Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 15.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zuzolandia

3220

• sota36

1352

• eria

1045

• Alicja

1010

Posted

Ide w kimono ,jeszcze tylko zmówić paciorek w intencji kaczego krzyża i mogę oddać się spoczynkowi.Aż do 5.17 kiedy to mój szczeniaczek zachce siku.:/ Nienawidze go za to.

Posted

olekg89 napisał(a):
Doginka-to zaproponuj ,albo dziecko ,albo pies.Wybierze psa ,bo taniej :P

To nie przejdzie - nie cierpię dzieci:mad: Mam dosyć swojej córki:mad::diabloti:
olekg89 napisał(a):
Ide w kimono ,jeszcze tylko zmówić paciorek w intencji kaczego krzyża i mogę oddać się spoczynkowi.Aż do 5.17 kiedy to mój szczeniaczek zachce siku.:/ Nienawidze go za to.

O Matyldo, 5:15:crazyeye: Moje kundle budzą mnie ok. 10 rano:multi:

Posted

[quote name='Doginka']Qrna chyba wezmę rozwód z moim TZem - ciągle ten sam powód - PIES :mad: Poczekam tylko na ... albo nie:angryy:

Eeeeeeeeeeee poczekaj.... jak juz bedziesz mial to wszystko co chcesz to se wtedy wez rozwód hihihihiihi

[quote name='olekg89']Doginka-to zaproponuj ,albo dziecko ,albo pies.Wybierze psa ,bo taniej :P

:diabloti::diabloti::diabloti:

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]już widzę ten dopisek na nagrobku "ta która znała Olka" :evil_lol::evil_lol:[/FONT]

niomm..ale zastrzege sobie zeby po łacinie było :cool3:

[quote name='olekg89']Ide w kimono ,jeszcze tylko zmówić paciorek w intencji kaczego krzyża i mogę oddać się spoczynkowi.Aż do 5.17 kiedy to mój szczeniaczek zachce siku.:/ Nienawidze go za to.

załóz mu pampersa albo kup kuwetke :diabloti:

Posted

O 5.17 pół bloku słyszy "śpij k..... jeszcze godzinke ku... prosze " po czym wstaje i ide odlać całą trójke ,bo im sie nagle też strasznie chce.Mimo ,że normalnie spali do 11 i się nie chciało.

Posted

[quote name='olekg89']O 5.17 pół bloku słyszy "śpij k..... jeszcze godzinke ku... prosze " po czym wstaje i ide odlać całą trójke ,bo im sie nagle też strasznie chce.Mimo ,że normalnie spali do 11 i się nie chciało.

jesooooooooooooo dla mnie i moich kudeł to środek nocy ...dopszz że one lubią dlugooooooo spać tak jak pancia hihihihih........

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]już widzę ten dopisek na nagrobku "ta która znała Olka" :evil_lol::evil_lol:[/FONT]

:roflt:

[FONT=Arial]Ozzy o 9 ma opory żeby wyjść ....ale jak zdarzy się czasem ze TZ mówi że chciałby sie w weekend wyspać i wtedy wiadomo rano mój dyżur ...to jełopek Ozzy robi pobudkę nawet 4.30 :diabloti:[/FONT]

Posted

[quote name='zuzolandia']
niomm..ale zastrzege sobie zeby po łacinie było :cool3:

[FONT=Georgia]myślę że w tym przypadku lepszy byłby język np. Masajów lub Surmów :evil_lol::evil_lol:[/FONT]

Posted

[quote name='Alicja']:roflt:

[FONT=Arial]Ozzy o 9 ma opory żeby wyjść ....ale jak zdarzy się czasem ze TZ mówi że chciałby sie w weekend wyspać i wtedy wiadomo rano mój dyżur ...to jełopek Ozzy robi pobudkę nawet 4.30 :diabloti:[/FONT]

coś Tyyyyyyy......mnie sie zdarza ze musze Fruziola na rekach wynosic na dwór o 12 w południe zeby sie wysiurkala bo jest głucha na moje wolanie przy drzwiach wrrrrr.....a na trawce to nie ze sik sik i do chaty...ona MUSI POMYSLEĆ zanim cos zrobi ....gapi sie w niebo wącha kwiatki ...albo siedzi i ........nie wiem co :evil_lol::evil_lol: zaznaczam ze ostatnie potzreby zalatwiaja cosik koło 23

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]myślę że w tym przypadku lepszy byłby język np. Masajów lub Surmów :evil_lol::evil_lol:[/FONT]

łacina ...kocham wsio łacinskie :diabloti:

[quote name='olekg89']WITANKO xD

a siemkaa........tak latam po cudzych galeriach i szprymy zbiyrom ze o wlasnej zapominam :diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='olekg89']wątek Mada:) tam są hity o kompleksach.Ty masz małego i dużego psa to pewno tyż jakieś masz :P

ja mam jeden kompleks ..płaskodoopie hihihihihihi i nosze gacie z duzymi kapsami hihihi

dawaj linka ;-)

Posted

[quote name='Niufciak']Nadrabiam zaległosci;))
Zapraszam równiez do nas;)

juz lecem;-)

[quote name='olekg89']masz na dobre mokre sny xD

swinia swinia :mad::mad:
jak tak mozna katowac starą babe :placz:

Posted

Taki jeden :diabloti::diabloti: mnie sprowokował afrykanską gadką wiec se wstawie afrykanskie foty:evil_lol:
zapewne juz je tutaj gdzieś wstawiałam ale co tam inkszych chwilowo ni mom :eviltong: