Shirai - Koki Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Buffy w natarciu he he he http://i47.tinypic.com/k0o8y1.jpg Quote
sota36 Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Witajcie - to ja 2 wlasciciel agresywnej wampirzycy i potulnego Gucia - u nas bialo!!!!! Inus - snilo sie mi , ze Fruziolka zponiewierala Bafinke - Jożinke:) Quote
rwpb Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Cichooooooo :nono: Nie przeszkadzajcie Zuzolandia czyta instrukcję :czytaj: Quote
zuzolandia Posted December 30, 2009 Author Posted December 30, 2009 rwpb napisał(a):Dobrej nocki :bye: dobrej nocki i miłego dnia :loveu: Shirai - Koki napisał(a):Buffy w natarciu he he he http://i47.tinypic.com/k0o8y1.jpg taaaaaaaaaaaaa ma ostre zaciecie ....twarda baba bedzie z Niej :evil_lol: sota36 napisał(a):Witajcie - to ja 2 wlasciciel agresywnej wampirzycy i potulnego Gucia - u nas bialo!!!!! Inus - snilo sie mi , ze Fruziolka zponiewierala Bafinke - Jożinke:) ..........to tylko senn..a z amiesiąc Fruzinka bedzie uciekac w sina dal przed Buffy :diabloti: QQk napisał(a):Witamy sie! Już po śniegu, teraz leje :( nooooo wlasnie widze co sie tam dzieje masakraaaaaaaaaaa :placz: rwpb napisał(a):Cichooooooo :nono: Nie przeszkadzajcie Zuzolandia czyta instrukcję :czytaj: .....hihihihih nawet jej nie tknełam :eviltong::eviltong: własnie wróciłam z pracy ...a jutro szykuje mi sie 24 godzinny dyżur .....katastrofaa:evil_lol: Quote
zuzolandia Posted December 31, 2009 Author Posted December 31, 2009 rwpb napisał(a):Będziesz w pracy dwa lata? wyglada na to ze będe :lol::lol::lol:...... straszneee :evil_lol: Quote
rwpb Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 zuzolandia napisał(a):wyglada na to ze będe :lol::lol::lol: Ach ta chęć zysku... Quote
zuzolandia Posted December 31, 2009 Author Posted December 31, 2009 rwpb napisał(a):Ach ta chęć zysku... no soooooooooo :eviltong::eviltong: kupiłam se Nikusia uzywanego :diabloti: to tera trza odpracowac wydatek :eviltong: Quote
NATKA Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Witanko sylwestrowe :loveu: I jak zapoznanie z instrukcją Nikusia ;) Pozdrawiam cieplutko :lol: Quote
Tepes Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Heloł Zulole:multi: o nowy sprzęt no to dajesz z ta instrukcją i pokazuj swoje dzieła:diabloti: a tak nawiasem u nos w galeri życzenia do wszystkich [SIZE="1"](bo boimy sie bana za spam:evil_lol:) Quote
stokrotka.af Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Zuzusie, Fruzusie i Inusie:evil_lol: wszystkiego dobrego w Nowym Roku:multi::loveu: Quote
halgre Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Cześć ... :D :D U mnie życzenia dla wszystkich :D :D Quote
Ewcia38 Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 No to dosiego :loveu::loveu: Szampańskiej zabawy, szalonych chwil, udanego Sylwestra i Szczęśliwego Nowego Roku... Quote
Doginka Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Udanego Sylwestra, wspaniałej zabawy i szczęścia w Nowym 2010 Roku Quote
zuzolandia Posted January 1, 2010 Author Posted January 1, 2010 KOCHANI !wszystkiego dobrego w tym nowym roku!!! i slicznie dziekujemy za życzenia :loveu: [SIZE=3]Własnie wróciłam z pracy ..jestem padnieta ..jak sie w koncu obudze to Was poodwiedzam noworocznie :loveu::loveu: Quote
sota36 Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 INUS, cudnego Roku!!!!! A teraz spij, my tu na Ciebie poczekamy. Quote
Shirai - Koki Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Najlepsze zyczona noworoczne !!!!!!!!!!!!!! Quote
zuzolandia Posted January 1, 2010 Author Posted January 1, 2010 sota36 napisał(a):Inaaaa wstowej i do roboty!!!! ........wstalam zrobilam i znowu poszlam spac ;-) NATKA napisał(a):Witanko sylwestrowe I jak zapoznanie z instrukcją Nikusia Pozdrawiam cieplutko :lol: buziaczki noworoczne;-) instrukcja nietknieta ;-) Anula & Bono napisał(a):Heloł Zulole o nowy sprzęt no to dajesz z ta instrukcją i pokazuj swoje dzieła a tak nawiasem u nos w galeri życzenia do wszystkich (bo boimy sie bana za spam dzieki za zyczenia ... dziela beda kiedy indziej hihihi stokrotka.af napisał(a):Zuzusie, Fruzusie i Inusiewszystkiego dobrego w Nowym Roku dziekujemyyyyyyyy ;-) apple napisał(a):Inuś:BIG: dziekujemmmmmmmmmm ;-) halgre napisał(a):Cześć ... U mnie życzenia dla wszystkich dziekujeeeee ;-) Ewcia38 napisał(a):No to dosiego dziekujeeeeeeeeeee ;-) Szampańskiej zabawy, szalonych chwil, udanego Sylwestra i Szczęśliwego Nowego Roku... dziekujeeeeeee ;-) Doginka napisał(a):Udanego Sylwestra, wspaniałej zabawy i szczęścia w Nowym 2010 Roku dziekujeeeeeeeeeee ;-) sota36 napisał(a):INUS, cudnego Roku!!!!! A teraz spij, my tu na Ciebie poczekamy. no wstałam niedawno hihihihi ale jakas taka zmechacona jestem jesio ;-) Shirai - Koki napisał(a):Najlepsze zyczona noworoczne !!!!!!!!!!!!!! dziekujemyyy ;-) Quote
zuzolandia Posted January 1, 2010 Author Posted January 1, 2010 sota36 napisał(a):dej fota zmechaconej Iny!!! nigdy w zyciu hihihih .... jesio chcem zeby mnie tu odwiedzali ;-) Quote
rwpb Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Zuzolandia, wszystkie foty w galeryji są przestarzałe i nietegoroczne. Wyciągaj Nikusia i do roboty Quote
sota36 Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 zuzolandia napisał(a):nigdy w zyciu hihihih .... jesio chcem zeby mnie tu odwiedzali ;-) Dawaj! Frekwencja tym bardziej wzrosnie! Quote
Recommended Posts