Guest Kamcia_14 Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 Hej Zuzuolki :diabloti:. I jak tam psie prezenty się pod choinką ukryły :diabloti:. Quote
nomu Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 [CENTER]Mikołaja w kominie, prezentów po szyje. Dwa metry choinki, cukierków trzy skrzynki. Przed oknem bałwana, sylwestra do rana! :bluepaw: [/CENTER] Quote
zuzolandia Posted December 24, 2006 Author Posted December 24, 2006 No i po Wigili ....alez bylo obzarstwo ...teraz mietka na lepsze trawienie ;-)...wrzucam tak na swiezo kilka fotek ;-)...... .taki se stroik zrobiłam ;-) Zuzolka z prezentami ....niestety Tosia nie chciała pozowac ;-) tutaj obie czekaja na rozpakowanie prezencikow ;-) ....nareszcie mam prezent !!!! teraz musze sie do niego dostac ;-) .....nikt nie mowił ze bedzie łatwo ...;-) Quote
zuzolandia Posted December 24, 2006 Author Posted December 24, 2006 ......jeeeeeeee udało sie ;-)..psiaki SAME ! rozpakowaly swoje gyszynki ;-).....troszku to trwalo heeh.... .no i jak to czesto bywa...... .pozamienialy sie zabawkami ..;-) Reszta fotek jutro ......musze je dawkowac coby bylo co ogladac ;-) Quote
Alicja Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 :loveu::loveu::loveu:one obie sa przesłodziutkie Quote
eria Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 jakie śliczne fotki :loveu: kurcze jak one se fajnie odpakowują te prezenty....moim by taką paczuszkę dać to by leżała a psy by na nią patrzały, one to jednak są tępe :cool1: Quote
sota36 Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 Witamy w Boze Narodzenie!!! Jednak centralne siadlo - :( ale i tak jest fajnie!!!! Gutkowi to nawet ...cuipelo bylo (Jezu jak przy 18 stopniach mozemu byc cieplo?), bo chcial intensywnie polezec w lazience? Moze temu piecowi cchial cos wytlumaczyc, ze to noc cudow i ma grzac!!!! Quote
Kate I Luka Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 Hej Zuzolki.... Wszystko pięknie, ale śniegu brakowało, a zamiast tego wczoraj padał deszcz.... bleeee, co to za Święta, gdy za oknem + i szaro zamiast biało? Quote
zuzolandia Posted December 26, 2006 Author Posted December 26, 2006 Witanko kobitki ;-).jeszcze kilka swiatecznych fotek ;-) ......do zas .;-)......miłego dnia ..... I dziekuje za zyczenia wszystkim ;-) Quote
Teklunia Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 sota36 napisał(a):Witamy w Boze Narodzenie!!! Jednak centralne siadlo - :( ale i tak jest fajnie!!!! Gutkowi to nawet ...cuipelo bylo (Jezu jak przy 18 stopniach mozemu byc cieplo?), bo chcial intensywnie polezec w lazience? Moze temu piecowi cchial cos wytlumaczyc, ze to noc cudow i ma grzac!!!!o raju, Jola, współczuję serdecznie :shake: nie zamarznij nam tylko, przytul się do Gutka to od razu lepiej się zrobi :) Quote
Teklunia Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 jakie cudne rozpakowywanie prezentów :loveu: Tenusiowi trzeba było niestety pomóc, bo sam - sierota mała- nie umiał się dobrać do prezencików ;) za to cieszył się przepięknie :loveu: zuzolandia napisał(a): widać kto najladniej spiewał kolędy ;) Quote
eria Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 i widać kto najbardziej się obżarł :evil_lol: : "tyle tego jedzenia jeszcze na tym stole a ja już nie umiem..." Quote
Dobcia Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 Hey :multi: Słodkie psiaki:loveu: Mimo trudności dały rade, wytrwałość popłaca:cool3: Quote
leemonca Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 graj piękny cygaaanieeee, piosenkę z przed laaat....:loveu: Quote
Imbirka Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 hehe, ale z Tosi kolędniczka:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: jak wam święta minęły? też pękacie w szwach z przejedzenia?:razz: Quote
Kate I Luka Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 Cześć Zuzolki :) jak to dobrze, że już koniec świąt... już mój brzuch nie nadąża z trawieniem :oops: Quote
sota36 Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 Som my i nie zamarzli - polazili my to tu to tam jak te koledniki i przetrwali. JUTRO PRZYCHODZI PAN OD CIEPELKA!!!!!! AHA - chce zrzucic 3 kilo - jak?????? Quote
zuzolandia Posted December 26, 2006 Author Posted December 26, 2006 Swieta swieta i po swietach ;-).troszku poszlo w bioderka ;-) troszku w brzucho ;-)....i wogole to jest nienormalne ehehe.... Wrzucam troszku fotek z dzisiejszej wizyty u rodziców ;-) Quote
sota36 Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Moja Ukochana Ty! No wiec tak - juz po Swietach- teztroche przyzarlem (pycha - karma z maselkeim, z rybka,z makowkami, z jakimis dlugimi wedzonymi ladnie pachnacymi...), ale mam nadzieje, ze nie jestem za gruby. Dzis WIELKI DZIEN! Zaraz ma przyjsc Pan od ciepelka!I tylko lapki me kudlate skladam,zeby sie udalo teciepelko naprawic,ja tamnie narzekam, ale Móje sie nie wysypiaja,bo gzie sie klade,to oni z kocykiem biegna, przykrywaja mnie i ciagle musza z lozka wstawac.Tak sobie ich wychowalem! Ale mam nadzieje, ze ten czarodziej naprawi,znow sie zrobi cieplo. A ja pojde na dluuugi spacer wyprobowac moja nowa pilke -juz raz probowalem,alekrotko,bo deszcz padal, no i wiesz - nie mamy cieplej wody,stad trza bylo wracac do domku, co bym sie bardzo nie uswinil. No bo ile jej mozna w garnkach grzac na mycie podwozia? Tak wiec trzymaj tez swoje kudlate... (hmmm nie,nie,nie moge powiedziec "Lapki", bo tak do kobiet sie nie mowi)raczki sliczne! Buziali Ci sle. Gutoslaw I Laponki. ps.s pozdrow Toske - fajna z niej babka.... Quote
eria Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 sota36 napisał(a):Som my i nie zamarzli - polazili my to tu to tam jak te koledniki i przetrwali. JUTRO PRZYCHODZI PAN OD CIEPELKA!!!!!! AHA - chce zrzucic 3 kilo - jak?????? zacząć biegać z Gutkiem a nie siedzieć na dogo :D Quote
sota36 Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 eria napisał(a):zacząć biegać z Gutkiem a nie siedzieć na dogo :D eee , jeszcze sie zmecze i spoce... Quote
Cerber Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Cześć zuzi kochana... widze, że swięta udane, to bardzo mnie cieszy... pieski też szczęśliwe...:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Imbirka Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 cześć Zuzole, ja już dzisiejszego dnia mam dość:cool3: (siedze w pracy) Quote
Recommended Posts