Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 15.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zuzolandia

3220

• sota36

1352

• eria

1045

• Alicja

1010

Posted

[quote name='Doginka']Ale Ty masz piękną trawkę na działeczce:loveu:
...koniczynka sie wysiała i dlatego taka ładniutka :eviltong:

[quote name='Obama']Kocham kudłacze,miałam przez 16 lat i to było najcudowniejsze stworzenie jakie stąpało po moim padole. :)
http://i27.tinypic.com/ddgfhz.jpg
Teraz,mamy takiego na osiedlu,ale niestety nie lubi mojego psa i rzuca mu niewybredne komentarze jak się mijając.Tak przynajmniej sadzę po "warkoleniu" :)
hihihi moja za to lubi takie łysole ..ma jednego takiego Olmka z którym chetnie hasa boroczek jest przeszczesliwy bo to jedyny czworonóg który nie rzuca sie na niego z zębolami :evil_lol:

[quote name='sota36']U nas wczoraj zjazd mopo - Gfffiazd, czekalismy na Was! Za tydzien znow:) I dalej czekac bedziemy!
taaaaaaaaaaaa se gwiazdorzycie beze mnie :mad:

[quote name='Paulinka10']http://i32.tinypic.com/nvwsq1.jpg
hihi ja foczka w cyrku:loveu:
http://i27.tinypic.com/ddgfhz.jpg
śliczna:loveu:
foczka z upierzeniem hihih

[quote name='Ewcia38']http://i32.tinypic.com/nvwsq1.jpg

Ty z nią do cyrku ,albo na jakieś inne pokazy się wybierz ....marnuje się dziewczyna:lol::lol:

Witanko-buzianko wróciłam z dalekiej podróży:evil_lol:
widze żes wróciła i fotami ludzi draznisz hihihh

[quote name='mimi_91']http://i26.tinypic.com/ekrdch.jpg
ale z niej niedźwiedź :lol: :loveu:

dzieciaki stwierdziły swego czasu ze to małe griszli z ogonem hiihih

Posted

[quote name='deer_1987']Szczesliwa kudlata :)

...najbardziej szczęsliwa to ona jest w pryku na nogach panci hih

[quote name='Doginka']Bo kudłata to nie pies tylko Czubaka z Gwiezdnych wojen:lol:;-)

ciiiiiiiiiiiiiiii bo bedą chcieli autografyy .........

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]cześć :loveu::loveu:

:evil_lol::evil_lol: kudeeeeeł piękny...ależ ja ją uwielbiam za to że jest taka kudłata i ogromna
http://i32.tinypic.com/28gyzoo.jpg
[/FONT]
chcesz ją przygarnać ?? hihih

[quote name='olekg89']To kiedy się przeprowadzamy do głuszy ,bo nie wiem czy się już pakować xD
A morbitalem to poczęstowałbym jedną taką dogomaniaczkę :P

musimy najpierw znalezć sponsora co nam chaupe wystawi w tym głuchowisku ihih era namiotowa w moim wieku to porazka hihih

[quote name='Izabela124.']Nie było mnie trochę na dogo, więc przyszłam życzyć spóźnione wszystkiego najlepszego Zuzi:loveu::multi::multi:

a dziekowac dziekowac w imieniu Zuzola ;-)

boszzzzzzzzzzzzzzzzzzz ząb mi napierdziela tak ze aż mi szczęka drętwieje........ naćpałam sie tabletami..
poza tym wyłazi na wierzch mój syndrom blizniaka czyli czas na zmiany a moje pierwsze ja wffcale tego nie chce....

Posted

zuzolandia o sponsora najlepiej na czaterii na interii xD

Wczoraj przez moje pieski taki shit su jak Fruzia pofrunął w powietrze ,bo złe niedobre wilczury powąchały pieseczka tipsiary.xD

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]nie musisz pytać, wsadzaj w karton i wysyłaj do Gdańska ;)[/FONT]:evil_lol:
sie dziołcha morze obejrzy :eviltong: jak Ci sie znudzi czesanie to odeslij :diabloti:

[quote name='dawi00']Bry!!!!Przyjezdzajcie!!!!!

........posprawdzom rozkłady jazdy .....

[quote name='olekg89']zuzolandia o sponsora najlepiej na czaterii na interii xD

Wczoraj przez moje pieski taki shit su jak Fruzia pofrunął w powietrze ,bo złe niedobre wilczury powąchały pieseczka tipsiary.xD

ooooo nie uzywam takich portali :eviltong:
tzn co? tipsiara zafundowała mu samolocik? :diabloti::diabloti:
moja Fruzia to dziecko buszujace wychowana ekstremalnie przez same WIELKIE psiska :evil_lol: i nikogo sie nie boi :evil_lol: utrzymanie jej futra w stanie dobrym :eviltong:graniczy niemal z cudem gdy wezmie sie pod uwage jej nieco giganciarski tryb zycia :diabloti::diabloti:

Posted

No Fruzolinda była na gigancie u Ozzulka ...moment a synka mi wycisła z wyrka ;) boroczek nie mioł kaj se lygnąć .

Jolanto czy wy zaś na wsi jesteście ??

Posted

[quote name='olekg89']A to chyba młode było,bo bawić się chciało.
Ale na wybiegu sobie Lucas odbił ,bo właśnie ganiał się z szitsiakiem ten miał normalnego własciciela.
wiesz czasami jest tak ze pancie psioki zabieraja bo nie wiedza jakie zamiary ma zbliżający sie olbrzym :evil_lol::evil_lol:ja chodze z dwoma więc nawet gdy osobnik niebezpiecznie sie jezy to gdy do akcji wkracza Zuzol tamten robi skok w bok :evil_lol:

[quote name='dawi00']Znam ten giganciarski styl zycia:)
no właśnie ..wiec wiesz co mam na mysli hihihihihih

[quote name='Alicja']No Fruzolinda była na gigancie u Ozzulka ...moment a synka mi wycisła z wyrka ;) boroczek nie mioł kaj se lygnąć .

ooo kolejny dowód na to ze Fruz to mały tojfel :diabloti:

Jolanto czy wy zaś na wsi jesteście ??

ano siedzom se i wiesiujom :mad:

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]wtedy na łyso zjadę :evil_lol::evil_lol:
[/FONT]
boszzzzzzzzzzzz zabiłabym :mad::diabloti:

[quote name='Ania!']Lepiej późno niż wcale, więc

[FONT=Comic Sans MS]Zuzoluś życzę ci kolejnych wspaniałych 6 lat, a potem kolejnych i kolejnych ... :loveu:
Pełnej michy smakołyków i ciągłego drapania za uchem ;)

[/FONT]

[SIZE="5"]dziekujemyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy!!!!!

[quote name='Alicja']jak tam po zexie ???
zmynczono ale szczynsliwo :eviltong: klon japonski pewno tysz...wreszcie sie dostoł do odpowiedniej dziury :diabloti::diabloti:

[quote name='Ewcia38']Zuzki-Fruzki HELLLLO:bye::bye::bye:

helloo ...byczyłam sie na działce :multi: