Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[SIZE="5"]Kochani...życzymy WAM pogodnych ...pelnych miłości ...ŚWIĄT BOŻEGO NARODZENIA ...niech ten magiczny czas zagości w WASZYCH domach i pozostanie tak dlugoo jak będziecie sobie tego życzyli !!!!!

od jutra będe beznetowa aż do poniedziałku więc

BUZIAM ŚWIĄTECZNIE !!!!!

• Replies 15.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zuzolandia

3220

• sota36

1352

• eria

1045

• Alicja

1010

Posted

[FONT=Helv][FONT=Helv]:tree1:[/FONT][/FONT][FONT=Helv][FONT=Helv]:x-mas::tree1::x-mas::tree1::x-mas::tree1::x-mas::tree1::x-mas::tree1:[/FONT][/FONT]
[FONT=Helv][FONT=Helv][/FONT][/FONT]
[FONT=Helv][FONT=Helv]Aby Święta Bożego Narodzenia były dla Was wyjątkowymi, magicznymi dniami,[/FONT][/FONT][FONT=Helv]
[FONT=Helv]by choinka zalśniła blaskiem w każdych oczach,[/FONT]
[FONT=Helv]by rzeczywistość wyprzedziła marzenia,[/FONT]
[FONT=Helv]by chwile odpoczynku roziskrzyły: kolęda, radość i ciepłe wspomnienia[/FONT]
- życzy Kaho & Holly
[FONT=Helv][FONT=Helv][/FONT][/FONT]
[FONT=Helv][FONT=Helv]:tree1::x-mas::tree1::x-mas::tree1::x-mas::tree1::x-mas::tree1::x-mas::tree1:[/FONT][/FONT]
[/FONT]

Posted

[quote name='zuzolandia']
no u nas zywe tak w granicach 50 -150 zeta ;-)
ja jednak preferuje sztuczne hihih ta se stoi na badyly którego na foci niestety nie widac :cool3:

[FONT=Georgia]
zwykły iglak 150zł :crazyeye: o żesz w mordę
znalazłam w końcu ładną, gęstą i równą za 35zł :cool3:

e tam pierdoły gadasz ;) żywa lepsiejsza, ładnie pachnie w domu :loveu: tylko syfi ale to tam pikuś :)

Wesołych Wam życzę :x-mas:
[/FONT]

Posted

No to juz wiem! Klupia do Cie , na gg, na impre chce Was zaprosic - Impra Emeryta - a Ty cicho sza!
kiedy Wom pasi????
U nas przerwa remontowa, we wtorek jade do Krakowa zas:)))) z Piotrkiem:)))), ale po 15.00 bede wolna, wiec dejcie znac, kiedy przyjedzieta, trza poswietowac miedzy Swietami , no i ta emerytura:))))
A poza tym zarabistych Swiat - wszystkim!!!! No, moze prawie wszystkim:)))))

Posted

Przepiękna choineczka :loveu::loveu::loveu:

U nas też sobie ładnie cenią choinki, chcieliśmy prawdziwą w tym roku; za zwykły świerk chcieli 70 zł za jakieś 1,5 m. :crazyeye: Odpuściliśmy sobie...
Oni z kosmosu biora te ceny. O jodłę czy inne te lepsze drzewka to nawet się nie pytała...

Wow, 35 zł. to u nas chyba tylko jakieś 0.5 m :lol:

Posted

[quote name='Alicja']Zuzolku . Pieknie podziękowoł za życzenia

U mnie w tym roku choineczka ze światłowodami i tylko korale na niej ...wystarczy ;)

...klimat świateczny się liczy i towarzystwo a choinka to tylko dodatek :loveu:

[quote name='kaho']FONT][/FONT]
[FONT=Helv][FONT=Helv]Aby Święta Bożego Narodzenia były dla Was wyjątkowymi, magicznymi dniami,[/FONT][/FONT][FONT=Helv]
[/FONT]
pięknie dziękujemy :loveu:

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]
zwykły iglak 150zł o żesz w mordę
znalazłam w końcu ładną, gęstą i równą za 35zł

e tam pierdoły gadasz ;) żywa lepsiejsza, ładnie pachnie w domu tylko syfi ale to tam pikuś :)

Wesołych Wam życzę
[/FONT]
noo napewno lepsiejszaa tylko szkoda niszczyć przyrode :evil_lol:

[quote name='Izabela124.']Widziałam potffforki zimowe. Ale masz super choinkę!
....długo trwało zanim urodzilam to choinkowe dzięcię :cool3:

[quote name='Tekla64']samej dobroci w ten swiateczny czas!

nas zasypalo w sama wigiljie i tak powinna wygladac wigilija
cudny taki bialusienki swiat

sciskam
a u nas w wigilie padał deszcz :crazyeye:za to od niedzieli mamy siarczyste mrozy brrrrrrr........

[quote name='sota36']No to juz wiem! Klupia do Cie , na gg, na impre chce Was zaprosic - Impra Emeryta - a Ty cicho sza!
kiedy Wom pasi????
U nas przerwa remontowa, we wtorek jade do Krakowa zas:)))) z Piotrkiem:)))), ale po 15.00 bede wolna, wiec dejcie znac, kiedy przyjedzieta, trza poswietowac miedzy Swietami , no i ta emerytura:))))
A poza tym zarabistych Swiat - wszystkim!!!! No, moze prawie wszystkim:)))))
Kochana no niestety cosik mi sie stalo z gygy i nijak to dziadostwo nazod zainstalowac :mad::mad:myśle że impre to se zrobimy emerycko ponoworocznie w jakis tam week

[quote name='anetta']Przepiękna choineczka

U nas też sobie ładnie cenią choinki, chcieliśmy prawdziwą w tym roku; za zwykły świerk chcieli 70 zł za jakieś 1,5 m. :: Odpuściliśmy sobie...
Oni z kosmosu biora te ceny. O jodłę czy inne te lepsze drzewka to nawet się nie pytała...

Wow, 35 zł. to u nas chyba tylko jakieś 0.5 m :
No mówię Ci szaleją z tymi cenami jak goopki ...mój tata kupowal 2 razy zrzedu jodłe w doniczce i potem wsadzal w ziemię na ogródku ...na szczescie obie sie przyjely więc warto bylo wydac troche kasiory w tym roku jednak odpuścił :shake:

[quote name='kaho']Zimowa aura u Ciebie jak zwykle cudna a czyzbys zmienila kolor wlosow http://i55.tinypic.com/29moadj.jpg czy to raczej mi sie na oczy juz to przezarcie swiateczne rzucil
Pozdrawiamy cieplutko:lol:.

aaaa prosze zauwazyłaś hihih tak troszku przyciemniłam kudły żeby se odpoczely do wiosny hihih

[quote name='Doginka']Wsoknęłam sobie do Ciebie na noc życzyć poświątecznie Dobrej nocki:buzi:;-)
tez buziam poświątecznie :loveu:

[quote name='Niufciak']Zaglądam tu i zaglądam a fotek nie ma:(
Przejrzałam juz 60% waszej galerii od początki:)
ooooooooooooo jak miło że tak Ci sie chce hihihi starocie przeglądać :loveu:

[quote name='Tekla64']wpadlam popatrzec na moje futrzaste panienki a tu.... cisza miedzyswiateczna ??? wywialo was????
sciskamy sniegowo bo my zasypane
i drapaj futerka od nas
raczej bym powiedziała że zamroziło hihih
wstawie foteczki jak tylko sie ogarne bo dopiero co wróciliśmy do domku ze świątecznego byzuchu :lol
:

[quote name='sota36']Ano cisza, a miala byc do pn, a dzis wtorek!!!!
no jestem już :cool3:

świeta święta i po świetach ..obiecywalam sobie umiar w tym roku i doopa blada ..wczoraj i pól dzisiejszego dnia przeleżelismy z Tz-em w wyrku ratując nasze wnętrzności róznymi specyfikami od rapaholinu począwszy na herbatkach ziołowych skonczywszy :shake:i gdyby nie fakt ze czas bylo dziś wracac to pewnie jesio by nasze wątroby nie wylaziły z pryka ..
eh...człowiek niby starszy a bardziej goopszy :evil_lol:
witam WAS poświątecznie :multi:

Posted

Tak na szybko kilka świątecznych fotek ;-)

A więc TO będziemy jeść na wigilijną kolacyjkę ..

Wyczesali ...wykokardkowali ....i na kolacje czekać kazali ;-)

No ale ilez można robić żarcie ?????

cdnnn........

Posted

Okazuje się że mozna długoo....

i długoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo :diabloti:

aleeeee w koncu żarcie przyszło i przeszło i wtedy .....PREZENTYY :multi::multi:

Mój Ci On :evil_lol::evil_lol:

Posted

wnioskuje ze deczko panienki byly rozczarowane ze te dwa goscie w misce nie byly ichnimi prezentami co?
skad ja to znam hihihi
oczekiwanie zawsze jest nuzace no ale zas potem jak smakowalo .... mmmm az zabraklo miejsca na desery hihihi
a z pelnym zoladkiem koniecznie trzeba pospac!
prezenta byly wspaniale ale cudze zawsze sa lepszejsze hihihi nie tylko prezenta w ogole cudze jest lepsze wsio ale mego nie ruszac niech bedzie na zas

Swiateczne panienki piekne sa

Posted

[quote name='eria']http://i56.tinypic.com/fbmclj.jpg
nooooo wyraz pyska ma jak ja po Wigilii na widok ciastka, więc w i myśli zapewne te same :D czy Ty dostała smsa wczoraj ? bo z Twoim telefonem to róznie.
o dziwoo Toska nie tknęła ciacha :diabloti:a to niezwykle skrajny przypadek bo ona pożera wszystko w ilościach kosmicznych hihih tego dnia jednak sie normalnie PRZEŻARŁA :evil_lol::evil_lol:

[quote name='megi82']piękne foteczki i widać,że prezenty podobały się
Prezent Zuzoli dokonał żywota wciągu kilku minut :mad:

[quote name='Tekla64']wnioskuje ze deczko panienki byly rozczarowane ze te dwa goscie w misce nie byly ichnimi prezentami co?
skad ja to znam hihihi
oczekiwanie zawsze jest nuzace no ale zas potem jak smakowalo .... mmmm az zabraklo miejsca na desery hihihi
a z pelnym zoladkiem koniecznie trzeba pospac!
prezenta byly wspaniale ale cudze zawsze sa lepszejsze hihihi nie tylko prezenta w ogole cudze jest lepsze wsio ale mego nie ruszac niech bedzie na zas

Swiateczne panienki piekne sa
....Zuzol była chętna skilerować owe pływające stwory hihih...
co do prezentów do doszlam do wniosku że jakakolwiek zabawka dla Zuzki będzie kupowana w szmateksie za przysłowiowe grosze :angryy: bo nic a nic nie szanuje ..:mad:od razu rozwalić wnętrzności wyczyscić i jak sie da to zeżreć :angryy:....co za wstrętne babsko :evil_lol:

[quote name='sota36']jest!!!Zyje! Wrocila!!!!
noo w koncu wrócilam do domku ...wiesz wszędzie dobrze ale w swoim legowisku najlepiej hihihihh

[quote name='Izabela124.']http://i53.tinypic.com/o0nyty.jpg jakie wypucowane śliczności, te czerwone kokardki bardzo im pasują
Buziam :)
kokardki dostały swego czasu od ciotki SOTY36 :eviltong:

[quote name='Niufciak']http://i56.tinypic.com/34o4n6h.jpg
Strażnik Karpi hi hi hi:loveu:

http://i51.tinypic.com/28v9ixx.jpg
http://i55.tinypic.com/2nber1v.jpg
Nie ma to jak świąteczne lenistwo;)
i poświąteczne nadprogramowe kilogramki hihihihih

[quote name='kaho']Qrcze, ze ja nie pomyslalam aby Hollke swiatecznie ufryzowac :splat::lol: - ale bylaby odmiana :
Dziewczyny prezentuja sie wspaniale http://i53.tinypic.com/2d963x1.jpg:loveu:
Pozdrawiamy serdecznie :lol:.

Podejrzewam że gdyby święta spedzalismy u siebie w chaupie to nie chciałoby mi sie je czesac i stroić ale że wizytowalismy dziadka to nie miałam wyjścia :evil_lol:
ile by sie nagadał że takie niedorobione a tu takie świeto hihihih że nic a :evil_lol:nic o nie nie dbam :evil_lol: ....
to ze je głodze slysze na każdym kroku bo biedulki tylko RAZ dziennie żrą :

:diabloti::diabloti::diabloti:

taki surogacik dla wielbicieli Fruziolkowego spojrzenia :evil_lol: