sota36 Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 [quote name='Dobcia']Piękna pannica:loveu: nie ma się co dziwić, że Gutek stracił dla niej łepek:evil_lol: i to sakramencko!!! Quote
eria Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 sota36 napisał(a):i to sakramencko!!! uhu...nie żeby ją na ostatnim spacerku z Foxi zdradzał! A skąd! Macho i tyle! :evil_lol: Quote
mar....ka Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 O to paskud jeden, jak kazdy samiec, jak inną zobaczy, to nagle amnezja, a Zuza pewnie w domku siedziała, gdy tymczasm pewna Foxi odebrała towarzysza:evil_lol: Quote
sota36 Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 [quote name='majoka']O to paskud jeden, jak kazdy samiec, jak inną zobaczy, to nagle amnezja, a Zuza pewnie w domku siedziała, gdy tymczasm pewna Foxi odebrała towarzysza:evil_lol: ktos chyba niedokladnie galeryjki oglada :):):) Quote
eria Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 no !! Niedokładnie !!! :mad: :evil_lol: tu masz ! Gutek i trzy suczki !!!! Quote
zuzolandia Posted December 11, 2006 Author Posted December 11, 2006 hehehe zalecał sie za przyzwoleniem Zuzanki ;-)... toz Foxi Gutka olała ;-)...dla niewtajemniczonych ...Panna Foxi to ten najmniejszy kudłaty minibriardzik ;-)......ehhe Quote
zuzolandia Posted December 11, 2006 Author Posted December 11, 2006 Chciałam Wam pokazac moja choinke ale cosik nie wyszły zdjecia ;-((( Nowych nie zrobie bo baterie padły ...;-(( ......takie Aniolki siedza u mnie na choince ;-).... .ten na gorze troszku nachlany ..;-)...trza poczekac az mu przejdzie wtedy sie wyprostuje ..;-) heheeh Quote
sota36 Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 Eria ales pojechala po bandzie! Wystaszysz majoka i juz nas nie odwiedzi:( BARDZO GUSTOWNA TA PANIENKA- (CHOINKA) Quote
tygra Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 [quote name='zuzolandia']Chciałam Wam pokazac moja choinke ale cosik nie wyszły zdjecia ;-((( Nowych nie zrobie bo baterie padły ...;-(( ......takie Aniolki siedza u mnie na choince ;-).... .ten na gorze troszku nachlany ..;-)...trza poczekac az mu przejdzie wtedy sie wyprostuje ..;-) heheeh u mnie pijaństwo ale u Ciebie to już dosłownie giga pijaństwo skoro nawet anioł nawalony:evil_lol: Quote
zuzolandia Posted December 11, 2006 Author Posted December 11, 2006 łOJ Tygra ;-) zebys wiedziała ;-)....se Anielice bibke urzadzily heeh;-) Quote
zuzolandia Posted December 11, 2006 Author Posted December 11, 2006 [quote name='sota36']Eria ales pojechala po bandzie! Wystaszysz majoka i juz nas nie odwiedzi:( BARDZO GUSTOWNA TA PANIENKA- (CHOINKA) Troszku chudo ta PANNICA :diabloti:....ale niestety metraz nie pozwala na nic grubszego :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:.....musi sie zmiescic w kacie ! Quote
Alicja Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 [quote name='zuzolandia']Chciałam Wam pokazac moja choinke ale cosik nie wyszły zdjecia ;-((( Nowych nie zrobie bo baterie padły ...;-(( ......takie Aniolki siedza u mnie na choince ;-).... .ten na gorze troszku nachlany ..;-)...trza poczekac az mu przejdzie wtedy sie wyprostuje ..;-) heheeh :evil_lol::evil_lol::evil_lol:janiołki wzięły przykład z Dogo;) Quote
lula Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 witam po długiej przerwie.....no no widzę przygotowania ruszyły pełną parą:) pozdrawiamy Quote
eria Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 no, chudo to ona jest......:evil_lol: ale całkiem całkiem mi się podoba :loveu: jeszcze te nawalone anioły Quote
Imbirka Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 dzieńdoberek:multi: :multi: :multi: Zuza, ale masz wesoło w domku:evil_lol: , taka fajna smukła choineczka i nawalone anioły:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a u mnie nie ma jeszcze świąt, jestem jeszcze w polu:cool3: i pogoda taka kiepska, u nas dzisiaj pada takie niewiadomo co, ogólnie brrrrrrrrry:cool3: Quote
tygra Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 cześć, aniołki zakończyły libację? kaca nie mają? Quote
Alka Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 [quote name='zuzolandia'] ......takie Aniolki siedza u mnie na choince ;-).... siedzą i jak widać dobrze się mają :evil_lol:... a choineczka trzyma linię , smuklutka jak nie wiem :evil_lol::loveu: Quote
Kate I Luka Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 ......takie Aniolki siedza u mnie na choince ;-).... A ja mam w domu takiego samego aniołka, tylko wypchanego od śrdoka, i stoi na półce :D Quote
madzia20sosnowiec Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 zuzanki a mnie ubierzeciez tez choinka tak ładnie?:cool3: bo mnie sie tak strasznie nie kceeeee :eviltong: Quote
zuzolandia Posted December 12, 2006 Author Posted December 12, 2006 Witanko ;-).dzien pracy zakonczony ;-)..... TYGRA !!!!! ....... .Anioły maja sie dobrze ,juz wytrzezwiały, kac poranny byl lekki ale szybko minal ;-) jak to Anioly dały sobie rade ;-).....heheeh szykuja sie na kolejno balanga ,zreszta jak wiekszosc naszego domu One tez zyja własnym zyciem eheh;-) LULA !!!!! No w koncu wrociłas ..;-) cieszymy sie bardzooooo !!!!!! MADZIU !!!Podeslij choine to Ci ja ubiore hehe;-) Kate !!! A tez taki imprezowicz ???? czy to raczej z tych porzadnych ???;;-) Alusiu !!! Musi trzymac linie jesli chce stac u mniew domku eheh metraz malutki ;-) [COLOR=Magenta]Imbirku !!! Normalnie rodzinka sie na odwyk nadaje ;-) [COLOR=DarkSlateBlue]A tak wogole to czołem kobitki ..lece do WAS ..;-) Quote
bonita Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 [quote name='zuzolandia']Chciałam Wam pokazac moja choinke ale cosik nie wyszły zdjecia ;-((( Nowych nie zrobie bo baterie padły ...;-(( ......takie Aniolki siedza u mnie na choince ;-).... .ten na gorze troszku nachlany ..;-)...trza poczekac az mu przejdzie wtedy sie wyprostuje ..;-) heheeh Choinka piękna:loveu: Wesolutka:evil_lol: Quote
Kate I Luka Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 zuzolandia napisał(a):Kate !!! A tez taki imprezowicz ???? czy to raczej z tych porzadnych ???;;-) [ hihihi... nie wiem.... mam go dopiero od piątku, dostałam jako firmowy mikołajkowy prezencik... mam nadzieję, że to ten z tych porządnych, jeden w postaci TZta lubiącego piwo w domu wystarczy :cool3: :cool3: :cool3: Quote
leemonca Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 a ja też lubię piffko :-P dzieńdoberek!!! Quote
zuzolandia Posted December 12, 2006 Author Posted December 12, 2006 No tak po nachlanych Aniołach czas na wsciekła Zuzanke ;-) ....pancia gdzie schowałąs moja zabawke co ???!!! .......no powiedz !!!! bo i tak znajde .!!!!!! .dobra !!! sama chciałas !!! ide szukac !!! .....no gdzies tu musi byc !!!! .ooooo juz wiem ... .ha przede mna nic sie nie ukryje !!!! znalażłam !!!! .no pancia a teraz to sie zabawimy hau hau !!!!!!;-) ......Mam psioka terroryste .....;-) Quote
Recommended Posts