Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 15.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zuzolandia

3220

• sota36

1352

• eria

1045

• Alicja

1010

Posted

[quote name='sota36']Hihihihihi- to moze z tej okazji jakas impra????????
Czy TA f(r)otka to ta?????????

Joluś posłałam Ci wyniki Ozzulka na GyGy ...z gratisem ;)

Posted

Ania! napisał(a):
A gratis to ten gratis? :evil_lol::evil_lol:

Jeżeli tak to już wiem dlaczego tak mi gg muli, nie daje rady jak takie gratisy przechodzą :diabloti:

Noooooooooooooo, to ten, ale wiesz jak to z gratisami, no mercedesa nie dostaniesz;)

Posted

[quote name='Ania!']A avek super, gdzie by mnie takie stópki miały razić :evil_lol:
no ja mysle hihihih

[quote name='Alicja']ale jakby miała na avku galotki w kwiotki to by było zaje2biście ;)
kurdeee musza pogodac z Erią moze w psuje do sie cosik zrobic :diabloti:

[quote name='sota36']Bokserki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
....eee tam ...majom byc szekszi majtole :eviltong:

[quote name='Ania!']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

To byłyby już dwa takie gustowne :diabloti:

Wpadłam wieczorkiem co by pomachać i pozdrowić :lol:
A ja popoludniu i smigam do robotyyy :placz:

[quote name='kaho']Chorobcia, nie bylo mnie tylko kilka dni a znowu 'cos' mnie ominelo :( ;)Nie mam ci ja szczescia do bycia w odpowiednim miejscu i odpowiednim czasie, ale to chyba z wiekiem tak sie refleks pogarsza ;)Pozdrawiamy cieplusio w chlodna sobote :)
no widziszzzzz kaj sie szwyndosz jak tu takie deprawacyje sie odbywają :evil_lol:

[quote name='Doginka']Qrna, to ja już chyba muszę sobie zacząć sprawiać drewnianą jesionkę - coraz gorsze mam refleksicho:roflt:
nie przejmuj sie to tak tylko do 40 potem refleksoo 3 x szybsze :cool3:

[quote name='Obama']Powinnaś zmienić nick na :
*^*zUzOlAnDiA*^* czy coś w tym stylu:diabloti:
no popatrzzz ........nie wpadłam na to :diabloti::diabloti:....nie dość że infantylna to jesio mało kreatywna ..jak nic BLONDYNKA :diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='darianna']o zuzolandia dostała najsłynniejszą fotkę sezonu ;)
i spac nie mogła :diabloti:

[quote name='alicja']
za takie pw należy się jej gratyfikacja ;) :roflt:

DOPSZZZ GODOSZZZ :multi:

[quote name='sota36']hihihihihi- to moze z tej okazji jakas impra????????
Czy ta f(r)otka to ta?????????

dokładnie TA :cool3:

[quote name='alicja']joluś posłałam ci wyniki ozzulka na gygy ...z gratisem ;)
:

[quote name='darianna']to ta pełna kwiatów ;)
ŚLICZNE KFFIATKII ...uwielbiam łąkowe klimatejszyn :cool3:

[quote name='alicja']
taka zajebiście łąkowa:grins:

chyba sobie założe kawalek ogródka z łakowymi cwietami :multi:i fan club do tego :evil_lol:

[quote name='sota36']mam te "wyniki" ;) ale jestem przerazona - :0
nie bojaj ...Tobie ta choroba nie grozi :eviltong:

[quote name='ania!']a gratis to ten gratis?

Jeżeli tak to już wiem dlaczego tak mi gg muli, nie daje rady jak takie gratisy przechodzą :

[quote name='sota36']noooooooooooooo, to ten, ale wiesz jak to z gratisami, no mercedesa nie dostaniesz;)
taaaaaa a Te to tylko gratisy i gratisy ...dałybyscie tez cosik od siebie anie tylko brac :diabloti:

[quote name='eria']w ogóle nie wiem o czym gadacie:roflt:
przynajmniej spiszzz spokojnie hihihihi
ale moglabys mojej avkowej Zielonowłosej zmienić te krótką kiecke na taką w odlotowe kffiatki ???

[quote name='sota36']no o gratisach, wynikach ozzulca, a i o konkursie fotograficznym!::
yes yes yes...jak mawai moj ulubiony facio :cool3:

[quote name='ania!']i o kwiatach i o różu ... Takie tam delikatne, bardzo kobiece sprawy
nooo ja nie wiem czy TO mozna podciagnąć pod KOBIECE sprawy :shake::shake:

[quote name='sota36']i o butkach tez! Jak ja kocham buty!!!!!!!!!!!!
ty masz zboczenie a nie kochanie buciorowe :eviltong:

a tu szpecjal dla jednej takiej ...nie dosc ze infantka to jesio zoooofilenistka :evil_lol::evil_lol:

ps...( nie mylic z tą hiszpanską ) :cool3::cool3:

A TERAZ IDEM DO ROBOTY I ŻAŁUJCIE MNIE NARODY :eviltong:

Posted

[quote name='Alicja']o boroczku ..... do roboty :glaszcze:

pożałowałam Cię :roll:

Joluś ...a szkarpetusie ;)

No w moim nieulubionym kolorze! Ale jak beda takowe widziala to se kupie i w takich pink - zokach poszwendam sie po mojej wsi, tudziez o me miasto zahacze!Byda tryndy!
Jesooo - napisalas :"zoooofilenistka", a jo goooopio czytom ..."filatelistka"!No coz, ale straszne panie podobno cos ze wzrokiem maja!

Posted

sota36 napisał(a):
No w moim nieulubionym kolorze! Ale jak beda takowe widziala to se kupie i w takich pink - zokach poszwendam sie po mojej wsi, tudziez o me miasto zahacze!Byda tryndy!

To jak takowe zobaczysz to kup więcej, coś czuję że będzie dużo chętnych :evil_lol::evil_lol:

Do roboty, do roboty, a ja sobie siedzę i nigdzie nie muszę iść :multi::multi::multi:
Tylko parasol weź :jumpie:

Posted

Ania! napisał(a):
To jak takowe zobaczysz to kup więcej, coś czuję że będzie dużo chętnych :evil_lol::evil_lol:

Do roboty, do roboty, a ja sobie siedzę i nigdzie nie muszę iść :multi::multi::multi:
Tylko parasol weź :jumpie:
Ty tu nie zagaduj, tylko mow od razu ile par chcesz - a ja juz szukam na allegro:) Obowiazkowo - dla psow tez, wiec dobrze sie zastanow, ile zamawiasz!

Posted

eria napisał(a):
w ogóle nie wiem o czym gadacie:roflt:

No ja też się pogubiłam:hmmmm: Chodzi chyba o : Sukienkę w kwiatki łąkowe, o jakąś FILECISTKĘ:lol:, Chyba o jakoweś buciorki:crazyeye:I o majciorki, ale chyba nie doczytałam jakie:roflt:
Zuzolandio, prawda, że mało się pogubiłam?:hmmmm: A tylko chwilkę mnie tu nie było:lol:
A, no i zauważyłam zmianę avka:lol:;-)

Posted

ojojojojoj...
Chodzi
1. O gatki w kffiatki.
2. Buciki - bo ja uwielbiam - gino rossi (tylko!)
3. Skarpetusie w pink kolor, na ktore robie zapisy. Kcesz??? I ile?????
4. Farbowane wlosy - tj. Ina sie chce farbnoc na zielono!
5. A w ogole to tu jest ...dziecinada!!!!!!!!PODOBNO!!!!!!!

Posted

sota36 napisał(a):
ojojojojoj...
Chodzi
1. O gatki w kffiatki.
2. Buciki - bo ja uwielbiam - gino rossi (tylko!)
3. Skarpetusie w pink kolor, na ktore robie zapisy. Kcesz??? I ile?????
4. Farbowane wlosy - tj. Ina sie chce farbnoc na zielono!
5. A w ogole to tu jest ...dziecinada!!!!!!!!PODOBNO!!!!!!!

A to już pokrótce wiem o co kaman, ale nie zapisuję się na pink skarpetki:shake::lol:
A jeśli chodzi o dziecinadę, to ja np. wolę być dziecinna do końca życia! Lepiej teraz niż w trumnie:roflt:Na poważnie, to właśnie tam będę leżeć:lol:;-)

Posted

Doginka napisał(a):
A to już pokrótce wiem o co kaman, ale nie zapisuję się na pink skarpetki:shake::lol:
A jeśli chodzi o dziecinadę, to ja np. wolę być dziecinna do końca życia! Lepiej teraz niż w trumnie:roflt:Na poważnie, to właśnie tam będę leżeć:lol:;-)
zapisz sie! bedzie fajnie!
Co do dziecinady - juz tak serio - jestem nauczycielem z ...stazem... (az boje sie napisac, ile lat juz ucze, bo pomyslec mozna, ze udzielam rad jak stara pierdoła!)) - i kiedy zegnam absolwentow - maturzystow - mowie im moje 2 sekretne dewizy zyciowe:
1. miejscie jak najdluzej serce dziecka, dziecka, ktore ufa w kolorowy swiat.
2. postepujcie tak, by nikt nigdy przez Was nie plakal, no chyba , ze z radosci.

Posted

zuzolandia napisał(a):

taaaaaaaa a po kija??? kregosłup obciazony ciuchów ładnych trudno dostac wszytko na minimalne kształty wypchane to to do przodu jak balony bleeeeeeeeeeeeeeeeeeee...zdecydowanie wole pulchne posladki hihih
ha ha o gustach się nie dyskutuje :evil_lol:

Też chcę gatki w kwiatki :multi::evil_lol:

Posted

sota36 napisał(a):
...
1. miejscie jak najdluzej serce dziecka, dziecka, ktore ufa w kolorowy swiat.
2. postepujcie tak, by nikt nigdy przez Was nie plakal, no chyba , ze z radosci.

Piękne słowa:loveu: