Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cześć siostro Z:loveu:
Cukierki eukaliptusowe też uwielbiam i jestem puszysta i miła i piękna i lubię spać i lubię jak się do mnie mówi Misia i w ogóle jestem mądra, ładna i lubię się czepiać, a koala też się czepia drzew.......:oops: - mam coś z koali?:hmmmm::roflt:

• Replies 15.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zuzolandia

3220

• sota36

1352

• eria

1045

• Alicja

1010

Posted

A tam, szanowne koleżanki nie poniały aluzju ;)
Z tym eukaliptusem to blisko, blisko, ciepło, ciepło. Ale trzeba kombinować dalej :))

Posted

[quote name='halgre'][FONT=Times New Roman]A brele to jo dopiero co niydowno nowe mom

[/FONT]

http://halgre.posadzdrzewo.pl
to zgłoś reklamacja odnosnie tych breli :evil_lol: jak powiadosz ze nowe :evil_lol:

[quote name='Ania!']Nareszcie słońce wyszło to może i więcej zdjęć będzie? /QUOTE]
taaaaaaaaa ..te słonce to takie z zebami :eviltong:

[quote name='Doginka']Cześć siostro Z:loveu:
Cukierki eukaliptusowe też uwielbiam i jestem puszysta i miła i piękna i lubię spać i lubię jak się do mnie mówi Misia i w ogóle jestem mądra, ładna i lubię się czepiać, a koala też się czepia drzew.......:oops: - mam coś z koali?
pierunsko duzoooooooooooooo :evil_lol:

[quote name='QQk']A tam, szanowne koleżanki nie poniały aluzju ;)
Z tym eukaliptusem to blisko, blisko, ciepło, ciepło. Ale trzeba kombinować dalej :))
aaaaaaaaaaaaaaaaa to chodzi o to ze my tacy lubiejący alkuhol ja ??? :diabloti::diabloti: i zycie nam mija na wiecznym haju jak koali? :roflt::roflt:

[quote name='Darianna']Ja nie załapałam, a mam same niepoprawne politycznie skojarzenia więc się nie wychylam ;)

eeee tamm spokojnie mozesz sie wychylić tu CBA nie dociera :evil_lol:

[quote name='halgre'][FONT=Times New Roman]A u nas słońce to wychodzi, to znów zachodzi ... teraz zaszło i jakby się chmurzyło ...[/FONT]

u nas to juz zdążyło deszczem polać :mad:

[quote name='Shirai - Koki']Czesc dziewczynki :bye:...

witajcie dziewczyno-chłopaki :loveu:

[quote name='stokrotka.af']a u mnie słonko i nagły deszcz-oberwanie chmury i teraz znów słonko:evil_lol:

...........mamy ciekawe doświadczenia pogodowe :eviltong::eviltong:...

Posted

[quote name='Niufciak']Hejka:)
jak tam u was??:)
Może jakieś foteczki futrzaków>>:)

no chciałam dzis na spacerku pofocic ale spacerku nie było bo w polowie złapał nas deszcz i wialismy do domu :shake::shake:

[quote name='halgre'][FONT=Times New Roman]No widzisz - tak niedaleko mnie jesteś - a u mnie nie lało nic ... ani kropki :shake:[/FONT]

wiesz co jest najsmieszniejsze? ze u mnie padało a u mojej mamy która mieszka 2 km dalej suchutkooo:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

tak na szybko 2 fotecki z dolnej półecki :diabloti:

Posted

Witajcie pikne dziolchy!!!

cudne dueciki!

jak se wpiszesz dziwaczka w google to wyjdzie ci co chcesz o nim i tam od razu proponuja nasionka a siac powinno sie kole maja, wiec zdarzysz.
sama bede go miala pierwszy raz ale kolezanka byla nim zachwycona co mnie nasionkami uraczyla

Posted

Ślicznie razem wyglądacie:loveu:

Qrcze, dziś są urodziny mojej rodzonej siostry Ines, zwanej Inka:lol: A ta cholera nawet kieliszeczka czegoś rozgrzewającego nie postawiła:mad: A ja dziś strasznie marznę:-(

Posted

Zartujesz?
mialby nas ominac taki jubileusz???? nie pozwolimy na to ja se leje drineczka nwet nie zaproszona!

SAMEGO ZDROWIA ,SAMEJ DOBROCI , SZCZECIA I CZEGO INO CHCESZ!!!!!
STO LAT A NAWET JESZCZE TROCHE

no to na zdrowie!

Posted

Tekla64 napisał(a):
Zartujesz?
mialby nas ominac taki jubileusz???? nie pozwolimy na to ja se leje drineczka nwet nie zaproszona!

no to na zdrowie!

Ale to nie INA, tylko moja prawdziwa rodzona, młodsza siostra moja ma urodziny - INES:lol:

Inuś (Zuzolandia), no widzisz, będą zaraz balety:roflt:

Posted

[quote name='sota36']Fotecki Fruzi, Zuzi i Ineczki:)

tylko Szefa brak :evil_lol:

[quote name='halgre'][FONT=Times New Roman]Ale suuuper ![/FONT]
http://i41.tinypic.com/wv49hv.jpg

noo w miare przyzwoite :eviltong:

[quote name='Tekla64']Witajcie pikne dziolchy!!!

cudne dueciki!

jak se wpiszesz dziwaczka w google to wyjdzie ci co chcesz o nim i tam od razu proponuja nasionka a siac powinno sie kole maja, wiec zdarzysz.
sama bede go miala pierwszy raz ale kolezanka byla nim zachwycona co mnie nasionkami uraczyla
aaaaaaaaaaaaaaaa to se wpiszem i zobaczem to cudo :loveu:

[quote name='Doginka']Ślicznie razem wyglądacie:loveu:

Qrcze, dziś są urodziny mojej rodzonej siostry Ines, zwanej Inka:lol: A ta cholera nawet kieliszeczka czegoś rozgrzewającego nie postawiła:mad: A ja dziś strasznie marznę:-(
pewnie czeka do soboty wtedy to Ci całą flache postawi :evil_lol::evil_lol:

[quote name='Tekla64']Zartujesz?

no to na zdrowie!

:roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:

i tak sie rodzą plotki :diabloti:

[quote name='megi82']kocham te twoje futra-są cudne
dziekuje w imieniu futer :loveu:

[quote name='deer_1987']http://i41.tinypic.com/wv49hv.jpg
ale wytrzesz oczu :D
Fruzia przoduje w tej kwesti :diabloti:

[quote name='QQk']Czemu z dolnej? To szczyt górnej!

eee tam ...do górnej duzoo im brakuje :evil_lol:

Posted

[quote name='Darianna']Pewnie wiesz, o co będę Cię nagabywać? :diabloti::diabloti::diabloti:

wiem :diabloti::diabloti::diabloti:
problem polega na tym ze ja fot nie robiłam i dlatego czekam az mi je w koncu przyślą
:modla::modla:

Posted

zuzolandia napisał(a):

eee tam ...do górnej duzoo im brakuje :evil_lol:

No dobra, zdjęcia nie z górnej bo to nie Nikon D3X ale za to modelki... :)

Posted

[quote name='QQk']No dobra, zdjęcia nie z górnej bo to nie Nikon D3X ale za to modelki... :)

oo tak co do 2 kudlatych modelek to sie zgadzam ...górna pólka :lol::lol:
3 modelka była dzis u fryzjera i se ścieła grzywkowe kudła irokeza uklackala i wygląda .....a wlasciwie nie wyglada ............:placz::placz::placz:.........co mnie pokusilo zmieniac image :placz::placz:

[quote name='NATKA']Ooo nareszcie Ina i Fruziolek :loveu: - Fruziolek jak zwykle wzrok ma obłędny :evil_lol:
http://i41.tinypic.com/wv49hv.jpg

.........wzrok z piekła rodem :diabloti:.....