Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

sota36 napisał(a):
Som my i nie zamarzli - polazili my to tu to tam jak te koledniki i przetrwali. JUTRO PRZYCHODZI PAN OD CIEPELKA!!!!!!
AHA - chce zrzucic 3 kilo - jak??????
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:zależy skąd ...bo jak z półki to łatwo;)

Czołem Zuzolki:multi::multi::multi:

• Replies 15.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zuzolandia

3220

• sota36

1352

• eria

1045

• Alicja

1010

Posted

Kate I Luka napisał(a):
A gdzie to Zuzolka Tosi zagląda, co? :cool3: :cool3: :cool3:

Doberek dziweczynki. Jak Wam dzionek mija? Mi się dziś ciągnie cholerna robota... Juz mam dość :shake:

Ano zaglada sobie dziewczyna hehe Tosia minke ma wielce wymowna hehe
Dzionek mija fajniscie ...spalismy do 10 ..potem spacerek w słoneczku jak sie nałąduja baterie to wstawie foty ;-)........ a za chwilke ide sprzatac poswiateczny bałagan :evil_lol:

Posted

Anulko !!!!! Pieknie dziekujeeeee za banerus !!!!!!!

A ze pogoda była dzisiaj miodzio ;-)...poszłam sobie na spacerek ,zrzucic przy okazji pare deko swiatecznej nadwagi heheeh ;-)..

.przy wejsciu do lasu spotkalismy oszronione trawy i krzaki ;-)

.....brrrrrr w łapki pewnie zimno......

.....noooo wychodzimy z tej ciemnicy ......pojawia sie słoneczko .

.no i wyszlim na poleeeeeee.....

......fota choinkowa ;-)...tylko gdzie ten snieg ?????

......zalotne spojrzenie zza krzaczka .;-)

.....wiosna ? lato ? jesien ? .nieeeeeee ZIMA ...;-)

..rzut okiem na staw i hejka do domciu......

Posted

madzia18sosnowiec napisał(a):

aaa to świntucha mała :eviltong:

czego ty kobieto psa nauczyłas :evil_lol: chyba ze ona sama sie dokształca w tej dziedzinie :eviltong:

Oj Madziu .... Zuzia podgryza Tosie po łapce:evil_lol::evil_lol:...no ale wiadomo ...glodnemu chleb na mysli heeh:evil_lol::evil_lol:

Russelka napisał(a):
AJ... Cudowna panienka :loveu: Prześliczne fotki- będe częściej wpadac!

Witamy w nszaych skromnych progach kochaniutka i zapraszamy do czestych odwiedzin .....komplementy cudownej pannie przekazane ....dziekujeee pieknie ...:loveu:

Posted

zuzolandia napisał(a):

My chcemy SNIEZEK !!!!!!!!!!......

kobito... Ty to mów z umiarem, bo ja jak dziś pamiętam zeszłoroczny dzień przed sylwestrem, jak zasypało Katowice doszczętnie i do domu po pracy dojechać nie mogłam... Pracę skończyłam o 16stej , Łukasz mnie odebrał autem, a do mieszkania dotarliśmy na 21:40 ....
Boshe co się działo przy wjeździe na osiedle... Wszystkie auta stały bo nie szło przejechać na nieodśnieżonych osiedlowych uliczkach, auta się holowały, ludzie pchali, klnąc ile się dało...
Podjeżdżamy pod dom, a tu zasypane wszystko już zupełnie, zaden sąsiad ani nie wychodził z domu,a tym bardziej nie wyjeżdżał... 2 godziny łopatami machaliśmy by wstawić auto do garażu... Jak weszłam do domu tak padłam ledwie żywa...............

Posted

Eeee tam.....zaraz z umiarem ;-)...niech napada...duzoo... jakies atrakcje beda heehee.ludzie od razu zrzuca swiateczny nadmiar kilogramowy eheh;-)
A tak powaznie to my chyba z 2 godziny odsniezalismy auto a i tak okazalo sie ze nie wyjedziemy z osiedla bo droga wyjazdowa zasypana .....nawet mam gdziesik zdjecia ehehhe...a ....ZUZA była prawie po szyje w sniegu ;-)........

Posted

zuzolandia napisał(a):

My chcemy SNIEZEK !!!!!!!!!!......
- my JUZ tez!!!!

zuzolandia napisał(a):
Eeee tam.....zaraz z umiarem ;-)...niech napada...duzoo... jakies atrakcje beda heehee.ludzie od razu zrzuca swiateczny nadmiar kilogramowy eheh;-)
A tak powaznie to my chyba z 2 godziny odsniezalismy auto a i tak okazalo sie ze nie wyjedziemy z osiedla bo droga wyjazdowa zasypana .....nawet mam gdziesik zdjecia ehehhe...a ....ZUZA była prawie po szyje w sniegu ;-)........
ja tez chce zrzucic - 3 kilo - xenna extra ...

Posted

gisela166 napisał(a):
Snieg jest fajny bo jak wraca sie ze spaceru to pies nie ma ubloconych lap.:)

n wlasnie! A na sniegowe kule - to hop do wanny i CIEPLA (A JUZ MAMY:) - SORRY, ZE TAKA MONOTEMATYCZNA JESTEM...)woda!