anetta Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 No :roll: Ale jestem pewna że wszystko się wyjaśni. Quote
zuzolandia Posted July 27, 2009 Author Posted July 27, 2009 Ano jestem kryminalistką :cool3::cool3: i to nikt inny tylko Anioły maczały w tym swoje skrzydła :evil_lol: chyba sie przerzuce na zbieranie biedronek :eviltong: Byłam dzisiaj sprawdzic w banku czy faktycznie przelew poszedł bo nauczona doswiadczeniem omijam poczty szerokim łukiem i pani mi potwierdziła ze owszem wyszedł i powinien sie juz dawno znajdowac w miejscu docelowym.... Niech porzadniej laseczka sprawdza swoje wpłaty i wypłaty :eviltong: a dopiero potem z obłedem w oczach niech lata po tych CZORNYCH BLUMACH :diabloti:..... Niemniej wiem jedno...koniec z filantropią dogomaniacką ... Kochom wos dziewczynki ..i tak wogóle to witam bom z urlopu wrociła :multi::multi::multi: Quote
Alicja Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 eee tam sie wnerwiosz :diabloti:...ja do pewnego czasu dawałam skany ...nawet jak robiłam z Magdą rozliczenia za pociąg dałyśmy skan biletów , niby śmieszne , ale wszystko wtedy jasne jest i nikt sie nie czepai bo z nas chciano poza dogo z pomocą bojówek dogo zrobić kryminalistki ale dzięki temu że grałyśmy w otwarte karty sie nie udało , dokumentu sie nie da podrobić a mili wsie czarno na białym ...zrob skana wpłaty i spoko no dobra opowiadaj jak było :diabloti:;) Quote
sota36 Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Inus a moze stonki? zamiast bierdonek - pomoge, bo mam nalot!!!! I jeszcze jedno "milosierdzia bozego i glupoty ludzkiej na swiecie zawze bedzie w nadmiarze"! Quote
eria Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 nie wygląda na najszczęśliwszą prawda? :evil_lol: Quote
eria Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Foxi z przerażeniem spogląda jak Fruzia opanowywuje jej kanapę:diabloti: Quote
zuzolandia Posted July 27, 2009 Author Posted July 27, 2009 Jeeeeeeeeeeee Anusia dziekuje :loveu:...juz zapomniałam ze to fotoblozek i ze jakby nie było wstawia sie tutaj fotaski :eviltong:... No Fruziolek troche pocierpiała za to teraz jest MASEŁKO....masz złote rece Anusia :multi: Jeszcze Zuzol został do ogarniecia :evil_lol::evil_lol: Quote
jonQuilla Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 :loveu::loveu: jak pozują ładnie :) http://i371.photobucket.com/albums/oo155/eriaczek/P7272149.jpg witam :multi::loveu: Quote
basia2202 Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 hellooołłłł Inuś:) a co to za kolega nowy jakiś?:) http://i371.photobucket.com/albums/oo155/eriaczek/P7272149.jpg Quote
zuzolandia Posted August 12, 2009 Author Posted August 12, 2009 [quote name='jonQuilla']:loveu::loveu: jak pozują ładnie :) http://i371.photobucket.com/albums/oo155/eriaczek/P7272149.jpg witam :multi::loveu: ...no akurat pozowanie mają opanowane do perfekcji :cool3: [quote name='basia2202']hellooołłłł Inuś:) a co to za kolega nowy jakiś?:) http://i371.photobucket.com/albums/oo155/eriaczek/P7272149.jpg witaj kochanaaa:loveu: to kolezankaaaaaa :eviltong:...sunia Anusi czyli Erii:lol: [quote name='e.v.a']czesc kudełki :loveu::loveu::loveu: witankooo łysolki :loveu::loveu: Quote
zuzolandia Posted August 12, 2009 Author Posted August 12, 2009 agnethka napisał(a):oooooooo............kogo ja widzę :evil_lol: a zaglądnełam sobie do siebie a co :evil_lol::evil_lol: witaj złociutka :loveu: Quote
zuzolandia Posted August 13, 2009 Author Posted August 13, 2009 agnethka napisał(a):do siebie...a innych to nie łaska odwiedzić :mad: zapomina się o nas, zapomina... nie zapomina bo prostu notoryczny brak czasuu :placz::placz: ale od przyszłego tygodnia mam zamiar sie poprawic tylko czy bedzie do czego wracać???:eviltong::eviltong: Quote
zuzolandia Posted August 13, 2009 Author Posted August 13, 2009 agnethka napisał(a):tzn. a czemu by miało nie być? :razz: no bo tak zapusciłam swoje legowisko ze nie wiem czy ktokolwiek jeszcze tu zajrzy hihiiihihi....no nie mowie o Tobie i o jeszcze paru cioteczkach :loveu::loveu::loveu: Quote
C&B Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 agnethka jak zobaczy, że dzięki mnie jej przepowiednie się sprawdzają, to może mi aussika sprawi:loveu: Więc jestem!:evil_lol: Quote
zuzolandia Posted August 13, 2009 Author Posted August 13, 2009 agnethka napisał(a):jak zobaczą, że aktywny wątek to przybiegną :evil_lol: ......niooo mam nadzieje ...:eviltong::eviltong: C&B napisał(a):agnethka jak zobaczy, że dzięki mnie jej przepowiednie się sprawdzają, to może mi aussika sprawi:loveu: Więc jestem!:evil_lol: .....a to czarownica jedna :crazyeye:... ..a moze czarodziejka ???:lol::lol::lol:.. witanko C & B ...:multi: Quote
C&B Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 agnethka napisał(a):za jakieś 2 lata...może będą u mnie :evil_lol: Czyli, że za jakieś 7 na pewno?:evil_lol: To już rezerwuję sobie ty wiesz jakiego:loveu: Quote
zuzolandia Posted August 13, 2009 Author Posted August 13, 2009 agnethka napisał(a):za jakieś 2 lata...może będą u mnie :evil_lol: hmmm moze ytez se sprawie takiego futrzaka :evil_lol: noo...z Księżyca :evil_lol: chociaż nie...planetą dla mojego znaku zodiaku jest Saturn :diabloti: ...niom a ja nie wiem jaka mam planete ..chyba Jowisz :-o:-o Quote
zuzolandia Posted August 13, 2009 Author Posted August 13, 2009 [quote name='C&B']Czyli, że za jakieś 7 na pewno?:evil_lol: To już rezerwuję sobie ty wiesz jakiego:loveu: ooo jakie to zachłanne hihihihih:eviltong::eviltong: Quote
zuzolandia Posted August 13, 2009 Author Posted August 13, 2009 No to jak powiedziala pewna cioteczka trza by było ten watek uaktywnic :eviltong::eviltong:...to tak na poczatek foteczki z wakacji z których niedawno wróćiłam :evil_lol::evil_lol: ISLA de Tenerife :eviltong: czyli czarno widze :evil_lol: cdn Quote
zuzolandia Posted August 13, 2009 Author Posted August 13, 2009 [quote name='agnethka'] hmm...a jaki znak? :razz: ja to taki rozkojarzony BLIZNIAK jestem :evil_lol: ;) [quote name='agnethka']pięęęęęęęęęęęęęęęęęęęęknie :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: dziekowac dziekowac :loveu: [quote name='jonQuilla']pięknie to mało powiedziane :) :loveu: ....no było fantastyczniee ...i cholernie ciepło apogeum to 40 st ...siedzielismy do wieczora w pokoju :evil_lol::evil_lol: Quote
zuzolandia Posted August 13, 2009 Author Posted August 13, 2009 :evil_lol:[quote name='agnethka']chyba....Merkury...zresztą poczytaj: Taraka: Znaki zodiaku i ich władcy (06) - Bliźnięta jak przeczytałam swoje to mało nie padłam... :evil_lol: Ano wyszło ze Merkury :evil_lol:..no musze przyznac ze wiele rzeczy sie potwierzdza jesli chodzi o moja osobe :evil_lol:.. szczegolnie to Najgorszym ich wrogiem jest nuda.....niestety jesli chodzi o poliglotyzm to u mnie kompletna poracha ni w ząb nie umiem sie nauczyc jakiegokolwiek języka :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Recommended Posts