Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Guest Kamcia_14
Posted

Hej Zuzuolki :diabloti:. I jak tam psie prezenty się pod choinką ukryły :diabloti:.

• Replies 15.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zuzolandia

3220

• sota36

1352

• eria

1045

• Alicja

1010

Posted

[CENTER]Mikołaja w kominie, prezentów po szyje.
Dwa metry choinki, cukierków trzy skrzynki.
Przed oknem bałwana, sylwestra do rana!
:bluepaw: [/CENTER]

Posted

No i po Wigili ....alez bylo obzarstwo ...teraz mietka na lepsze trawienie ;-)...wrzucam tak na swiezo kilka fotek ;-)......

.taki se stroik zrobiłam ;-)

Zuzolka z prezentami ....niestety Tosia nie chciała pozowac ;-)

tutaj obie czekaja na rozpakowanie prezencikow ;-)

....nareszcie mam prezent !!!! teraz musze sie do niego dostac ;-)

.....nikt nie mowił ze bedzie łatwo ...;-)

Posted

......jeeeeeeee udało sie ;-)..psiaki SAME ! rozpakowaly swoje gyszynki ;-).....troszku to trwalo heeh....

.no i jak to czesto bywa......

.pozamienialy sie zabawkami ..;-)

Reszta fotek jutro ......musze je dawkowac coby bylo co ogladac ;-)

Posted

jakie śliczne fotki :loveu: kurcze jak one se fajnie odpakowują te prezenty....moim by taką paczuszkę dać to by leżała a psy by na nią patrzały, one to jednak są tępe :cool1:

Posted

Witamy w Boze Narodzenie!!! Jednak centralne siadlo - :( ale i tak jest fajnie!!!! Gutkowi to nawet ...cuipelo bylo (Jezu jak przy 18 stopniach mozemu byc cieplo?), bo chcial intensywnie polezec w lazience? Moze temu piecowi cchial cos wytlumaczyc, ze to noc cudow i ma grzac!!!!

Posted

sota36 napisał(a):
Witamy w Boze Narodzenie!!! Jednak centralne siadlo - :( ale i tak jest fajnie!!!! Gutkowi to nawet ...cuipelo bylo (Jezu jak przy 18 stopniach mozemu byc cieplo?), bo chcial intensywnie polezec w lazience? Moze temu piecowi cchial cos wytlumaczyc, ze to noc cudow i ma grzac!!!!
o raju, Jola, współczuję serdecznie :shake: nie zamarznij nam tylko, przytul się do Gutka to od razu lepiej się zrobi :)

Posted

jakie cudne rozpakowywanie prezentów :loveu: Tenusiowi trzeba było niestety pomóc, bo sam - sierota mała- nie umiał się dobrać do prezencików ;)

za to cieszył się przepięknie :loveu:

zuzolandia napisał(a):

widać kto najladniej spiewał kolędy ;)

Posted

Moja Ukochana Ty!
No wiec tak - juz po Swietach- teztroche przyzarlem (pycha - karma z maselkeim, z rybka,z makowkami, z jakimis dlugimi wedzonymi ladnie pachnacymi...), ale mam nadzieje, ze nie jestem za gruby.
Dzis WIELKI DZIEN! Zaraz ma przyjsc Pan od ciepelka!I tylko lapki me kudlate skladam,zeby sie udalo teciepelko naprawic,ja tamnie narzekam, ale Móje sie nie wysypiaja,bo gzie sie klade,to oni z kocykiem biegna, przykrywaja mnie i ciagle musza z lozka wstawac.Tak sobie ich wychowalem! Ale mam nadzieje, ze ten czarodziej naprawi,znow sie zrobi cieplo. A ja pojde na dluuugi spacer wyprobowac moja nowa pilke -juz raz probowalem,alekrotko,bo deszcz padal, no i wiesz - nie mamy cieplej wody,stad trza bylo wracac do domku, co bym sie bardzo nie uswinil. No bo ile jej mozna w garnkach grzac na mycie podwozia?
Tak wiec trzymaj tez swoje kudlate... (hmmm nie,nie,nie moge powiedziec "Lapki", bo tak do kobiet sie nie mowi)raczki sliczne! Buziali Ci sle. Gutoslaw I Laponki.
ps.s pozdrow Toske - fajna z niej babka....

Posted

sota36 napisał(a):
Som my i nie zamarzli - polazili my to tu to tam jak te koledniki i przetrwali. JUTRO PRZYCHODZI PAN OD CIEPELKA!!!!!!
AHA - chce zrzucic 3 kilo - jak??????

zacząć biegać z Gutkiem a nie siedzieć na dogo :D