sota36 Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 Kochana Zuziu i Wy- Jej Ludzie! Nie spalem dzis! Boli mnie chyba moja kudlata lepetyna przez to. Ale jestem taki podescy.., hmmm - podcytow..., o zesz TY! Chcialem napisac, ze sie ciesze i denerwuje - i zapomnialem tego slowa! Chcialem, ze niby taki mundry jestem, i nie wyszlo... No wiec - czekam juz do tej godziny, ze niby taki film nakrecili - "W samo poludnie". Czekam i tuptam lapkami. Jozika juz mam w plecaczku, tylko kto to jest ten Stefanek, co niby ma z nami zamieszkac??? Juz wiem o nim, bo zerknalem, jak Mója do Was pisala o jakism facecie! Ze niby to ten "Stefanek" - ale ja normalny jestem! Nie zeby tam "kochajacy inaczej"! Ale wracajac do rzeczy - no wiec sie cieszkam, ze popedze po lesie i pomorduje Was! A pogoda jest sliczna! Juz to wiem - bo bylem na siku! No wiec do-zo-ba-cze-nia -nia- nia jak mowil w jednej bajce Telesfor! Gutek Quote
eria Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 :roflt: w listach miłosnych pisze że był na siku...... Quote
sota36 Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 eria napisał(a)::roflt: w listach miłosnych pisze że był na siku...... A pisze! Bo co "Psie nie jestmi obce"! ja to przynajmniej listy pisze! A Ty Kreos - to Ty nawet pisac nie umisz! Tylko szczekasz! Quote
eria Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 bo ja to po prostu wiem że jak Zuzankę poznam już osobiście to mój urok osobisty zrobi swoje :D Quote
sota36 Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 [quote name='eria']bo ja to po prostu wiem że jak Zuzankę poznam już osobiście to mój urok osobisty zrobi swoje :D Twoj? Ty chyba jakies zle tabletki Kreosiu jesz, co Ci ida na wyobraznie! HIHIHI - Ale mi "urokliwy"!!! Quote
Alicja Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 [quote name='zuzolandia']Hejka ...tyle sie napisałam a tu co ???? moj poscik gdzies wcieło .....no nic wklejam foteczke ....potem reszta ... z wizyty u mojej mamuski i Tosienki ;-)........ a oto KUDłATY TROLL. :loveu:bowska fryzurka fafluniasta Tosieczka:loveu: Quote
bonita Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 Tośieńka śliczna :). Diki popatrzył i się normalnie zaslinił ;);), ale nie tylko Tosia mu się spodobała , Ta dziewczyna skradła mu serce :). Piękna fryzurka, całuski dla kudłatej i fafluniastej :) Quote
Imbirka Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 hehehe, ale diabełkowy Zuzol:evil_lol::evil_lol::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
zuzolandia Posted December 16, 2006 Author Posted December 16, 2006 Witojcie kobitki ;-)..no i po szalenstwie heeh;-) było miło i symaptycznie zreszta jak zawsze ;-)...Gutki kochomy wos ;-)...Przybyl do nas nowy aniol JOZIK ;-)...ciekawe czy tyz pije eheh;-)...no a teraz foteczki ;-) ...kazdy facet kładzie sie do mych stopek ...;-) .cos tam Gutek u siebie marudził ze nie chcialam z nim hasac;-) ze mna to trzeba pochodzic ... za łape ...do kina ...;-) ....po takim wstepie to sie potem robie szaloooona ;-) .bardzoooo szalonaa.;-) .i szukam szukam .... tego co zgubil Gutek .;-) .....jak widac moje szalenstwo sie udzieliło sie Gutkowi ;-) ....no a jak sie rozkreciłam to Gutek padł ...;-) .cdn. Quote
sota36 Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 No tak! Dwie interpretacje jednego spaceru - jakze odmienne!:) Quote
Kate I Luka Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 Zuza robiła się na bóstwo przed randką :cool3: :cool3: :cool3: :cool3: Cóż za para.... Quote
eria Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 Ślicznie wyszli na tle tego jeziorka :loveu: Quote
sota36 Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 eria napisał(a):Ślicznie wyszli na tle tego jeziorka :loveu: noooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo Quote
zuzolandia Posted December 16, 2006 Author Posted December 16, 2006 c.d.. .po krotkiej przerwie ciag dalszy hasania ;-)..hej ho... .do lasu by sie szło ..hej ho hej ho ..!!! .kaj ty lecisz Gutek ...to nie w ta strona ...;-) .no dobra dom ci buzioka Gutosławie ;-)...a teraz sprobuj mnie dogonic.heheeh;-) ....no szybciej chłopie ....cosik wysiado ,,słabo kondycja mo ;-) .cdn. Quote
zuzolandia Posted December 16, 2006 Author Posted December 16, 2006 no to jedziemy dalej .... .no powiedzmy ze mnie dogoniłes heeh;-) .zmiana ról.....teraz jo gonia Gutka ;-). .je dogoniłam ;-).no i znowu chopek musiol sie dychnac ;-) .dobra bo sie wykonczy ;-)..bedziem sie razem truchtac ..heeh;-) .....po lisciastym lesie ehhehe..... .cdn... Quote
zuzolandia Posted December 16, 2006 Author Posted December 16, 2006 eria napisał(a)::-( a kiedy spacerek u nas ???? Jak bedzie ładnie to w poniedziałek przyjade .:loveu:....bo mam niespodziewajke :evil_lol:...... Quote
sota36 Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 Te niespodziewajki sa fajne!!!! U nos zamieszkol Stefanek - wiec - Anka - boj sie!!! Quote
eria Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 zuzolandia napisał(a):Jak bedzie ładnie to w poniedziałek przyjade .:loveu:....bo mam niespodziewajke :evil_lol:...... jeee !!! ale by było super!! tylko niech pogoda dopisze!! jo tyż niespodziewajka szykuja ale ciiiiiiiii :cool3: Quote
Imbirka Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 hehe, ale ekstra:multi::multi::multi::multi: widze, że spacerek wam się udał i pogodę też mieliście śliczną:multi::lol:, my dzisiaj też po spacerku ale niestety wróciliśmy z kontuzją:shake: Quote
zuzolandia Posted December 16, 2006 Author Posted December 16, 2006 i jeszcze foteczki ....heheh.....bydziecie mieli na niedziela ...;-) .te nasze ludziki chyba tyz sie zmeczyli ze tak odstaja w tyle ;-) .a tu Gutosław w wietrznym wyscigu do panci ;-) .....no nie powiem troszku sie zmeczylismy .;-) .....Gucior mo jezorek prawie do ziemi ...... ;-) .......no to zapozujemy jeszcze i do domkuuu.... Gutek i Stefanek ...;-) Zuzia i Albercik ..;-) ...........no za chwilke przyjdzie czas na Jozika ...;-) Quote
Alicja Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 :multi::multi::multi:yuuuuuuuuuuu ile fotków :loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts