Tekla64 Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 lomatko a coz to za jezyk? poza "und" nic nie poznaje [ bo mysle ze pipa nie znaczy w tym konkretnym wypadku tego samego co u nas?] a za moich czasow te elektryczne stateczki zatrzymywaly sie prawie na srodku ale przy takiej skale i wychodzil trebacz i trabil a echo oddawalo, no i mowilam o tej rybie co to ino w bodenskim jeziorze jest i o nia sie tak usilnie dopytuje bo bardzo nam smakowala, no i tyn palacyk mysliwski ech podobalo mnie sie tam bardzo. Quote
kaho Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 zuzolandia napisał(a):a teraz zagadka co to jest .... gumamija und duua pipa und bageja und kokaki und apokapa:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Wiem, wiem :multi:- to belkocik po wiskaczu:cool3:;). Quote
sota36 Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 Wlaze przed robota, a te o gorzole!!! Quote
sota36 Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 Ina w sieci jest! Przed chwila u mnie byla!!! INUUUUS - kochom CIE!!!! Quote
Doginka Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 Inuś te und-y tylko rozumiem, ale reszta jest gorsza od Waszej gwary, której też nie rozumiem do końca, ale zawsze choć troszkę:roflt: Słoneczka duuuuużo Ci życzę;-) Quote
Ewcia38 Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 A ja przyszłam się przywitać .....i chyba pożegnać ,bo jutro znowu szkoła ,psy,koty ,ryby i kraby....pola..jeziora...obiad i kolacja......i jeszcze na noc muszę być HOT GIRL.........kurcze chyba fora pomyliłam.....tak czy siak.....zycze cuuuuuuudnego.....słłłłłłoooooooonecznego nowego dzionka....buziaczki:loveu::loveu: Quote
zuzolandia Posted September 24, 2010 Author Posted September 24, 2010 Tekla64 napisał(a):lomatko a coz to za jezyk? poza "und" nic nie poznaje [ bo mysle ze pipa nie znaczy w tym konkretnym wypadku tego samego co u nas?] a za moich czasow te elektryczne stateczki zatrzymywaly sie prawie na srodku ale przy takiej skale i wychodzil trebacz i trabil a echo oddawalo, no i mowilam o tej rybie co to ino w bodenskim jeziorze jest i o nia sie tak usilnie dopytuje bo bardzo nam smakowala, no i tyn palacyk mysliwski ech podobalo mnie sie tam bardzo. no ja TEN jezyk zalapalam po tygodniu hihihih okolica jest piekna i w sumie to tylko tego zazdroszcze mojej siostrze :evil_lol: kaho napisał(a):Wiem, wiem :multi:- to belkocik po wiskaczu:cool3:;). eeeee po wiskaczu to ja wcale nic nie gadam hihih sota36 napisał(a):Wlaze przed robota, a te o gorzole!!! kofana seta z rana lepsza niz smietana hihih sota36 napisał(a):Ina w sieci jest! Przed chwila u mnie byla!!! INUUUUS - kochom CIE!!!! tyszzzzzz CI przajaaaa :loveu: Doginka napisał(a):Inuś te und-y tylko rozumiem, ale reszta jest gorsza od Waszej gwary, której też nie rozumiem do końca, ale zawsze choć troszkę:roflt: Słoneczka duuuuużo Ci życzę;-) nasza gwara jest debesciarska hiihih Ewcia38 napisał(a):A ja przyszłam się przywitać .....i chyba pożegnać ,bo jutro znowu szkoła ,psy,koty ,ryby i kraby....pola..jeziora...obiad i kolacja......i jeszcze na noc muszę być HOT GIRL.........kurcze chyba fora pomyliłam.....tak czy siak.....zycze cuuuuuuudnego.....słłłłłłoooooooonecznego nowego dzionka....buziaczki:loveu::loveu: se wypoczywalas to teraz czas na prace hihih ale chyba nie musisz co wieczor robic HOT ???? hihihihih gwoli wyjasnienia gumamija to zelki misie duuaaa pipa to duzy szpilplac - plac zabaw bageja to koparka apokapa-klapa z auta tudziez bagaznik koakaki-precelek to belkot mojego 2letniego chrzesniaka Demolatora -Dominika hihih Quote
Doginka Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 zuzolandia napisał(a):...gwoli wyjasnienia gumamija to zelki misie duuaaa pipa to duzy szpilplac - plac zabaw bageja to koparka apokapa-klapa z auta tudziez bagaznik koakaki-precelek to belkot mojego 2letniego chrzesniaka Demolatora -Dominika hihih Się poszczałam w gatki:roflt: Quote
Tepes Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 heloł:loveu::loveu: tak widza nowy język sie tworzy:evil_lol: Quote
Paulinka10 Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 Hejjj Zuzolki:) jak łapiesz o co chodzi chrześniakowi to spoko:) moja młodsza córka ma prawie 7 lat i niewiem jak ją oduczyć bo zamiast dugnęłam sobie w oko to mówi "dooopnęłam" Quote
zuzolandia Posted September 24, 2010 Author Posted September 24, 2010 Doginka napisał(a):Się poszczałam w gatki:roflt: no wiesz moglas je sciungnonc hihihihih Anula & Bono napisał(a):heloł:loveu::loveu: tak widza nowy język sie tworzy:evil_lol: neologizmy ostatnio som w modzie hihih Paulinka10 napisał(a):Hejjj Zuzolki:) jak łapiesz o co chodzi chrześniakowi to spoko:) moja młodsza córka ma prawie 7 lat i niewiem jak ją oduczyć bo zamiast dugnęłam sobie w oko to mówi "dooopnęłam" :evil_lol::evil_lol::evil_lol: nooo kilka dni minelo zanim zalapalam hihih Alicja napisał(a):Wracajjjjjjjjjjjj!!!!! jesioo tydzien :crazyeye: mus wytrzymac hihihi rozlalo sie tu znowu na calego chyba slonecznych fotek gor i jeziora nie porobie :placz: Quote
eria Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 jeszcze tydzień Fruziol bydzie się kołtunić ?? nie za długo ? hihiih Quote
Tepes Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 eria napisał(a):jeszcze tydzień Fruziol bydzie się kołtunić ?? nie za długo ? hihiih jak już nie zostoł z ni jedyn wielki kołtun:evil_lol: Quote
stokrotka.af Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 no proszę, Ina się nowego języka naumiała i szwargota , że hej:razz: Zuzolki i Fruzolki zaniedbane bidulki:crazyeye: u nas jesienno-wiosenna aura i już nawet nie pada:multi: bez fotek nie masz co sie na Dogo pokazywać:mad::evil_lol: Quote
Ewcia38 Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 stokrotka.af napisał(a):no proszę, Ina się nowego języka naumiała i szwargota , że hej:razz: Zuzolki i Fruzolki zaniedbane bidulki:crazyeye: u nas jesienno-wiosenna aura i już nawet nie pada:multi: bez fotek nie masz co sie na Dogo pokazywać:mad::evil_lol: Tak tak...bez fotek......ZAKAZ WSTĘPU!!!!!!!!!!!!! Buziaczkowe--pozdrowionka:loveu: Quote
zuzolandia Posted September 24, 2010 Author Posted September 24, 2010 eria napisał(a):jeszcze tydzień Fruziol bydzie się kołtunić ?? nie za długo ? hihiih az sie boja myslec co zastana hihihi Anula & Bono napisał(a):jak już nie zostoł z ni jedyn wielki kołtun:evil_lol: no z tego co mamcia gadala to jest nieziemsko grubo hihihih ofutrzono ze hejj:evil_lol: stokrotka.af napisał(a):no proszę, Ina się nowego języka naumiała i szwargota , że hej:razz: Zuzolki i Fruzolki zaniedbane bidulki:crazyeye: u nas jesienno-wiosenna aura i już nawet nie pada:multi: bez fotek nie masz co sie na Dogo pokazywać:mad::evil_lol: oj tammm jakies fotki beda ale zadna rewelacja bo coz to za przyjemnosc focic mgle lub desczc hihihih mam nadzieje ze zanim wyjade to choc jeden dzien slonce zamruga i zrobie sloneczne bodenzi :cool3: dawi00 napisał(a):To my - Gutki! Wracaj juz!!!! jesiooo tydzien sis :loveu: Ewcia38 napisał(a):Tak tak...bez fotek......ZAKAZ WSTĘPU!!!!!!!!!!!!! Buziaczkowe--pozdrowionka:loveu: buzioleeeeeeeeeee :loveu: a wiecie co to jest MUAAA AJNC??? :diabloti::diabloti: Quote
Paulinka10 Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 Nie poznasz swoich kudełów cuś mi sie zdaje:diabloti: Buziolki:loveu: Quote
MM. Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 Koniecznie wstaw zdjęcia kudła, jak będziesz na siłach :diabloti: Quote
Doginka Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 Ja proszę o tłumacza:roflt: "MUAAA AJNC" Quote
zuzolandia Posted September 25, 2010 Author Posted September 25, 2010 Paulinka10 napisał(a):Nie poznasz swoich kudełów cuś mi sie zdaje:diabloti: Buziolki:loveu: ojjjjj....poznac jak poznac hihih ...niemniej strasznie za nimi tesknie :placz: Caachou_ napisał(a):Koniecznie wstaw zdjęcia kudła, jak będziesz na siłach :diabloti: jak wroce to wstawie co zastalam hihih:evil_lol: Doginka napisał(a):Ja proszę o tłumacza:roflt: "MUAAA AJNC" no jak mozesz nie wiedziec..dyc to nic innego jak FORMULA JEDEN :diabloti::diabloti: pss....leje juz caly dzien a my bylismy na termobadach w Meersburgu :eviltong: wygrzalam doopke :evil_lol: Quote
Dobcia Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 formuła jeden:roflt: dziwny język:evil_lol: hej:multi: Quote
Obama Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 neologizmy jakies straszliwe tu:diabloti: Quote
Doginka Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 Język sobie można połamać na tych nowych słówkach:lol: W życiu bym się nie domyśliła, że to formuła 1:roflt: Quote
Recommended Posts