zuzolandia Posted December 21, 2006 Author Posted December 21, 2006 oooooo znalażlam ten adres ;-).....wiec beda foty ;-) taka mala mieszanka ... Zuzia w mojej pracy ;-)..oraz kolejny faflunek ;-).....staly bywalec knajpy ;-).heeh .faflunek ..10 letni ARES ..;-) Quote
zuzolandia Posted December 21, 2006 Author Posted December 21, 2006 A tu mam fotki z dziejszej wizyty u mnie w pracy ..;-)... .oj zasuwam na góre podobno choinke postroiła ciocia Sabinka ;-) .no faktycznie ..nawet ładna...fotne sie z tą choinka ..;-) .hmmmmm zejsc czy nie ...oto jest pytanie .;-) .dobra pancia juz zeszła czas i na mnie ...;-) ciocia Sabcia woła na ciasteczko ...juz leceeeeee ...;-) ...heheeheh..... Quote
Kate I Luka Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 ...pies - widmo :cool3: :cool3: :cool3: o, i jak ślicznie Zuza się wkomponowała ;) Witojcie :) Quote
anushka Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 eria napisał(a):ale która???????????????????????????:cool1: ta w kitce :oops: :loveu: Quote
Imbirka Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 cześć Zuzole:multi: a czemu ukrywałaś przed nami kolejnego faflaczka:cool3:? ta niedobra pańcia ciąga mnie po takich stromych schodzach:cool3::cool3::mad: Quote
Dobcia Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 Z wizytą wpadamy i życzonka świąteczne składamy:loveu: [quote name='zuzolandia'] Jaka elegancka Zuzolka:loveu: Świąteczne przybranko jej służy:lol: Quote
Cerber Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 Witam Cie ziuziu kochana :* ta fotka bardzo mi sie podoba... niunia tu fajną pozę zrobiła...:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
eria Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 Cześć Zuzolki :loveu: Zuza jest boska jak nastawi uszka :loveu: Quote
tygra Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 Gdy pierwsza gwiazdka na niebie zabłyśnie niech Cię aniołek ode mnie uściśnie i przekaże serdeczne życzenia z okazji Świąt Bożego Narodzenia Quote
Teklunia Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 [quote name='zuzolandia'] cześć Zuzolki :bye: Ona tu wyszła jak ANIOŁ jakiś :crazyeye: pięknie, słodko i w jakiejś takiej poświacie :cool3: jak tu jej nie kochać? :loveu: i na wszelki wypadek już dziś Wam życzę: WESOŁYCH ŚWIĄT Quote
leemonca Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 dzieńdoberek :multi: śliczności :loveu: Quote
Alicja Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:kobieta za ladą /po czesku ...żena za pultom:evil_lol::evil_lol::evil_lol:/ Quote
sota36 Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Uwielbiam te zdejcia mojej psowej (to forma od "synowej") za lada! Kobieta ma klase!!! Quote
Kate I Luka Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Skacze Aniołek, skacze po chmurkach, niesie życzenia w Anielskich piórkach. Niesie w plecaku babki i świeczki, a w walizkach złote dzwoneczki. Wesołych Świąt! Quote
lespaa Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 By Wam wszystko pasowało, by kłopotów było mało, byście zawsze byli zdrowi, by problemy były z głowy, by się wiodło znakomicie, by wesołe było życie! Takie nasze są życzenia, tylko czekac ich spełnienia ;) aaha, dziękujemy za życzenia :kiss_2: Quote
Imbirka Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 [SIZE=4] Tradycyjnie jak co roku [SIZE=4] sypią się życzenia wokół, [SIZE=4] większość życzy świąt obfitych [SIZE=4] i prezentów znakomitych, [SIZE=4] a ja życzę, moi mili, [SIZE=4] byście święta te spędzili [SIZE=4] tak jak każdy sobie marzy. [SIZE=4] Może cicho bez hałasu [SIZE=4] idąc na spacer gdzieś do lasu, [SIZE=4] może w gronie swoich bliskich [SIZE=4] jedząc karpia z jednej miski, [SIZE=4] może gdzieś tam w ciepłym kraju [SIZE=4] czując się jak Adam w raju, [SIZE=4] może lepiąc gdzieś bałwana, [SIZE=4] jeśli śniegu napada. Quote
zuzolandia Posted December 23, 2006 Author Posted December 23, 2006 Kochane kobitki ...... ......zyczymy WAM .... MAGICZNYCH SWIAT BOZEGO NARODZENIA !!!!! Quote
Kate I Luka Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 [quote name='zuzolandia']Kochane kobitki ...... ......zyczymy WAM .... MAGICZNYCH SWIAT BOZEGO NARODZENIA !!!!! a dziękujemy, dziękujemy Zuzolki :) Smacznego karpia, tego zamordowanego własnymi rękami :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: i wieeeeeeeeelu prezentów :multi: :multi: :multi: Quote
Guest Kamcia_14 Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 [SIZE="4"]I nawzajem Zuzolki :evil_lol:. Quote
zuzolandia Posted December 23, 2006 Author Posted December 23, 2006 D Z I E K U J E M Y P I E K N I E Z A Z Y C Z E N I A K O B I T K I !!!! Quote
Alicja Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 :multi::multi::multi::multi:WEOLUTKICH ŚWIĄT życzy Ozzulek z rodzinką:multi: Quote
sota36 Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 :tree1:Kochani - kiedy przyjdzie podsumowac rok powiem - to byl dobry rok,dzieki takim ludziom jak Wy! Zyczymy Wam spokojnych i cieplych Swiat! A Kudlatej... no coz... chyba oprocz zdrowia - niczego - bo ma raj na ziemi! Wesolych Swiat!!!! Jola, Darek i Gutek, no i jeszcze Dyzia (wiadomo:) ) Quote
Pianka Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 Świąt wypełnionych radością i miłością, niosących spokój i odpoczynek. Nowego Roku spełniającego wszelkie marzenia, pełnego optymizmu, wiary, szczęścia i powodzenia. Objuczonego Św. Mikołaja, rozmownych zwierząt, ognistej choinki oraz szampańskiej zabawy sylwestrowej życzą PIANKA&DIANKA Quote
Recommended Posts