Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

zuzolandia napisał(a):

...podej nr konta to Ci wysla :diabloti::diabloti:

ojjj musze zasuwac na poludnie do pracy ...zabieram futra ze sobą wiec w nocy :evil_lol: wstawie foteczki pracujacych psóffff :diabloti:
[FONT=Century Gothic]Przestań...nie moga tak publicznie...jeszcze inni będą się chcieli ze mną podzielić swoja kasą i co ja wtedy zrobię:diabloti:

Futra do arbajtu zabierosz? A co ty geriatria będziesz szczuć?:cool3:
[/FONT]

• Replies 15.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zuzolandia

3220

• sota36

1352

• eria

1045

• Alicja

1010

Posted

zuzolandia napisał(a):

no soooo Ty ??? mama mnie uczyła coby nigdy niy cyganić :evil_lol:
poza tym owszem nie jestem rozkokocona bo mam tony lakieru na włosach wiec wstaje w miareee ulizana lakierowo :diabloti::diabloti: a to niekoniecznie apetyczny widok :eviltong:

[FONT=Georgia]to i tak lepiej niż jak ja rano wstaję :shake: to dopiero koszmar, każdy kłak w inną stronę...a że mi się naturalnie kręcą i ostatnimi czasy nie prostuję to już w ogóle się dzieje :evil_lol: a potem rozczesać ten bałagan to koszmar [/FONT]

Posted

Ja to jeszcze nie doszlam, ktora to Zuzia, a ktora Fruzia, ale sa strasznie slicznie i strasznie kudlate...:loveu:, nawet nie chce myslec skoro ja wiem ile pracy przy futrze wymaga moj Shirai...to ile pracy masz Ty przy swoich panienkach :p

Posted

zuzolandia napisał(a):
...byłoby jeszcze lepiej jakby kudłatych było 3 :evil_lol: ale moj TZ kategorycznie sie sprzeciwia :eviltong::eviltong:

Oni już tak mają, mój też się nie chce zgodzić na kolejnego sznupaska:placz::angryy:
28 dni;)

Posted

apple napisał(a):
[FONT=Century Gothic]Przestań...nie moga tak publicznie...jeszcze inni będą się chcieli ze mną podzielić swoja kasą i co ja wtedy zrobię:diabloti:[/FONT]

[FONT=Century Gothic]Futra do arbajtu zabierosz? A co ty geriatria będziesz szczuć?:cool3:[/FONT]

..jak to co??? przepuscisz na swoje zachcianki :diabloti:

noo tak sie zlozyło ze musialam je zabrac ..a geriatria jest jutro oni w piatki urzędują :evil_lol::evil_lol:
bonita napisał(a):
Cześć Zuzie Fruzie:multi:
Pogoda się robi, więc pantofelków na razie nie trza:evil_lol:

...wiesz lepiej dmuchac na zimne hihihi w kocu to to miejsca nie wylezy
witaj kochaniutka :loveu::loveu:

jonQuilla napisał(a):
[FONT=Georgia]to i tak lepiej niż jak ja rano wstaję :shake: to dopiero koszmar, każdy kłak w inną stronę...a że mi się naturalnie kręcą i ostatnimi czasy nie prostuję to już w ogóle się dzieje :evil_lol: a potem rozczesać ten bałagan to koszmar [/FONT]

tez niestety mam krecone i namietnie je prostujeeee :evil_lol::evil_lol:

deer_1987 napisał(a):
a jakiej rasy 3 kudlate bys chciala?

..hmmmmmm marzy mi sie bearded colie :multi::multi::multi:biało-czarny :loveu:

Bartiśkowa_ napisał(a):
Witamy

http://i35.tinypic.com/e9i3bs.jpg ah cudna jesienna Fruziolka :loveu::loveu:

zaraz beda dalsze jesienne ZUZIO-FRUZIE :loveu:

Shirai - Koki napisał(a):
Ja to jeszcze nie doszlam, ktora to Zuzia, a ktora Fruzia, ale sa strasznie slicznie i strasznie kudlate...:loveu:, nawet nie chce myslec skoro ja wiem ile pracy przy futrze wymaga moj Shirai...to ile pracy masz Ty przy swoich panienkach :p

Zuzia to briard
FRUZIA to shih tzu
..wiesz ta mała ma swojego fryzjera do którego chodzi co 2 tyg wiec mam jeden kudeł z głowy ...niestety pozostaje ten wiekszy i tu zaczynają sie schody :evil_lol:.. czeszemy sie na raty :diabloti:
chcialam odwiedzic Twoja galerie ale chorera mnie wyrzuca :shake:

Posted

Doginka napisał(a):
Oni już tak mają, mój też się nie chce zgodzić na kolejnego sznupaska:placz::angryy:
28 dni;)

...mam nadzieje jednak ze kiedys tam i tak przytacham kudłacza do domku :evil_lol:

NATKA napisał(a):
Czuje, że nadchodzą nowe foty :diabloti:

Dobry Wieczorek ;)

witankoo ..no Ty to masz nosa :diabloti::diabloti:

wrocilam z pracy i szybko zmniejszam foty hihih

na poczatek spacerkowe

Posted

jak dobrze posiedziec przy żubrze :evil_lol:

ale poleżeć jeszcze lepiej :evil_lol:

łozarty briard :diabloti:

no teraz macie fotek az do poniedzialku ..od jutra zaczynam maraton weekendowy wiec czasu na focenie nie bedzie :eviltong:

Posted

Widze, ze panienki za kolnierz nie wyjewaja...:evil_lol: Shirai tez nie...:evil_lol:...przynajmniej pracuja na Siebie....i sa bardzo ekonomiczne...juz od samego lezenia przy butelkach sie upijaja ;)....swietne foty od samego rana humor poprawiaja :loveu::loveu::loveu:

Ja jakos do innych galerii z linka, tez nie moge wejsc, do was musze wchodzic z fotobloga :angryy:, ale wiem ze warto....jak masz ochote zapraszamy Grupa 5, rasa akita ;)

Posted

To żeś pańcia popiła swoje kudłacze:evil_lol: Niech pracują na bilety do kina dla pańci:diabloti:
A te jesienne foty to teraźniejsze?:crazyeye:Gdzie ty taką fajną jesień dorwałaś? U nas ciągle pada i pada:razz::angryy:Aż aparatu do rąk się nie chce brac:shake:
20 listopada idę na maratonik nocny - na wieczór wampirzy:pBędzie Twilight, New moon i coś tam jeszcze, ale tego trzeciego tytułu już nie zapamiętałam:evil_lol:

Posted

zuzolandia napisał(a):
..jak to co??? przepuscisz na swoje zachcianki :diabloti:

noo tak sie zlozyło ze musialam je zabrac ..a geriatria jest jutro oni w piatki urzędują :evil_lol::evil_lol:

[FONT=Century Gothic]Oooo widzę, że ty wprawiona jesteś:diabloti:

I co zabrałaś dzisiaj futra?:cool3:
[/FONT]