Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 15.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zuzolandia

3220

• sota36

1352

• eria

1045

• Alicja

1010

Posted

A ja trzymam kciuki za Fruziolka;)i przesyłam dużo buziaków w ten płaski nosek:loveu:i tej większej pannicy też duuuużo zdrowka życze

Matko gdzie sie wejdzie tam jakieś choróbska,co to sie dzieje:-(

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]no tak...istna pchełeczka ;)[/FONT]
wątpisz w to moja droga :cool3:

[quote name='Ania!'][FONT=Comic Sans MS]Bardzo się cieszę, że już jest dobrze :multi:[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]A duża kudłata ... :loveu::loveu:[/FONT]
...duża kudłata i obklejona olejem hihihi...wymazałam dzisiaj Zuzola olejem arganowym ktory przywiozłam z maroka :evil_lol:jutro idzie do prania zobaczymy jaka bedzie kudła po tej kuracji hihih

[quote name='Doginka']Nie lubię takich nowin:sad:

Trzymajcie się cieplutko:glaszcze:
takk...ja tez nie jestem zachwycona ..:shake:

[quote name='Alicja']:glaszcze:......
:loveu::loveu:

[quote name='Izabela124.']Zdrówka życzę!
dziekujemyy bardzoo :loveu:

[quote name='megi82']złe....jak złe?
to ja mocniej zaciskam kciuki za zdrówko

napisz co mówi wet na wyniki

wyniki jednoznacznie stwierdziły złosliwe komórki nowotworowe w wycietym guzie ..

[quote name='Paulinka10']A ja trzymam kciuki za Fruziolka;)i przesyłam dużo buziaków w ten płaski nosek:loveu:i tej większej pannicy też duuuużo zdrowka życze

Matko gdzie sie wejdzie tam jakieś choróbska,co to sie dzieje:-(
..tez to zauważyłam ...ciagle gdzies coś jest nie tak ...

[quote name='anetta']Jak to złe? Co się dzieje?:(

...wyciety Fruziutkowy guz okazał sie być złosliwym ..

[quote name='Doginka']Ludzie chorują na raka, psy tez chorują - natura się buntuje przed dewastacja Ziemi:roll: Za dużo mamy chemikaliów rożnych w żywności, w kosmetykach itp.:sad:

........sami sobie zgotowaliśmy taki a nie inny los ...a dodatkowo cierpią tez niczego nieświadome te inne istotki ...

Witanko...odnosnie wyników ..tak jak wspominałam powyżej złośliwy guz...pani doktor z którą rozmawiałam potwierdziła ze niemal 80% tychze guzów to nowotwory złośliwe jednak Fruzia miała wyciety dośc spory zapas tkanki zdrowej wiec jest szansa ze nic złego dziac sie nie będzie. Trzeba kontrolowac sutki oraz co 5 miesiecy płuca bo tam najczesciej są przerzuty .Zrobimy jeszcze te kontrolne badania krwi i zobaczymy co dalej .Jesli cos przekręciłam to Eria mnie pewnie poprawi:eviltong:. Nie takie wiesci chciałam usłyszec niemniej takich sie własnie spodziewałam.Przetrawiłam to jakoś i doszłam do wniosku ze myślenie i zamartwianie sie i tak niczego nie zmieni a nie moge wiecznie chodzic jak smutas bo moje suczydła zamiast sie cieszyc piekna jesienna pogoda łażą za mną jak cień ze spuszczonymi łepetynami .

No moze jakie sfoty wstawie :eviltong:

Posted

No i jak pani doktor powiedziała , te komórki mają niski indeks mitotyczny,a to oznacza mniej więcej tyle,że nie dzielą (rozmnażają) się intensywnie, przez co guz nie rósł intensywnie i pewnie nie "poprzerzucał się" . Ale macać i kontrolować trzeba. ;)

Posted

To macaj i pilnuj co by sie nie rozmnażały ;)

A tak poza tym .... Zuzolku ...przecież czy zdrowe czy chore to kochamy je cały czas tak samo i ważny jest każdy dzień spędzony z nimi ... ja po tym jak nas wetka pokierowała na TK bo guz może byc , to ryczałam jak bóbr ...Klockowa świadkiem , bo pojechałam do niej ... ale potem włączyło mi się myślenie , że płakać nie wolno ,bo Ozzy czuje że coś nie tak więc tej wersji się trzymajmy i cieszmy się kolejnymi długimi latami z naszymi słodziakami :cool2:

Posted

[quote name='eria']No i jak pani doktor powiedziała , te komórki mają niski indeks mitotyczny,a to oznacza mniej więcej tyle,że nie dzielą (rozmnażają) się intensywnie, przez co guz nie rósł intensywnie i pewnie nie "poprzerzucał się" . Ale macać i kontrolować trzeba. ;)

noo dokładnie :cool3:

[quote name='stokrotka.af']3mam mocno kciuki za pozytywne wieści na przyszłość:loveu:

dziekujemyy :loveu:

[quote name='Alicja']To macaj i pilnuj co by sie nie rozmnażały ;)

A tak poza tym .... Zuzolku ...przecież czy zdrowe czy chore to kochamy je cały czas tak samo i ważny jest każdy dzień spędzony z nimi ... ja po tym jak nas wetka pokierowała na TK bo guz może byc , to ryczałam jak bóbr ...Klockowa świadkiem , bo pojechałam do niej ... ale potem włączyło mi się myślenie , że płakać nie wolno ,bo Ozzy czuje że coś nie tak więc tej wersji się trzymajmy i cieszmy się kolejnymi długimi latami z naszymi słodziakami :cool2:

Tak to prawda...kocha sie niezaleznie od wszystkiego .Tęż ślimtałam w poduszke jak nikt nie widział ale kudły przyłaziły i wąchały i gapiły sie tymi slepkami tak intensywnie i tak smutno ze otrzepałam się z tego umartwiania sie i powiedzialam sobie dosc .Co ma byc to będzie .Na chwile obecna jest w miare oki więc nie ma co demonizowac na zapas.Zmiana mojego nastroju automatycznie udzieliła sie dziewczynom i już szumią :evil_lol:.Fruzik strzela systematyczne fochy a Zuzol pyszczy czyli jest gut :evil_lol:

[quote name='Tekla64']ja tam mysle ze bedzie dobrze i to tak dluga jak sie da a jesien w tym roku mamy piekna
czekamy na foty!!!!

no jak milo widziec was w tych jesiennych barwach!!!!!
...jesien wyjątkowo pikna...słoneczna......oby potem spadl juz snieg i zrobil sie lekki mrozik hihi wiem ze nie wszyscy tego chcą ale dla mnie to duzoo lepszee niz deszcze i szare dzionki :cool3:

[quote name='Alicja']nooo , nareszcie i tutaj fotaski ;)

tak...wreszcie ..choć przyznaje ze te cudne jesienne momenty nieco przegapiłam ...i teraz to juz duzooo pustych łysych drzew wokół :lol:

Posted

Będzie dobrze-tyle osób trzyma kciuki za te kochane futro,że innej opcji nie ma

Foteczki piekne....ja przyznaję się,że z tegorocznej jesienie nie mam żadnego zdjęcia...

Posted

[quote name='eria']No i jak pani doktor powiedziała , te komórki mają niski indeks mitotyczny,a to oznacza mniej więcej tyle,że nie dzielą (rozmnażają) się intensywnie, przez co guz nie rósł intensywnie i pewnie nie "poprzerzucał się" . Ale macać i kontrolować trzeba. ;)
I to jest raczej optymistyczna wiadomość:lol:

Ina będzie dobrze:glaszcze:

Cudowna jest ta fotka:loveu:
http://i42.tinypic.com/2h68r35.jpg

Z resztą, wszystkie foty śliczne, a jesień jeszcze pomaga kolorami upiększyć te foty:lol:

Posted

Witano
Dawno mnie nie było a tu takie wiesci trzymamy kciuki.
Widzę że nie tylko myu mamy zmartwienia, Tyson miał podejrzenie chłoniaka w sumie wet był pewien ale bipsja nie potwierdziła chłoniaka. Też ryczałam jak bobr.

buziaki :)

• 2 weeks later...