Alicja Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 sota36 napisał(a):Oj Alutka - niedokladnie czytasz dzis cosiki!!! Pisalam, ze a propos fotek - PUDLO! To bylo spotkanie 'incoguto" - bez "pociech!, tzn, jedna byla, bo musiala, a druga - miala swiety spokoj, zostala sama! !:oops::placz::placz::placz::placz::placz: Quote
Teklunia Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 a co to za chandra? :mad: Uśmiechaj mi się zaraż ładnie i wesoło!!! nawet Przyjaciel czasem zawodzi, jak każdy człowiek... a taki który zawodzi zbyt często, może nie jest wart naszej przyjaźni... zuzolandia napisał(a): o! Zuzia i Gutek :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Dobcia Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Nie smuć się.... :buzi: Uszy do góry, teraz jest ciężko, ale to minie, zawsze mija... będzie dobrze;) Quote
Imbirka Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 ooooooooo kurcze, Zuzolki, co to za chandra:shake: ja też mam różne chwile zwątpienia, ale zawsze sobie powtarzam "co nas nie zabije to nas wzmocni". Trzymaj się kobieto Quote
Kate I Luka Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Zuzieńki... tak nie można.... GŁOWA DO GÓRY... Quote
sota36 Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Teklunia napisał(a):a co to za chandra? :mad: Uśmiechaj mi się zaraż ładnie i wesoło!!! nawet Przyjaciel czasem zawodzi, jak każdy człowiek... a taki który zawodzi zbyt często, może nie jest wart naszej przyjaźni... o! Zuzia i Gutek :evil_lol::evil_lol::evil_lol: swiete slowa! Jaka Zuzia? Jaki Gutek?No wiesz! Ten Twoj Ten to jest..., to jest... Hmmm - (co bytu na szybko wymyslec???) - to jest ....FAJNY PIES!!! Quote
tygra Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 dziś tak ładnie to może i Zuzolkom się humorek poprawi, licze na to no i na fotki Quote
zuzolandia Posted January 8, 2007 Author Posted January 8, 2007 Witajcie kochane kobitki :loveu::loveu::loveu: [SIZE=3]Gutkowa:loveu: Gastonkowa :loveu: Tenulkowa :loveu: Tygrulkowa:loveu: Imbirkowa:loveu: Negrusiowa:loveu: Kanulkowa:loveu: Anulkowa:loveu: [SIZE=5]DZIEKUJE :loveu::loveu: JESTESCIE KOCHANE :loveu:[SIZE=2] Wybaczcie ze tak po psiemu ;-).....juz mi o niebo lepiej :multi::multi: Quote
sota36 Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Ineczko - kapalas to futro? Bo pytam jak z ta odzywka,mnie kusi, by moje futro wyprac! Quote
zuzolandia Posted January 8, 2007 Author Posted January 8, 2007 .....bałwanek;-) dostalismy wczoraj ;-) chyba nic nie znaczy eheheh ....ze co ..ze my to takie bałwany ????? eheheheh .......no i taka nijaka foteczka ....;-) Quote
Kate I Luka Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Ten bałwanek będzie teraz miał pozór na te pijańskie aniołeczki :) czyż to nie MIŁOŚĆ ? Śliczna toeczka :) Quote
sota36 Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Fajne zdjecia - nie,nie - nie tego balwanka!!!!! Quote
Imbirka Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 o kurcze, napier wdostała pijanega janiołka, teraz bałwanka, no ja nie wiem:evil_lol:, nie za dobrze masz?:razz::evil_lol: Quote
sota36 Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 fotka pt. "wstydzem sie!" Zozole - a co tamna podlodze lezy? Zoki Adiego?:) p.s. fragment scianki miedzyokanmi - bardzo ladny!!!! Quote
zuzolandia Posted January 8, 2007 Author Posted January 8, 2007 ehehehheeh to Moje zoki eheh;-) Zozola je wywlekła z szafy bo była otwarto ;-)...ona uwielbia takie zoczki ehheeh;-) Nio nowy lokator przybył ;-)..kolejno gymba do wykarmienio heeh;-) Quote
sota36 Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 To zoki Twoje?! A jo takie w sobotawidziaal na nogach Adika! Ale Ty go bronisz!Anie wstydz sie,ze un lubi takie "kukurowe". Quote
zuzolandia Posted January 8, 2007 Author Posted January 8, 2007 sota36 napisał(a):To zoki Twoje?! A jo takie w sobotawidziaal na nogach Adika! Ale Ty go bronisz!Anie wstydz sie,ze un lubi takie "kukurowe". heehehheheheheh w sobota to un miol siwe moja droga kulezanko :diabloti: a wogole to co Ty tak na dolne partie mojego chłopa patrzysz co ????? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
sota36 Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Bo tak!!!! Siwe, siwe - jo widziala siwe, ale w stokrotki! Quote
zuzolandia Posted January 8, 2007 Author Posted January 8, 2007 no stokrotki ...to sie zgodza ;-) ale kolor siwy ;-) hehhehhh Quote
eria Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Ten bałwanek będzie teraz miał pozór na te pijańskie aniołeczki :smile: taaa jak aniołki zaczną pić to bałwanek im miotłą przywali :mad: Cześć Zuzolko nasza kochana, widze że już lepszy nastrój - to dobrze:loveu: Zuza po kapieli czy jeszcze nie ? dyskusji na temat skarpetek nie skomentuje Quote
Alicja Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:hmmm czekam na kolejne odkycia garderoby ludziowych Zuzolów:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
eria Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:hmmm czekam na kolejne odkycia garderoby ludziowych Zuzolów:evil_lol::evil_lol::evil_lol: no ciekawe co nam jeszcze pokażą :evil_lol: :evil_lol: Quote
sota36 Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 eria napisał(a):e już lepszy nastrój - to dobrze:loveu: Zuza po kapieli czy jeszcze nie ? sie kumpie:) eria napisał(a):no ciekawe co nam jeszcze pokażą :evil_lol: :evil_lol: a na co stawiasz? Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:hmmm czekam na kolejne odkycia garderoby ludziowych Zuzolów:evil_lol::evil_lol::evil_lol: moze "badzie"???? Quote
zuzolandia Posted January 8, 2007 Author Posted January 8, 2007 He patrzcie jakie ciekawskie ;-)...na razie koniec z Zozolkową garderoba ;-)...chcieliscie foty Zuzy w kapieli to mocie ;-) .....moze jednak nic z tego nie bedzie ??? .no coz zaczeło sie !!!!!! nie lubiemmmmmmmmmmm .no i po bolu ;-)..teraz suszenie i czesanko ;-) Quote
Recommended Posts