stokrotka.af Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 fotki cudowne i panny zimową porą jeszcze bardziej, ale ja tak w imieniu Zuzi-ona też by chciała taki zimowy sweterek:cool3: Quote
zuzolandia Posted December 17, 2010 Author Posted December 17, 2010 [quote name='megi82']zima ma uroki,że piękne zdjęcia wychodzą no czasami cosik piknego wyjdzie :eviltong: [quote name='Doginka']O jakie to jest sweet:loveu: http://i55.tinypic.com/29moadj.jpg http://i56.tinypic.com/11b7y8n.jpg Zakochałam się w tych fotkach:crazyeye::loveu: a jo sie zakochała w tyj mycce :evil_lol:mo juz 3 lata a jo dali wni smigom :evil_lol: [quote name='Alicja']beruś wieczoruś wampirzyco cudne te zimowe twoje fotasy http://i50.tinypic.com/2r6lldy.jpg Berek kofana :loveu: [quote name='Niufciak']http://i45.tinypic.com/2817wi1.jpg Uwielbiam te twoje futrzaki: Zapraszamy kiedyś do Bukowna na spacerek:loveu: a dziekuje za zaproszenie ale to chyba na wiosnę hihih bo jak znam zycie to w zimie sie nie wyrobię hihih [quote name='Ania!'][FONT=Comic Sans MS]Ma i to na pewno dwa, a w zasadzie dwie ;):multi:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Taka zima jest piękna ale żeby ją tak wspominać powinna być możliwie najkrótsza Nie odnosi się to do wiosny, ta dla odmiany powinna być jak najdłuższa ;)[/FONT] uwazam że zima powinna byc w grudniu i styczniu potem to jzu tylkooooo wiosna -lato ...hihihih......wtedy byłoby idealnie :multi:....aleeeeeee....... [quote name='Katerinas']Piękne zdjęcia! Zimowe zdjęcia zawsze wychodzą cudownie :) A psiaki jak cudnie śniegiem oblepione ;) Po dłuższym bieganiu po sniegu to jak nic pewnie mają kule śniegowe na sierści, nie? Zależy ...jesli jest mróz tak- 6 st to kulek ni ma snieg robi się sypki ale jezeli temperatura oscyluje tak -1-2 to lepi sie masakrycznie :diabloti: [quote name='eria']Nie wiem jak to robisz czy umyślnie czy przez przypadek hihihi ale ni mosz niebieskiego śniegaaaaaa na fotach hihihih ...to czysty przypadek ....balans bieli to dla mnie czarna niewiadoma hihihi [quote name='stokrotka.af']fotki cudowne i panny zimową porą jeszcze bardziej, ale ja tak w imieniu Zuzi-ona też by chciała taki zimowy sweterek:cool3: taaaaaaaaaaa .....podejrzewam że raczej cosik na szłapki by wolała ..sypią solą tak że po kazdym wyjsciu musze łapki myć i smarować bo obie sobie je wylizują :shake: .........tak generalnie to NIC mi sie nie chce ..........:placz: ..........mam nadzieję ze niedziela będzie sloneczna to pójde sobie znowu do lasu bo jutro mam cały dzien roboczy fujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj............. Quote
Paulinka10 Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 http://i52.tinypic.com/2laes1j.jpg :loveu::loveu::loveu:bosssssssska jak zawsze http://i55.tinypic.com/11t4x0k.jpg a tej panny to chyba bym sie wystraszyła jakbym ją w lesie ujrzała w takiej pozie hihi mi sie tyż tak dziś nic nie chce...i siedze sobie i zjadłam już prawie całą paczke tych schoko bons zaraz mnie zemdli:roll: no to życzym miłego jutrzejszego całodniowego pracowania;) Quote
Alicja Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 jesuuuuuuuuuuuu jak dobrze ze dziś piątek ...2 dni wolności ..... moze na jakieś foty uda sie wyskoczyć w robocie też sajgon przedświąteczny :roll: ...na Wigilię mamy zapisane 1 DZIECKO .... starsza siostra W DOMU...dziadziuś prawny opiekun ( bo kasiore bierze na 2 dzieci jako rodzina zastępcza )...w DOMU ...babcia do południa w pracy .... ale dziadzius musi ..... KARPIE SMAŻYĆ !!!!!!!!!!!!! i prawie 7 letnie dziecko będzie mu qrdwa przeszkadzało w domu .... więc nie wiem ja będzie ...bo obawiam sie ze jako najbliżej mieszkająca będę zmuszona pocwałować do roboty .... Quote
Kosmaty Gałganek Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 [quote name='zuzolandia']taaaaaaaaaaa .....podejrzewam że raczej cosik na szłapki by wolała ..sypią solą tak że po kazdym wyjsciu musze łapki myć i smarować bo obie sobie je wylizują :shake: [FONT=Comic Sans MS]U mnie to samo, Pepe jeszcze jakoś daje radę ale z Lenką gorzej. [/FONT] [quote name='Alicja']..bo obawiam sie ze jako najbliżej mieszkająca będę zmuszona pocwałować do roboty .... [FONT=Comic Sans MS]Współczuję :calus:[/FONT] Quote
Doginka Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 Byłam, buziam:buzi: i lecę dalej:hand::lol: Quote
sota36 Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 Wpadam z wywieszonym jezorem. Od srody, bodajze, w TVNie jakis wampirzy serial sie zaczyna. Nie pamietam jaki. Quote
jonQuilla Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 [FONT=Georgia]kolejny talent - taniec z nóżki na nóżkę :evil_lol: http://i55.tinypic.com/11t4x0k.jpg a Ty moja droga nie chowaj się tak za tymi psami ;) cześć gwiazdo :loveu::loveu:[/FONT] Quote
Tekla64 Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 jestem juz nazad i nadrobie troche pozniej , przyszlam sie przywitac i posmyrac futrzaste dziewczatka Quote
anetta Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 Ale sesja :loveu: o to to to http://i45.tinypic.com/2qunpsp.jpg jaamiiii :loveu: Quote
megi82 Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 sota36 napisał(a):Wpadam z wywieszonym jezorem. Od srody, bodajze, w TVNie jakis wampirzy serial sie zaczyna. Nie pamietam jaki. wydaje mi się,że to mają być Pamietniki Wampirów-tylko baaardzo pózno Quote
zuzolandia Posted December 20, 2010 Author Posted December 20, 2010 [quote name='Paulinka10']http://i52.tinypic.com/2laes1j.jpg :bosssssssska jak zawsze http://i55.tinypic.com/11t4x0k.jpg a tej panny to chyba bym sie wystraszyła jakbym ją w lesie ujrzała w takiej pozie hihi mi sie tyż tak dziś nic nie chce...i siedze sobie i zjadłam już prawie całą paczke tych schoko bons zaraz mnie zemdli no to życzym miłego jutrzejszego całodniowego pracowania;) ....nie tylko w takiej pozie można sie jej wystraszyć jak rano wstaje to wygląda jak potfffór :diabloti::diabloti: [quote name='Alicja']jesuuuuuuuuuuuu jak dobrze ze dziś piątek ...2 dni wolności ..... moze na jakieś foty uda sie wyskoczyć w robocie też sajgon przedświąteczny :...na Wigilię mamy zapisane 1 DZIECKO .... starsza siostra W DOMU...dziadziuś prawny opiekun ( bo kasiore bierze na 2 dzieci jako rodzina zastępcza )...w DOMU ...babcia do południa w pracy .... ale dziadzius musi ..... KARPIE SMAŻYĆ !!!!!!!!!!!!! i prawie 7 letnie dziecko będzie mu qrdwa przeszkadzało w domu .... więc nie wiem ja będzie ...bo obawiam sie ze jako najbliżej mieszkająca będę zmuszona pocwałować do roboty .... ......taaaaaaaa ludzie to już naprawdę wygodnickie sie zrobili że hej...ostatnio skarżyła mi sie babka ze sklepu że klienci pytali czy moglaby by miec otwarte w 1 święto bo to przecież sobota i przydaloby sie np świeże pieczywkoo :crazyeye::crazyeye::crazyeye:..nooo maskaraaaaaaaaa....a my w tym roku mamy pierwszy raz zamknięte w wigilie :multi: i oba święta :multi: [quote name='Ania!'][FONT=Comic Sans MS]U mnie to samo, Pepe jeszcze jakoś daje radę ale z Lenką gorzej. [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Współczuję :calus:[/FONT] przeżyłam week :cool3: ...teraz byle do kolejnego hihihih [quote name='Doginka']Byłam, buziam:buzi: i lecę dalej buziam takowe słodkie licko Twe :loveu: [quote name='sota36']Wpadam z wywieszonym jezorem. Od srody, bodajze, w TVNie jakis wampirzy serial sie zaczyna. Nie pamietam jaki. od wtorku ...hihih....ale ja juz cały serial zaliczyłam sezon 1i 2 hihihih ale obejrze sobie z przyjemnością raz jeszcze hihi [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]kolejny talent - taniec z nóżki na nóżkę : http://i55.tinypic.com/11t4x0k.jpg a Ty moja droga nie chowaj się tak za tymi psami ;) cześć gwiazdo [/FONT] siemanko słodka :loveu: za kimś musze sie chować hihihh zawsze to bezpieczniej :eviltong: [quote name='Tekla64']jestem juz nazad i nadrobie troche pozniej , przyszlam sie przywitac i posmyrac futrzaste dziewczatka aaaaa witamy narciareczkę powróconą !!!!!! [quote name='anetta']Ale sesja o to to to http://i45.tinypic.com/2qunpsp.jpg jaamiiii no w tamtym momencie mało co mi w obiektyw nie wlazła hihihihh [quote name='megi82']wydaje mi się,że to mają być Pamietniki Wampirów-tylko baaardzo pózno dokładnie to hihihi eee tamm nie tak znów pózno bo o 22-30 bodajże hihih marijankoooooooooo musza zrobić moczka na wigilija a kompletnie nie wiem jak to sie robi :placz::placz::placz:....mama siedzi w niemcach u siostry ani mysli wracać i wsio przygotowanie spadło na mnie ...makówki zrobi mi znajoma ale moczki żodyn niy robi a mój tatuś sie uparł że ON CHCE :mad: AAAAAAAAA padło mi GG wiec nie zostawiac informacji hihih cholira wiy co mu znowu jest wrrr:angryy: Quote
Alicja Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 Z GG ogólna masakra jakas .... wszystkim pada :mad: Quote
zuzolandia Posted December 20, 2010 Author Posted December 20, 2010 [quote name='Alicja']Z GG ogólna masakra jakas .... wszystkim pada :mad: Nooooooooo niemal wszyscy znajomi piszą ze dziadostwo padło ... A teraz moja choinka ;-) a właściwie jej górna część ..chciałam zrobić w całości ale bateria kaputen hihih Quote
Alicja Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 oooooooooooooooooooooooo piękna ...to już ni mosz tej z ożartymi jAniołkami :) Quote
Doginka Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 Jaka piękna Aniołkowa choinka:loveu: Tradycyjnie buziam na noc:buzi: i zmykam, bo padam na ryjek po pracy:roll: Quote
eria Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 no co by też mogła mieć Inka na choince jak nie janioły ! a są już pijane jak co roku ? :D oo jest też pierze z gołębnika tatka :D Żartuję, śliczna jest !!!! :) Quote
jonQuilla Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 [FONT=Georgia]ale śliczna choineczka :loveu: My dziś z mamuśką wybrałyśmy się żeby zakupić (bo mamy żywą zawsze) i gościu krzykną nam 45zł za takiego zmarzniętego, zgniecionego drapaka ok. 160cm wysokości i tak była najładniejsza z wszystkich ale nie dałabym za nią mimo wszystko nawet 30zł więc uznałyśmy że jutro pójdziemy na rynek zobaczyć bo tam też sprzedają choinki a siostra mówiła że tańsze i ładniejsze. [/FONT] Quote
Tepes Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 zarąbisto mocie choina:loveu: jo już od kilku lot nie mom choinki ino wieszomy na beniaminie od brata:evil_lol: takim drzewku jakby co:D Quote
megi82 Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 choinka-cudna i piękny aniołek na pierwszym zdjęciu Quote
Darianna Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 ja choinke mam sztuczną ale stroiki żywe jutro może je pstrykne :) Quote
Czarna_Owieczka Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 piękna biała choinka i aniołki śliczne :) Quote
Kosmaty Gałganek Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Piękna choinka :lol: A u mnie jeszcze puste miejsce :oops:[/FONT] Quote
zuzolandia Posted December 23, 2010 Author Posted December 23, 2010 [quote name='Alicja']oooooooooooooooooooooooo piękna ...to już ni mosz tej z ożartymi jAniołkami :) Janioły poszły na odwyk hihihi święty czas już był na nie :cool3: [quote name='Niufciak']Cudna choinka:loveu: dziękujemy :loveu: [quote name='Doginka']Jaka piękna Aniołkowa choinka:loveu: Tradycyjnie buziam na noc:buzi: i zmykam, bo padam na ryjek po pracy:roll: noo choinka to już nie tak bardzo janiolkowa teraz są i jabłuszka i gwiazdki i śniezynki i pierze hihihih [quote name='eria']no co by też mogła mieć Inka na choince jak nie janioły ! a są już pijane jak co roku ? :D oo jest też pierze z gołębnika tatka :D Żartuję, śliczna jest !!!! :) w tym roku małe odstępsto stare na odwyku a nowych niewiele :loveu: ale te są porzundne hihih [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]ale śliczna choineczka :loveu: My dziś z mamuśką wybrałyśmy się żeby zakupić (bo mamy żywą zawsze) i gościu krzykną nam 45zł za takiego zmarzniętego, zgniecionego drapaka ok. 160cm wysokości i tak była najładniejsza z wszystkich ale nie dałabym za nią mimo wszystko nawet 30zł więc uznałyśmy że jutro pójdziemy na rynek zobaczyć bo tam też sprzedają choinki a siostra mówiła że tańsze i ładniejsze. [/FONT] no u nas zywe tak w granicach 50 -150 zeta ;-) ja jednak preferuje sztuczne hihih ta se stoi na badyly którego na foci niestety nie widac :cool3: [quote name='Tepes']zarąbisto mocie choina jo już od kilku lot nie mom choinki ino wieszomy na beniaminie od brata: takim drzewku jakby co:D ja tam tradycjonalistka pod wzgledem choinek nie jestem aleeee lubie takie orygynalne jak np moja hihihi [quote name='megi82']choinka-cudna i piękny aniołek na pierwszym zdjęciu dziękujemy ...widac trud szukania białych ozdób sie opłacił :mad: [quote name='Darianna']ja choinke mam sztuczną ale stroiki żywe jutro może je pstrykne :) ha ....żywe powiadasz ...dawaj fote ... [quote name='Czarna_Owieczka']piękna biała choinka i aniołki śliczne :) wielkie dzięki :multi: [quote name='Ania!'][FONT=Comic Sans MS]Piękna choinka :lol: A u mnie jeszcze puste miejsce :oops:[/FONT] no ja wczesnie stroje hihih i dośc długoo trzymam ...ostatnia stala do wielkanocy :evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts