Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

AngelsDream napisał(a):
To uwielbiaj mnie bardziej, bo wczoraj skończyłam trzynastkę i mam dobry ciąg do pisania. ;)

UWIELBIAMMMMMM !!!! PRZEZ DUZEEE U ;-)

Doginka napisał(a):
1. Nie mam już TZa:shake::angryy::-(
2. Mi się film podobał bardzo. Właśnie przemiana w wilki, Bella u Volturi oraz walka Edzia z Alexem ożywiają akcę filmu;)No i Robert jak dla mnie jest doskonały. Jego twarz.......sama wiesz:loveu:Nie mogłam się skupić na niczym innym:evil_lol:

...No jesli chodzi o aktorów to nie mam im nic do zarzucenia...Robuś byl niezwykle szekszowny ....;-)

• Replies 15.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zuzolandia

3220

• sota36

1352

• eria

1045

• Alicja

1010

Posted

Witam z rana
dzionek zapowiada sie calkiem calkiem ino wietrznie i chlodno.
tak zescie mi zachecily te filmy zem az sie moich dzieci dopytala co toto i z czym to sie je, okazalo sie ze moja rodzona corcia namawiala mnie na przeczytanie ksiazki juz jakis czas temu ale nie zrobila tego tak zachecajaco jak wy , ale teraz sie za nia zabiore a zieciu wrzucil mnie na kompa film bym zaraz po przeczytaniu mogla skonfrontowac obie produkcje. jak juz sie wsio u mnie uspokoi to sie za to zabiore . w koncu bede wiedziala nad czym tak piejecie hihihi

milego dnia

Posted

[FONT=Georgia]oświadczam że byłam na NIU MUN :multi::multi::multi:
rewelacja !!:loveu::loveu:
tak jak 1 część mnie nie zachwyciła tak 2 owszem :)
po Zmierzchu było mi obojętne kiedy zobaczę Księżyc w Nowiu a teraz nie mogę się doczekać Zaćmienia na dużym ekranie :multi::multi::multi:

moim zdaniem była o wiele bardziej dopracowana ta część i była wierniejsza ksiązce :)
[/FONT]

Posted

[quote name='anetta']http://i254.photobucket.com/albums/hh112/INECZKA73/ACI76.jpg
Mistrzostwo :roflt::roflt::D
Mignęło mi że coś niedomagałaś, trzymaj się i nie daj się choróbsku :razz:
.....witanko;-) nooo gripoletto mnie dopadlo czyli polski standardzik ale juz wsio oki !

[quote name='deer_1987']Juz z pracy piszesz?
o tej porze to ja z pracy wróciłam ;-) ;-)

[quote name='Shirai - Koki']Nie ma foci Zuziola i Fruziola :mad:..ja tez nerwowy rocznik jestem ...
hihihih ..nie ma ale bedą ..mam kilka ...potem posucha bo aparata ni mom ...buuuuu

[quote name='Tekla64']Witam z rana
dzionek zapowiada sie calkiem calkiem ino wietrznie i chlodno.
tak zescie mi zachecily te filmy zem az sie moich dzieci dopytala co toto i z czym to sie je, okazalo sie ze moja rodzona corcia namawiala mnie na przeczytanie ksiazki juz jakis czas temu ale nie zrobila tego tak zachecajaco jak wy , ale teraz sie za nia zabiore a zieciu wrzucil mnie na kompa film bym zaraz po przeczytaniu mogla skonfrontowac obie produkcje. jak juz sie wsio u mnie uspokoi to sie za to zabiore . w koncu bede wiedziala nad czym tak piejecie hihihi

milego dnia
dziendoberek ;-)
ja wstalam cos koło 13stej hihih ...week w pracy mnie wykonczył ..musialam odespac ;-)
takkkk..powiem Ci ze owa WAMPIRZA SAGA bardzoooooooooo wciąga ;-)

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]oświadczam że byłam na NIU MUN :multi::multi::multi:
rewelacja !!:loveu::loveu:
tak jak 1 część mnie nie zachwyciła tak 2 owszem :)
po Zmierzchu było mi obojętne kiedy zobaczę Księżyc w Nowiu a teraz nie mogę się doczekać Zaćmienia na dużym ekranie :multi::multi::multi:

moim zdaniem była o wiele bardziej dopracowana ta część i była wierniejsza ksiązce :)
[/FONT]
witamy w klubie pokinowych napalenców ;-) hihiih
no generalnie film oki ..ale jak juz wspomniałam na kolana mnie nie powalił...oczekiwałam czegosć wiecej ;-)
ale ja to dziwna jestem ..wiec mam swoje widzimisia hihihihih
noooooooooo mnie to najbardziej interesuja część 4 PRZED ŚWITEM ;-)

WITAM WZYSTKICH ;-)

Posted

[quote name='zuzolandia']

witamy w klubie pokinowych napalenców ;-) hihiih
no generalnie film oki ..ale jak juz wspomniałam na kolana mnie nie powalił...oczekiwałam czegosć wiecej ;-)

[FONT=Georgia]fakt, ciekawe jak przedstawią ciąże Belli :diabloti:

a ogólnie to najbardziej podobało mi się to że inaczej przedstawili szybkie poruszanie sie wampirów bo w Zmierzchu drażniło mnie bieganie, skakanie itd. Edzia :evil_lol:
[/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]fakt, ciekawe jak przedstawią ciąże Belli :diabloti:

a ogólnie to najbardziej podobało mi się to że inaczej przedstawili szybkie poruszanie sie wampirów bo w Zmierzchu drażniło mnie bieganie, skakanie itd. Edzia :evil_lol:
[/FONT]

...w Zmierzchu bardzo nieudolnie zostałą pokazana demoniczna siła Edzia ..gdy tłumaczył i pokazywał to Belli w lesie ;-) ...sztuczne fest ;-)
......ale pocałunki................miodziooooooooooooooooooooooo..........troche mi tego brakowąło W NIU MUN ;-)

a teraz próba wklejenia foty ;-)

Posted

[quote name='zuzolandia']...w Zmierzchu bardzo nieudolnie zostałą pokazana demoniczna siła Edzia ..gdy tłumaczył i pokazywał to Belli w lesie ;-) ...sztuczne fest ;-)
......ale pocałunki................miodziooooooooooooooooooooooo..........troche mi tego brakowąło W NIU MUN ;-)

[FONT=Georgia]mi nie brakowało ale choć czytałam Niu Mun i wiedziałam że się nie będzie z Jacobem całować to i tak miałam nadzieję że może zaczną :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

próba udana bo widzę Was dziewczynki :loveu:
[/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]oświadczam że byłam na NIU MUN :multi::multi::multi:[/FONT]
[FONT=Georgia]rewelacja !!:loveu::loveu:[/FONT]
[FONT=Georgia]tak jak 1 część mnie nie zachwyciła tak 2 owszem :)[/FONT]
[FONT=Georgia]...moim zdaniem była o wiele bardziej dopracowana ta część i była wierniejsza ksiązce :)[/FONT]

Podpisuj się pod tym. Miałam to samo zdanie po obejrzeniu New Moon:p
[quote name='zuzolandia']...witamy w klubie pokinowych napalenców ;-) hihiih
Dla mnie obie części super, każda ma klimat, ale New Moon bardziej tzryma się książki;)
[quote name='zuzolandia']...w Zmierzchu bardzo nieudolnie zostałą pokazana demoniczna siła Edzia ..gdy tłumaczył i pokazywał to Belli w lesie ;-) ...sztuczne fest ;-)
......ale pocałunki................miodziooooooooooooooooooooooo..........troche mi tego brakowąło W NIU MUN
Hmm, pocałunków też mi brakowało - Edzio tak booosko to robi:diabloti:Chciałabym być na miejscu Belli:diabloti:
Już znoszę jajo czekając na Eclipse i Breaking Dawn:razz:

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]mi nie brakowało ale choć czytałam Niu Mun i wiedziałam że się nie będzie z Jacobem całować to i tak miałam nadzieję że może zaczną :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

próba udana bo widzę Was dziewczynki :loveu:
[/FONT]

no czyli mozna wstawiac dalej ;-)

[quote name='eria']:evil_lol::evil_lol: masz dowód że emotki działają :evil_lol:

fotka z Fruziole super!! :loveu:

nooooooo tez mam emotki dzieki mozzili :evil_lol::evil_lol:

[quote name='deer_1987']Calkiem udana proba :D

no to bedzie wiecej :loveu::loveu:

[quote name='Shirai - Koki']Sa slicznie mordunie :multi::multi::multi:...brakuje tylko Zuzi :mad:
http://i45.tinypic.com/k12wj5.jpg
bedzie i Zuziola za chwilke :eviltong:

[quote name='NATKA']Cześć :loveu:
Bardzo ładnie poszło Ci wstawianie fotki, no i focia super :lol:
http://i45.tinypic.com/k12wj5.jpg
Pozdrowionka

pozdrowionka :loveu:....

ojjj ciesze sie bo odzyskałam prawie wszystkooo ...wystarczylo zmienic przegladarke :multi:
:multi:
no i trzeba miec takiego nauczyciela jak Eria :lol::lol: dzieki
:eviltong:

Posted

[quote name='Doginka']Podpisuj się pod tym. Miałam to samo zdanie po obejrzeniu New Moon:p

...wariatki :evil_lol::evil_lol:

Dla mnie obie części super, każda ma klimat, ale New Moon bardziej tzryma się książki;)
..tu sie zgadzam ..jest duzo wiecej ksiazkowych watków :eviltong:

Hmm, pocałunków też mi brakowało - Edzio tak booosko to robi:diabloti:Chciałabym być na miejscu Belli:diabloti:
Już znoszę jajo czekając na Eclipse i Breaking Dawn:razz:

.......ja to wogóle chciałabym byc na miejscu Edzia i im podobnych...ojj szkoda ze tak sie nie da :placz:

a teraz foteczki. :lol:

i troche klimatu :evil_lol:

Posted

[quote name='deer_1987']http://i45.tinypic.com/2yxrn9l.jpg
To wybieram!
...pewnie robione lustrem byloby bardziej wyraziste :eviltong:

[quote name='Anula & Bono']heloł lachony:loveu:
jak zawsze wszystkie 3 piękne:loveu:
pozdr;)

witankoo :loveu:
no staramy sie jak mozemy ..choć na najmniej kudłata nadaje sie juz na liffting :diabloti::diabloti:

[quote name='QQk']http://i45.tinypic.com/24276uw.jpg - ładne, no!
ooooo witamy nową twarz :lol: i to zdaje sie męską twarz o ile sie nie mylę :eviltong:

[quote name='NATKA']Ale Wam dobrze ;) słoneczko, trawka, futrzak przy boku i można się relaksować :lol: - a Fruzilo pewnie tą fotkę pstrykał bo jej cuś nie widać :evil_lol:
http://i47.tinypic.com/2inupk.jpg

Fruziol polował w tym czasie na bażanty :diabloti::diabloti:

[quote name='Doginka']wszystkie śliczne, ale to najładniejsze;-)
http://i47.tinypic.com/2inupk.jpg
dziekujemy kochana :loveu:

[quote name='Shirai - Koki']http://i45.tinypic.com/24276uw.jpg

Pewnie to focila Fruzia :-D....slicznie te jesiennie zdjecia ....:loveu:
Jak juz wspomnialam Fruziol zajmowąl sie biegającym po polu bażantem :evil_lol: to jej ulubiona rozrywka jak idziemy na pola ..choc to niezly pomysł musze ją wyszkolić fotograficznie :evil_lol::evil_lol: focil mój Tz -ik :eviltong::eviltong: