zuzolandia Posted December 20, 2006 Author Posted December 20, 2006 [quote name='sota36']wkurzylem sie!!! a jak!! I to baardzo!!! - amoja wina,ze Zuzia jest niestala w uczuciach! Alez Gutosławie .... po co zaroz te nerwy :evil_lol:...Jestem stała uczuciowo ,wyszczekałam swoja miłosc do Ciebie i to chyba wystarczy ,nieprawdaz ???:loveu::loveu::loveu: A to ze mam liczne sympatie o niczym nie swiadczy , Ty tez masz dziolszki po bokach ....i co ??? Robie awantury ??? nie ....bo wiem zem jedyna ...ta wysniona ...wymarzona ...ktorej oddałes serce sweeeeeeee :loveu::loveu:... No.... ZUZANKA Quote
eria Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 o matko.....ja myślę że na Wasze listy Gucio-Zuzia powinnien być odrębny wątek załozony, bo człowiek się tarza ze śmiechu jak to czyta :evil_lol: Quote
sota36 Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 [quote name='zuzolandia']Alez Gutosławie .... po co zaroz te nerwy :evil_lol:...Jestem stała uczuciowo ,wyszczekałam swoja miłosc do Ciebie i to chyba wystarczy ,nieprawdaz ???:loveu::loveu::loveu: A to ze mam liczne sympatie o niczym nie swiadczy , Ty tez masz dziolszki po bokach ....i co ??? Robie awantury ??? nie ....bo wiem zem jedyna ...ta wysniona ...wymarzona ...ktorej oddałes serce sweeeeeeee :loveu::loveu:... No.... ZUZANKA Kochanie - Ty moje - jak napisal poeta- "Moje serce do Ciebie rwie sie niczym mlode piskle zranione..." i... reszty nie pamietam - ups.... Nawet nie wiem co ten "poeta" mial namysli? Ale to jego sprawa- pewno byl lysy, to nie moj kudlatyklopot. Najwazniejsze, zemnie kochasz, a ze ja tam mam przyjaciolki... Hmmm - no to co! Ale jestem wierny - musze Ci przynac racje! Bos co prawda to nerwowa dziolszka, ale awantur mi mnie robisz. Bo ja to pewniak jestem!!! :loveu: [quote name='eria']o matko.....ja myślę że na Wasze listy Gucio-Zuzia powinnien być odrębny wątek załozony, bo człowiek się tarza ze śmiechu jak to czyta :evil_lol: ze niby te listy to takie dyrdymaly? Ciotka!!! Tobie jest zal! Zal, ze to ja w Tobie sie nie zakochalem, ino tylo w tej kudlatej ryszawej! Gutek . Quote
eria Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 [quote name='sota36']Kochanie - ze niby te listy to takie dyrdymaly? Ciotka!!! Tobie jest zal! Zal, ze to ja w Tobie sie nie zakochalem, ino tylo w tej kudlatej ryszawej! Gutek . fajnie ukochaną nazywasz :diabloti: Quote
Kate I Luka Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 [quote name='zuzolandia']Alez Gutosławie .... po co zaroz te nerwy :evil_lol:...Jestem stała uczuciowo ,wyszczekałam swoja miłosc do Ciebie i to chyba wystarczy ,nieprawdaz ???:loveu::loveu::loveu: A to ze mam liczne sympatie o niczym nie swiadczy , Ty tez masz dziolszki po bokach ....i co ??? Robie awantury ??? nie ....bo wiem zem jedyna ...ta wysniona ...wymarzona ...ktorej oddałes serce sweeeeeeee :loveu::loveu:... No.... ZUZANKA [quote name='sota36']Kochanie - Ty moje - jak napisal poeta- "Moje serce do Ciebie rwie sie niczym mlode piskle zranione..." i... reszty nie pamietam - ups.... Nawet nie wiem co ten "poeta" mial namysli? Ale to jego sprawa- pewno byl lysy, to nie moj kudlatyklopot. Najwazniejsze, zemnie kochasz, a ze ja tam mam przyjaciolki... Hmmm - no to co! Ale jestem wierny - musze Ci przynac racje! Bos co prawda to nerwowa dziolszka, ale awantur mi mnie robisz. Bo ja to pewniak jestem!!! :loveu: Gutek . [SIZE="7"]MIŁOŚĆ Quote
eria Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 [quote name='Kate I Luka']MIŁOŚĆ w ich wypadku akurat ...ślepa :evil_lol: i to dosłownie! :evil_lol: Quote
sota36 Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 eria napisał(a):fajnie ukochaną nazywasz :diabloti: bo nie ogladals pancernych!! Ogoniok tezbyla ryszawa! eria napisał(a):w ich wypadku akurat ...ślepa :evil_lol: i to dosłownie! :evil_lol: haha :( Quote
Alka Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 Gutek trochę się zdenerwował :evil_lol:ale atrakcyjna panna zawsze ma dużo adoratorów :loveu: Witajcie Zuzole!:multi: Quote
eria Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 Cześć Zuzole ! Moja mama jest oczarowana pingwinkiem vel kaczką od Was :p wracać i wklejać foty :eviltong: Quote
sota36 Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 Alka napisał(a):Gutek trochę się zdenerwował :evil_lol:ale atrakcyjna panna zawsze ma dużo adoratorów :loveu: kobitki lubia jak sie o nie zazdraszcza,nie??? Gutek Quote
Alka Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 sota36 napisał(a):kobitki lubia jak sie o nie zazdraszcza,nie??? Gutek Gutku, a pewnie ,że lubią , już taka natura kobieca :loveu: Quote
zuzolandia Posted December 21, 2006 Author Posted December 21, 2006 Witajcie kobitki ;-)...tak na poczatek PADłO MI GG WIEC JESTEM NIEDOSTEPNA ..;-(( Oj troszku zalatana jestem wiec nie mam czasu pstrykac fotencji niestety ...jutro luzik wiec pewnie cosik nowego sie znajdzie ..;-) Lece do was bo mam chwilke ;-) Pozdrowionka .. Quote
Alka Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 przydałyby sie jakieś nowe foty, to czekamy do jutra :multi: Quote
bonita Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 Jutro będą nowe fotki? No to cekamy i pozdrawiamy:). Quote
Guest Kamcia_14 Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 PADłO MI GG WIEC JESTEM NIEDOSTEPNA ..;-(( Wspólczucie pełne. A na foty czekamy z niecierpliwością. Już sie jutro doczekać nie możemy :evil_lol:. Pozdrawiamy Zuzie :loveu:. Quote
Alicja Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 :razz:no no ....jak to kokietuje ....jestem niedostępna ;) Ale Zuza ma powodzenie u chopaków:loveu: Quote
Kate I Luka Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:no no ....jak to kokietuje ....jestem niedostępna ;) też mi się to hasło NIEDOSTĘPNA JESTEM tak skojarzyło :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Buziaki Zuzolandio :) Quote
sota36 Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 Kochana Ty moja Zuzienko! Juz mam dosc! Chce Swiat! Chce, zeby Móje nie latali ze scierami! Czekam juz na to "mycie podwozia", bo tak powiedzieli, ze to bedzie na koniec tego bajzlu! Niech juz umyja mi to podwozie! Oj, Kochana, ile ja sie tu musze wycierpiec! Ile ja tu musze znosic! A wszystko to takie "gupie", ale Swieta sa przyjemne - pojade do Pani - Babci, pogryze Skotiego, w koncu jestem wiekciejszy, nazre sie makowek z bita smietana i bede zdychal! Walne sie na kanape - jak Darek do pracy pojdzie, wlacze se TV - moze jakies fajne kreskowki zobacze - podobno jest fajny film - "Sezon na misia". No i nie bede nic robil. W sumie to ja i tak czy Swieta czyto to tez sie obijam - to tu, to tam. Ale Swieta sa fajne - jutro bedzie choinka - to Ci ja pokaze! Aha - choinka to nie moja nowa dziewczyna!!! Wiec nie martw sie!!! Sle Tobie i Twoim Ludziom - buziaki,ale troche mi smierdzi z paszczy,bo wlasnie jadlem rybe.. Twoj Gucio z KLEJOTAMI (to a propos tego, co napisalas u Tena) Quote
eria Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 kiedy leci sezon na misia ??? kiedy ?????? Quote
sota36 Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 eria napisał(a):kiedy leci sezon na misia ??? kiedy ?????? a moze se puszcze w swieta? Quote
Imbirka Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 cześć Zuzole:multi::multi::multi::multi: widzę że wy też zaganiane i zakręcone jak my:cool3::evil_lol: Quote
eria Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 Zuzolki mam nadzieję że w tym całym zabieganiu nie zapomnicie zajrzeć na maila ..:cool3: :cool3: Quote
zuzolandia Posted December 21, 2006 Author Posted December 21, 2006 Hello;-)...oj kochane kobitki mam fotki ale padlo mi gg a tam mialam adres tego calego image cos tam i mam problem ;-).....bbuuuuu.... wogole mam problem bez tego całego gg....tyle aderesów poszlo nie wiadomo gdzieeee..beeee...... Jestem zła ...... Quote
Recommended Posts