Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Moje drogie panie ;-)..spedziłam dzis uroczy wieczór w towarzystwie przesmiesznego faceta ;-)...i w dodatku rozkosznego ;-)
Oto moj wieczorny lowerboj ahahahha ;-)

..

....dwoch takich co zabili papuge ;-)

...oprócz bycia rozkosznym ,byl takze niezlym spiewakiem ;-) ahhaaaahaha

......A teraz czas na jakze intymne ;;wyznania gejszy .;;.....;-)

• Replies 15.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zuzolandia

3220

• sota36

1352

• eria

1045

• Alicja

1010

Posted

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:.........dwóch podobnych już znamy:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale tamci coś ukradli :evil_lol:i jeśli się nie mylę to teraz też się zasadzają:cool3:

Posted

Witajcie moje kochane kobitki .....niby jestem ale mnie nie ma ....zeszłam na ziemie i pozbyłam sie złudzen ....kolejny raz zreszta ..Miałam a wlasciwie mielismy paskudny dzien..wiesz Majoka ;-) chciałabym tak se usiasc na tej choince i zapic z tymi moim janiołami,nie myslac o niczym ....Gdy zawiedzie Przyjaciel ...o ktorym mysłało sie ze nim jest ....to dusza boli.... oj boli.....
Kochane jutro poodwiedzam Wasze galeryjki i wstawie u siebie foteczki ....dziekuje ze o mnie nie zapomnieliscie ;-)

Julcia mozesz wklejac smialo ;-)....boksie sa bardzoooo bliskie memu sercu wiec galeria jest dla nich otwarta ;-)...dla innych tez oczywiscie ;-) Pozdrawiam Was milutko ........
Buziaczki

Posted

Kate I Luka napisał(a):
:p :p :p :p :p :p :p

mniam mniam mniam

eria napisał(a):
Zuzolki pojechały do Gutków a to oznacza tylko jedno : FOTEEECZKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:multi::multi::multi:hurrra

Zuzolki głowa do góry ....my Was utulkamy:loveu:

Posted

Oj Alutka - niedokladnie czytasz dzis cosiki!!! Pisalam, ze a propos fotek - PUDLO! To bylo spotkanie 'incoguto" - bez "pociech!, tzn, jedna byla, bo musiala, a druga - miala swiety spokoj, zostala sama! !