Kate I Luka Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Cześć sąsiadeczki :) Gdzie Wy się podziewacie? My już zdążyliśmy wytrzeżwieć po wczorajszej imprezce, z Gastkiem spacerek zaliczyć, mieszkanie posprzątać, pranie zrobić, rosołek ugotować :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a Wy co? Quote
Imbirka Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 uuuuuu, Kasia jaka ty pracująca kobieta jesteś:evil_lol:, my tylko zakupy odbębiliśmy na jutro i się obijamy:eviltong: Zuzole, co tu taka cisza dzisiaj????:cool3::mad: Quote
zuzolandia Posted December 30, 2006 Author Posted December 30, 2006 Witojcie ludkowie rozstomili ;-) Najpierw wrzuce foteczki z dzisiejszego spacerku a potem Wam odpowiem na pytanka eheh;-)...... Quote
eria Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 "maleńki patyczek w maleńkich ząbeczkach" :evil_lol: o kurde!!!! Zuzia nie wyrobiła na zakręcie!!!! Quote
zuzolandia Posted December 30, 2006 Author Posted December 30, 2006 [quote name='sota36']Zozole, kaj Wy som?????? Juz MY som !!!! no coz w tyj mojej robocie nie moga beze mnie zyc :evil_lol: [quote name='eria']ale bez odsyłacza :evil_lol: podziwiać będziem jak po kilku godzinach prób ustawienia banera , Zuzola wreszcie go ustawi... Zozola juz se ustawila odsyłacz :eviltong::eviltong::eviltong: [quote name='sota36']godalach! I jako napastliwo! Ech ta mlodziez...:mad: Z m lodzieża zle ale bez młodziezy jeszcze gorzej :evil_lol: [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:tak ich w szkole wychowują :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Cześć Zuzolki ....co tak cichutko:razz: Ta w szkole przedszkolu i w DOMA !!!!!! ..... Quote
zuzolandia Posted December 30, 2006 Author Posted December 30, 2006 [quote name='Teklunia']czesc Zuzołki :) pamiętacie mnie jeszcze? :cool3: po prostu osmy cud świata!!! przepiękna ona jest!!! :loveu::loveu: Boszzzzzz Tenulkowa:loveu:.nareszcie sie zjawiłas :multi:...pamietamy a jakze :loveu::loveu:ciewawe czy foteczki Kudlatego wstawiłas u siebie :evil_lol::mad: [quote name='Kate I Luka']Cześć sąsiadeczki :) Gdzie Wy się podziewacie? My już zdążyliśmy wytrzeżwieć po wczorajszej imprezce, z Gastkiem spacerek zaliczyć, mieszkanie posprzątać, pranie zrobić, rosołek ugotować :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a Wy co? A my odwalilismy nadgodziny :evil_lol: w robocie , bylismy na spacerku ,ugotowalismy pomidorówke ,zaliczylismy castorame,zrobilismy galercik na jutro ,a teraz pilnujemy kroliczka w porach coby sie nam nie przypalil :multi: [quote name='Imbir1']uuuuuu, Kasia jaka ty pracująca kobieta jesteś:evil_lol:, my tylko zakupy odbębiliśmy na jutro i się obijamy:eviltong: Zuzole, co tu taka cisza dzisiaj????:cool3::mad: Czołem Bimbekowa :loveu:.no włąsnie juz jest głosno !!!...z małymi przerwami hehe.....buzioki :loveu: Quote
Imbirka Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 no ja widze, że wszystkim się ten Bimber spodobał i z Imbirkiem chyba powinniśmy nik zmienić:cool3::evil_lol: Quote
Dobcia Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 [quote name='zuzolandia'] Witanko:multi: A co to za fikołki Zuzolka odprawia? Trenuje jakiiś taniec?:razz: Pięknie wyszła panienka rozwiana z trofeum:loveu: Quote
zuzolandia Posted December 30, 2006 Author Posted December 30, 2006 ooooo znalazlam jeszcze ;-)...koncowka spacerku dzisiejszego ...dokładka do wczesniejszych zdjec ;-) .no to juz pewnie ostatnie fotki w tym roku ;-) Quote
madzia20sosnowiec Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 łooooo jacieeee zuzaaa ty to masz!:evil_lol: swoja drogą to witajcie moje kobiety kofanee:loveu: Quote
eria Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 ja nie mogę:loveu: !!! Zuzanka tańczy z Adikiem :lol: Quote
Cerber Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Witam Cie zuzi :) dziękuje za szampona, ja Ci dam Karteczke, chcesz ? to masz :) prosie, nie mam nic innego, to mi robiła Łapka, fajna karteczka nie... a Twoje fotki sa rewelacyjne... ninka to czsami jak taki ciasteczkowy potwótr z ulicy sezamkowej jest :D:D:D:D:D Quote
sota36 Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Czesc zozole!!! Skad ja te lasy znam?!?!?! Quote
Alicja Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:Zuzol ćwiczy tańce przed Sylwestrem;) Quote
Alka Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 cześć Zuzolki!:multi: Odrobiłam zaległości, przecież musiałam sie pojawić jeszcze w starym roku :evil_lol: Życzymy Wam wspaniałego Sylwestra i Szczęśliwego Nowego Roku Quote
Kate I Luka Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Pragnę złożyć żarliwe życzenia: szczęścia, dobrego zdrowia, powodzenia, oby troski życia zaginęły w mroku podczas nadchodzącego Nowego Roku! http://www.gify.nou.cz/pf07_soubory/22.gif Quote
eria Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Zuzolki moje kochane - szczęśliwszego Nowego Roku niż ten życzą Foksiaczki i Kreośki :lol: i JA !!! :evil_lol: i naucz się w Nowym Roku robić banerki i wstawiać........ :evil_lol: Quote
leemonca Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 NO I CÓŻ MOŻNA ŻYCZYĆ W TAKIM DNIU ? UDANEGO SYLWESTRA, I MIŁEGO JUTRZEJSZEGO PORANKA!!! Quote
zuzolandia Posted December 31, 2006 Author Posted December 31, 2006 WSZYSTKIM KOCHANYM KOBITKOM ZYCZYMY .... SZCZESLIWEGO NOWEGO ROKU 2007 !!!!!! Quote
sota36 Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 [quote name='zuzolandia'] WSZYSTKIM KOCHANYM KOBITKOM ZYCZYMY .... SZCZESLIWEGO NOWEGO ROKU 2007 !!!!!!a chlopczykom, - anonimom,co sie ukrywaja a sledza? i chodza w takich fajnych niebieskich mundurkach? Quote
Guest Kamcia_14 Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Wszyscy tu życzenia składają to ja nie mogę być gorsza :evil_lol:. Wszystkim życzę uśmiechu: Niech od stycznia po grudzień, Przez dwanaście miesięcy uśmiechają się ludzie. Quote
sota36 Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Fajnego roku!!! Oby nam sie dalej tak milo spotykało!!!! Quote
Recommended Posts