sota36 Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Jabko - co Ty, frelo., łosprawiosz?! Tys jest umtatata umatata! I dej pozor, bo Cie umrzik tknie! Quote
apple Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 [quote name='sota36']A jo poprosze "setke" , a nie tak jakies fikusne driny![FONT=Century Gothic]jeszcze nam tu wywiniesz po tej secie i kto Cie będzie reanimował he?:roll: [/FONT] Quote
sota36 Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Seta musi byc!!! Co by nie wynokfiac i łostudy ne robic! Bo po secie to jo szlafen! Quote
Doginka Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Po Waszemu to ja jakoś co drugie słowo rozumiem:diabloti: Quote
eria Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 ale sie tu gryfnie łosprawiocie :evil_lol: Quote
apple Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 [quote name='sota36']Jabko - co Ty, frelo., łosprawiosz?! Tys jest umtatata umatata! I dej pozor, bo Cie umrzik tknie! [FONT=Century Gothic]Ty mnie nie strosz bo się beda jąkać:roll:[/FONT] Quote
apple Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 [quote name='sota36']Seta musi byc!!! Co by nie wynokfiac i łostudy ne robic! Bo po secie to jo szlafen![FONT=Century Gothic]Znaczy tobia babo to sie ni opłaco lać :evil_lol:[/FONT] Quote
eria Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 sota36 napisał(a):Sie gryfne! A co? Zol Ci? niy !!! jo sie szałotu zrobiła i mi pasi!!! Quote
zuzolandia Posted September 29, 2009 Author Posted September 29, 2009 [quote name='sota36']A jo poprosze "setke" , a nie tak jakies fikusne driny! ....dzisiej pijesz po pańsku :eviltong: gorzola bydzie nastympnym razem :eviltong: [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]A tam dupisz farmazony:evil_lol: Po naszymu znaczy po polsku:evil_lol:[/FONT] ...jesoooo niy dupia :diabloti::diabloti: przy kompie siedza makrapułdo jedna :diabloti: [quote name='Bartiśkowa_']Cudny wypielęgnowany Friuzolek :loveu: nie zdążyłam :oops: gratuluję 1000 :multi: dzieki za Fruziolka i za seta strony :loveu: [quote name='sota36']Jabko - co Ty, frelo., łosprawiosz?! Tys jest umtatata umatata! I dej pozor, bo Cie umrzik tknie! ......zlego licho niy biere :diabloti::diabloti:.... [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]jeszcze nam tu wywiniesz po tej secie i kto Cie będzie reanimował he?:roll:[/FONT] .....pryndzy zacznie po hebrajski godac anizeli świtnie ...jeszcze niy tyn czas :evil_lol::evil_lol: [quote name='sota36']Seta musi byc!!! Co by nie wynokfiac i łostudy ne robic! Bo po secie to jo szlafen! ..............jaaaaaaaa szlafyn ..szekszu Ci sie zachce i coo:cool3::cool3: ..trzeba dbac o zdrowie Dareckiego coby do emerytury dociungnuł ...mosz drina i siedz cicho :evil_lol: Quote
zuzolandia Posted September 29, 2009 Author Posted September 29, 2009 [quote name='eria']ale sie tu gryfnie łosprawiocie :evil_lol: ........demoralizacja sie szerzy :diabloti::diabloti: [quote name='sota36']Sie gryfne! A co? Zol Ci? ....oooooooo jako agresywno :cool3::cool3: [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Ty mnie nie strosz bo się beda jąkać:roll:[/FONT] .....jak bydziesz godac spiywajonco to sie niy zajonkniesz :eviltong: [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Znaczy tobia babo to sie ni opłaco lać :evil_lol:[/FONT] za drogo w utrzymaniu ..stanowczoo :diabloti::diabloti: [quote name='eria']niy !!! jo sie szałotu zrobiła i mi pasi!!! ...a jo miala żur z dymfkartoflami ..palce lizac :cool3: [quote name='Doginka']Po Waszemu to ja jakoś co drugie słowo rozumiem:diabloti: nie przejmuj sie ...my sie tez nie do konca rozumiemy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
sota36 Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Jaaaaaaaa, pipcysz! jo tu ciynszko robia - matury analizuje dla mojego KOCHANEGO PANA DERECHTORA! Quote
zuzolandia Posted September 29, 2009 Author Posted September 29, 2009 [quote name='sota36']Jaaaaaaaa, pipcysz! jo tu ciynszko robia - matury analizuje dla mojego KOCHANEGO PANA DERECHTORA! no jaaa albo dupia albo pipca ...matkooo bowskooo. ale mi tu imputujom :eviltong:...a jo tako ugrzeczniono na chopa czekom az z arbajtu przidzie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Doginka Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Już mi mózgownica paruje od tłumaczenia tej łamanej polszczyzny:evil_lol: Quote
zuzolandia Posted September 29, 2009 Author Posted September 29, 2009 [quote name='Doginka']Już mi mózgownica paruje od tłumaczenia tej łamanej polszczyzny:evil_lol: ....zmuszajac mózg do wiekszego wysiłku przedłużamy jego żywotność :evil_lol: ...czyli nie ma tego złego coby na dobre nie wyszło hihihihi :cool3::cool3: a teraz widze ze nowa strona ..jeszcze nie zabeblana wiec wstawie foty ..takie sobie amatorskie wypociny niedobrym lustrem :diabloti::diabloti: Quote
zuzolandia Posted September 29, 2009 Author Posted September 29, 2009 i wyciaciany Fruziolek :cool3: Quote
sota36 Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 To nie polszczyzna! To zgermanizowany slaski!!!!!! A takiego jezyka gorole nie rozumia! Quote
sota36 Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Nie moglam sie oprzec temu obledowi w slipiach! Quote
zuzolandia Posted September 29, 2009 Author Posted September 29, 2009 [quote name='Doginka']Wycacany Fruziolek mniami:loveu: ....nooo mniamusny mordek :cool3::cool3: [quote name='sota36']To nie polszczyzna! To zgermanizowany slaski!!!!!! A takiego jezyka gorole nie rozumia! .....jest łod tego słownik :eviltong: [quote name='sota36']Nie moglam sie oprzec temu obledowi w slipiach! ...tyn blik to mo po Ciebie w koncu zes matka chrzestno :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
jonQuilla Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 [FONT=Georgia]świetne :loveu::loveu: http://i33.tinypic.com/978gtv.jpg a Fruzia to mistrz przewracania oczami :evil_lol::evil_lol: chciałam zapytać czy został dla mnie jakiś procent? [/FONT] Quote
zuzolandia Posted September 29, 2009 Author Posted September 29, 2009 [quote name='C&B']Wyłupek :multi::loveu: ....no czasami mam wrazenie ze kiedys zgubi te gały :diabloti::diabloti: [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]świetne :loveu::loveu:[/FONT] [FONT=Georgia]http://i33.tinypic.com/978gtv.jpg[/FONT] [FONT=Georgia]a Fruzia to mistrz przewracania oczami :evil_lol::evil_lol:[/FONT] [FONT=Georgia]chciałam zapytać czy został dla mnie jakiś procent? [/FONT] naturalnie ze został....prosze bardzo...:eviltong: Quote
jonQuilla Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 [FONT=Georgia]oh dzięki ale jest taki ładny że aż szkoda go wypijać :loveu:[/FONT] Quote
halgre Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 [quote name='Doginka']Po Waszemu to ja jakoś co drugie słowo rozumiem:diabloti: [quote name='Doginka']Już mi mózgownica paruje od tłumaczenia tej łamanej polszczyzny:evil_lol: http://i34.tinypic.com/ezludk.jpg Kurde ... to jest wytrzeszcz ślepia :evil_lol::evil_lol::evil_lol: http://i33.tinypic.com/978gtv.jpg Jejciu, jakie to jest śliczne :multi::multi: jaka miłość ... :loveu::loveu: http://i36.tinypic.com/21a07rk.jpg Ale cudeńko ... :loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts