Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:Jakie słodkie....no poległam....:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
wszystkie foty słodkie:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

• Replies 15.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zuzolandia

3220

• sota36

1352

• eria

1045

• Alicja

1010

Posted

rozczochrance ...... jak to z reklamy "wyczesane"
no moje tyz nie czekaja poza Tekla, na czesanie :shiny:
wiesz pieknie mi sie oglada twoje dlugowlose pieknosci ale ciesze sie ze ja tu u siebie takich nie mam , po wczorajszym dniu bym kociokwiku dostala z podlogami i kanapami, te moje jakos latwiej mi ogarnac choc pewni duzo mniej nie nan:roll:osza
ino ze moje co chwila sa na dworze, przy byle okazjii
a Niko to nawet wczoraj ino siedzial na wycieraczce coy za bardzo nie zmoknac a byc na dworze i nie przepuscic zadnej okazjii do poszczekania przez brame:diabloti:

Posted

Adisiu - niech swieta Barbara zawsze ma Ciebie i Twoje kobiety w opiece!!!!!!!!!!!!!!!! Adisiu - tyle zjazdow , i tylez samo wyjazdow!!!!!! Spelnienia marzen i przede wszystkim zdrownia!!!!!

Posted

[quote name='Ewcia38']:loveu:Jakie słodkie....no poległam....
wszystkie foty słodQUOTE]
......takie ciasteczka do schrupania co nie ? :cool3:

[quote name='Ewcia38']P.S....dlaczego masz taką sama lampę jak ja.......:cool3::cool3::cool3:
http://i47.tinypic.com/snj7u9.jpg
.....IKEA SZOPING :eviltong:

[quote name='deer_1987']No w to nie watpie ze kochane ;)

Zobaczymy jak dalej sie bedzie sytuacja rozwijac..

http://i47.tinypic.com/29240ue.jpg
Przecudna ona jest!
DZIEKOWAC :loveu:
Zara lecem obejrzec jak tam pazurek

[quote name='QQk']http://i48.tinypic.com/1i1xue.jpg - ale fajnie :p
Tu jest moja odpowiedź:
http://www.dogomania.pl/threads/172125-Misia-nasz-potwA-r-potworny?p=13615776&viewfull=1#post13615776 ;)
noo byłam widziałam....powiem Ci z eja mam jesio lepszą perwewrsje :cool3: ale nie wstawie coby innych nie gorszyc :eviltong:

[quote name='Doginka']Ale ta całuśna fota przesweetaśna jest:-) (jestem w domu i tu emot brak)
....humor poprawiony po spotkaniu z Edziem???

[quote name='NATKA']Jejej jakie miłości :loveu:
http://i48.tinypic.com/1i1xue.jpg
noooo my to kochliwe fest :evil_lol:

[quote name='sota36']Jeeee dalas moja fote!!! Jo o niej juz zapomniala!!!!
http://i48.tinypic.com/1i1xue.jpg
a ja nie :eviltong: i mam jesio inkszejsze :eviltong:

[quote name='stokrotka.af']a ja mam taki sam grzebyczek :evil_lol: nio tylko mój małpiszon nie leży tak spokojnie w oczekiwaniu na czesanko tylko zapodaje mi berka po chatce:evil_lol:
Fruziol i Zuziol słodziaki :loveu:
....no u mnie leżec to leżec i nie ma że boli :diabloti::diabloti:...
niestety to odnosi sie tylko do Zuzi ...Fruzia nic se z tych moich dyscyplin nie robi :mad:

Posted

[quote name='Tekla64']rozczochrance ...... jak to z reklamy "wyczesane"
no moje tyz nie czekaja poza Tekla, na czesanie
wiesz pieknie mi sie oglada twoje dlugowlose pieknosci ale ciesze sie ze ja tu u siebie takich nie mam , po wczorajszym dniu bym kociokwiku dostala z podlogami i kanapami, te moje jakos latwiej mi ogarnac choc pewni duzo mniej nie nan:roll:osza
ino ze moje co chwila sa na dworze, przy byle okazjii
a Niko to nawet wczoraj ino siedzial na wycieraczce coy za bardzo nie zmoknac a byc na dworze i nie przepuscic zadnej okazjii do poszczekania przez brame
no oprócz tego ze mnie krefff zalewa boo jest z nimi zwiazanych kilkanascie :angryy: niedogodnosci to generalnie wsio jest oki :lol: ...jak trafie do wariatkowa to obiecajcie ze bedziecie mi paczki posyłac :diabloti:
-

-

[quote name='QQk']Witanko nocne :)
witankooo hmmmmm tez juz w sumie nocne :loveu:

[quote name='Tekla64']a gdzie zes przepadla ,ze cie nigdzie nie widac?
i ani yeti,ani rozwianych futer ani nawet uczesanych.... nic!
.....ano przyziemne sprawy mnie wciągły :evil_lol:....czyli arbajt :placz:

[quote name='QQk']Gdzie się chowacie?
....w zaleznosci od stanu psychicznego a to pod barem a to na zapleczu a to wychodze na luft coby odetchnąć od wariatów :eviltong:

[quote name='sota36']Adisiu - niech swieta Barbara zawsze ma Ciebie i Twoje kobiety w opiece!!!!!!!!!!!!!!!! Adisiu - tyle zjazdow , i tylez samo wyjazdow!!!!!! Spelnienia marzen i przede wszystkim zdrownia!!!!!
jak ADAŚ wróci z objazdówki pijacko barbórkowej to mu przekaże :diabloti::diabloti: o ile go wczesniej tym jego białym pióropuszem nie zabije :mad:

[quote name='NATKA']Dzień Doberek :loveu:
dobrywieczorek :loveu:

[quote name='Ania!'][FONT=Comic Sans MS]Hej Zuzie Fruzie

Zaraz nadrobię zaległości i obejrzę wszystkie zdjęcia moich ulubionych kudłatych dziewczyn
[/FONT]
no ja mysle :eviltong: ..duzo tego nie ma :evil_lol: ja tam oszczedna jestem :diabloti:

[quote name='Shirai - Koki']http://i48.tinypic.com/1i1xue.jpg
Grande amore i na koszulce tez LOVe :evil_lol:...pozdrowionka dla slicznych panieneczek :loveu:
dziekujemyyy :loveu: no patrz faktycznie klimacik odpowiedni do bluzki :multi:

[quote name='QQk']Zuzie Fruzie poszły na karczmę chyba ;)
ja mam taką karczmę niemal codziennie ....wolne chwile zdecydowanie przeznaczam na inksze rozrywki :diabloti::diabloti:

Dobrywieczorek..melduje z e jestem...po prostu praca zabiera mi bezcenny czas :lol: i zamiast siedziec na dogo zajmuje sie psychoanalizą barową :diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='zuzolandia']
/ciach/
ja mam taką karczmę niemal codziennie ....wolne chwile zdecydowanie przeznaczam na inksze rozrywki :diabloti::diabloti:

/ciach/

Cześć!
Ale dziś to karczma szczególna. I przez najbliższe 3 tygodnie też :):evil_lol::beerchug::popcorn::huh:

Posted

Kilkanaście niedogodności z psami ??? Eeeee wymień

bo tak na moje oko to:
- wnoszenie tony syfu przy obecnej pogodzie:diabloti:
-czesanie
-czepiająca się sąsiadka...

tylem wymyśliła :evil_lol:

Posted

[quote name='Ania!'][FONT=Comic Sans MS]Nie liczy się ilość tylko jakość [/FONT];)
..dobrze godosz trza Ci naloć :diabloti:

[quote name='QQk']Cześć!
Ale dziś to karczma szczególna. I przez najbliższe 3 tygodnie też :):evil_lol::beerchug::popcorn::huh:
...ja szczególnie szczegolne jest to ze juz mam powyzej pewnej czesci ciała :diabloti: te karczmy :eviltong:

[quote name='Ania!'][FONT=Comic Sans MS]Gdzie się podziewacie? :sad:[/FONT]
kochaniutkaa zapracowana jestem ..brak czasu na wszystko :placz: wzmozona aktywność pacjentów :eviltong: potzrebujacych cudownego plynnego lekarstwa :evil_lol:

[quote name='eria']Kilkanaście niedogodności z psami ??? Eeeee wymień

bo tak na moje oko to:
- wnoszenie tony syfu przy obecnej pogodzie:diabloti:
-czesanie
-czepiająca się sąsiadka...

tylem wymyśliła :evil_lol:
...eee gwałtowny przyrost płacowy za wode i prad i gaz :cool3:
...eee notoryczny brak reczników :cool3:
...eee upierdliwośc znudzonych futer :cool3:
...eee niewyspanie bo wkraczają w okres cieczkowy wiec są spragnione bliskości :cool3:
...eee itp itd

[quote name='NATKA']Hello :hand:
tak mi dzisiaj dogo śmiga że normalnie nie dowierzam :evil_lol:;)
a u mnie porachaaaaaa ..:shake: ...czekam i czekam i czekam zeby gdziekolwiek wejśc :mad:

witaj kochaniutka :loveu:

A wogóle fajnie ze ktos tu zaglada :loveu::loveu: