżarstwa i hektolitrów herbatek na trawienie :evil_lol: Sylwester w sumie też Zuzol go przespał a Fruziol nieco nerwowo lazil mi za tyłkiem ale jak wlazłam do wyrka to zwinięta w kłebek tez zasnęła :evil_lol: kilka foteczek.. prezenciki hihi reszta bedzie potem ;-) Quote
Alicja Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 no to masz laptopik fuul wypasik :cool2: fajnie widzieć kudłate :) Quote
Paulinka10 Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 http://i41.tinypic.com/bdk2hf.jpg jest Fruzienka:loveu::multi: ciesze sie że zdrówko ok:loveu: buziaki dla dziewczynek;) Quote
Paulinka10 Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 reszta bedzie potem ;-) Potem już było:eviltong: Witamy wietrznie;) Quote
stokrotka.af Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 No nareszcie :multi: jakie prezencki full wypasy :loveu: myrchanka dla futrzaków przekochanych :loveu: Quote
eria Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 http://i44.tinypic.com/1262y3c.jpg noooo ale powiem Ci,że ten tiger to minę ma nietęgą :D Quote
zuzolandia Posted January 6, 2012 Author Posted January 6, 2012 [quote name='Alicja']no to masz laptopik fuul wypasik :cool2: fajnie widzieć kudłate :) zobaczymy kiedy go wykoncze hhiihhi moj stary acerusik przezzyl 7 latek :evil_lol: [quote name='Paulinka10']http://i41.tinypic.com/bdk2hf.jpg jest Fruzienka:loveu::multi: ciesze sie że zdrówko ok:loveu: buziaki dla dziewczynek;) ...smierdzą wiec bez buziaków hihihi... [quote name='megi82']jak miło widzieć te dwa futerka ....noooo a jeszcze lepiej miec je przy sobie ... [quote name='Paulinka10']reszta bedzie potem ;-) Potem już było:eviltong: Witamy wietrznie;) witamy deszczowo hihhi ..zaraz cus tam wstawie :oops: [quote name='stokrotka.af']No nareszcie :multi: jakie prezencki full wypasy :loveu: myrchanka dla futrzaków przekochanych :loveu: wymychane na życzenie ...prezenciki no coz ...ten z przerazoną miną juz zdewastowany hihih [quote name='eria']http://i44.tinypic.com/1262y3c.jpg noooo ale powiem Ci,że ten tiger to minę ma nietęgą :D no jakby tak Zuzol dobierała Ci się do szlapki też byś podobna minę :evil_lol: Quote
Doginka Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 zuzolandia napisał(a):...reszta bedzie potem ;-) Potem to się można zalać od ciężkiej pracy:roflt: A Ty wstawiłaś śliczne foteczki:loveu: Buziam Cię i życzę jak najwięcej odpoczynku, żeby nie było tego zalania potem:lol:;-) Quote
Izabela124. Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 http://i39.tinypic.com/11al9fr.jpg czas na konsumpcję prezenciku hi hi Quote
anetta Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 Pieski są, prezenciki są, czyli wszystko ok :lol: Fajnie że już jesteś :multi: Quote
Doginka Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 No i gdzie znowu przepadła aaaaaa?:hmmmm: Quote
jonQuilla Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 [FONT=Georgia]ZuzkoFruzka! Jak miło że zaglądnęłaś :multi: Mam nadzieję że nie jednorazowo :) Wyczochraj te swoje popaprańce kudłate :loveu:[/FONT] Quote
Tekla64 Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 no podjudzila ze ma nowke pewex dala pare fajnych futerkow ale teraz nzowu cisza czekamy na dalsze zdjecia i na was !!!!! Quote
Paulinka10 Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 No ja myślałam że będzie wielki powrót a tu nic:(halo,halo Zuzole!!! Quote
jonQuilla Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 [FONT=Georgia]jestem pewna że ZuzkoFruzka teraz kombinuje jak nas zaszokować ;)[/FONT] Quote
Alicja Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]jestem pewna że ZuzkoFruzka teraz kombinuje jak nas zaszokować ;)[/FONT] myślisz że spsuła tego nowego laptopa :shock: Quote
stokrotka.af Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 to Inuś taka zdolna :crazyeye: :evil_lol: Quote
jonQuilla Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 [FONT=Georgia]a kto ją tam wie....taka ilość kłaków mogła uszkodzić lapa :diabloti:[/FONT] Quote
Kosmaty Gałganek Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 http://i41.tinypic.com/bdk2hf.jpg [FONT="Comic Sans MS"]Hahaha i nikt nie ma wątpliwości do kogo pluszak należy :evil_lol:[/FONT] Quote
Tekla64 Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 ale dyc mialy byc czesciej i mialy byc zdjecia! Quote
Doginka Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 No właśnie, jest nowy laptoś, a fot i spowiedzi z dnia ni mo:mad: Buziaczki ślę z Zakopca:loveu::buzi: Quote
stokrotka.af Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 Chyba musimy założyć silną grupę wsparcia i szturmować i molestować Zuzolki i Fruzolki :evil_lol: Quote
Recommended Posts