Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 15.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zuzolandia

3220

• sota36

1352

• eria

1045

• Alicja

1010

Posted

No prosze gospodyni ciezko pracuje a cioteczki obsikują jej blozka :diabloti::diabloti::diabloti:

a wogole to jestem tak wkur..... ze szok...ta menda sasiadka nasłała na nas straz miejską ...bo jak twierdzi nasze psy zakłocają spokoj gd:diabloti:y nas nie ma.I te czarne wredoty normalnie napadli na mnie w miejscu pracy wrrrrrrrrrr.........:mad::mad:.....plusem tej calej spra:mad:wy choc minimalnym jest to ze facet byl dosc miły i poniekad :mad:rozumie sytuacje bo sam psa posiada:loveu:.....niemniej upierdliwa baba kolejny juz raz zepsuła mi humor wrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.............

A tak wogole to witam wszystkich wrocona jestem z arbajtu :eviltong:

Posted

[quote name='zuzolandia']No prosze gospodyni ciezko pracuje a cioteczki obsikują jej blozka :diabloti::diabloti::diabloti:

a wogole to jestem tak wkur..... ze szok...ta menda sasiadka nasłała na nas straz miejską ...bo jak twierdzi nasze psy zakłocają spokoj gd:diabloti:y nas nie ma.I te czarne wredoty normalnie napadli na mnie w miejscu pracy wrrrrrrrrrr.........:mad::mad:.....plusem tej calej spra:mad:wy choc minimalnym jest to ze facet byl dosc miły i poniekad :mad:rozumie sytuacje bo sam psa posiada:loveu:.....niemniej upierdliwa baba kolejny juz raz zepsuła mi humor wrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.............

A tak wogole to witam wszystkich wrocona jestem z arbajtu :eviltong:To nie ja...to Jolusia juz popuszcza:diabloti:

Że co? Że niby szczekają? I co straż miejska do pracy przyszła?:crazyeye:

Bossszz pierwszy raz takie cuda widze:shake:

Weź no se z sasiadka uprzejmie pogadaj:mad:

Posted

[quote name='zuzolandia']No prosze gospodyni ciezko pracuje a cioteczki obsikują jej blozka :diabloti::diabloti::diabloti:

A tak wogole to witam wszystkich wrocona jestem z arbajtu :eviltong:

hahaha... nie dalej jak wczoraj Dindek skoczył na faceta z zębami do jego rękawa z kurtki... nie chce mi się dalej opowiadać, ale jakoś to się skończyło na szczęście ok... a facet już chyba chciał coś kombinować przeciw nam ... :multi::multi::multi:

Posted

[quote name='apple']To nie ja...to Jolusia juz popuszcza:diabloti:

Że co? Że niby szczekają? I co straż miejska do pracy przyszła?:crazyeye:

Bossszz pierwszy raz takie cuda widze:shake:

Weź no se z sasiadka uprzejmie pogadaj:mad:

echhh nawet nie mow ..sama miala psa ktory godzinami wył podczas ich nieobecnosci ..od 2 miesiecy psa nie ma no i zaczely sie jazdyyyyyy....najgorsze jest to ze w zasadzie jestesmy jako wlasciele psów na przegranej pozycji ...

halgre --witanko w nocyy ..ano nie spie bom z pracy wrócila :eviltong:

Posted

a faktycznie zakłócają spokój ?? :crazyeye:

To jest masakra nie tyle dla sąsiadów co dla właściciela jak pies wyje i szczeka podczas nieobecności... Po przejściach z Kreonem jestem tak cholernie na to wyczulona ....:shake: Nie mam pewności czy aby napewno cicho siedzi jak mnie nie ma, sąsiedzi się niby nie skarżą, ale kto wie......:roll:
po stokroć bardziej wolałabym psa niszczyciela niż hałasującego podczas nieobecności:roll:

Posted

Tak, Anka - ZAKŁÓCAJA! Wyja, szczekaja, sikaja po katach! Niszcza meble, glosno TV i Radia sluchaja, a na koniec Fruzolinda otwiera szafki i talerze z hukiem wywalaja! Aaa, zapomnialam dodac, ze jeszcze strony erotyczne w necie ogladaja!
"Jak dobrze miec sasiada jak dorze miec sasiada. On wiosna sie usmiechnie, jesienia zagada. On zawsze dopomoze, przy weglu i przy koksie i nawet niewiadamo , jak skonczy wam rok sie..." Pewno potem jego zona zadzwoni na SM> To fajna [piosenka Kunickiej}

Posted

witaj Słonko! :multi:

poczytałam o je*niętych sąsiadach i normalnie mi sie scyzoryk w kieszeni otworzył! :angryy:
ludzie to jednak powaleni są, ja pierdzielę... :-o

współczuwam Ci ogromnie, mam nadzieję, że to się uspokoi, bo to niefajna sprawa, jak Cię strażniki nawiedzają... :roll:

buziam Cię mocno!
i miziaki dla tych łokrutnie hałaśliwych panien :cool3: ;)

Posted

uwaga - donosze:
Ina doleciala cala i zdrowa do paryza z moja walizka (taka piekna czerwona - skoro ja nie moglam tym razem byc z ina, to przynajmniej niech walizka podrozuje!).
Paryz ja rozczarowal brudem i smrodem, czyli mimo uplywu czasu, niewiele sie tam zmienilo, za mojego pobytu jeszcze po ulicach fruwaly gazety i spali kloszardzi, no ale teraz jest chlodniej.
Dzis idzie do luwru - ma pozdrowic nike, wenus, dame i e. Delacroix oraz "wolnosc wiodaca lud na barykady" ( ona bedzie wiedziala o co mi chodzi), no i potem napoleona z kosciele inwalidow.
Ciag dalszy informacji naszej "dogomaniackiej moniki pawlikowskiej" - wkrotce