jonQuilla Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 [quote name='zuzolandia'] my tezz bo Cie znałysmy :multi::multi: [FONT=Georgia]już widzę ten dopisek na nagrobku "ta która znała Olka" :evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
olekg89 Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 Ide w kimono ,jeszcze tylko zmówić paciorek w intencji kaczego krzyża i mogę oddać się spoczynkowi.Aż do 5.17 kiedy to mój szczeniaczek zachce siku.:/ Nienawidze go za to. Quote
Doginka Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 olekg89 napisał(a):Doginka-to zaproponuj ,albo dziecko ,albo pies.Wybierze psa ,bo taniej :P To nie przejdzie - nie cierpię dzieci:mad: Mam dosyć swojej córki:mad::diabloti: olekg89 napisał(a):Ide w kimono ,jeszcze tylko zmówić paciorek w intencji kaczego krzyża i mogę oddać się spoczynkowi.Aż do 5.17 kiedy to mój szczeniaczek zachce siku.:/ Nienawidze go za to. O Matyldo, 5:15:crazyeye: Moje kundle budzą mnie ok. 10 rano:multi: Quote
zuzolandia Posted August 8, 2010 Author Posted August 8, 2010 [quote name='Doginka']Qrna chyba wezmę rozwód z moim TZem - ciągle ten sam powód - PIES :mad: Poczekam tylko na ... albo nie:angryy: Eeeeeeeeeeee poczekaj.... jak juz bedziesz mial to wszystko co chcesz to se wtedy wez rozwód hihihihiihi [quote name='olekg89']Doginka-to zaproponuj ,albo dziecko ,albo pies.Wybierze psa ,bo taniej :P :diabloti::diabloti::diabloti: [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]już widzę ten dopisek na nagrobku "ta która znała Olka" :evil_lol::evil_lol:[/FONT] niomm..ale zastrzege sobie zeby po łacinie było :cool3: [quote name='olekg89']Ide w kimono ,jeszcze tylko zmówić paciorek w intencji kaczego krzyża i mogę oddać się spoczynkowi.Aż do 5.17 kiedy to mój szczeniaczek zachce siku.:/ Nienawidze go za to. załóz mu pampersa albo kup kuwetke :diabloti: Quote
olekg89 Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 O 5.17 pół bloku słyszy "śpij k..... jeszcze godzinke ku... prosze " po czym wstaje i ide odlać całą trójke ,bo im sie nagle też strasznie chce.Mimo ,że normalnie spali do 11 i się nie chciało. Quote
zuzolandia Posted August 8, 2010 Author Posted August 8, 2010 [quote name='olekg89']O 5.17 pół bloku słyszy "śpij k..... jeszcze godzinke ku... prosze " po czym wstaje i ide odlać całą trójke ,bo im sie nagle też strasznie chce.Mimo ,że normalnie spali do 11 i się nie chciało. jesooooooooooooo dla mnie i moich kudeł to środek nocy ...dopszz że one lubią dlugooooooo spać tak jak pancia hihihihih........ Quote
Alicja Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]już widzę ten dopisek na nagrobku "ta która znała Olka" :evil_lol::evil_lol:[/FONT] :roflt: [FONT=Arial]Ozzy o 9 ma opory żeby wyjść ....ale jak zdarzy się czasem ze TZ mówi że chciałby sie w weekend wyspać i wtedy wiadomo rano mój dyżur ...to jełopek Ozzy robi pobudkę nawet 4.30 :diabloti:[/FONT] Quote
jonQuilla Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 [quote name='zuzolandia'] niomm..ale zastrzege sobie zeby po łacinie było :cool3: [FONT=Georgia]myślę że w tym przypadku lepszy byłby język np. Masajów lub Surmów :evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
zuzolandia Posted August 9, 2010 Author Posted August 9, 2010 [quote name='Alicja']:roflt: [FONT=Arial]Ozzy o 9 ma opory żeby wyjść ....ale jak zdarzy się czasem ze TZ mówi że chciałby sie w weekend wyspać i wtedy wiadomo rano mój dyżur ...to jełopek Ozzy robi pobudkę nawet 4.30 :diabloti:[/FONT] coś Tyyyyyyy......mnie sie zdarza ze musze Fruziola na rekach wynosic na dwór o 12 w południe zeby sie wysiurkala bo jest głucha na moje wolanie przy drzwiach wrrrrr.....a na trawce to nie ze sik sik i do chaty...ona MUSI POMYSLEĆ zanim cos zrobi ....gapi sie w niebo wącha kwiatki ...albo siedzi i ........nie wiem co :evil_lol::evil_lol: zaznaczam ze ostatnie potzreby zalatwiaja cosik koło 23 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]myślę że w tym przypadku lepszy byłby język np. Masajów lub Surmów :evil_lol::evil_lol:[/FONT] łacina ...kocham wsio łacinskie :diabloti: [quote name='olekg89']WITANKO xD a siemkaa........tak latam po cudzych galeriach i szprymy zbiyrom ze o wlasnej zapominam :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
olekg89 Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 wątek Mada:) tam są hity o kompleksach.Ty masz małego i dużego psa to pewno tyż jakieś masz :P Quote
zuzolandia Posted August 9, 2010 Author Posted August 9, 2010 [quote name='olekg89']wątek Mada:) tam są hity o kompleksach.Ty masz małego i dużego psa to pewno tyż jakieś masz :P ja mam jeden kompleks ..płaskodoopie hihihihihihi i nosze gacie z duzymi kapsami hihihi dawaj linka ;-) Quote
KT Arts Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 http://i38.tinypic.com/242fkle.jpg Niesamowite:loveu: http://i37.tinypic.com/24piiy9.jpg Śliczny widok:loveu: Quote
zuzolandia Posted August 9, 2010 Author Posted August 9, 2010 [quote name='Niufciak']http://i38.tinypic.com/242fkle.jpg Niesamowite:loveu: http://i37.tinypic.com/24piiy9.jpg Śliczny widok:loveu: witankoo :loveu: o widze że dokopałaś sie nawet do fotek :multi: gratki :cool3: Quote
KT Arts Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 Nadrabiam zaległosci;)) Zapraszam równiez do nas;) Quote
zuzolandia Posted August 9, 2010 Author Posted August 9, 2010 [quote name='Niufciak']Nadrabiam zaległosci;)) Zapraszam równiez do nas;) juz lecem;-) [quote name='olekg89']masz na dobre mokre sny xD swinia swinia :mad::mad: jak tak mozna katowac starą babe :placz: Quote
zuzolandia Posted August 9, 2010 Author Posted August 9, 2010 Taki jeden :diabloti::diabloti: mnie sprowokował afrykanską gadką wiec se wstawie afrykanskie foty:evil_lol: zapewne juz je tutaj gdzieś wstawiałam ale co tam inkszych chwilowo ni mom :eviltong: Quote
Alicja Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 Inuś ....jak się spało ;)po takiej fotce ?? Quote
Doginka Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 Taki by mi się przydał na podwórko:lol: Ciekawe, czy łapie myszy:diabloti: http://i44.tinypic.com/1ze9nd5.jpg Quote
kaho Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 Tego chyba nie widzialam http://i43.tinypic.com/975tte.jpg:cool3:, ale od razu przypomnialy mi sie orzeszki w miodzie, ktore wrzeralam podczas ladowania zdjec :eek3: - juz chyba mam do nich awersje:evil_lol::evil_lol::evil_lol:. Quote
niunka04 Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 Cześć wam;) A gdzie tu zdjęcia psów??? ja tu czekam na foteczki moja droga;) Quote
Kosmaty Gałganek Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 Jakie widoki, sama bym sobie tam pojechała ale coś czuję, że raczej zostanę przed monitorem :placz: Zagłosowałam sobie na większą futrzastą ale dałabyś coś i tu :eviltong: Quote
e.v.a Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 cześć plotuchy :] wpadlam w odwiedziny :))) mie nadrabiam wszystkiego co pisałyscie :P buziole babole :P Quote
Recommended Posts