NATKA Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Cześć ;) Przed próbami opanowania nowego dogo proponuje cuś na uspokojenie :evil_lol: Pozdrawiam cieplutko :loveu: ps. ale ślicznie dzisiaj słoneczko świeci :lol: Quote
zuzolandia Posted November 20, 2009 Author Posted November 20, 2009 [quote name='megi82']witamyja na DG u was pierwszy raz ale na innym forum często was odwiedzam-psiaki cudne foteczki bardzo ladne http://i37.tinypic.com/ngas81.jpg malutka róznica między nimi jest ;D Witaj złociutka . w naszych skromnych progach .przepraszam ze dopiero teraz ale dogo sprawiało małe klopotki ... [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]tak, czasami niektóre stworzenia są tak brzydkie że aż ładne :) a Fruzola co tak przejechało? :evil_lol::evil_lol: http://i36.tinypic.com/2d6nuc7.jpg [/FONT] ......czołg se po Niej przejechał hihihi [quote name='NATKA']Prawdziwa modelka http://i35.tinypic.com/muylon.jpg ......na plakaty z Zuzolem ...hihihih Quote
zuzolandia Posted November 20, 2009 Author Posted November 20, 2009 NATKA napisał(a):Cześć ;) Przed próbami opanowania nowego dogo proponuje cuś na uspokojenie :evil_lol: Pozdrawiam cieplutko :loveu: ps. ale ślicznie dzisiaj słoneczko świeci :lol: taaaaaaaa jakis persen hihihi noo pieknie dzis u nas ....jak sie nieco ogarne to ide przewietrzyc futerka hihihih Quote
Doginka Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Zaraz wychodzę na New Moon, ale wpadłam do Was się przywitać;-) Quote
zuzolandia Posted November 20, 2009 Author Posted November 20, 2009 Doginka napisał(a):Zaraz wychodzę na New Moon, ale wpadłam do Was się przywitać;-) relacje zdac po powrocie proszee..bez szczegółów hihihi...ja bede sie podniecac za kilkanascie godzin ;-) Quote
Dobcia Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Witanko w ten słoneczny dzionek:loveu: ...nowe dogo pełne niespodzianek... wciąż odkrywam nowe:p Quote
Kosmaty Gałganek Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 zuzolandia napisał(a): noo pieknie dzis u nas ....jak sie nieco ogarne to ide przewietrzyc futerka hihihih Aparat bierzesz? :D Quote
zuzolandia Posted November 20, 2009 Author Posted November 20, 2009 Dobcia napisał(a):Witanko w ten słoneczny dzionek:loveu: ...nowe dogo pełne niespodzianek... wciąż odkrywam nowe:p ...taaa mam w ddooopie te niespodzianki... ..nerwowy rocznik jestem ;-) Ania! napisał(a):Aparat bierzesz? :D tak biore aparat i ide w las ... wroce na dogo jak sie ustabilizuje bo mnie wnerwiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!! Quote
sota36 Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Bylam tez! nie dzialaja odsylacze z banerkow do poszczegolnych galerii - Nowa Dogo jest FUJ!!!! Quote
zuzolandia Posted November 20, 2009 Author Posted November 20, 2009 deer_1987 napisał(a):Zdrowiej nam!!! juzzz wyzdrowiałammmmmm ...chyba.... apple napisał(a):Byłam u Ciebie.......:loveu: ....ciesze sie ...ja tez zara pojde do Ciebiee....... AngelsDream napisał(a):Trzynasty rozdział się pisze. dawaj dwunastkeeeeee !!!! sota36 napisał(a):Bylam tez! nie dzialaja odsylacze z banerkow do poszczegolnych galerii - Nowa Dogo jest FUJ!!!! ..........oslepne do reszty ....przez nowe dogo..... Quote
jonQuilla Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 [FONT=Georgia]cześć ZuzioFruzia :loveu::multi: dobrze że wyzdrowiałaś ale jeszcze o siebie dbaj !! :) [/FONT] Quote
AngelsDream Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 http://angelsdream.wrzuta.pl/plik/0ri4gQOI2jP/rozdzial_dwunasty Quote
Doginka Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 [quote name='zuzolandia']relacje zdac po powrocie proszee..bez szczegółów hihihi...ja bede sie podniecac za kilkanascie godzin ;-) Powiem tylko tyle: Kocham Go!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Doginka Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Tylko tyle, bo nie chcę Ci zdradzać szczegółów Quote
Kosmaty Gałganek Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 [quote name='Doginka']Powiem tylko tyle: Kocham Go!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zachęcająco to brzmi :D :D Quote
Doginka Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 No dobra powiem jeszcze, że New Moon lepszy od Twilight: lepsza muza i lepsza akcja i Robert jest bezkonkurencyjny ;-) Quote
zuzolandia Posted November 21, 2009 Author Posted November 21, 2009 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]cześć ZuzioFruzia :loveu::multi: dobrze że wyzdrowiałaś ale jeszcze o siebie dbaj !! :) [/FONT] ....Jak tu dbac jak pracowac trzeba buuuuuuu [quote name='AngelsDream']http://angelsdream.wrzuta.pl/plik/0ri4gQOI2jP/rozdzial_dwunasty Już Ci pewnie mowiłam ze Cię uwielbiam za to U ;-) ..... [quote name='Doginka']Powiem tylko tyle: Kocham Go!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! .........Ciekawer co na to Twój TZ hihihihih [quote name='Doginka']Tylko tyle, bo nie chcę Ci zdradzać szczegółów ...znam juz szczegóły..;-) [quote name='Ania!']Zachęcająco to brzmi :D :D ..nieprawdaż ???? hiiih [quote name='Doginka']No dobra powiem jeszcze, że New Moon lepszy od Twilight: lepsza muza i lepsza akcja i Robert jest bezkonkurencyjny ;-) ..hmmm....powiem tak ...2 akcje -zamiana Jacoba w zmiennokształtnego -Bella wśród czerwonych w Rzymie ....to sprawiło ze wstrzymywałam oddech . a juz zupelnie nie podobała mi sie nakrecenie walki Edzia z Alexem....reszta...no powiedzmy ze moze być ...choc spodziewałam sie czegoś duzooooo lepszego ....taki nieco chaotyzm ;-)...oj chyba jestem zbyt wymagająca hihihihihih ..ale tak sie wsluchiwałam w komentarze wychodzacych i tak mi wychodzi ze nie byłam odosobniona w swoich spostrzezeniach ;-) a tak wogole to dziendoberek ;-) Quote
Ewcia38 Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 Witam i o zdrowko pytam....:lol: Ledwo tu dotarłam...dogo mi działa dopiero od tej chwili,jeszcze wczoraj miałam biały ekran:mad: Quote
AngelsDream Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 To uwielbiaj mnie bardziej, bo wczoraj skończyłam trzynastkę i mam dobry ciąg do pisania. ;) Quote
zuzolandia Posted November 21, 2009 Author Posted November 21, 2009 Ewcia38 napisał(a):Witam i o zdrowko pytam....:lol: Ledwo tu dotarłam...dogo mi działa dopiero od tej chwili,jeszcze wczoraj miałam biały ekran:mad: WITANKO;-) oj nawet nie mów toz te nowoe dogo to porażka ...jak mozna zrobic jasne na jasnym??? ..wizażysta tego forum to jakiś nawiedzony gostek ;-) albo chce zeby spoleczenstwo oślepło ;-) deer_1987 napisał(a):no wlansie, jak zdrowie? ,,,no juz prawie całkiem dobrze ..po poludniu zasuwam do roboty ;-) Quote
Doginka Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 zuzolandia napisał(a): .........Ciekawer co na to Twój TZ hihihihih ..hmmm....powiem tak ...2 akcje -zamiana Jacoba w zmiennokształtnego -Bella wśród czerwonych w Rzymie ....to sprawiło ze wstrzymywałam oddech . a juz zupelnie nie podobała mi sie nakrecenie walki Edzia z Alexem....reszta...no powiedzmy ze moze być ...choc spodziewałam sie czegoś duzooooo lepszego ....taki nieco chaotyzm ;-)...oj chyba jestem zbyt wymagająca hihihihihih ... 1. Nie mam już TZa:shake::angryy::-( 2. Mi się film podobał bardzo. Właśnie przemiana w wilki, Bella u Volturi oraz walka Edzia z Alexem ożywiają akcę filmu;)No i Robert jak dla mnie jest doskonały. Jego twarz.......sama wiesz:loveu:Nie mogłam się skupić na niczym innym:evil_lol: Quote
Recommended Posts