zuzolandia Posted February 3, 2010 Author Posted February 3, 2010 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]byłam TU :hand: Alicja :grins:[/FONT] cześć byłamtualicja :loveu::loveu: [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia] fakt nocą lepiej działa ale także teraz nie mam aż takich problemów więc pewnie to zależy od ilości osób przeglądających forum jednocześnie..nocami jest ich mniej no i teraz też pewnie część jest w pracy, szkole[/FONT] hmmmmmmmm.......a dzis jakas odmiana :crazyeye: [quote name='halgre']Mnie teraz na przykład działa dogo jak nigdy ! no mnie tezzz :multi: [quote name='Izabela124.']Mi dziś dogo śmiga jak nigdy! czyzby modlitwy zostały wysłuchane ???:crazyeye: [quote name='Shirai - Koki']Czesc kochana Zuziolandinko..pisze tak poniewaz kojarzy mi sie to z czekolada, ktora uwielbial..tak samo jak Wasza galerie !!! Ach nie bylo mnie i jestem ciekawa jak tak sliczne potworki Fruziolek i Zuziolek ??? Strasznie za Wami tesknilam...ciesze sie i dziekuje, ze odkurzalas kochana moja galerie !!!! Jestem super kobitka !!!! Caluski dla Was, a jutro bede ogladac zalegle fotki u was !!! Buziaczki !!! ooooooo jakze sie ciesze ze juz wróciłas do nasss :multi::multi::multi: brakowalo strasznie Twego cieplutkiego klimatu :loveu::loveu: [quote name='halgre']Może to tak już zostanie ? obyyy ....... [quote name='Izabela124.']Chciałabym, ale szczerze w to watpię .......błogosławieni którzy uwierzyli :cool3: [quote name='halgre']Też bym chciała ... od razu chętniej by się tu wchodziło ! .....no to rzecz oczywista ...nikt nie ma ochoty czekac ...wystarczajaco duzo tych czekan mamy zeby jesio na necie nerwy szrpac :shake: [quote name='Izabela124.']Właśnie! Bo na te zacinające dogo w ogóle nie chce mi się wchodzić .......99% uzytkowników by sie pod tym podpisało [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]skoro tutaj narzekałam na dogo to też przyszłam Ci powiedzieć że dziś go nie poznaję aż chce się krzyknąć "prrr szaaaalony"[/FONT] ................ciiiiiiiiiiiiii.....coby nie zapeszyć .......... Quote
zuzolandia Posted February 3, 2010 Author Posted February 3, 2010 Ogladałam dzisiaj film którego akcja toczyła sie w Paryżu i tak mnie wzieło na wspominki ... Zeszłoroczny pobyt tam był sympatyczny ;-) takie tam fotaski hihihi bo psich narazie brak ;-) Quote
QQk Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Bry! Zagłosowałem na wygwiazdkowanym forum :) Quote
Doginka Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 [quote name='QQk']Bry! Zagłosowałem na wygwiazdkowanym forum :)[/QUOTE] Ja też i mam nadzieję, że Zuzolandia wygra;-) Zuzolku, ale piękne te paryskie foty:loveu::crazyeye: Quote
jonQuilla Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 [FONT=Georgia]chciałabym pojechać do Paryża choćby tylko na jeden dzień żeby zobaczyć Luwr :loveu: [/FONT] Quote
Doginka Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]chciałabym pojechać do Paryża choćby tylko na jeden dzień żeby zobaczyć Luwr :loveu:[/FONT] A ja chciałabym zobaczyć Wersal i galerię lustrzaną w pałacu wersalskim:loveu: Quote
QQk Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 [quote name='Doginka'] /ciach galerię lustrzaną z pałacu:loveu:[/QUOTE] Ot szanowne Panie, nic tylko by się przeglądały ;) Quote
Darianna Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 A ja bym pojechała do Anglii na Cruft'sa ;) Quote
zuzolandia Posted February 4, 2010 Author Posted February 4, 2010 [quote name='QQk']Bry! Zagłosowałem na wygwiazdkowanym forum :) DZIEKUJE;-) [quote name='Doginka']Ja też i mam nadzieję, że Zuzolandia wygra;-) Zuzolku, ale piękne te paryskie foty:loveu::crazyeye: ....raczej nie wygram hihih ale dziekuje !!! [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]chciałabym pojechać do Paryża choćby tylko na jeden dzień żeby zobaczyć Luwr :loveu: [/FONT] .....no Luwr robi wrazenie ...a zeby zobaczyc wszystko to tak na spokojnie 2 dni zwiedzania ;-) [quote name='Doginka']A ja chciałabym zobaczyć Wersal i galerię lustrzaną w pałacu wersalskim:loveu: .....byłam ...Wersal przepieknyy .......a sala lustrzana plus kryształowe zyrandole super widok..mam fotki ale nie najlepszej jakosci ;-) [quote name='QQk']Ot szanowne Panie, nic tylko by się przeglądały ;) ...no takie to już babskie zboczenie hihih [quote name='bianka19']ja też bym pojechała do Paryża ....warto pojechac i zobaczyc ..wiadomo sporo spraw przereklamowanych ale mimo to dla samej wieży czy chociazby wlasnie Wersalu .. [quote name='Darianna']A ja bym pojechała do Anglii na Cruft'sa ;) ....w Angli tez byłam ;-) ...no w Polsce kilka briardów dostało nominacje ciekawe czy pojadą ;-) Quote
Izabela124. Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 [quote name='Darianna']A ja bym pojechała do Anglii na Cruft'sa ;)[/QUOTE]O też bym chciała tam pojechać Quote
Cavy Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 http://i41.tinypic.com/14smiiw.jpg jakie piękne! :loveu: :loveu: Ja kocham Paryż (pomijając fakt, że ejszcze nigdy tam nie byłam :evil_lol: ) ale jest nadzieja, że spędzę tam tegoroczne wakacje. :loveu: To by było cudowne. :diabloti: Quote
NATKA Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Ha przyszłam se z wieczorka przywitać, a tu tak rooomanycznie, ach, och i w ogóle super te focie paryżowe :lol::lol::lol: Kochaniutka, że tak powiem wiem, że mam głosować tylko nie wiem na co i gdzie tłumacz się - CZEKAM NA PRIV :cool3::cool3::cool3: Quote
Shirai - Koki Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Swiatowka w 2011 jest w Paryzu mam nadzieje, ze uda mi sie pojechac bardzo bardzo bym chciala !!!! Quote
Doginka Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Zuzolku, a może jednak znajdziesz chociaż jedną foteczkę Wersalu, która sie nada do pokazania? Zwiedzić Wersal, to moje marzenie odkąd przeczytałam trylogię Popławskiej, w której i Luwr i Wersal i jeszcze inne miejsca Francji są pięknie opisane:loveu: A Trylogię polecam : 1cz. Szpada na wachlarzu 2cz. Jak na starym gobelinie 3cz. Na wersalskim trakcie Gorąco polecam wszystkim romantyczkom rozkochanym w czasach ludwikowych ;-) Młoda dziewczyna - uboga szlachcianka ucieka przed narzuconym jej małrzeństwem ze starym, obleśnym, ale bogatym szlachcicem. Dziewczyna ucieka ze swoim przyjacielem z Polski do Francji na dwór królewski Ludwika XV i polskiej królewny Marii Leszczyńskiej. Tam poznaje młodego tajemniczego mężczyznę, który zburzy jej spokój... Prześliczna powieść, super przygoda, mnustwo strachu i miłości oraz intrygi dworskie... Mój klimat:loveu: Quote
zuzolandia Posted February 5, 2010 Author Posted February 5, 2010 [quote name='Izabela124.']O też bym chciała tam pojechać ....WARTO NAPRAWDE ;-) [quote name='Cavy']http://i41.tinypic.com/14smiiw.jpg jakie piękne! :loveu: :loveu: Ja kocham Paryż (pomijając fakt, że ejszcze nigdy tam nie byłam :evil_lol: ) ale jest nadzieja, że spędzę tam tegoroczne wakacje. :loveu: To by było cudowne. :diabloti: ....no najlepiej jechac tam w okresie wiosenno -letnim ..ja niestety byłam w marcu i pogoda była nieciekawa..zimno jak diabli no i brakowalo jednak tych kolorów ;-) Quote
zuzolandia Posted February 5, 2010 Author Posted February 5, 2010 [quote name='NATKA']Ha przyszłam se z wieczorka przywitać, a tu tak rooomanycznie, ach, och i w ogóle super te focie paryżowe :lol::lol::lol: ...gdybym była zmoim TZ to nawet w tym marcu byloby romantisz ale mialam na głowie 15 młodych ludziow i nie bylo mowy o love ;-) hhih Kochaniutka, że tak powiem wiem, że mam głosować tylko nie wiem na co i gdzie tłumacz się - CZEKAM NA PRIV :cool3::cool3::cool3: ...wysłłam instrukcje ;-) Quote
zuzolandia Posted February 5, 2010 Author Posted February 5, 2010 [quote name='Shirai - Koki']Swiatowka w 2011 jest w Paryzu mam nadzieje, ze uda mi sie pojechac bardzo bardzo bym chciala !!!! ............przyjemne z pozytecznym bedzie ;-) Quote
zuzolandia Posted February 5, 2010 Author Posted February 5, 2010 [quote name='Doginka']Zuzolku, a może jednak znajdziesz chociaż jedną foteczkę Wersalu, która sie nada do pokazania? Zwiedzić Wersal, to moje marzenie odkąd przeczytałam trylogię Popławskiej, w której i Luwr i Wersal i jeszcze inne miejsca Francji są pięknie opisane:loveu: A Trylogię polecam : 1cz. Szpada na wachlarzu 2cz. Jak na starym gobelinie 3cz. Na wersalskim trakcie Gorąco polecam wszystkim romantyczkom rozkochanym w czasach ludwikowych ;-) Młoda dziewczyna - uboga szlachcianka ucieka przed narzuconym jej małrzeństwem ze starym, obleśnym, ale bogatym szlachcicem. Dziewczyna ucieka ze swoim przyjacielem z Polski do Francji na dwór królewski Ludwika XV i polskiej królewny Marii Leszczyńskiej. Tam poznaje młodego tajemniczego mężczyznę, który zburzy jej spokój... Prześliczna powieść, super przygoda, mnustwo strachu i miłości oraz intrygi dworskie... Mój klimat:loveu: Przekopalam płytke z Paryza i wybrałam kilka fotek z Wersalu ..jutro poszukam jeszcze ;-) Bardziej niz na robieniu zdjec musialam sie skupiac zeby mi sie dzieciory nie rozlazły i nie tkały paluchów tam gdzie nie wolno hihihih bo ogólnie byly tym miejscem nieco znudzone ;-) .. Złota brama sala lustrzana królewskie łoże królewski wychodek ;-) Quote
Doginka Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Wow :crazyeye: Ale cuuuuuudo - złotą bramę właśnie tak sobie wyobrażałam i galerię lustrzaną też, ale widzieć to na zywo .........zazdroszczę Ci:crazyeye::loveu: Popławska bardzo dokładnie opisała właśnie tę złotą bramę ze słońcem na górze. Sala lustrzana w mojej wyobraźni tez była podobna:lol: i teraz jak wrócę do książki, to moja wyobraźnia zacznie pracować jeszcze dokładniej :lol: Rozmarzyłam się...kocham tę epokę, uwielbiam suknie z tamtego okresu i stroje męskie też mi się podobają - zwłaszcza białe pończochy podkreślające łydkę:diabloti: Dziś był film na dwójce - Markiza Pompadur: - czasy Ludwika XV :loveu: ależ Ona miała piękne stroje:loveu:Nie pamiętam już, który Ludwik nazwany był Królem Słońce - Ludwik XIV, czy XV?:hmmmm: Quote
bianka19 Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Jak ślicznie tam , a Złota brawa jest cudowna :loveu: Muszę kiedyś pojechać do Paryża :cool3: Quote
jonQuilla Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 [FONT=Georgia]korzystałaś z wygódki? :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
Kosmaty Gałganek Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Ooooooo jakie fotki :multi: To się nazywa elegancka galeria ;) [/FONT] Quote
zuzolandia Posted February 5, 2010 Author Posted February 5, 2010 [quote name='Doginka']Wow :crazyeye: Ale cuuuuuudo - złotą bramę właśnie tak sobie wyobrażałam i galerię lustrzaną też, ale widzieć to na zywo .........zazdroszczę Ci:crazyeye::loveu: Popławska bardzo dokładnie opisała właśnie tę złotą bramę ze słońcem na górze. Sala lustrzana w mojej wyobraźni tez była podobna:lol: i teraz jak wrócę do książki, to moja wyobraźnia zacznie pracować jeszcze dokładniej :lol: Rozmarzyłam się...kocham tę epokę, uwielbiam suknie z tamtego okresu i stroje męskie też mi się podobają - zwłaszcza białe pończochy podkreślające łydkę:diabloti: Dziś był film na dwójce - Markiza Pompadur: - czasy Ludwika XV :loveu: ależ Ona miała piękne stroje:loveu:Nie pamiętam już, który Ludwik nazwany był Królem Słońce - Ludwik XIV, czy XV?:hmmmm: .......Wersal był jednym z 3 miejsc ktore mnie powaliły na kolana w Paryzu .Szkoda ze nie mozna go obejrzec całego :placz:Otoczenie tez robi wrazenie ale jak juz mowilam bylam w zimie wiec efekty zadne .Takkkk ogladałam ten film wczoraj..najbardziej podobała mi sie ta granatowa suknia Madam..Ludwik mial w tym samym kolorze i tonie dobrany plaszcz :loveu: ...bowskieeeeeeee:lol: [quote name='Izabela124.']O matko, ale tam ślicznie jest jest jest ..a jak musiało byc wtedyy ... [quote name='bianka19']Jak ślicznie tam , a Złota brawa jest cudowna :loveu: Muszę kiedyś pojechać do Paryża :cool3: ........konieczniee ...uwazam ze warto zwiedzac :lol: [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]korzystałaś z wygódki? [/FONT] ....za szkłem była hihih moze chetnych było wielu i zabezpieczyli :diabloti: [quote name='Ania!'][FONT=Comic Sans MS]Ooooooo jakie fotki :multi: To się nazywa elegancka galeria ;) [/FONT] ......niemalze królewska :evil_lol::evil_lol::evil_lol:..... Quote
Recommended Posts