apple Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 [quote name='sota36']Chwileczke, chwileczke... jesli chodzi o Henryka VIII Tudora, to przeperaszam, ale nie wszystkie zony, sposrod 6, tak tracily doslownie dla niego, albo raczej PRZEZ niego glowy. Zdarzaly sie przypadki, a raczej wypadki, iz ow jegomosc zamykal zone we wiezieniu i ...zapominal o niej... No coz... cierpial na skleroze widocznie. To tak dla histerycznego wyjasnienia.... [FONT=Century Gothic]Znaczy ten wampir to ino chińska podróba:diabloti:[/FONT] Quote
sota36 Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 Nie wiem, czy podboba, czy nie, ale na histerii to ja sie znam! No i moze troche mniej na historii!!!! Quote
apple Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 [quote name='sota36']Nie wiem, czy podboba, czy nie, ale na histerii to ja sie znam! No i moze troche mniej na historii!!!! [FONT=Century Gothic]Tak sądziłam ze to nie jest literówka:evil_lol:[/FONT] Quote
eria Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 Inka se fota z bożyszczem tłumów zażyczyła to mo :razz: Quote
zuzolandia Posted October 29, 2009 Author Posted October 29, 2009 BOSKIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!! ANDZIAAAAAAAA DZIEKUJEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!! :multi::multi::multi::multi::multi: Quote
apple Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 [quote name='eria']Inka se fota z bożyszczem tłumów zażyczyła to mo :razz: [FONT=Century Gothic]Booszzz jak koło mnie luźno:roll: :evil_lol:[/FONT] Quote
apple Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 [quote name='zuzolandia']BOSKIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!! ANDZIAAAAAAAA DZIEKUJEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!! :multi::multi::multi::multi::multi: [FONT=Century Gothic]Easy...bo popuścisz:diabloti:[/FONT] Quote
Doginka Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 [quote name='zuzolandia']to moj wampirzy obiekt westchnień :eviltong::eviltong::eviltong: Zdrajca:mad: Ja wciąż i bez zmian kocham Edwarda:loveu: [quote name='eria']Inka se fota z bożyszczem tłumów zażyczyła to mo :razz: :loveu::crazyeye::loveu: :crazyeye: :loveu::crazyeye: Zabrakło mi słów:crazyeye::loveu: [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Easy...bo popuścisz:diabloti:[/FONT] Qrde, ja to właśnie zrobiłam:diabloti: Zuzolku, ja nie chciałabym wpaść na Ciebie po smrodliwym spacerze z Twoimi kudłaczami:evil_lol:Ciekawe jak klienci się czuli jak się na nich wyżywałaś:mad::evil_lol::evil_lol: Quote
jonQuilla Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 [FONT=Georgia]:crazyeye: ale się na Ciebie gapi http://i34.tinypic.com/jk8zms.jpg pewnie był żądny Twojej krwi :diabloti: dałaś się ukąsić? [/FONT] Quote
Doginka Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 Ja tam Edziowi dałabym się ugryźć:diabloti::loveu: Quote
Kosmaty Gałganek Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 [quote name='Doginka']Ja tam Edziowi dałabym się ugryźć:diabloti::loveu:[/QUOTE] No ja też i nie tylko :evil_lol: Quote
zuzolandia Posted October 29, 2009 Author Posted October 29, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Booszzz jak koło mnie luźno:roll:[/FONT] [FONT=Century Gothic]:evil_lol:[/FONT] schudłas ????:crazyeye::crazyeye: [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Easy...bo popuścisz:diabloti:[/FONT] ....spox ta czesc ciała funkcjonuje na zicher :diabloti: [quote name='Doginka']Zdrajca:mad: A tam zaraz zdrajca :evil_lol: po prostu masz Edzia bardziej dla siebie :eviltong: :loveu:Zabrakło mi słów noo jak to zobaczyłam tez mnie zatkało :multi: Qrde, ja to właśnie zrobiłam:diabloti: Zuzolku, ja nie chciałabym wpaść na Ciebie po smrodliwym spacerze z Twoimi kudłaczami:evil_lol:Ciekawe jak klienci się czuli jak się na nich wyżywałaś nooooooooo robili wielkie gały :crazyeye: ze potrafie byc tak wkurw....:diabloti:i o dziwo byli bardzoooooooo grzeczni :evil_lol::evil_lol: [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]:crazyeye: ale się na Ciebie gapi[/FONT] [FONT=Georgia]http://i34.tinypic.com/jk8zms.jpg[/FONT] [FONT=Georgia]pewnie był żądny Twojej krwi :diabloti: dałaś się ukąsić?[/FONT] jesoooooo bez dwoch zdan :cool3: [quote name='Doginka']Ja tam Edziowi dałabym się ugryźć:diabloti::loveu: ...mamy te same pragnienia :eviltong::eviltong: [quote name='Ania!']No ja też i nie tylko :evil_lol: a co jesioo ???? co????:cool3::cool3: Quote
zuzolandia Posted October 29, 2009 Author Posted October 29, 2009 Podczas gdy WY napawałyscie sie widokiem seksownego Edzia ja czesałam wyrosnietego Zuzola :cool3: boszeeee podszerstuje sie jak goopio ...oto kłaki z jednej tylnej szłapy :evil_lol::evil_lol:...nadmienie tylko ze 3 godz robilam obie nogi ...jutro 2 przednie :diabloti: Quote
Kosmaty Gałganek Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 [quote name='zuzolandia'] a co jesioo ???? co????:cool3::cool3: Już Ty wiesz co :evil_lol: Widzę, że mamy taki sam grzebień :mdrmed: Quote
Doginka Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 Ja wczoraj trymowałam Rapcia i mam dzis odciski na palcach:razz: Dodam, że Zuzolka większa od Rapcia, ale podszerstka Rapcio ma więcej:evil_lol: - nie zrobiłam foty, bo nie miałam naładowanych baterii:shake: - wyładowały się na sesji jesienno-słoneczkowej:diabloti: A dziś już mówię DOBRANOC;) Quote
Shirai - Koki Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 [quote name='zuzolandia']Podczas gdy WY napawałyscie sie widokiem seksownego Edzia ja czesałam wyrosnietego Zuzola :cool3: boszeeee podszerstuje sie jak goopio ...oto kłaki z jednej tylnej szłapy :evil_lol::evil_lol:...nadmienie tylko ze 3 godz robilam obie nogi ...jutro 2 przednie :diabloti: Mam nadzieje ze nie jest Zuzia lysa :evil_lol: Quote
jonQuilla Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 [FONT=Georgia]to ja chciałabym zamówić szaliczek i czapkę :) zima się zbliża a wełna jaką proponujesz wydaje się być dobra gatunkowo :diabloti: [/FONT] Quote
zuzolandia Posted October 30, 2009 Author Posted October 30, 2009 [quote name='Ania!']Już Ty wiesz co :evil_lol: Widzę, że mamy taki sam grzebień :mdrmed: ...wstydkam sie powiedziec :oops::oops: noo ten grzebien mam juz 4 lata i jest niezniszczalny :evil_lol: [quote name='Doginka']Ja wczoraj trymowałam Rapcia i mam dzis odciski na palcach:razz: Dodam, że Zuzolka większa od Rapcia, ale podszerstka Rapcio ma więcej:evil_lol: - nie zrobiłam foty, bo nie miałam naładowanych baterii:shake: - wyładowały się na sesji jesienno-słoneczkowej:diabloti: A dziś już mówię DOBRANOC;) a ja mowie dziendobry :loveu: ten podszerstek to z JEDNEJ łapy :diabloti::diabloti: [quote name='deer_1987']no to trzym am kciukji za lustro! dzieki .. jak juz bedzie to pewno wszystkim to ogłosze ...z radości :multi: [quote name='Shirai - Koki']Mam nadzieje ze nie jest Zuzia lysa :evil_lol: spox Zuzia ma jesioo duzooooooooooooooooo kłaków :evil_lol: choc czsami jak tak patrze na to wyczesane ustrojstwo to tez mam wrazenie ze powinna być łysa :diabloti::diabloti: [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]to ja chciałabym zamówić szaliczek i czapkę :) zima się zbliża a wełna jaką proponujesz wydaje się być dobra gatunkowo :diabloti:[/FONT] ...tak zamówienie przyjete :evil_lol: sie robi komplecik zimowy :evil_lol: witanko LASECZKI ..smigam teraz na zakupy bo week sie zbliza a w lodówce echoo...no moze poza jedna panią ktora zniej wyskakuje nagminnie :diabloti::diabloti: ale to jzu inksza bajka :eviltong: Quote
bonita Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 O kurde ale Zuzolowi włosów nakradłaś :crazyeye: Witanko! Quote
Tekla64 Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 jak ja sie ciesze ze ja mam tego duzo mniej ale pamietam czasy gdy bylam cala zasypana klakami w roznych gatunkach kolorach i dlugosciach, teraz mi lepiej :evil_lol: witam poludniowo Quote
Bartiśkowa_ Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 oo dużo tego :crazyeye: Niew wirzę że nie jest łysa :evil_lol: Czekamy na potwierdzające to fotki :loveu: Quote
apple Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 [FONT=Century Gothic]Pozazdrościłaś Zuzolowi i wyrwałas jej włosy.....be jesteś:shake: http://i36.tinypic.com/1f7583.jpg[/FONT] Quote
Doginka Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Witanko:loveu: 20 listopada zbliża się wielkimi krokami:multi: Quote
eria Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Ty a co to za pani wyskakuje Ci nagminnie z lodówki bo mnie to zaintrygowało ? :evil_lol: Quote
Recommended Posts