Cerber Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 Cześc ziuziiii kochana...:multi: :multi: :multi: :multi: podryw niekontrolowany...:eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
tygra Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 co jadłaś? czemu nie przyniosłąś? słodki pycholek faflunkowy Quote
Teklunia Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 No nie! :mad: A dla Tena Zuzia nadal nic nie przygotowała:mad: Quote
Guest Kamcia_14 Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Good morning :loveu:. Psiak :loveu:. Taki taki bosiasty :loveu:. Będziemy często wpadać razem z Kamuśś. Rano coś mi komputerek wolno chodzi i wolno się fotki otwierają :(. Wpadniejcie do mnie :loveu:. Pozdro. od NAS. Quote
zuzolandia Posted December 20, 2006 Author Posted December 20, 2006 Dziendoberek kobitki ;-)..a u nas bylo bialo tralalala..;-)...niestety terozki to juz tylko wspomnienie ....łeeee......a myslałam ze zima przyszłaaaa !!!!!..... Pozdrawiamy wszystkich milutko ;-).... TENULKOWA ;-)..TROSZKU CIERPLIWOSCI ;-) Quote
Kate I Luka Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Cześć Zuzolki :) ...a że Ruda jest blisko Katowic to u nas pogoda taka sama jak u Was... Obudziłam się jak pruszyło, i było biało, a teraz już jest bleeee i syfiato :shake: Quote
Guest Kamcia_14 Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 U was Zima ? A u nas chyba na Swięta wiosna zawita. A moja Kama tak by chciała zobaczyć swój pierwszy w życiu śnieg :loveu:. Quote
Alicja Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Cześć Zuzolki ....u nas też był rano śnieżek ....a teraz szaro i bleeeee ....a ja idę do pracy:angryy: Quote
Imbirka Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 cześć Zuzole:lol: a u nas pada deszcz:placz: i jest bryyyyyyy pogoda i ja mam dziś doła:cool3: Quote
zuzolandia Posted December 20, 2006 Author Posted December 20, 2006 Imbir1 napisał(a):cześć Zuzole:lol: a u nas pada deszcz:placz: i jest bryyyyyyy pogoda i ja mam dziś doła:cool3: Oj Bimberkowa u na stez teraz lejeeeeee bleeeee:placz::placz: Przy takiej paskudnej pogodzie dołek to normalna rzecz ....i jeszcze brak zelaza .katastrofa .... Ale wiesz co pomysl se o czyms przyjemnym i moze kawałek tego dolnika :lol: zniknie .... Quote
Alka Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 fakt,pogoda koszmarna ,zero jakiegoś klimacika świątecznego :shake: foteczkę Zuzi właśnie obrabiam ;) Quote
Mi. Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Heloł:p oo dziewczynki się na kanapie rozsiadły:cool3: Wiedzą co dobre;) Quote
sota36 Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 [quote name='Alka']proszę bardzo :p No nie! no przesadzilas! Gniewam sie! Gutek I Wsciekly Quote
Teklunia Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 [quote name='Alka']proszę bardzo :p och, och, och! :multi: wzruszyłąm się, a zaraz pojadę do tenka i przekażę mu tę szczęśliwą wiadomość :) [quote name='sota36']No nie! no przesadzilas! Gniewam sie! Gutek I WscieklyHIHIHI :evil_lol: Zuzia kocha Tenka, Zuzia kocha Tenka :multi: Quote
anushka Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 [quote name='tygra'] jako gryfno dziołcha :crazyeye: :loveu: Quote
eria Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Hehehehehe no Gutek - mosz problem. Ja Ci Zuzę oddałem, a kolejny kandydat do jej łapki się pojawił! Kreon Quote
sota36 Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Teklunia napisał(a):och, och, och! :multi: wzruszyłąm się, a zaraz pojadę do tenka i przekażę mu tę szczęśliwą wiadomość :) HIHIHI :evil_lol: Zuzia kocha Tenka, Zuzia kocha Tenka :multi: wkurzylem sie!!! Ania-k napisał(a):jako gryfno dziołcha :crazyeye: :loveu: a jak!! I to baardzo!!! eria napisał(a):Hehehehehe no Gutek - mosz problem. Ja Ci Zuzę oddałem, a kolejny kandydat do jej łapki się pojawił! Kreon - amoja wina,ze Zuzia jest niestala w uczuciach! Quote
eria Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Ania-k napisał(a):jako gryfno dziołcha :crazyeye: :loveu: ale która???????????????????????????:cool1: Quote
bonita Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Hej, Hej!. A co tu u kudłatej Zuzi słychać? :). Quote
Guest Kamcia_14 Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Witamy i co u Zuzi się pytamy :razz:. Ale piękna rymowanka :evil_lol:. Mam talent nie :razz:. Quote
Recommended Posts