madzia20sosnowiec Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 nie czepiajcie sie biednej kobity, jak widac zuzanka hipnotyzowała, to nic nie czuly jak pancia w łeb waliła :evil_lol: Quote
eria Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 a Zuzanka widziała jak pańcia w łeb waliła ????? Bo jak tak to teraz uciekać przed pańcią będzie w panice - że będzie następna !!!!! :evil_lol: p.s. ja od jakichś 6-7 lat trzymam żółć karpia w słoiczku...Na początkku otwierałam, ale od paru lat już nie bo się boję........:diabloti: Quote
Alicja Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 eria napisał(a):Jola a wiedziałaś że te karpie były w persilu prane i nie śmierdzą!!!! :crazyeye: :evil_lol:w Vizirze ...bez namaczania:evil_lol: Quote
sota36 Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 [quote name='eria']a Zuzanka widziała jak pańcia w łeb waliła ????? Bo jak tak to teraz uciekać przed pańcią będzie w panice - że będzie następna !!!!! :evil_lol: p.s. ja od jakichś 6-7 lat trzymam żółć karpia w słoiczku...Na początkku otwierałam, ale od paru lat już nie bo się boję........:diabloti: no madra dziewczynka:) uwazaj, jak bedziesz sloiczkiem rzucac- moze wybuchnac! Quote
eria Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 sota36 napisał(a):no madra dziewczynka:) uwazaj, jak bedziesz sloiczkiem rzucac- moze wybuchnac! Nie mam zwyczaju rzucać słiczkiem z żółcią karpia..zrobię mu zdjęcie to u siebie wkleję :evil_lol: Quote
Kate I Luka Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 łłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii KARPISZONY :) :) :) u mnie w domu.... hhmmmm - panieńskim też były... teraz na święta jeździmy po rodzince, to nie przygotowuję... zresztą, nie dałabym rady nawet ich poubijać, meine Tztowskie chyba też nie :roll: Jak byłam mała to co roku płakałam, że tata zabija... a to pewnie jest jakaś mamusia albo tatuś małych karpiczków, i te małe teraz za nimi tęsknią :-( :-( :-( Quote
Imbirka Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 a ja pamiętam jak byłam mała to karpie pływały u mnie w wannie i to zawsze z jakiś tydzień już przed świętami:cool3:, pamiętam, że zachciało mi się w nocy siusiu, zapaliłam światło w łazience i 2 z nich pływały do góry brzuchami śnięte:cool3:, narobiłam wtedy takiego rabanu, że rodzice na biegu lecieli do łazienki bo myśleli, że coś się stało:evil_lol: Quote
Dobcia Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 Już karpie?:loveu: U mnie dopiero za kilka dni:p I znów psiaki będą mieć frajde, z łazienki szybko nie wyjdą:evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 eria napisał(a):a Zuzanka widziała jak pańcia w łeb waliła ????? Bo jak tak to teraz uciekać przed pańcią będzie w panice - że będzie następna !!!!! :evil_lol: p.s. ja od jakichś 6-7 lat trzymam żółć karpia w słoiczku...Na początkku otwierałam, ale od paru lat już nie bo się boję........:diabloti: oo jezuuuu, normalnie okroppni jestescie, u mnie idzie sie na łatwizne i kupuje paluszki rybne do smazenia i tunczyka w puszcce i tyle ryb u nas, nikomu nie chce sie jeszcze z karpiem uzerac, tym bardziej ze...nikomu nie smakuje :oops: Quote
eria Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 karp jest niedobry,śmierdzi szlamem i ma ości - ja tego nie jadam. Za to jak widać miałam zawsze pociąg do wnętrzności i przy patroszeniu zawszr byłam obecna, no i pewnego pięknego dnia dopadłam ten woreczek żółciowy , no i zawartość do słoiczka....no i jest do teraz... :evil_lol: u mnie różne rybki - panga,sandacz, mintaj :lol: Quote
zuzolandia Posted December 13, 2006 Author Posted December 13, 2006 Karpie juz zamrozone hehe....;-) zamordowalam je humanitarnie eheh..Zuza je zagryzła heeh ;-)...Boschhhh Eria ...to jak bys go teraz otworzyla to............. nie che czuc tego smrodkuuu hehe tez niezłe zboczenie ;-) Buzioczki wieczorowa pora .. Quote
sota36 Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 eria napisał(a):karp jest niedobry,śmierdzi szlamem i ma ości - ja tego nie jadam. Za to jak widać miałam zawsze pociąg do wnętrzności i przy patroszeniu zawszr byłam obecna, no i pewnego pięknego dnia dopadłam ten woreczek żółciowy , no i zawartość do słoiczka....no i jest do teraz... :evil_lol: u mnie różne rybki - panga,sandacz, mintaj :lol: piszcie, piszcie jakie rybki macie, to bedzie sie latwiej zoorientowac do kogo na Wigilie isc mam! Quote
Alicja Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 [quote name='sota36']piszcie, piszcie jakie rybki macie, to bedzie sie latwiej zoorientowac do kogo na Wigilie isc mam!:evil_lol::evil_lol::evil_lol:możesz zrobić objazdową;) Cześć Zuzolki Quote
Kate I Luka Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 A łuski w portfelu na wielką kasę w przyszłym roku są? U nas zawsze tata partoszyl, a potem wszystkich dzielił łuskami... jakoś tam wielkiej kasy nigdy nie miałam, ale może bez łusek było by gorzej :roll: :roll: :roll: Dzieńdoberek :multi: :multi: Quote
zuzolandia Posted December 14, 2006 Author Posted December 14, 2006 Hello ..;-)...mam foteczki z dzisiejszego popołudniowo-wieczorowego spacerku ..... .miłego ogladania...... Quote
leemonca Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 ale "wiater" we włosach :evil_lol:, Zuza jest bardzo fotogeniczna :lol: Quote
sota36 Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 Mysmy byli chyba o tej samej porze na spacerku - widzac po niebie ;):):) Quote
lula Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 o rany a u mnie tak zimno......a Ty masz chodzącego futrzaczka:) buziaczki dla panienki :) Quote
eria Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 to jest cudne! normalnie na tapetę! :loveu: Quote
Dobcia Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 [quote name='zuzolandia'] Jak ładnie jej uszka stanęły:loveu: I ten uśmieszek:loveu: Quote
bonita Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 Ale u Was już świątalnie Qurcze muszę też coś zacząć robić. Quote
Imbirka Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 dzieńdoberek:multi: ale u was to ładnie dzisiaj musiało być, patrząc na to niebo na fotkach. U nas niestety było pochmurno i dopiero jak już słonkom zaczęło zachodzić to troszkę chmury odpuściły:cool3: ogólnie bryyyyyyy, no i niestety nie mamy taki fajnych foteczek jak wy z zachodus słońca, ekstra:multi: Quote
tygra Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 [quote name='zuzolandia']Karpie juz zamrozone hehe....;-) zamordowalam je humanitarnie eheh..Zuza je zagryzła heeh ;-)...Boschhhh Eria ...to jak bys go teraz otworzyla to............. nie che czuc tego smrodkuuu hehe tez niezłe zboczenie ;-) Buzioczki wieczorowa pora .. kiedyś z sąsiadką usiłowałyśmy zabić karpia przez gasetę młotkiem - nacierpiał sie biedny. Teraz ja też robie to humanitarnie - odgryzam mu głowę :evil_lol: Mam dziś makabryczne poczucie humoru bo jestem chora z chorym dzieckiem i niewybieganymi suczami :( Quote
Recommended Posts