Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 15.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zuzolandia

3220

• sota36

1352

• eria

1045

• Alicja

1010

Posted

[quote name='Alicja']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:a jo pod fotami pisała .....ale na NK :roflt: a myślałam ze ktoś zarąbał posta :evil_lol:

cze piękna :loveu::loveu:

czeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Posted

[quote name='eria']kurde dobrze że szefa dzisioj nie ma :evil_lol:
bo dobra, pielęgniarki - OK, dioblica i kot - OK....ale jak dotarłach do PIPI to ....
:mdleje::roflt::roflt::roflt::roflt:
a PIPI to ino widza OGIERA nakrapianego brakuje !! :evil_lol::evil_lol:

ogier był hihih ale nie wiem czy moga go tu wkleić :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

anitaaa i bartis--no PIPI miala wielkie wzięcie :eviltong::eviltong:

jbk- jo sie na tych wszystkich ksiegowosciach ni znom hihih moga co nojwyzy znaczki lizac :eviltong::eviltong:

eria- ale sie brzidko wyraższ złotko :diabloti:

apple- no widze :cool3:

evaxon- rozbroiłas mienia :evil_lol::evil_lol:

Alicja-siemanko ...kupia ci burlecitin hihih koffano :cool3:

Jolcia- cześćccccccccccccccccccccccccccccccccccc:loveu::loveu:

jbk-witanko nocneeee:loveu:

Junka- ooooooooo dawnoooooo cieeee nie widziałam ! witaj :loveu:

KASIU- bo jakos czasu nie mam normalnie :evil_lol:

Posted

[quote name='Katerinas']boszz.... jakie piękne zdjęcia Notre Dame :loveu:
Normalnie zatyka z wrażenia

http://i42.tinypic.com/258neh3.jpg
CUDO !!

a dziekujee:oops::oops:..starałam sie choc nie było łatwo bo jak juz pisalam pogodaaa do bani :mad:

MEDOROWA- no fakt niektore miejsca Paryza są pikne :eviltong:

EVAXON- nooo a w czerwcu Londyn :evil_lol:

NUTELLASTELLA--wszystkie foty są mojego autorstwa :loveu:

Posted

[quote name='evaxon']ja do londynu od pol roku sie wybieram i sie wybrac nie moge :angryy: wiecznie cos... albo praca albo szkola albo brak kasy :roll::roll::roll:

prawde powiedziawszy nie sądze zebym tak sama od siebie kiedykolwiek do Londyna poleciałą ale ze szykuje sie kolejna szkolna wycieczka i niejako ten london został na mnie wymuszony :evil_lol::evil_lol: no to lece :eviltong:

NUTELLASTELLA--u nas po japonsku czyli jako tako:evil_lol: pogoda okrutna wiec w zasadzie kudłate siedzą w domu bo jakos nie mam ochoty na wielkie sprzatanie wody w domciu :loveu:.....

Jolcia- i zostawisz mnie samą z tymi nastolatkami???:loveu:

Posted

zuzolandia napisał(a):
prawde powiedziawszy nie sądze zebym tak sama od siebie kiedykolwiek do Londyna poleciałą ale ze szykuje sie kolejna szkolna wycieczka i niejako ten london został na mnie wymuszony :evil_lol::evil_lol: no to lece :eviltong:

ja mam tam brata chwilowo wiec tak w ramach odwiedzin chcialam jechac i przy okazji zwiedzic jakies sklepy czy cos :roll::evil_lol:

Posted

[quote name='zuzolandia']NUTELLASTELLA--u nas po japonsku czyli jako tako:evil_lol: pogoda okrutna wiec w zasadzie kudłate siedzą w domu bo jakos nie mam ochoty na wielkie sprzatanie wody w domciu :loveu:.....

Jak chcesz, to możesz tak krócej pisać- Nutelka albo inaczej. ;)
Jako tako- :lol::evil_lol:.
Ja to tam z Ganją nie muszę wychodzić, bo o 400 km. dalej jest... :roll:

Posted

[quote name='sota36']Zostawie - haruj sie , jak ta stal - jo nastolatkow mom po dziury w nosie! A ze nos mom ogromny to i te ziury sa... jak row Maryjanski!

ale Ty zła kobita jezdeśśśśśśśs :diabloti::diabloti::diabloti:

EVAXON- brata??? hmmmm a przystojny??:eviltong::eviltong: moze wyrwiemy go na jakies piwo do pubu hihihi :evil_lol::evil_lol:.....i moze zostawimy młozdziez i wynajmiemy go za przewodnika po london city :diabloti:

Posted

NUTELLASTELLA napisał(a):
Jak chcesz, to możesz tak krócej pisać- Nutelka albo inaczej. ;)
Jako tako- :lol::evil_lol:.
Ja to tam z Ganją nie muszę wychodzić, bo o 400 km. dalej jest... :roll:

ooo jak fajniusio Nutelka :loveu: ..to tak zostaniesz :loveu:
taaaaaak takiej to dobrze ....hihih .....ja to az sie boje co to bedzie jak te grube warstwy sniegu gwałtownie stopnieją ....ulala....bedzie potop :shake:

Posted

[quote name='zuzolandia']

EVAXON- brata??? hmmmm a przystojny??:eviltong::eviltong: moze wyrwiemy go na jakies piwo do pubu hihihi :evil_lol::evil_lol:.....i moze zostawimy młozdziez i wynajmiemy go za przewodnika po london city :diabloti:
:lol::lol::lol::lol::lol: ten no :evil_lol: ponoc podobni jestesmy a ja jestem sliczna :loveu: .....