jbk Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 eria napisał(a):czyżbyś rozsyłała PITy 11 ?? własnie robię to samo :evil_lol: Nie, VATy ;) PITy 11 poszły w styczniu :) Quote
Alicja Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:a jo pod fotami pisała .....ale na NK :roflt: a myślałam ze ktoś zarąbał posta :evil_lol: cze piękna :loveu::loveu: Quote
sota36 Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 [quote name='Alicja']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:a jo pod fotami pisała .....ale na NK :roflt: a myślałam ze ktoś zarąbał posta :evil_lol: cze piękna :loveu::loveu: czeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Quote
zuzolandia Posted February 25, 2009 Author Posted February 25, 2009 [quote name='eria']kurde dobrze że szefa dzisioj nie ma :evil_lol: bo dobra, pielęgniarki - OK, dioblica i kot - OK....ale jak dotarłach do PIPI to .... :mdleje::roflt::roflt::roflt::roflt: a PIPI to ino widza OGIERA nakrapianego brakuje !! :evil_lol::evil_lol: ogier był hihih ale nie wiem czy moga go tu wkleić :evil_lol::evil_lol::evil_lol: anitaaa i bartis--no PIPI miala wielkie wzięcie :eviltong::eviltong: jbk- jo sie na tych wszystkich ksiegowosciach ni znom hihih moga co nojwyzy znaczki lizac :eviltong::eviltong: eria- ale sie brzidko wyraższ złotko :diabloti: apple- no widze :cool3: evaxon- rozbroiłas mienia :evil_lol::evil_lol: Alicja-siemanko ...kupia ci burlecitin hihih koffano :cool3: Jolcia- cześćccccccccccccccccccccccccccccccccccc:loveu::loveu: jbk-witanko nocneeee:loveu: Junka- ooooooooo dawnoooooo cieeee nie widziałam ! witaj :loveu: KASIU- bo jakos czasu nie mam normalnie :evil_lol: Quote
zuzolandia Posted February 25, 2009 Author Posted February 25, 2009 Tak jeszcze troszku Paryza :eviltong::eviltong: Quote
Bartiśkowa_ Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 jakie piękne zjdęcia :loveu::loveu::loveu: aż mi sie zachciało do Paryża Quote
Katerinas Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 boszz.... jakie piękne zdjęcia Notre Dame :loveu: Normalnie zatyka z wrażenia http://i42.tinypic.com/258neh3.jpg CUDO !! Quote
e.v.a Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 jaaa cieeeeeeeee ale fajooowooooo:eviltong: Quote
Aga&Ganja Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Heej! :multi: Co u was? :cool3: http://i41.tinypic.com/14smiiw.jpg ty to zdjęcie robiłaś? :ylsuper: Quote
zuzolandia Posted February 26, 2009 Author Posted February 26, 2009 [quote name='Katerinas']boszz.... jakie piękne zdjęcia Notre Dame :loveu: Normalnie zatyka z wrażenia http://i42.tinypic.com/258neh3.jpg CUDO !! a dziekujee:oops::oops:..starałam sie choc nie było łatwo bo jak juz pisalam pogodaaa do bani :mad: MEDOROWA- no fakt niektore miejsca Paryza są pikne :eviltong: EVAXON- nooo a w czerwcu Londyn :evil_lol: NUTELLASTELLA--wszystkie foty są mojego autorstwa :loveu: Quote
e.v.a Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 ja do londynu od pol roku sie wybieram i sie wybrac nie moge :angryy: wiecznie cos... albo praca albo szkola albo brak kasy :roll::roll::roll: Quote
Aga&Ganja Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 [quote name='zuzolandia']NUTELLASTELLA--wszystkie foty są mojego autorstwa :loveu: łaaande te Twoje fotki. :loveu: Co tam porabiacie? :cool3: Quote
zuzolandia Posted February 26, 2009 Author Posted February 26, 2009 [quote name='evaxon']ja do londynu od pol roku sie wybieram i sie wybrac nie moge :angryy: wiecznie cos... albo praca albo szkola albo brak kasy :roll::roll::roll: prawde powiedziawszy nie sądze zebym tak sama od siebie kiedykolwiek do Londyna poleciałą ale ze szykuje sie kolejna szkolna wycieczka i niejako ten london został na mnie wymuszony :evil_lol::evil_lol: no to lece :eviltong: NUTELLASTELLA--u nas po japonsku czyli jako tako:evil_lol: pogoda okrutna wiec w zasadzie kudłate siedzą w domu bo jakos nie mam ochoty na wielkie sprzatanie wody w domciu :loveu:..... Jolcia- i zostawisz mnie samą z tymi nastolatkami???:loveu: Quote
sota36 Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Zostawie - haruj sie , jak ta stal - jo nastolatkow mom po dziury w nosie! A ze nos mom ogromny to i te ziury sa... jak row Maryjanski! Quote
e.v.a Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 zuzolandia napisał(a):prawde powiedziawszy nie sądze zebym tak sama od siebie kiedykolwiek do Londyna poleciałą ale ze szykuje sie kolejna szkolna wycieczka i niejako ten london został na mnie wymuszony :evil_lol::evil_lol: no to lece :eviltong: ja mam tam brata chwilowo wiec tak w ramach odwiedzin chcialam jechac i przy okazji zwiedzic jakies sklepy czy cos :roll::evil_lol: Quote
Aga&Ganja Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 [quote name='zuzolandia']NUTELLASTELLA--u nas po japonsku czyli jako tako:evil_lol: pogoda okrutna wiec w zasadzie kudłate siedzą w domu bo jakos nie mam ochoty na wielkie sprzatanie wody w domciu :loveu:..... Jak chcesz, to możesz tak krócej pisać- Nutelka albo inaczej. ;) Jako tako- :lol::evil_lol:. Ja to tam z Ganją nie muszę wychodzić, bo o 400 km. dalej jest... :roll: Quote
zuzolandia Posted February 26, 2009 Author Posted February 26, 2009 [quote name='sota36']Zostawie - haruj sie , jak ta stal - jo nastolatkow mom po dziury w nosie! A ze nos mom ogromny to i te ziury sa... jak row Maryjanski! ale Ty zła kobita jezdeśśśśśśśs :diabloti::diabloti::diabloti: EVAXON- brata??? hmmmm a przystojny??:eviltong::eviltong: moze wyrwiemy go na jakies piwo do pubu hihihi :evil_lol::evil_lol:.....i moze zostawimy młozdziez i wynajmiemy go za przewodnika po london city :diabloti: Quote
zuzolandia Posted February 26, 2009 Author Posted February 26, 2009 NUTELLASTELLA napisał(a):Jak chcesz, to możesz tak krócej pisać- Nutelka albo inaczej. ;) Jako tako- :lol::evil_lol:. Ja to tam z Ganją nie muszę wychodzić, bo o 400 km. dalej jest... :roll: ooo jak fajniusio Nutelka :loveu: ..to tak zostaniesz :loveu: taaaaaak takiej to dobrze ....hihih .....ja to az sie boje co to bedzie jak te grube warstwy sniegu gwałtownie stopnieją ....ulala....bedzie potop :shake: Quote
zuzolandia Posted February 26, 2009 Author Posted February 26, 2009 evaxon napisał(a)::lol::lol::lol::lol::lol: ten no :evil_lol: ponoc podobni jestesmy a ja jestem sliczna :loveu: ..... wowowowowo........dawaj namiary na Niego :diabloti::diabloti: Quote
e.v.a Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 [quote name='zuzolandia'] EVAXON- brata??? hmmmm a przystojny??:eviltong::eviltong: moze wyrwiemy go na jakies piwo do pubu hihihi :evil_lol::evil_lol:.....i moze zostawimy młozdziez i wynajmiemy go za przewodnika po london city :diabloti: :lol::lol::lol::lol::lol: ten no :evil_lol: ponoc podobni jestesmy a ja jestem sliczna :loveu: ..... Quote
Recommended Posts