Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 15.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zuzolandia

3220

• sota36

1352

• eria

1045

• Alicja

1010

Posted

[quote name='zuzolandia']

Pies mordujący kocyk:evil_lol:hihihih:cool3: Zła zuzanka wcale strasznie nie wygląda:p

Jak tam dach w mieszkanku?:evil_lol:Bo pod chinką leży śnieg, chyba gdziesik dziurki macie:evil_lol:

A wogóle to śliczne zasłonki w oknach:loveu:

Posted

[quote name='Dobcia']Pies mordujący kocyk:evil_lol:hihihih:cool3: Zła zuzanka wcale strasznie nie wygląda:p

Jak tam dach w mieszkanku?:evil_lol:Bo pod chinką leży śnieg, chyba gdziesik dziurki macie:evil_lol:

A wogóle to śliczne zasłonki w oknach:loveu: popatrz jak kukaja! Wszystko wykukaja!!!

Posted

Jaka cudniasta Zuzanka, proszę koniecznie wycałowac-miodzio. I te włosiska roztrzepane, Kana takich nie ma buuuuuuu, małe pocieszenie w moim kocurze:p

A choinka sssuuuuper, te aniołki to z masy solnej????

Posted

sota36 napisał(a):
lizus, lizus!!!:eviltong::eviltong::eviltong:

nie , nie lizus, to tylko była mała sugestia dla tych CO FOTY OD ŚWIĘTA JAKIEŚ POJEDYNCZE WKLEJĄ!

Posted

[quote name='eria']nie , nie lizus, to tylko była mała sugestia dla tych CO FOTY OD ŚWIĘTA JAKIEŚ POJEDYNCZE WKLEJĄ!
Czy Ty do mnie nie pijesz? A czy tez zagadkowym slowem "SUGESTIA"mnie nie obrazasz???:)

Posted

[quote name='sota36']Czy Ty do mnie nie pijesz? A czy tez zagadkowym slowem "SUGESTIA"mnie nie obrazasz???:)
Ciebie Jola !! NIGDY! :loveu: :evil_lol:
a kaj mosz nowy baner?

Posted

sota36 napisał(a):
NO WLASNIE TAK SE MYSLE, ZE CHYBA JUZ CZAS NA SWIATECZNY, NIE?

jak ja już mam świąteczny to znaczy że JUŻ CZAS!! :evil_lol:

Posted

Czołem kobitki ;-)... alez mam pracowity dzionek ....juz mi sie nie kceeeeeeee.......i na dodatek musiałam popełnic kilerstwo buuuu......
Tutaj jeszcze zywe.....

.....no coz ..... mam wyrzyty sumienia ...ale mi przejdzie eheheh.;-)

Posted

MAJOKA ..;-).... Kudłata wymiziana i wycałowana ...Aniolki sa prawdziwe;-) tylko w wersji mini ;-)...luzaki totalne,robia co chcą ;-)
MADZIU ;-)...czeszemy i czeszemy 2 razy w tygodniu szczotkujemy codziennie ;-)...ale i tak po 10 min wyglada jakby z miesiac fryzjera nie widziała ;-)...taki ma paskudny włos bleeeeee.......