Doginka Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Jestem zrospaczona:placz::placz::placz: :placz::placz::placz: :placz::placz::placz: Właśnie się dowiedziałam, że koleżanka, która załatwiała bilety zrobiła mnie w ... nie będę się wyrażać:angryy: Nie idę na Maraton Zmierzch:placz:, bo nie mam biletu i nawet nie raczono mnie poinformować jak się sparawy mają. Właśnie sama zadzwoniłam i dowiedziałam się, że ona kupiła bilet ale dla córki, bo nie wiedziała, czy ja jeszcze chcę. Pomijam fakt, że zna do mnie numer telefonu:angryy::angryy::angryy: Qźwa, mogła mi chociaż dać znać wcześniej, że nie idziemy razem:angryy: Próbowałam dziś załatwić ten bilet, ale nie ma nawet jednego wolnego miejsca:placz::placz::placz: Quote
NATKA Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Dobre, jak zobaczyłam to się pożądnie uśmiałam :roflt::roflt::roflt: http://i37.tinypic.com/29o4mdl.jpg Quote
Bartiśkowa_ Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 http://i37.tinypic.com/29o4mdl.jpg A cóż to za arystokracja :evil_lol: Pewnie na deserek na tacy czeka :loveu: Witamy :diabloti: Quote
mulinka Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 [quote name='zuzolandia'] dumna i blada jak zwykle piękne zdjęcia i cudne zwierzaki :) pozdrawiam :) Quote
zuzolandia Posted November 14, 2009 Author Posted November 14, 2009 [quote name='Shirai - Koki']No widac, widac, ale nie wpadlam na to ze Fruzia podrywa boksereczke :diabloti:...chociaz teraz juz nic mnie nie zdziwi :evil_lol: http://i35.tinypic.com/2i6na8n.jpg musze sie z ta Mala wybrac na porzadne balety !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ...tylko czy wytrzymasz jej baltowe tempo?:eviltong: [quote name='Cavy']http://i37.tinypic.com/29o4mdl.jpg jaki lansik. :cool3: no trzeba trzeba :evil_lol: [quote name='deer_1987']Ale okularki :D najnowszy model tego lata OD D&G :cool3: [quote name='Doginka']Doszedł film?:razz: Ładnie to tak psy rozpijać?:mad::evil_lol: http://i35.tinypic.com/2i6na8n.jpg DOSZEDŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁ:multi::multi: [quote name='bianka19']Śliczna panienka :loveu: http://i34.tinypic.com/3e995.jpg Czemu już nas nie odwiedzacie ?? :-( ....nie odwiedzam? hmmm musze to naprawic :loveu: [quote name='Ania!']http://i35.tinypic.com/2i6na8n.jpg Ona tu faktycznie wygląda jakby coś wypiła :evil_lol::evil_lol: .....no bo pila :eviltong::eviltong: Quote
zuzolandia Posted November 14, 2009 Author Posted November 14, 2009 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]to może Twój TŻ nie chce iść i zabierzesz mnie ze sobą [/FONT]/QUOTE] nie ma sprawy ...on to robi dla mnie ale jakby mogł sie zamienić zrobiłby to z przyjemnoscią :evil_lol: [quote name='Doginka']Jestem zrospaczona Właśnie się dowiedziałam, że koleżanka, która załatwiała bilety zrobiła mnie w ... nie będę się wyrażać Nie idę na Maraton Zmierzch, bo nie mam biletu i nawet nie raczono mnie poinformować jak się sparawy mają. Właśnie sama zadzwoniłam i dowiedziałam się, że ona kupiła bilet ale dla córki, bo nie wiedziała, czy ja jeszcze chcę. Pomijam fakt, że zna do mnie numer telefonuQźwa, mogła mi chociaż dać znać wcześniej, że nie idziemy razem Próbowałam dziś załatwić ten bilet, ale nie ma nawet jednego wolnego miejsca:placz::placz::placz: ojjjjjjjjjjj tak mi przykrooo:shake: ale chyba macie tam wiecej kin co??? [quote name='NATKA']Dobre, jak zobaczyłam to się pożądnie uśmiałam http://i37.tinypic.com/29o4mdl.jpg ciesze sie ze moje futrzaki wywołują pozytywne wibracje :loveu: [quote name='Bartiśkowa_']http://i37.tinypic.com/29o4mdl.jpg A cóż to za arystokracja :evil_lol: Pewnie na deserek na tacy czeka :loveu: Witamy :diabloti: no cozzzz...francja elegancja :cool3: [quote name='Ania!']A ja już kogoś tulę :cool3: bylamm widzialammmmmmm i zazdroszcze ...robcie mu mnostwo fotek bo niestety psiaki maja to do siebie ze szybkooooo rosną :lol: [quote name='mulinka']jak zwykle piękne zdjęcia i cudne zwierzaki :) pozdrawiam :) dziekujemy milusio :loveu: a ja ledwo zywa jestem..jelitówa mnie dopadła...wyrzygałam musk :evil_lol:....a zoladek mam w strzepkach...pije elektrolity zeby sie calkowicie nie odwodnić masakraaaaaaaaaaaaaa:placz::placz: Quote
jonQuilla Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 [quote name='zuzolandia'] a ja ledwo zywa jestem..jelitówa mnie dopadła...wyrzygałam musk :evil_lol:....a zoladek mam w strzepkach...pije elektrolity zeby sie calkowicie nie odwodnić masakraaaaaaaaaaaaaa:placz::placz: [FONT=Georgia] ja wczoraj smecte piłam...wstrętne to to ale pomogło a też myślałam że wyrzygam musk :shake: i zastanawiam się czy to się nie stało :evil_lol:[/FONT] Quote
Doginka Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Mam, mam, mam bilety na premierę New Moon:multi::multi::multi: :cunao: Nie udało się załatwić na Maraton Zmierzch, bo w żadnym kinie w Wawce już biletów nie ma, ale moja córcia kochana załatwiła mi 3 bilety na piątek i to w najlepszym rzędzie centralnie na środku:multi::multi::multi: Chyba Ją ozłocę:loveu::loveu::loveu: Kin mamy dużo, ale to jest kosmiczny szok, co się dzieje ... a myślałam, że tylko ja mam takiego zajoba na punkcie Edzia:diabloti::evil_lol::loveu: A jak Ci się podobał Little Ashes?:razz: Quote
jonQuilla Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 [FONT=Georgia]przyznaję się bez bicia że nie mam aż takiego parcia na filmową wersję :) no ale niejednokrotnie pisałam że pierwsza część w wersji filmowej średnio mi się podobała poczekam sobie spokojnie i oglądnę "księżyc w nowiu" w zaciszu domowym...głównie z ciekawości i żeby pooglądać Taylora Lautnera (Jacoba) bez koszulki :evil_lol::evil_lol::evil_lol: swoją drogą jaki on młodziutki :-o [/FONT] Quote
Doginka Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]...[/FONT][FONT=Georgia] i żeby pooglądać Taylora Lautnera (Jacoba) bez koszulki :evil_lol::evil_lol::evil_lol: swoją drogą jaki on młodziutki :-o[/FONT] Taki rozjechany kartofel z kluchem zamiast nosa:eviltong::diabloti: Pattinson jest cholernie sexi:loveu: Quote
jonQuilla Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 [quote name='Doginka']Taki rozjechany kartofel z kluchem zamiast nosa:eviltong::diabloti: Pattinson jest cholernie sexi:loveu: [FONT=Georgia]:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: jak ładnie powiedziane Pattinson zdecydowanie nie jest w moim typie :)[/FONT] Quote
zuzolandia Posted November 14, 2009 Author Posted November 14, 2009 [quote name='jonQuilla'] [FONT=Georgia]ja wczoraj smecte piłam...wstrętne to to ale pomogło[/FONT] [FONT=Georgia]a też myślałam że wyrzygam musk :shake: i zastanawiam się czy to się nie stało :evil_lol:[/FONT]l no ja zezarlam stoperany pije swinskie elektrolity coby sie nie odwodnic i miete..i slabaa jestemmmmmmmm niesamowiciee :shake: [quote name='Doginka']Mam, mam, mam bilety na premierę New Moon Nie udało się załatwić na Maraton Zmierzch, bo w żadnym kinie w Wawce już biletów nie ma, ale moja córcia kochana załatwiła mi 3 bilety na piątek i to w najlepszym rzędzie centralnie na środku Chyba Ją ozłocę Kin mamy dużo, ale to jest kosmiczny szok, co się dzieje ... a myślałam, że tylko ja mam takiego zajoba na punkcie Edzia:diabloti::evil_lol::loveu: A jak Ci się podobał Little Ashes?:razz: no to sie cieszeeeeeeeeee razem z Tobą :multi::multi: nie widzialam :shake: nie mam sily ....... [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]przyznaję się bez bicia że nie mam aż takiego parcia na filmową wersję :)[/FONT] [FONT=Georgia]no ale niejednokrotnie pisałam że pierwsza część w wersji filmowej średnio mi się podobała[/FONT] [FONT=Georgia]poczekam sobie spokojnie i oglądnę "księżyc w nowiu" w zaciszu domowym...głównie z ciekawości i żeby pooglądać Taylora Lautnera (Jacoba) bez koszulki :evil_lol::evil_lol::evil_lol: swoją drogą jaki on młodziutki :-o[/FONT] nooo mlodziutki ...taki świezy :eviltong: [quote name='Doginka']Taki rozjechany kartofel z kluchem zamiast nosa:eviltong::diabloti: Pattinson jest cholernie sexi:loveu: [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: jak ładnie powiedziane[/FONT] [FONT=Georgia]Pattinson zdecydowanie nie jest w moim typie :)[/FONT] dejcie sie frelki po szlagu i bydzie git :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Kosmaty Gałganek Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 [quote name='zuzolandia']l no ja zezarlam stoperany pije swinskie elektrolity coby sie nie odwodnic i miete..i slabaa jestemmmmmmmm niesamowiciee :shake: No to życzę zdrówka :loveu: Quote
Doginka Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Inuś, na grypę żołądkową doskonała jest Cola, tylko taka odgazowana, zamiast jedzenia kisiel i chyba rumianek lepszy od mięty;) Quote
Ewcia38 Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Uuuuu a tu epidemia na całego...:shake::shake: Nie mam pojęcia czemu ,ale u mnie w domu juz wszyscy przeszli grypsko czy jakie tam inne wirusy szalały....a mnie i psy nic nie rusza....Byłam pewna ,ze polegnę....przy takiej inwazji bakteri od 3 tyg w jednym domu,....a tu nic...nawet kataru nie miałam...Ja w sumie jak kon jak juz sie położę to na zawsze:-( Quote
jonQuilla Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 [quote name='Ewcia38']Uuuuu a tu epidemia na całego...:shake::shake: Nie mam pojęcia czemu ,ale u mnie w domu juz wszyscy przeszli grypsko czy jakie tam inne wirusy szalały....a mnie i psy nic nie rusza....Byłam pewna ,ze polegnę....przy takiej inwazji bakteri od 3 tyg w jednym domu,....a tu nic...nawet kataru nie miałam...Ja w sumie jak kon jak juz sie położę to na zawsze:-( [FONT=Georgia] mnie nic nie rusza, nie choruję w zasadzie na nic ale jak ktoś do domu przyniesie grype żołądkową to od razu mam pewność że też mnie złapie każdego roku jeden dzień mam wymazany z życiorysu właśnie przez to świństwo :mdleje: ta choroba mnie widocznie lubi :evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
bonita Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Dużo zdrówka życzę Zuzolandio :loveu: i szybko zmykam co by sięnie zarazić :evil_lol: a na grypę żołądkową to ponoć dobra jest pepsi ( tak ją sobie pić po łyczku, tak słyszałam od lekarki :cool3:) Pozdrowionka Quote
Kosmaty Gałganek Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 I jak się czujesz? Lepiej już? Quote
zuzolandia Posted November 15, 2009 Author Posted November 15, 2009 [quote name='Ania!']No to życzę zdrówka :loveu: dziekowac dziekowac :loveu: [quote name='Doginka']Inuś, na grypę żołądkową doskonała jest Cola, tylko taka odgazowana, zamiast jedzenia kisiel i chyba rumianek lepszy od mięty;) a wiesz ze nieswiadomie napilam sie wczoraj wlasnie takiej odstanej coli? doszlam do wniosku ze gorzej juz i tak byc nie moze :roll: [quote name='Ewcia38']Uuuuu a tu epidemia na całego...:shake::shake: Nie mam pojęcia czemu ,ale u mnie w domu juz wszyscy przeszli grypsko czy jakie tam inne wirusy szalały....a mnie i psy nic nie rusza....Byłam pewna ,ze polegnę....przy takiej inwazji bakteri od 3 tyg w jednym domu,....a tu nic...nawet kataru nie miałam...Ja w sumie jak kon jak juz sie położę to na zawsze:-( wiesz ja w zasadzie tez rzadko choruje ..jelitówke mam pierwszy raz w życiu :shake::shake: a grype przechodzilam kilkanascie lat temu ...no ale ...mam nadzieje ze sie teraz wychoruje i bede miala spokoj :cool3: [quote name='jonQuilla'] [FONT=Georgia]mnie nic nie rusza, nie choruję w zasadzie na nic ale jak ktoś do domu przyniesie grype żołądkową to od razu mam pewność że też mnie złapie[/FONT] [FONT=Georgia]każdego roku jeden dzień mam wymazany z życiorysu właśnie przez to świństwo :mdleje: ta choroba mnie widocznie lubi :evil_lol::evil_lol:[/FONT] ze tez przyciagasz do siebie takie dziadostwa :diabloti::diabloti: [quote name='bonita']Dużo zdrówka życzę Zuzolandio :loveu::loveu: i szybko zmykam co by sięnie zarazić :evil_lol: a na grypę żołądkową to ponoć dobra jest pepsi ( tak ją sobie pić po łyczku, tak słyszałam od lekarki :cool3:) Pozdrowionka dzieki kochaniutka :loveu: no powiem Ci ten wirus to chyba łaczami wedruje :evil_lol: bylam u Zonkilki i zaraz po tej wizycie blogaskowej mnie złapało :evil_lol::evil_lol: [quote name='Ania!']I jak się czujesz? Lepiej już? noooo duzoo lepiej ...nie jest to stan jeszcze normalny ale przynajmniej juz nie rzygam i nie siedze na hazliku :evil_lol::evil_lol:...jem sucharki i leze w łózku ..dobrze ze mam laptop i moge go miec przy sobie bo na zwyklym kompie bym raczej nie wysiedziala :roll:....mam nadzieje ze do jutra sie juz wsio ustabilizuje bo w chaupie jest ogólny bajzel piaskuuu wszedzie pelno ...echhh ... Quote
Ewcia38 Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 mam nadzieje ze do jutra sie juz wsio ustabilizuje bo w chaupie jest ogólny bajzel piaskuuu wszedzie pelno ...echhh ... [SIZE=4]bo my jesteśmy jak DOSIE do wszystkiego:mad::mad: praczka,sprzątaczka,kucharka,niańka,pomoc domowa,matka,żona itp itd....aaa i jeszcze SEX BOMBA w nocy czyli darmowa kochanka:mad::mad: Ale jak zachorujemy to nie ma chetnych ,żeby za miotłe chwycić...Zawsze mówiłam,że żona to super wynalazek...chyba się ożenię:cool3::cool3: Quote
Shirai - Koki Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Hallo...halloo :multi::multi::multi::eviltong::eviltong::eviltong: Quote
zuzolandia Posted November 15, 2009 Author Posted November 15, 2009 [quote name='deer_1987']Oj zdrowiej Kochana! dziekujee :loveu: jest lepiej :multi: [quote name='Ewcia38'] [SIZE=4]bo my jesteśmy jak DOSIE do wszystkiego:mad::mad: [SIZE=5]praczka,sprzątaczka,kucharka,niańka,pomoc domowa,matka,żona itp itd....aaa i jeszcze SEX BOMBA w nocy czyli darmowa kochanka:mad::mad: Ale jak zachorujemy to nie ma chetnych ,żeby za miotłe chwycić...Zawsze mówiłam,że żona to super wynalazek...chyba się ożenię:cool3::cool3: takk zona to rzecz niezastąpiona :diabloti::diabloti: [quote name='Shirai - Koki']Hallo...halloo :multi::multi::multi::eviltong::eviltong::eviltong: witam witam moje ulubione słoneczko :loveu: Z racji tego zem uziemiona fot aktualnych nie mam ale za to są inne ..tym razem.. FRUZIOLEK W KĄPIELI :diabloti: I Z TAKIEGO MAŁEGO ZUZOLKA :diabloti: WYRÓSŁ TAKI WIELKI ZUZOL :diabloti: Quote
taxelina Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 http://i37.tinypic.com/sbsyo9.jpg Boskie!! Nasze po dzisiejszym spacerze, w sumie tylko Sherry, sie nadawalu na kapiel, cala w blocie bo kopala jak zawsze.. Quote
Recommended Posts